Διαμέρισμα στον προορισμό Chi?inau, Chi?inauΙδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές και ρομαντικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Πολυτελές και ρομαντικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Luxurious & Romantic City Center Apartment

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές και ρομαντικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Chi?inau, Chi?inau
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCentral market13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Stefan the Great3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Kishinev4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚισινάου (RMO-Διεθνές Κισινάου)18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Dining Area

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές και ρομαντικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Πολυτελή καταλύματα για τη διαμονή σας στο Chisinau!

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα πολυτελές συγκρότημα στην οδό Lev Tolstoy 27 με πρόσβαση στο ανελκυστήρα, που βρίσκεται στον 8ο όροφο και σας δίνει μια φανταστική θέα στην πόλη! Βρίσκεται σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο με αυτόνομη θέρμανση και ζεστό νερό και με θερμαινόμενα δάπεδα το χειμώνα και κλιματισμό για καλοκαίρι.

Πρόκειται για πολυτελές κτίριο με προσωπικό ασφαλείας!

Διαμέρισμα 2 δωματίων (55μ.) Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ σας προσκαλεί να χαλαρώσετε στις κομψά σχεδιασμένες ανέσεις του. Μια τηλεόραση με πλάσμα, ένας καναπές-κρεβάτι για έναν επιπλέον επισκέπτη (260cm X 240cm)

Το μπάνιο ή το καλύτερο, ο μικρός χώρος σπα προσφέρει καθαρή ευεξία και χαλάρωση. Το πολυτελές ντους με μασάζ, στεγνωτήρα μαλλιών και πλακάκια υψηλής ποιότητας προσφέρουν άνετη ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή!

Φυσικά, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με πολλές πετσέτες, σεντόνια και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για καναπέ-κρεβάτι 3 ατόμων (260cm X 240cm)

Αυτό το διαμέρισμα 2 δωματίων βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στη διάσημη οδό Stefan cel Mare στην καρδιά του Chisinau και ξεχωρίζει για το κομψό εσωτερικό σχεδιασμό του. Τα καλύτερα υλικά και τα ποιοτικά έπιπλα σχεδιαστών δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για την πολυτελή διαμονή σας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ. Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε και για την άνετη διαμονή σας στο Κισινάου σχεδόν WI-FI

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε πολλά "καυτά σημεία" του Κισινάου.

Το διαμέρισμα ήταν μόλις πλήρως ανακαινισμένο, νέο σχεδιασμό και νέα έπιπλα (ένα υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα + τραπεζαρία, μπάνιο και ένα διάδρομο. Η ΚΟΥΖΙΝΑ έχει ανεβάσει φούρνο με κεραμικό και απορροφητήρα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, τοστιέρα και καφετιέρα.

Το διαμέρισμα διαθέτει όλα τα απαραίτητα έπιπλα και εξοπλισμό: τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα, φούρνο, ηλεκτρική σκούπα, WiFi internet, σίδερο, δορυφορική τηλεόραση, ζεστό νερό, όλες οι συσκευές κουζίνας για μαγείρεμα και φαγητό γλάστρες, παρέχονται μαχαιροπίρουνα. Καθαρίστε τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες για όλους τους επισκέπτες. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη. Το πρωινό μπορεί να προσφερθεί κατόπιν αιτήματος.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο διπλωματικό σώμα, στα Ιστορικά Μουσεία, στην περιοχή της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, σε μία από τις πιο πράσινες περιοχές της πόλης, ανάμεσα στα τρία μεγάλα πάρκα. Περίπου 5 λεπτά από το διαμέρισμα θα βρείτε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Chisinau, διάσημο παζάρι, εστιατόρια, στάδια, μουσεία, νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης, κλινικές, σχολεία, νηπιαγωγείο, ψυχαγωγικό πάρκο, πανεπιστήμια, κέντρα υγείας, διεθνείς εκθεσιακοί χώροι, κινηματογράφος. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες προς όλες τις κατευθύνσεις, με καλή υποδομή. Σούπερ μάρκετ κοντά, διοικητικά ιδρύματα της πόλης, κινηματογράφος, μουσείο, γκαλερί τέχνης, τράπεζες, εστιατόρια και μπαρ με WIFI, κέντρο ψυχαγωγίας. Πολύ ΦΑΙΝΟ Φόρος 2EUR-3 ευρώ προς κάθε κατεύθυνση στην περιοχή της πόλης

Αρ. Σουπερμάρκετ. 1, πίτσα Andis, Taxi Blues, τουριστικό γραφείο, ιατρικό κέντρο, ΑΤΜ. Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο και είναι κοντά στο MOL στο μοναστήρι Ciuflea.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αν χρειάζεστε ταξιδιωτική βίζα για να εισέλθετε στη χώρα, το κατάλυμά σας πιθανόν να μπορεί να σας βοηθήσει στη συμπλήρωση των σχετικών εγγράφων. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάλυμα, ανατρέχοντας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στην επιβεβαίωση κράτησης. Το κατάλυμα ενδέχεται να σας χρεώσει για αυτή την υπηρεσία, ακόμη κι αν τελικά ακυρώσετε την κράτησή σας. Όλες οι συνεννοήσεις γίνονται αποκλειστικά ανάμεσα σε εσάς και το κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Κισινάου

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Κισινάου. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Piata Centrala και Central market, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Trip to Moldova Private Day Tours και Rose Valley (πάρκο). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: National Ethnographic & Nature Museum και DinoPark.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Central market - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Rose Valley (πάρκο) - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Stefan the Great - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προεδρικό Παλάτι - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Kishinev - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου (RMO): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Andy's Pizza - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Tucano Coffee Jamaica - 10 λεπτά με τα πόδια
  • New York - 9 λεπτά με τα πόδια
  • HotDog - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 5 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες