Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Isla del Sol - $ 89 Φθινόπωρο Ειδικές !!!

Isla del Sol - $ 89 Φθινόπωρο Ειδικές !!!

Συλλογή φωτογραφιών για Fully Renovated Waterfront Condo on Isla del Sol

Παραλία
Φαγητό και ποτό
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 41, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 41, κουμπί
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Isla del Sol - $ 89 Φθινόπωρο Ειδικές !!!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα113 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
St Petersburg, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολέγιο Eckerd College7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Fort De Soto Park9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Upham Beach11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤάμπα, Φλόριντα (TPA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα)31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Isla del Sol - $ 89 Φθινόπωρο Ειδικές !!!

Το Isla del Sol είναι μια πανέμορφη νησιωτική κοινότητα σε νησί με τροπικά εμπόδια στο νοτιότερο άκρο της Αγ. Πετρούπολη, ένα μίλι από το St. Αγία Πετρούπολη. Αυτός ο ανακαινισμένος όροφος του τέταρτου ορόφου επισημαίνεται από την εκπληκτική θέα στον κόλπο Boca Ciega. Υπάρχουν εκπληκτική θέα στην ενδοχώρα με όλα τα σκάφη και την άγρια ​​φύση που είναι γνωστά στην περιοχή.

Το ανοιχτό κατώφλι έχει υπέροχη θέα στο νερό με μια σύγχρονη κουζίνα με θέα στον υπέροχο καθιστικό. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει countertops από γρανίτη, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και ανοίγει σε τραπεζαρία και καθιστικό που οδηγεί σε μπαλκόνι όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τα ήρεμα νερά του κόλπου και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ενημερώνεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο ντουλάπα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ένα όμορφο μαρμάρινο μπάνιο με δύο νεροχύτες. Το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση στο ίδιο μπαλκόνι με το καθιστικό με την ίδια όμορφη θέα.

Το δωμάτιο διαθέτει επίσης king size κρεβάτι και αναβαθμισμένο πλήρως δεύτερο μπάνιο.

Για την πρόσθετη ευκολία σας, υπάρχουν τηλεοράσεις και στα δύο υπνοδωμάτια καθώς και στο καθιστικό, ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο πλήρους μεγέθους, ένα καθορισμένο χώρο στάθμευσης και ένα ασανσέρ.

Αυτή η νησιωτική κοινότητα διαθέτει πανέμορφο τροπικό εξωραϊσμό, θερμαινόμενη πισίνα, σπα, clubhouse, γυμναστήριο και θέα στο νερό όπου κοιτάτε. Είναι το σπίτι του Isla del Sol Yacht και Country Club που προσφέρει πακέτα συμμετοχής για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες των εποχιακών καλεσμένων. Το νησί απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα ζεστά τυρκουάζ νερά της Αγ. Pete Beach, ο πιο νότια σύνδεσμος σε μια αλυσίδα νησιών φραγμού που απαρτίζουν τον κόλπο Tampa Suncoast. Το condo απέχει λίγα μόνο λεπτά από τα αξιοθέατα του πάρκου Fort de Soto, το οποίο ονομάστηκε μία από τις καλύτερες παραλίες του έθνους. Το πάρκο περιλαμβάνει υπηρεσία ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στην περιοχή Egmont Key, κατασκηνώσεις, αλιευτικά περάσματα, παραλίες και άγρια ​​φύση.

Χάρη στις ηλιόλουστες κριτικές από εκατομμύρια τουρίστες του TripAdvisor σε όλο τον κόσμο, το St Pete Beach συνεχίζει να προσγειώνεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων παραλιών του κόσμου. Η παραλία προσφέρει άμμο λευκής ζάχαρης, γαλάζια νερά και ευκαιρίες για θαλάσσια περιπέτεια ή χαλάρωση. Θα ανακαλύψετε ιστορικές γειτονιές, ψώνια, φανταστικά εστιατόρια και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Το παγκοσμίου φήμης Loews Don Cesar Hotel μπορεί να δει από το μπαλκόνι του condo. Χτισμένο το 1928, το ιδιαίτερο χρώμα και η αρχιτεκτονική του καθιστούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ορόσημα στην ακτή του Κόλπου της Φλώριδας. St. Η παραλία Pete είναι αστική αλλά γραφική, έχει βραβευμένες παραλίες, καταστήματα ειδών, τραπεζαρία και θέατρο. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε τα τοπικά αγαπημένα όπως ο Tony και ο Nello, ο Johnny Carino, το Mad Fish, το Chill, το Bongo's, το Cafe Soleil και το Cordon Bleu.

Ελάχιστες απαιτήσεις διαμονής / Κανόνες σύνδεσης: Η ελάχιστη διαμονή είναι μία εβδομάδα (ένα μήνα Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος). Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα. Το προγραμματισμένο check-in και check-out καθορίζονται όπως προηγουμένως συμφωνήθηκε με τον ιδιοκτήτη.

Σχετικά με τον ιδιοκτήτη: Αυτό το condo ανήκει σε ένα ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή Tampa Bay, καθιστώντας εύκολο για αυτούς να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ζητήματα θα προκύψουν ενώ είστε χαλαρωτικό στις διακοπές σας. Οι διακοπές είναι ιδιαίτερες στιγμές και ελπίζουν ότι το σπίτι τους μακριά είναι αξέχαστο και ότι επιστρέφετε συχνά.

Διαχειριστής καταλύματος

John "Sol" Solomita
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. Petersburg

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην ακτή (Ίσλα ντελ Σολ, St. Petersburg). Οι ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν την κουλτούρα της περιοχής, μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Μουσείο Νταλί, ενώ όσοι θέλουν να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά της, μπορούν να εξερευνήσουν τα εξής: Παραλίες St. Petersburg - Clearwater Beaches και Πάρκο Fort De Soto Park. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Τροπικάνα Πεδίο ή St. Pete's Historic Coliseum. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
St Petersburg, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Pass-a-Grille Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολέγιο Eckerd College - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Merry Pier - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Fort De Soto Park - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Upham Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεντ Πίτερσμπουργκ, Φλόριντα (SPG-Albert Whitted): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradise Grille - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hurricane Seafood - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brass Monkey - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Gary D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Isla del Sol. February 2024
Checking categories with 5 stars doesn’t say enough. Condo was perfect. We had to book last minute as prior condo booking on madiera beach was cancelled. Everything I saw in reviews says it all. Convenient location , great views, amazing sunsets…the condo has everything, and then some. Owner readily answers questions. It was our third trip to Florida in February. It was a new location & definitely would book again for future trips. You won’t be disappointed!
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jack F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Really Nice
Beautiful setting. Beautiful condo. Have rented in that area for more than a dozen years and this was the nicest condo we ever rented. Actually had the chance to meet up with the owners and they were very accommodating. Everything was first class. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Piece of Heaven on Earth
We have been visiting Isla Del Sol since 1991 and our most recent visit could not have been more enjoyable. The condo was amazing beautifully decorated and well equipped. We are looking to re-book for next year already.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

JOHN F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
a room with a view
The property is well presented but there are a couple of but's, as with all properties on Isla del Sol the second bedroom does not live up to the first in size, decorated well but a lack of drawer and hanging space as this was shared with cleaning and beach equipment. The balcony's views are wonderful, if only the table and chairs were comfortable we would have spent a lot more time enjoying the view, the condo is well equipped in all other ways with the use of a very nice swimming pool.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent all around!
Property was clean & had everything we could possibly need. Beds were very comfortable. But the best part was the balcony and the view to the west! Gorgeous sunsets every night from the balcony! Dolphin every morning from the balcony! Multiple heated pools to choose from, all with hot tubs. Very safe area, but security never hassled us. Owner is great with communication, and left us a courtesy bottle of wine. Fantastic location! Bike to St. Pete Beach, or the beautiful Ft. DeSoto County Park, or just walk around the complex. This condo was awesome! We would definitely stay again.. Everything was perfect!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John "Sol" Solomita

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Joy and I purchased this beautiful condo as a ten-year anniversary gift to each other. We love vacationing in different places and this was "the one" as soon as we walked in. And both of us love entertaining so being a VRBO and AirBnB host was a natural step to add.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

THE VIEW! We have been looking at condos from St. Pete to Sarasota for two years. This one seemed to offer everything we were looking for - proximity to both the beach as well as a thriving metropolitan area. The condo has been beautifully remodeled so all we needed to add was Joy's southern personal touch. AND THE VIEW!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In addition to everything already said in our listing, if you like kitchens, we challenge you to tell us what you wish we had that is not already there.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων