Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Βίλα με θέα στον Ωκεανό, ιδιωτική παραλία, δίπλα στην πισίνα - Villa G

Βίλα με θέα στον Ωκεανό, ιδιωτική παραλία, δίπλα στην πισίνα - Villa G

Συλλογή φωτογραφιών για Resort Villa, Ocean View near Private Beach & Adjacent Pool

Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα με θέα στον Ωκεανό, ιδιωτική παραλία, δίπλα στην πισίνα - Villa G

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Hillsboro Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Deerfield Beach1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος)18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Mizner8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα (FXE-Fort Lauderdale Executive)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα με θέα στον Ωκεανό, ιδιωτική παραλία, δίπλα στην πισίνα - Villa G

ΟΡΑΜΑ
Με το άνοιγμα της πόρτας, αυτή η σπιτονοειδής βίλα μεταφέρει: "Καλώς ήλθατε, είστε διακοπές στις παραθαλάσσιες περιοχές της Νότιας Φλόριντα!"
***
ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Η Villa G αποτελεί μέρος ενός κλασικού θέρετρου της Φλόριντα - Royal Flamingo Villas - αποτελούμενο από 40 ανεξάρτητες βίλες. Η τοποθεσία του στο θέρετρο βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και λίγα μόνο βήματα από την ιδιωτική παραλία 300 ποδιών του θέρετρου με πρόσβαση στα κλιμακοστάσια στην ακτή του ωκεανού. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ - σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς απεικόνιση εικόνας, τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από την εικόνα # -1 και το βέλος στην εικόνα στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια κάντε κλικ για να ξεκινήσετε το βίντεο.
***
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - 12% φόροι επί των πωλήσεων (6% στην περιφέρεια Broward και 6% στην πολιτεία της FL) ισχύουν για όλα τα ενοίκια διακοπών στην περιφέρεια Broward. Εάν το λογισμικό HomeAway δεν χρεώνει και εισπράττει φόρους 12%, ο ιδιοκτήτης θα επεξεργαστεί την προσφορά ή θα προσθέσει μια επιπλέον πληρωμή για να το πράξει.
***
Το θέρετρο των 7 στρεμμάτων 5 στρεμμάτων εκτείνεται πλήρως στο Hillsboro Mile (A1A) από τον Ατλαντικό Ωκεανό μέχρι το IntraCoastal WaterWay. Μοναδικά, οι επισκέπτες απολαμβάνουν βολικά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τόσο του Ατλαντικού Ωκεανού όσο και των εσωτερικών ακτών. Για μια πλουσιότερη προοπτική του θέρετρου μας, ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
***
ΒΑΣΙΚΑ
Η βίλα G περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια με w / a αρκετά μεγάλη ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο. κουζίνα μαγειρείου, μπαρ με ποτά και γωνιά φαγητού. αίθουσα συσκέψεων που περιλαμβάνει μπαρ για πρωινό. και μια συνδεδεμένη βεράντα με θέα στην ιδιωτική παραλία και στον ωκεανό.
Η βίλα κατασκευάστηκε περίπου το 1950. Είναι 6+ τοίχοι με στερεά κονίαμα που προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση τόσο μέσα στην βίλα όσο και στους εξωτερικούς ήχους της παρακείμενης πισίνας και του κοντινού ωκεανού. Τα έπιπλα βίλας είναι υψηλής ποιότητας από ψάθινο / μπαστούνι πλαισιωμένα με άνετα διακοσμητικά μαξιλάρια. Τα έπιπλα συνοδεύονται από διακοσμητικές λυχνίες, που συνοδεύονται από μια χαλαρωτική, διασκεδαστική συλλογή έργων τέχνης για το σπίτι των παραθαλάσσιων κατοικιών.
Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί. Ο φωτισμός, οι συσκευές, τα αξεσουάρ, τα πιάτα και τα γυάλινα σκεύη παρέχουν την ποικιλία και την ποιότητα σύμφωνα με το τι θα χρησιμοποιούν οι επισκέπτες διασκεδαστικά στο σπίτι τους.
Η βίλα είναι πλήρως κλιματιζόμενη (ή θερμαινόμενη), αλλά προσφέρει επίσης 4 εσωτερικούς ανεμιστήρες οροφής για τους επισκέπτες που προτιμούν τις μυρωδιές και τον ήχο του ωκεανού.
Το κρεβάτι είναι συγκρίσιμο σε άνεση και ποιότητα που αναμένεται από ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων. Ένα κρεβάτι πτυσσόμενου καναπέ επιτρέπει στους 5ους και 6ους επισκέπτες μια νύχτα. και / ή μια βρεφική κούνια μπορεί να ενοικιαστεί για επιπλέον νυκτερινή χρέωση.
Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας από Δευτέρα έως Σάββατο παρέχεται για ανανέωση κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, για καθαρισμό πατωμάτων και μπάνιων και για την αφαίρεση σκουπιδιών. Αυτό είπε, οι επισκέπτες αναμένεται να πλένουν τα πιάτα τους. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων Coin είναι διαθέσιμες τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της ιδιοκτησίας του θέρετρου.
***
ΒΕΡΑΝΤΑ
Ένα συχνά υποτιμημένο χαρακτηριστικό αυτής της βίλας είναι η στεγασμένη βεράντα του, η οποία περιλαμβάνει άμεση θέα στον ωκεανό (βλ. Φωτογραφίες). Η βεράντα είναι εξοπλισμένη με τραπέζι και καρέκλες, 2 σαλόνια και μια τραπέζι. αν και οι επισκέπτες μετακινούνται συχνά τα σαλόνια και τα τραπέζια στην περιοχή γρασίδι μπροστά από τη βεράντα για μια πρόσθετη επιλογή ηλιοθεραπεία.
***
Πέρα από τη ΒΑΣΗ
Η Villa G είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση HD και συσκευή αναπαραγωγής DVD 60 ιντσών. Σε κάθε υπνοδωμάτιο παρέχεται τηλεόραση HD. Το περιεχόμενο παρέχεται στις τηλεοράσεις μέσω της καλωδιακής υπηρεσίας HD Comcast.
***
ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ
Ένας ειδικός χώρος στάθμευσης παρέχεται περίπου 40 μέτρα μέσω του πεζοδρομίου από / προς το πίσω κτήριο της βίλας. Προσφέρονται κάρτες προσθήκης για 2 άτομα ή προσκεκλημένοι επισκέπτες μετά την ολοκλήρωση της κράτησης με προσωπικό γραφείου.
Το ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Εχοντας πεί αυτό…
Η εμπειρία μας λέει ότι οι φιλοξενούμενοι μας συνδέουν πολύ περισσότερο ο ένας με τον άλλο, χάνουν χαλαρά τον καιρό, τις μέρες και τις εβδομάδες στο όμορφα χαλαρό περιβάλλον αυτού του εξαιρετικού θέρετρου.

Διαχειριστής καταλύματος

Tom (owner)
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
No elec. socket closures nor cupboard child-locks

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No exceptions, not even for owners.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking permitted on porch if windows closed.
DISH WASHING is the responsibility of guests. Guests agree to thoroughly clean dishes, pots, pans and bakeware.
FORFEITED RENTAL DEPOSIT is refunded to the extent re -rental income exceeds balance due before check-in, less 10-30% re-rental fee.
TO BOOK MORE THAN 11 MONTHS BEFORE CHECK-IN please contact owner, who usually can provide a special offer to do so.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hillsboro Beach

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Hillsboro Beach) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Town Center at Boca Raton (εμπορικό κέντρο) και Λεωφόρος Atlantic Avenue, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Pompano και Φορτ Λόντερντεϊλ Μπιτς. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Προβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος) και Xtreme Indoor Karting (χώρος αναψυχής-καρτ). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Hillsboro Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Deerfield Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Προβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος) - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Mizner - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pompano - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Φλόριντα Ατλάντικ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ντίρφιλντ Μπιτς: 10 λεπτά οδικώς
  • Μπόκα Ράτον, Φλόριντα (BCT): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Flanigan's Seafood Bar & Grill - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Deerfield Beach Cafe - 19 λεπτά με τα πόδια
  • The Gathering Grounds Coffee Co. - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kahuna Bar & Grill - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Casa Maya Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Tom M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Beach trip
Great location!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Eugene S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
5 stars
5 starz
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kea Cannon S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family fun for Mother's Day
We had an amazing experience here! Would come back! Loved everything about thos place!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

8/10 Καλό

Jennifer S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely house with everything you need
Great compact house with all the equipment you would need and more, though nowhere really to store your own food. Super location on the beach front but too far for an easy walk to the nearest restaurant or shop. It was also rather loud being so close to the pool, especially when there are screaming girls and loud music at 11pm. Loved it at first but grew tired of the noise. Did ask office to help with that but they didn't reply.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Humbert M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent low key resort
Novice at online rental. This was very simple to work with
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tom (owner)

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This villa is owned by siblings Chuck, Tom and Sue of Chagrin Falls-OH, Wheaton-IL, and Copley-OH. We have been enjoying the Royal Flamingo Villas (RFV) resort since the 1970's -- as family with our parents and one another, as a parent with our respective families, and with our extended families and friends. We each own other villas at RFV which we use for our own vacationing and also rent to offset the costs of ownership. Villa G is rented to offset the significant costs of ownership and as a long-term investment.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Some things don't change. We have been able to accurately say for more than 40 years of evolving interests, "At the villas there's something for everyone."
Each year we expend significant thought, effort and resources improving and updating these villas, while also challenging ourselves to retain the enduring rich nuggets of character and heritage inherent of this truly extraordinary property.
We inherited Villa G from our parents in 2010. We sincerely hope you enjoy our legacy villa.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This villa is located on private resort property adjacent to resort's pool and only a few dozen steps to it's private beach.
Spacious 7.5 acre property includes three amenities: 1) 300 ft private beach w/ steps down to the ocean shoreline, 2) heated/cooled pool & pool patio area ; and 3) an IntraCoastal waterfront seating area.
Net-net... The volume of prime property and quality on-property amenities PER GUEST at this price-point is unmatchable!
Management office on-property provides for guests' varied needs; and M-F light housekeeping.
Villa's attached covered porch is a "tropical room" w/ a direct view to the private beach & ocean.
Porch side-yard provides an ultra-convenient sun-bathing option, and area for porch-side grilling.
HD large screen TV's in living room & each bedroom.
High speed internet provided at no add'l charge.
Dedicated parking space about 40 yards via side-walk to/from villa back door.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων