Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Μαζική βουνό πολυτέλεια σπιτιών μεγάλη για οικογένειες (# 3008)

Μαζική βουνό πολυτέλεια σπιτιών μεγάλη για οικογένειες (# 3008)

Συλλογή φωτογραφιών για Massive Luxury Mountain Home Great For Families #20-NCD0224

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Θέα από το κατάλυμα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Μαζική βουνό πολυτέλεια σπιτιών μεγάλη για οικογένειες (# 3008)

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια5+ μπάνιαΓια 12 άτομα576 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Estes Park, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Historic Estes Park13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορικό Ξενοδοχείο The Stanley Hotel15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Lily Lake19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Κόλινς, Κολοράντο (FNL-Δημοτικό Αεροδρόμιο Fort Collins-Loveland)72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

5 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Μπάνιο 5

Toilet

Μπάνιο 6

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μαζική βουνό πολυτέλεια σπιτιών μεγάλη για οικογένειες (# 3008)

Το σπίτι μας "Elk Summit" βρίσκεται στα αποκλειστικά κτίρια του Windcliff, που βρίσκονται λίγα μίλια έξω από την πόλη Estes Park και λίγα μόλις λεπτά μακριά από το YMCA των Rockies. Αυτό το πολυτελές εξοχικό σπίτι 6.200 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει απίστευτη θέα στο Εθνικό Πάρκο Continental Divide και Rocky Mountain. Είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει όλη την οικογένειά σας και να σας προσφέρει την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε. Η κατασκευή αυτού του σπιτιού ολοκληρώθηκε πρόσφατα και είναι πρόσφατα επιπλωμένη. Αφού εισέλθετε σε αυτό το μεγαλοπρεπές σπίτι από την μπροστινή είσοδο προετοιμαστείτε για να σας κόψει την ανάσα! Σας καλωσορίζουμε αμέσως σε ένα φιλόξενο Μεγάλο Δωμάτιο με τζάκι φυσικού αερίου και μια απίστευτη θέα των Rockies που εκτείνεται σε δύο επίπεδα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Στα δεξιά σας βρίσκεται η executive gourmet kitchen εξοπλισμένη με την κορυφή της γραμμής, ολοκαίνουργιες συσκευές και countertops από γρανίτη. Όλοι θα θέλουν να είναι σεφ και να χρησιμοποιούν το ψυγείο υπο-μηδέν, το διπλό φούρνο Viking με το συρτάρι για την θέρμανση και το εύρος και την κουκούλα του Wolf. Αυτή η κουζίνα διαθέτει άφθονα σερβίτσια για να σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και των ειδικών συγκεντρώσεών σας. Στα αριστερά του Great Room, βρίσκεται μία από τις δύο τεράστιες σουίτες με κύρια κρεβατοκάμαρα, με ειδική είσοδο γυάλινης πόρτας στην οροφή. Είναι φορτωμένο με ανέσεις, όπως σε τζάκι φυσικού αερίου, king-size κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης HDTV και μια βόλτα σε ντουλάπα κατάλληλη για ένα αστέρι! Μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα μικρό κομμάτι του ουρανού στο κύριο μπάνιο, με ενδοδαπέδια θέρμανση (σε όλο το σπίτι), μπανιέρα για δύο άτομα, διπλό ματαιοδοξία, γρανιτένιο πάγκο, κεραμικό πλακάκι και ατμόλουτρο με πλήρεις κεφαλές ντους, και μια ήσυχη κεφαλή ντους ψιλής βροχής. Μπορείτε πραγματικά να λιώνετε όλο το άγχος σας σε αυτό το σπα περιβάλλον!

Περάστε επάνω στο πατάρι του σκάφους I και ξαναδώστε τα αξιοθέατα της οροσειράς μέσα από τον τοίχο των παραθύρων που καλύπτουν και τα δύο πατώματα και στη συνέχεια βγείτε έξω στο κατάστρωμα για να απολαύσετε την ηρεμία και να μυρίσετε τον καθαρό αέρα του βουνού. Έχει πραγματικά εκπληκτική θέα, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ανατολής και ηλιοβασιλέματος. Στερεώστε στο ξύλινο κιγκλίδωμα και δείτε το Μεγάλο Δωμάτιο κάτω ή στρίψτε αριστερά και επισκεφθείτε τη δεύτερη κύρια κρεβατοκάμαρα. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει ρουστίκ έπιπλα κούτσουρων, έναν περίπατο σε ντουλάπα, τζάκι αερίου, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και φυσικά περισσότερες προβολές. Το κύριο λουτρό έχει μια διπλή ματαιοδοξία με γρανίτη countertops, κεραμικό πλακάκι και ατμόλουτρο. Στο υπνοδωμάτιο δίπλα στον πλοίαρχο στεγάζεται μια κουκέτα με δύο κρεβάτια πλήρους μεγέθους. Η ντουλάπα σε αυτό το δωμάτιο περιέχει παιχνίδια, βιβλία και παιχνίδια για να διασκεδάσουν τόσο παιδιά όσο και οικογένειες. Ακριβώς έξω από την πόρτα αυτού του δωματίου βρίσκεται ένα άλλο πλήρες μπάνιο. Το τελευταίο υπνοδωμάτιο σε αυτόν τον όροφο είναι αρκετά γοητευτικό και διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι, ένα ιδιωτικό πλήρες μπάνιο και μια ξύλινη οροφή με επένδυση από ξύλο. Πηγαίνετε κάτω από την αίθουσα και βρεθείτε σε ένα υπέροχο οικογενειακό δωμάτιο με τζάκι αερίου, υγρό μπαρ με countertops από γρανίτη και θέα, θέα και περισσότερες απόψεις. Κρατήστε την επιφυλακή? είδαμε Elk, ελάφια, γεράκια και ακόμη και μερικές άγριες γαλοπούλες! Έχουμε επίσης ακούσει τα αρκουδάκια και τα bobcat παρατηρήματα είναι κοινά στην περιοχή, έτσι ώστε η κάμερά σας να είναι έτοιμη!

Ο τελευταίος όροφος είναι το υπόγειο, που βρίσκεται στο επίπεδο του εδάφους. Σωστά; υπάρχουν ακόμα εκπληκτικές απόψεις από εδώ! Υπάρχει ένα άλλο μεγάλο δωμάτιο με τζάκι αερίου, υγρό μπαρ με countertops από γρανίτη, νεροχύτη και ένα επιπλέον ψυγείο. Εκτός από το Μεγάλο Δωμάτιο υπάρχει αίθουσα θεάτρου εξοπλισμένο με τηλεόραση HDTV, BluRay player και ήχο surround. Κάτω από το διάδρομο είναι ένα πλήρες μπάνιο και το τελευταίο υπνοδωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίου είναι επίσης σε αυτό το επίπεδο.

Αυτό το σπίτι είναι πραγματικά μια απόλαυση για όλους όσους εισέρχονται με την καταπληκτική θέα, το σκι φιλοξενούν και αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει όλους τους επισκέπτες σας με ευκολία. Με το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain και το YMCA μόλις λίγα λεπτά μακριά, θα έχετε πολλά να κάνετε, για να μην αναφέρουμε όλα τα υπέροχα καταστήματα και εστιατόρια που βρίσκονται στο Estes Park. Ελπίζουμε ότι το σπίτι μας θα σας προσφέρει πολλές υπέροχες αναμνήσεις και θα σας βοηθήσει να φέρετε πιο κοντά σε όσους σας εννοούν τα περισσότερα. Έτσι φέρτε παπούτσια πεζοπορίας, μπουκάλια νερού και φωτογραφικές μηχανές και απολαύστε το σπίτι των ονείρων μας στο Rockies οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να σχεδιάσετε τις διακοπές των ονείρων σας. (Άδεια # 3008)

Διαχειριστής καταλύματος

Elk Summit
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Send agreement by mail Box 897 Limon, CO 80828 or 14 days prior to check-in to avoid cancellation

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Estes Park

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στα βουνά (Γουίντκλιφ Εστέιτς, Estes Park). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο Historic Park Theatre και Πάρκο Performance Park, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μίνι Γκολφ Tiny Town Miniature Golf και Trout Haven Fishing Pond. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Wild Basin Area και Μουσείο Moraine Park Museum. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Estes Park, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Marys - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Historic Estes Park - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Ξενοδοχείο The Stanley Hotel - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Στάνλεϊ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Lily Lake - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Κόλινς, Κολοράντο (FNL-Δημοτικό Αεροδρόμιο Fort Collins-Loveland): 73 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rock Cut Brewing Company - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Barrel - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Himalayan Curry & Kebob - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smokin' Dave's BBQ & Taphouse - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Grubsteak Restaurant - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 89 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 90 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Debbie C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous mountain home!
We love everything about this wonderful huge well stocked home. There is a trail in neighborhood that connects to RMNP.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gary B., Gainesville, GA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best Family Reunion Ever
We have stayed in Windcliff numerous times and this was by far the best home for a reunion with our three children and their families. Very spacious with a family gathering room on each of the three floors. Well stocked kitchen. Many of the rooms had fantastic views of the mountains. Will definitely return in the future.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Thomas W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Large enough for our Family
We thoroughly enjoyed our family vacation, which this large, comfortable property made possible. The location and views are outstanding. Our children and grandchildren had a wonderful time, making for a great couple of weeks together.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Beth D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family reunion
Stunning views. Immaculate. Spacious. The kitchen was stocked with everything we needed and more. The large bedrooms and full baths gave everyone privacy. Couldn't imagine a better place to create precious memories.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Mary Jo C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Elk Summit stay June 2023
Family vacation, the house was perfect for our three familys to gather at the same location. We had room to spread out and it was very accommodating on a rainy day. The only thing that could have been better would have been a comfortable recliner/recliners in the main level great room. We had one member of our party that had a hard time with going up/down steps.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Elk Summit

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων