Sioux Tipi στη λίμνη του Chloe

Συλλογή φωτογραφιών για Sioux Tipi on Chloe's Lake

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Γυμναστήριο
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Sioux Tipi στη λίμνη του Chloe

1 υπνοδωμάτιο99 μπάνιαΓια 4 άτομα22 τ.μ.

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Saugerties, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικό Κέντρο HITS-on-the-Hudson9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Saugerties Village Beach11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBethel Woods Museum12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧάντσον, Νέα Υόρκη (HCC-Κομητεία Κολούμπια)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

99 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Μπάνιο 6

Μπάνιο 7

Μπάνιο 8

Μπάνιο 9

Μπάνιο 10

Μπάνιο 11

Μπάνιο 12

Μπάνιο 13

Μπάνιο 14

Μπάνιο 15

Μπάνιο 16

Μπάνιο 17

Μπάνιο 18

Μπάνιο 19

Μπάνιο 20

Μπάνιο 21

Μπάνιο 22

Μπάνιο 23

Μπάνιο 24

Μπάνιο 25

Μπάνιο 26

Μπάνιο 27

Μπάνιο 28

Μπάνιο 29

Μπάνιο 30

Μπάνιο 31

Μπάνιο 32

Μπάνιο 33

Μπάνιο 34

Μπάνιο 35

Μπάνιο 36

Μπάνιο 37

Μπάνιο 38

Μπάνιο 39

Μπάνιο 40

Μπάνιο 41

Μπάνιο 42

Μπάνιο 43

Μπάνιο 44

Μπάνιο 45

Μπάνιο 46

Μπάνιο 47

Μπάνιο 48

Μπάνιο 49

Μπάνιο 50

Μπάνιο 51

Μπάνιο 52

Μπάνιο 53

Μπάνιο 54

Μπάνιο 55

Μπάνιο 56

Μπάνιο 57

Μπάνιο 58

Μπάνιο 59

Μπάνιο 60

Μπάνιο 61

Μπάνιο 62

Μπάνιο 63

Μπάνιο 64

Μπάνιο 65

Μπάνιο 66

Μπάνιο 67

Μπάνιο 68

Μπάνιο 69

Μπάνιο 70

Μπάνιο 71

Μπάνιο 72

Μπάνιο 73

Μπάνιο 74

Μπάνιο 75

Μπάνιο 76

Μπάνιο 77

Μπάνιο 78

Μπάνιο 79

Μπάνιο 80

Μπάνιο 81

Μπάνιο 82

Μπάνιο 83

Μπάνιο 84

Μπάνιο 85

Μπάνιο 86

Μπάνιο 87

Μπάνιο 88

Μπάνιο 89

Μπάνιο 90

Μπάνιο 91

Μπάνιο 92

Μπάνιο 93

Μπάνιο 94

Μπάνιο 95

Μπάνιο 96

Μπάνιο 97

Μπάνιο 98

Μπάνιο 99

Χώροι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Sioux Tipi στη λίμνη του Chloe

Αυθεντικό 18 ποδιών Sioux Tipi χειροποίητο και ζωγραφισμένο από τους καλλιτέχνες της Nomadics Tipi Makers στο Όρεγκον. Έχει θέα στη λίμνη του Chloe, μια λίμνη 1,5 στρεμμάτων σε ένα δάσος 20 στρεμμάτων δασικής έκτασης, 8 μίλια από το χωριό Woodstock.

το διάστημα
Αυθεντικό 18 ποδιών Sioux Tipi χειροποίητο και ζωγραφισμένο από τους καλλιτέχνες της Nomadics Tipi Makers στο Όρεγκον. Έχει θέα στη λίμνη του Chloe, μια λίμνη 1,5 στρεμμάτων σε ένα δάσος 20 στρεμμάτων δασικής έκτασης, 8 μίλια από το χωριό Woodstock.
το διάστημα
...... .. Οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές λεπτομέρειες. Τα tipi και τα περισσότερα από τα έπιπλα είναι έθιμο: το tipi και το τακούνι, το κρεβάτι και futon καναπέ-κρεβάτι, το τζάκι γύρο τοιχοποιία και πεντάγωνο φωτιά οθόνη. Οι άλλες φωτογραφίες είναι της λίμνης και των γύρω 20 στρεμμάτων. Υπάρχει επίσης μια φωτογραφία από μια καμπίνα πλέγματος που μοιράζεται τα 20 στρέμματα της άλλης πλευράς της λίμνης. [Αυτό συμβαίνει και με την Airbnb]. Η καμπίνα είναι κρυμμένη στο δάσος και δεν το βλέπετε από το Tipi.
....... Το Sioux Tipi είναι εκτός δικτύου. Υπάρχει σαν μια μικρή σειρά από ηλιακούς συλλέκτες που φορτίζουν μια μπαταρία βαθιάς κυκλοφορίας στο tipi. Αυτό είναι αρκετό για τους λαμπτήρες CFL. Υπάρχει ένας μετατροπέας για τη φόρτιση μικρών ηλεκτρονικών συσκευών μέσω USB και η αντίστροφη τροφοδοσία ισχύος 115 volt AC έως 40 watt.
Η εποχή είναι στα μέσα Απριλίου μέχρι τον Νοέμβριο. Παρόλο που μπορεί να διατηρηθεί ζεστό και ζεστό το χειμώνα - έχουμε ωραία νύχτα σε 10 μοίρες, αισθανόμαστε ότι πολλοί επισκέπτες δεν θα έχουν το σωστό εργαλείο ούτε επαρκή εμπειρία κάμπινγκ στο χειμώνα για να το εκτιμήσουν, οπότε το βγάζουμε και το αποθηκεύουμε για το χειμώνα. Αν έρχεστε νωρίς ή αργά την εποχή, οι νύχτες είναι πιθανό να είναι ψυχρές και η διατήρηση της φωτιάς είναι απαραίτητη για να κρατήσει ζεστή και ζεστή. Έχουμε ένα άλλο Sioux Tipi σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που απέχει 8 μίλια, στο Woodstock της Νέας Υόρκης. Εκείνο που γράφτηκε στο ταξίδι του Yahoo το 2014 ως "Ένα από τα 6 Best Tipis στις ΗΠΑ για να μείνετε". Μετά από αυτό το άρθρο, το tipi κρατήθηκε για κάθε σαββατοκύριακο της σεζόν, οπότε υπήρχαν αρκετοί που δεν μπορούσαν να πάρουν κρατήσεις. Αυτό το tipi δημιουργήθηκε για να προσπαθήσει να φιλοξενήσει όλους όσους θα ήθελαν να μείνουν σε ένα tipi. Επίσης, το ποσοστό είναι μικρότερο για αυτό.
......... Υπάρχει ένα μικρό εξωτερικό κτίριο - "Tipi Room" - περίπου 150 πόδια από το tipi. Αυτό έχει ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο. Περιλαμβάνει ένα μικρό ψυγείο, θερμαντήρα ζεστού νερού, ντουλάπια κουζίνας με αναλώσιμα και ανταλλακτικά, Μέσα στο δωμάτιο tipi υπάρχει νεροχύτης και τουαλέτα. Υπάρχει εξωτερικό ντους. Το δωμάτιο Tipi δεν θερμαίνεται, οπότε όταν η θερμοκρασία αρχικά προβλέπεται να πάει πολύ κάτω από το πάγωμα, πρέπει να κλείσει το νερό και οι σωλήνες να στραγγιστούν μέχρι την άνοιξη ή οι σωλήνες να παγώσουν και να σπάσουν. Έτσι, από κάποια ημερομηνία στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου έως ότου ο καιρός ζεσταθεί - τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου - δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό ή τουαλέτα. Υπάρχει πόσιμο νερό από ένα έτος καλά γύρω, εξηγείται παρακάτω. Χωρίς την τουαλέτα, μοιάζει περισσότερο με κάμπινγκ και υπάρχουν πολλά ξύλα για ιδιωτικότητα.
......... Εξωτερικά, με θέα στη λίμνη, υπάρχει ένα μεγάλο θόλο με τραπέζι πικνίκ κάτω από αυτό. Και αυτό πρέπει να καταρρεύσει πριν από την πρώτη χιονόπτωση, οπότε είναι μέχρι τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Υπάρχει ένα υπαίθριο τζάκι δίπλα στο θόλο που έχει μια σχάρα για το μαγείρεμα. Παρέχουμε καυσόξυλα. Στη λίμνη θα δείτε μια πλωτή αποβάθρα. Αυτό μοιράζεται με τους καλεσμένους καμπίνας. Έχει μια σκάλα για να κολυμπήσει στη λίμνη χωρίς να χρειαστεί να περάσει μέσα.
......... Υπάρχει ένα διάτρητο πηγάδι στην άλλη πλευρά της λίμνης - στέλνουμε ένα χάρτη των 20 στρεμμάτων αν κάνετε κράτηση, είναι πολύ κοντά με τα πόδια από το tipi. Αυτό έχει καλά μια υποβρύχια αντλία που τροφοδοτείται από ηλιακή ηλεκτρική. Το πηγάδι είναι χειμωνιάτικα, επομένως λειτουργεί όλο το χρόνο. Στο κεφάλι πηγάδι είναι μια μικρή "pumphouse" περίπου 18 ίντσες πλατεία. Στο εσωτερικό του είναι ένας χρονοδιακόπτης και ένας διακόπτης. Γυρίστε το χρονόμετρο με ένα τέταρτο στροφή προς τα δεξιά [δεξιόστροφα], στη συνέχεια ενεργοποιήστε το διακόπτη για να πάρετε νερό. Σκοπός του χρονοδιακόπτη είναι η αυτόματη διακοπή της αντλίας αν παρέμεινε τυχαία.
......... Τα αναλώσιμα υλικά περιλαμβάνουν τα καυσόξυλα, τα βασικά μαγειρικά σκεύη, τα σκεύη, τα κύπελλα, τα γυαλιά και τα μαγειρικά σκεύη, καθώς και το αλάτι, το πιπέρι, το μαγειρικό λάδι, τα μαξιλάρια, το σαπούνι, τις χαρτοπετσέτες, τη σόμπα στρατόπεδο. Εκτός από τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες, συνιστούμε να φέρνετε αγώνες, φακό και εφημερίδα για να ξεκινήσετε τη φωτιά. Υπάρχει ένας 2 καυστήρας Coleman προπανίου μαγειρέματος σόμπα μαγειρέματος σε περίπτωση που θέλετε να μαγειρέψετε χωρίς να κάνετε πυρκαγιά. Το στρώμα στο tipi είναι ένα διπλό, συν ένα καναπέ Futon που διπλώνει κάτω για να κάνει ένα κρεβάτι, αν έχετε περισσότερα από 2 άτομα. [Το futon είναι μικρότερο από ένα διπλό - πλάτος 40 ίντσες - αλλά μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα - σφιχτά.] Καθώς πρόκειται για κάμπινγκ, θα χρειαστεί να φέρετε τα κρεβάτια και τις πετσέτες σας. Καθώς δεν ζούμε κοντά, δεν μπορούμε να κάνουμε "νοικοκυριό" για τους τύπους μετά από κάθε επισκέπτη. Πρέπει να στηριχτούμε στους επισκέπτες να σεβαστούν το επόμενο τροχόσπιτο και να αφήσουν τα πιάτα, τα πιάτα, το κρεβάτι κλπ. Καθαρά και τακτοποιημένα και να πάρουν όλα τα σκουπίδια και να τα βάλουν στα δοχεία. Υπάρχουν τα δοχεία απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην αρχή του δρόμου προς την ιδιοκτησία.
...... .. Κάνουμε check out το tipi κάθε μήνα ή έτσι, αλλά αυτό δεν αποτελεί υποκατάστατο για τους επισκέπτες προετοιμάζοντας το tipi και τους λόγους για τον επόμενο επισκέπτη πριν φύγουν. Έχουμε αρκετές εκδρομές που μοιραζόμαστε και άλλες δύο που βρίσκονται εκτός του δικτύου και όχι κοντά στο σπίτι μας έχουμε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο με επιτυχία εδώ και χρόνια. Οι περισσότεροι επισκέπτες που επιλέγουν να παραμείνουν σε ένα tipi ή έξω από την καμπίνα του δικτύου φαίνεται να είναι ευγενικοί και να τους αφήσουν το πλοίο. 95% του χρόνου που λειτουργεί καλά, αλλά από καιρό σε μια στιγμή υπάρχει ένας ασυνείδητος επισκέπτης. Εάν συναντήσετε αυτή τη σπάνια περίπτωση, και δεν είναι μέχρι το ταμπάκο, σας ζητάμε να φροντίσετε, να μας ενημερώσετε και θα σας αποζημιώσουμε για το χρόνο σας.
Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να αφήσετε το tipi clean and shiphape για τους επόμενους καλεσμένους, παρακαλείστε να μην κάνετε κράτηση σε αυτό το tipi.
Το ακίνητο ανήκει στην Matlacha Properties LLC. Οι οικοδεσπότες σας είναι ο Chloe Dresser και ο Andrew Peck

Διαχειριστής καταλύματος

Chloe Dresser and Andrew Peck
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Saugerties

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Saugerties. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Καταρράκτες Kaaterskill Falls και Όρος Hunter Mountain, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Παγοδρόμιο Kiwanis Ice Arena και Woodstock Music Shop. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτό το μέρος: Ιππικό Κέντρο HITS-on-the-Hudson ή να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Αχυρώνας Μπερντκλίφ.
Χάρτης
Saugerties, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιππικό Κέντρο HITS-on-the-Hudson - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Saugerties Village Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εσόπους Φολς - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bethel Woods Museum - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες Kaaterskill Falls - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Χάντσον: 30 λεπτά οδικώς
  • Χάντσον, Νέα Υόρκη (HCC-Κομητεία Κολούμπια): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buns Burgers - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Village Diner - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Two Brothers Pizza - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
The tepee is a unique, beautiful environment.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Matthew P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A really wonderful experience
We had an amazing experience staying in Andrew & Chloe's Sioux tipi. Communications with host, and Andrew's helpful and detailed information, was top-notch. The tipi room is conveniently nearby for amenities like the fridge, toilet, and shower, and the site is idyllic--quiet and peaceful, on a beautiful small lake, with abundant natural life to be seen everywhere. Even though it's not located deep in the backcountry, we still had the feeling that we were in another, very tranquil, world. Can't wait to come and camp again!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάιο 2020

10/10 Άριστο

Rachel W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We loved Tipi living
Great location and everything was as pictured - we will definitely come back again and again it was so fun
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chloe Dresser and Andrew Peck

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Wooster Prep School, Danbury CT
Ulster County Community College AA
University of Vermont, Burlington Suny New Paltz BA
Washington University MSW Suny Albany ABD Clinical Psychology
-------------------------------
Stage Manager - Opera and Musical Theater
Psychotherapist
Building Contractor, Woodstock, NY
Broker/Owner Century 21 office Woodstock NY Now retired
Please Note: Our home [not our Airbnb listings] is in an area with poor cell phone service, so do text both of us if you need to reach us promptly:

Well, "retired" may be a euphemism - With help from my partner, Chloe Dresser, we host 7 retreats in North America. She and I have been collecting cool retreats for the past 3 decades, and now have discovered we can share them and not keep them just for our family. Guests seem to appreciate them them as much as we do, and the positive feedback is a big bonus.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων