Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Συλλογή φωτογραφιών για The Peaceful Retreat Near Birmingham

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 25, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Chelsea, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Oak Mountain10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Summit (εμπορικό κέντρο)16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα (BHM-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ)35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

(Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω στοιχεία και τιμές για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους check-in / check-out, τις ανέσεις, το πρόσθετο τέλος επισκέπτη για τον 3ο ή 4ο επισκέπτη και άλλες πολιτικές. Όταν υποβάλλετε την ερώτησή σας παρακαλούμε να μας πείτε κάτι για τον εαυτό σας και για όσους σας συνοδεύουν, και λίγο για το σκοπό του ταξιδιού σας. Ευχαριστώ!)

Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ηρεμία και την ομορφιά για ευκολία. Το Meadow Lake Suite είναι χαλαρωτικό, ιδιωτικό και άνετο, με ένα γραφικό λιβάδι, ρέμα και λίμνη λίγα μόλις βήματα μακριά. Ωστόσο, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πάρκα, εστιατόρια και καταστήματα. Είναι το τέλειο κατάλυμα για ζευγάρια, μικρές οικογένειες, ηλικιωμένους, σόλο περιπέτειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες. Ενώ οι ιδιοκτήτες ζουν στο σπίτι στον επάνω όροφο, οι επισκέπτες έχουν την ευρύχωρη σουίτα μόνο για τον εαυτό τους.

Πρόκειται για μια ιδιωτική και ξεκούραστη σουίτα ενός υπνοδωματίου, υπόγειο / αποβάθρα υπόγειο που διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ. την είσοδό του. ευρύχωρο master υπνοδωμάτιο με queen κρεβάτι, ντουλάπα και γραφείο. μικρό ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι. μεγάλο μπάνιο με καμπίνα ντους. κουζινάκι; και ένα σαλόνι με άνετο καθιστικό, τραπεζάκι καφέ και χώρο για ένα κρεβάτι. Η σουίτα είναι αρκετά προσβάσιμη για όσους έχουν περιορισμένη κινητικότητα ή μειονεκτήματα. Ένα παιδικό κρεβάτι είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Επίσης, ενοικιάζουμε μια καμπίνα στην ιδιοκτησία που φιλοξενεί 4 άτομα, επιτρέποντας μεγαλύτερες ομάδες έως 8 ετών να απολαύσουν μαζί το ακίνητο. (Αναζήτηση για "Meadow Lake Cabin" στο HomeAway.)

Ο χρόνος check-in είναι 3 p. m. Κεντρικός. Ο χρόνος αναχώρησης είναι 10 α. m. Κεντρικός. Παρακαλούμε DON "T υποθέσουμε ότι είμαστε εντάξει με τους χρόνους άφιξης ή αναχώρησης διαφορετικούς από αυτούς. Αυτές οι ώρες βασίζονται στα προσωπικά μας χρονοδιαγράμματα, που είναι απαραίτητα για τη φιλοξενία εσάς και άλλων και η άφιξη νωρίς ή αναχώρηση αργά δεν είναι αποδεκτή χωρίς προηγούμενη έγκριση.

Βρισκόμαστε σε 3. 5 στρέμματα. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο μπροστινό λιβάδι, σε ένα εποχιακό ρυάκι, με θέα σε μια λίμνη 6 στρεμμάτων, αποβάθρα (ψάρεμα μόνο στο τέλος της λίμνης, η οποία είναι μικρή αλλά παραγωγική και είναι μόνο πια). πισίνα με αλάτι-σύστημα με τραπεζάκια patio (που βρίσκεται πίσω από το σπίτι μας). Οι ιδιοκτήτες ζουν στο σπίτι επάνω από τη σουίτα. Η Meadow Lake Cabin, στην ίδια ιδιοκτησία με τη σουίτα, μπορεί επίσης να ενοικιαστεί μέσω του HomeAway, έτσι ώστε ομάδες μέχρι 8 να μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα. Και οι δύο καμπίνες και οι σουίτες μοιράζονται τη χρήση της πισίνας, της αποβάθρας και των λόφων.

Η λίμνη μας φιλοξενεί το μπάσο Largemouth, το Crappie, το Gar & διάφορα είδη χελωνών και επισκέπτεται περιοδικά οι μεγάλοι μπλε και πράσινοι ερωδιός, οι χήνες του Καναδά, οι μπακαλιάροι, οι πάπιες, οι ψαράδες, οι μύκητες και οι κάστορες.

Το σπίτι μας βρίσκεται ακριβώς έξω από έναν επαρχιακό δρόμο, αλλά σε μια ιδιωτική λωρίδα που χρησιμοποιείται μόνο από τους λίγους κατοίκους που ζουν σε αυτό, επιτρέποντας την ιδιωτική ζωή χωρίς να είναι απομακρυσμένη. Υπάρχει σιδηροδρομική διασταύρωση εντός 1 μιλίου, αλλά ο ήχος του περιστασιακού τρένου είναι συνήθως καταπραϋντικό και όχι ενοχλητικό. Η Chelsea έχει χαρακτήρα μικρού χωριού, αλλά εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις μεγάλων πόλεων. Η περιοχή του County Shelby διαθέτει πολλούς ήσυχους και γραφικούς δρόμους για εξερεύνηση. Μέσα σε 15 λεπτά μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ψώνια, έναν μεγάλο κινηματογράφο και κάθε είδους υπηρεσίες. Το νοσοκομείο μας, το Columbiana, έχει μια ευχάριστη κεντρική οδό για να περπατήσει, με ένα σιντριβάνι φαρμακείο σόδα. Η Columbiana ισχυρίζεται επίσης ότι ένα μικρό κόσμημα ενός μουσείου με τη δεύτερη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων του George & Martha Washington έξω από το Mt. Βερνόν!

Η Meadow Lake απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Μπέρμιγχαμ, 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Birmingham-Shuttlesworth (23 μίλια ή 37 χλμ.), 2,5 ώρες από το Αεροδρόμιο Hartsfield-Atlanta (152 μίλια ή 245 χλμ.), 30 λεπτά από το Amtrak Birmingham σιδηροδρομικό σταθμό (19 mi ή 30 km) και λιγότερο από 30 λεπτά από τα Interstates 65, 20 ή 459.

Πιστεύουμε ότι η αναποτελεσματικότητα αποτελεί βασικό συστατικό της χαλάρωσης και αρχίζει όταν φτάνετε. Επιτρέπουμε στους επισκέπτες να εγκαταλείψουν τον εαυτό τους και να εγκατασταθούν και να απολαύσουν τις συναντήσεις τους αργότερα, όταν είναι δυνατόν. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε μέρη για να επισκεφτείτε, να ψωνίσετε ή να φάτε στην περιοχή μας, ή να φέρετε τον εαυτό σας στη διάθεσή σας για βοήθεια.

Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί κανόνες του Σώματος που πρέπει να γνωρίζουν οι καλεσμένοι μας:
- Σεβόμαστε το δικαίωμα των επισκεπτών μας σε μια ήσυχη απόδραση και τους ζητάμε να σεβαστούν την ηρεμία που απολαμβάνουμε. Οι βραδινές ήσυχες ώρες είναι από τις 10μμ έως τις 7πμ, αλλά μας αρέσει η Meadow Lake να είναι ένα ήρεμο μέρος όλη την ημέρα. Η δυναμική μουσική ή άλλη ψυχαγωγία δεν επιτρέπεται στην ιδιοκτησία. Πλήρης αποκάλυψη: τα Σαββατοκύριακα (κυρίως τις Κυριακές) τα παιδιά και τα εγγόνια μας απολαμβάνουν περιστασιακά το απόγευμα στο σπίτι μας, οπότε υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στον επάνω όροφο ή στη βάση αυτή τη στιγμή (συνήθως από 1-6 π.μ.). Αυτή η σουίτα είναι στο σπίτι μας, οπότε αναμένεται να δώσει και να πάρει. Μπορείτε να μας ακούσετε επάνω, όπως ίσως να σας ακούσουμε κάτω, αλλά με το να είστε προσεκτικοί για τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα του άλλου, λειτουργεί καλά. Δεν είμαστε ποτέ δυνατοί και θορυβώδεις και αναμένουμε από τους καλεσμένους μας να μην είναι ούτε.
- Τα πατώματα μας είναι χαλιά για άνεση και ζητάμε από τους καλεσμένους μας να απομακρύνουν τα παπούτσια τους σε εσωτερικούς χώρους για να διατηρούν ένα καθαρό και υγιεινό χώρο για τους εαυτούς τους και τους μελλοντικούς επισκέπτες. Παρακαλούμε να έχετε παντόφλες ή κάλτσες.
- Η σουίτα, η περιοχή γύρω από το σπίτι και η περιοχή της πισίνας είναι όλες οι ζώνες χωρίς καπνό. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στις περιοχές του χλοοτάπητα. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό. Το κάπνισμα επιτρέπεται στο γρασίδι και οι επισκέπτες πρέπει να διαθέτουν τα τσιγάρα στο τσάι του οχήματος ή σε ένα μπουκάλι νερού, όχι σε εσωτερικό χώρο. Το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους θα επιβαρυνθεί με αμοιβή.
- Απαιτούμε μια ακριβή δήλωση του αριθμού των επισκεπτών στο κόμμα σας, και ότι αν υπάρχουν 3 ή 4 άτομα, η επιπλέον χρέωση των 12 δολαρίων ανά άτομο ανά διανυκτέρευση θα πληρωθεί μέσα από το σπίτι μακριά από την άφιξη. Τα μετρητά δεν θα γίνονται δεκτά. Υπάρχει ένα όριο 4 ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν στη Σουίτα και μόνο οι πρώτοι 2 επισκέπτες καλύπτονται με τη βασική τιμή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για παιδιά κάτω των 1 έτους.
- Οι επισκέπτες μας μπορεί να μην προσκαλέσουν τους δικούς τους επισκέπτες στη Σουίτα ή στους χώρους, εκτός εάν δώσουμε τη συγκατάθεσή μας.
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα στη Σουίτα. Αυτό είναι για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες με αλλεργίες. Λυπούμαστε, αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη εξαιρέσεις (εκτός από τους σκύλους υπηρεσιών καλόπιστου). Ωστόσο, η "λιμνοθάλασσα του Λιβάδι" μπορεί να φιλοξενήσει σκύλους. Δείτε τη ξεχωριστή καταχώρισή της για την πολιτική. Ο σκύλος μας "Tilly" ζει στο σπίτι μας ή περιφραγμένο πίσω αυλή, αλλά δεν έχει πρόσβαση στο διαμέρισμα ή σε άλλες περιοχές του ακινήτου. Η γάτα μας "Pepper" ζει επάνω μαζί μας και δεν επιτρέπεται ποτέ στο διαμέρισμα.
- Τα προσωπικά πυροβόλα όπλα δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται ανοιχτά στους χώρους ή να οδηγούνται στη σουίτα.
- Οι ανήλικοι που χρησιμοποιούν την πισίνα ή τη λίμνη πρέπει να συνοδεύονται και να επιβλέπονται από ενήλικα.
- Υπάρχει κανό για τους καλεσμένους, αλλά οι επιβάτες πρέπει να ξέρουν πώς να κολυμπούν και να φοράνε πάντα PFD (προσωπική συσκευή επίπλευσης που παρέχεται).
-Ο οικοδεσπότης έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και είναι πιστοποιημένος καλλιτέχνης φυσικής Αλαμπάμα. Οι πεζοπορίες με τη φύση μπορούν να οργανωθούν με επιπλέον χρέωση. Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλείστε να ζητήσετε λεπτομέρειες πριν από τη διαμονή σας. Επίσης, ενοικιάζουμε ένα κινητό Grills, BBQ καπνιστές και φούρνους πίτσας για εκδηλώσεις στην περιοχή, μέσω BBQRents, εάν είστε στην περιοχή μας για μια οικογενειακή επανένωση ή πάρτι.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επίπεδο της λίμνης μας είναι προς το παρόν εξαιτίας των επισκευών που έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε ότι το επίπεδο θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό κάποια στιγμή τον Ιούνιο, αλλά αυτό εξαρτάται από τις βροχοπτώσεις. Η αλιεία είναι ήδη διαθέσιμη ξανά από την αποβάθρα ή την τράπεζα, αλλά το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό για την ασφαλή εκτόξευση του κανό. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημερώσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

David Marshall
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No friends of guests on property w/o approval

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We allow smoking only outdoors on lawn areas.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No friends of guests on property w/o approval
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τσέλσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Τσέλσι) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο Τραμπολίνου Airwalk Trampoline Arena και Λέσχη Γκολφ Eagle Point, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: The Summit (εμπορικό κέντρο) και Συγκρότημα The Village at Lee Branch. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Συγκρότημα Αναψυχής Treetop Family Adventure ή Μουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Συγκρότημα Αναψυχής Treetop Family Adventure - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Oak Mountain - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιατρικό Κέντρο Grandview - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Summit (εμπορικό κέντρο) - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπέρμινχαμ: 27 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μπέρμινχαμ (Bhm): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Station 31 Kitchen - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Baumhowers Restaurant Of Lee Branch - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domino's Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buffalo Wild Wings - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 92 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 97 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jennifer P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
100% would recommend
I was actually very nervous about going because it was my first time staying on a property that someone else was staying on... The owners reassured me that everything would be great, they met me when I got there, and they made my stay very welcoming. This was exactly where we needed to be when we needed to be there and I am very thankful for the owners of this property. I would definitely recommend this place to anyone looking for a nice little getaway
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Mika P., Lafayette

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice clean place, super nice host!
Quick in and out just to get some sleep during our lengthy road trip. Arrived after dark but noticed the beautiful grounds as we were leaving early this morning.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Lee B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome host!! A+
Stay was short but great. The place was perfect. My 9 year old loved the bunk bed!!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Ron K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
12 day stay
Had another great visit! Thank you Dave and Tracy! Hope top see you guys soon!!!!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Beth H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful, quiet spot
Mr. David is an excellent host. The space is a quiet, beautiful spot with lots of beautiful nature to offer a retreat. It’s a convenient drive to Hoover Met for baseball as well.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Marshall

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love travelling, and want to offer our guests the best of the hospitality we've experienced in accommodations in the U.S. and abroad. We enjoy going beyond the usual expectations to offer special features to our guests. When our guests leave, refreshed, satisfied, & wanting to return, we know we've succeeded.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When our children grew up and moved away, we relocated to be near a new grandchild! We had to wait over a year to purchase Meadow Lake, but it was well worth it.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

When we first saw the property we thought it was gorgeous. Then we realized it was for sale, and that there was a possibility of it actually being ours! After a year's wait that became a reality. From the beginning we knew it was not just meant for us--we had to share it with others. Making our Suite available to guests helps us realize this part of the dream too.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων