Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Kayak Boot Key Harbour, κανάλι αποβάθρας 75ft, αιώρα κάτω από τα δέντρα καρύδας και άλλα! ️

Kayak Boot Key Harbour, κανάλι αποβάθρας 75ft, αιώρα κάτω από τα δέντρα καρύδας και άλλα! ️

Συλλογή φωτογραφιών για Kayak the Harbor, 75ft canal Home, Hammock under the Coconut Trees & more🌴 𓇼

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 49, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Kayak Boot Key Harbour, κανάλι αποβάθρας 75ft, αιώρα κάτω από τα δέντρα καρύδας και άλλα! ️

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Marathon, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕξοχική Λέσχη Florida Keys Country Club3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒακα Κι5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sombrero5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚι Γουέστ, Φλόριντα (EYW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κι Γουέστ)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι, 1 Μονό Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Towels provided · Bidet · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Kayak Boot Key Harbour, κανάλι αποβάθρας 75ft, αιώρα κάτω από τα δέντρα καρύδας και άλλα! ️

Γράψτε μου με οποιεσδήποτε ερωτήσεις, κάτω από το τμήμα ASK OWNER SECTION και θα χαρούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας. Αυτή η μονοκατοικία σε οδό μεγάλου όγκου και οδού cul-de-sac έχει ανακαινιστεί πλήρως με νέα στοιχεία το 2010. Δάπεδα πλακάκια σε όλο το μήκος, μεγάλη επιφάνεια εργασίας από γρανίτη, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, διακοσμητικό φωτισμό, μοντέρνα μπάνια και ένα μεγάλο μπαλκόνι με άνετα έπιπλα patio που περιβάλλεται από ρομαντικές λευκές κουρτίνες, δίνοντάς σας μια αληθινή αίσθηση θέρετρου. Το σπίτι είναι ανοιχτό, φωτεινό και ζεστό. Ολοκαίνουργιος δερμάτινος καναπές με 3 καρέκλες 2018! Καλύτερα από το σπίτι μου! Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες Netflix σε επίπεδη οθόνη 52 ιντσών υψηλής ευκρίνειας T.VV με surround ήχο. Ο χώρος της κουζίνας διαθέτει χώρο γραφείου, όπου μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας (Fee Wifi) για εκείνες τις ημέρες όπου πρέπει να κάνετε κάποια εργασία. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι (στρώμα σκληρού μνήμης αφρού), τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μικρό ιδιωτικό μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο άνετα κουκέτες. Τα κουκέτα είναι αρκετά μεγάλα για ενήλικες. Ο Δάσκαλος έχει τον Τ. V. με VHS VCR. Το σπίτι βρίσκεται σε μια βαθιά πλευρά του ωκεανού με κανάλι (δεν υπάρχει θέμα για μεγάλα σκάφη), μια ιδιωτική δεξαμενή σκυροδέματος 75 ποδιών με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Η ενοικίαση περιλαμβάνει dockage για ένα μεγάλο σκάφος. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην αιώρα κάτω από τα φοινικόδεντρα, ενώ οι άλλοι στο κόμμα σας καθαρίζουν την παγίδα της ημέρας στο μεγάλο τραπέζι καθαρισμού ψαριών με το δικό του ξύστρα. Οι γείτονες είναι υπέροχοι και το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλα όσα χρειάζεστε (deli, κατάστημα ποτών, κινηματογράφος, Kmart, Winn Dixie, Publix, Walgreens, Home Depot και Park! Ιδανικό για εφήβους που δεν μπορούν να οδηγήσουν αλλά σαν ανεξαρτησία για περπάτημα ή για ποδηλασία μόνοι τους στο πάρκο, τις ταινίες ή τα καταστήματα. Οικογενειακή επανένωση? Ερευνήστε για τα κοντινά σπίτια που είναι επίσης διαθέσιμα για ενοικίαση. Άδεια ενοικίασης PLR00336.

Νέο κεντρικό AC εγκατεστημένο τον Ιούνιο του 2015 και ενημερωμένο Dock 2018.

Αν και ο Μαραθώνιος βρίσκεται περίπου στο μέσο της αλυσίδας κλειδιών, έχει σχεδόν οτιδήποτε θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου του μαραθωνίου (πτήσεις τσάρτερ από το Μαϊάμι) και του νοσοκομείου σε περίπτωση που χρειάζεστε ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το Key West βρίσκεται σε απόσταση μόλις 45 λεπτών με το αυτοκίνητο. Υπάρχει επίσης υπηρεσία αλιείας με χάρτες από την αποβάθρα σας. Μια από τις καλύτερες εκπλήξεις όταν αγόρασα αυτό το σπίτι ήταν η παραλία Sombrero. Αυτή η παραλία απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και ίσως 15 λεπτά με το ποδήλατο. Το Sombrero Beach είναι επί του παρόντος υπό επισκευή από ζημιές από τον τυφώνα Irma, αλλά όταν η πλάτη του θα έχει το ίδιο και περισσότερο, όλα θα μπορούσατε να ζητήσετε σε μια παραλία. Λευκή άμμος, παλάμες καρύδας, ιδιωτικά καθαρά μπάνια, δύο γήπεδα βόλεϊ, παιδική χαρά με γρασίδι, μπάρμπεκιου και τραπέζια για πικ-νικ, καθώς και υπέροχη θέα στον ωκεανό. Ο έφηβος μου (ενήλικος τώρα) χρησιμοποιεί για να αγαπήσει το κοινοτικό πάρκο μαραθωνίου, το οποίο έχει το δικό του πάρκο skateboard X-tream. Αυτό το πάρκο διαθέτει τέσσερα γήπεδα τένις, έναν τοίχο τένις, ένα χόκεϊ / γήπεδο μπάσκετ (3 γήπεδα), δύο μικρά γήπεδα πρωταθλήματος και δύο γήπεδα ποδοσφαίρου. Υπάρχουν επίσης δύο γήπεδα shuffleboard, δύο γήπεδα σφαίρας bocce, ένα κλουβί, εκθετήριο, αμφιθέατρο, χώροι πικνίκ και τουαλέτες. Επίσης, ο έφηβος θα σας αρέσει να δοκιμάσετε το πάρκο επιβίβασης μέσω καλωδίου! Εάν θέλετε να κάνετε μια βουτιά σε μια πισίνα πηγαίνετε ακριβώς στη σχάρα ηλιοβασίλεμα και ωμό μπαρ όπου έχουν μια από τις μεγαλύτερες πισίνα στα κλειδιά με θέα τον ωκεανό στη γέφυρα επτά μίλια (δωρεάν). Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από εδώ, ενώ στο μπαρ ακούτε μαργαριτάβη. Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα ψάρια και καταδύσεις που διατίθενται στον κόσμο. Ο υφάλων Sombrero απέχει 4,5 μίλια από την αποβάθρα σας. Προσφέρει ένα θεαματικό ύφαλο και απέχει λίγα μόλις λεπτά με βόλτα με βάρκα. Η γέφυρα των 7 μιλίων είναι ίσως η θέση πρεμιέρας για το μεγαλύτερο ψαρολίμανο στα ύδατα της Φλόριντα, το tarpon. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα έχετε κορυφαία ποιότητα με ρυθμό που δεν μπορεί να κτυπηθεί. μεγάλο

Διαχειριστής καταλύματος

Mariella Fernandez
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
Must be at least 12 years of age to use spa.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed only downstairs outside sitting
Guest must agree to terms on written agreement by acknowledging receipt of contract emailed to you by owner . Copy of drivers license may be required.
Review sample contract

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No parties
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Marathon

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Marathon) βρίσκεται στην ακτή. Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Seven Mile Bridge (γέφυρα), ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Sombrero και Κρατικό Πάρκο Bahia Honda. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Marathon, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο και Περιβαλλοντικό Κέντρο Crane Point - 12 λεπτά με τα πόδια
  • The Turtle Hospital (νοσοκομείο θαλάσσιων χελωνών) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εξοχική Λέσχη Florida Keys Country Club - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βακα Κι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sombrero - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μάραθον, Φλόριντα (MTH-Φλόριντα Κις Μάραθον): 3 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Takara Japanese Restaurant - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Dunkin' - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Keys Fisheries - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Castaway Waterfront Restaurant and Sushi Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 139 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 140 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Gerett H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful vacation home
Great place to stay with a family of 4. House was clean and had everything you would need for a weeklong stay. Very clean and comfortable. Quiet at night and the location was central to all the keys. Being in the canal was fun. We fished (caught quite a few fish) and kayaked to the harbor and saw Manatee that came right to the kayaks. Just a comfortable place to stay! I would stay here again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Matthew B., Grand Haven

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Winter Vacation
This is exactly what everyone needs when getting away for the frigid cold of the north. It's a gorgeous property with great view and great location for all activities and food.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lois P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful clean home
We stayed for two weeks. The house was clean and exactly as presented. It was well stocked, everything we needed was there. This was not the best neighborhood, but we didn’t have any problems, very quiet.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Carl G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Marathon, FL
Well maintained, clean and our hostess Mariella was available on demand. Awesome stay! I highly recommend and will try to book this property again if I ever return here.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ching Ching L., Wooster

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another wonderful stay!
This is our second time back! We enjoyed marathon and the convenience of the area, It is close to Seven mile bridge (for fishing), grocery store, Sombrero beach, tackle/bait store and many restaurants. The house is sitting on a canal that has many sea life. We have seen tarpons, manatee, various types of fish, and the house is equipped with kayaks to use to explore the waterways. Property itself is super clean, and extremely comfortable to stay in. It also has a jacuzzi that we enjoy and relax in after a long day of fishing. Overall, we love this place!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mariella Fernandez

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello Prospective Guests, I myself am a frequent user of VRBO/Home Away. Have used it many times during our annual ski vacation trips and many more. VRBO never failed me so now it is my turn to rent to people just like me. I take pride knowing I go the extra mile in keeping every single renter happy. If there are any un-expected issues, I put the renter first that is just the way I would want to be treated. Hope you love my place as much as I do!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

THe Florida Keys is truly a place to enjoy the great outdoors. It all starts with the drive from Miami (~2 hrs) . Do it at day light. When you start getting closer to Marathon, the ocean water starts turning clear turquoise and you know you have reached the Florida Keys. Marathon has the best of both worlds, the convenience of facilities that we are use to having (stores, fast food, hospital, etc) while keeping with the laid back feel of the Florida Keys. Why this property: Well because I love it and it shows. I take great joy in knowing that my guest leave happy, filled with great memories. I have great guest too. Over 90 reviews and all 5 Starts!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

My Place is modern and at the same time comfortable and has that keys feel. It has an open atmosphere with two large sliding glass doors overlooking the large furnished balcony. The balcony overlooks the canal and coconut palm trees. The white curtains in the balcony give you a true resort feel. The two staircase offer convenience to the front of the home as well as the back and the best thing is that this is a house on a large lot so you have your privacy. The home also has a chain link fence giving you peace of mind that outdoor toys are secure as well as security camera on boat slip and front parking (although not needed, its very safe here).

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων