Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα στο παραδοσιακό χωριό Γεννάδι με μεγάλη πισίνα

Μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα στο παραδοσιακό χωριό Γεννάδι με μεγάλη πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Modern, stylish apartment in traditional village of Gennadi with large pool

Πισίνα
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα στο παραδοσιακό χωριό Γεννάδι με μεγάλη πισίνα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα52 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Gennadi, Rhodes
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Γεννάδι12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κιοτάρι5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Πεύκου25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡόδος (RHO-Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα στο παραδοσιακό χωριό Γεννάδι με μεγάλη πισίνα

Εξαιρετικό διαμέρισμα ποιότητας που βρίσκεται σε μια προνομιακή αλλά ήσυχη τοποθεσία στο ήρεμο ροδανικό χωριό Γεννάδι. Αυτό το μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου είναι επιπλωμένο σε πολύ υψηλό επίπεδο σε μοντέρνο και σύγχρονο στιλ. Το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνια μπροστά και πίσω, τα οποία προσφέρουν θέα στη θάλασσα και θέα στο βουνό, επιτρέποντας την ανάκτηση του ηλιακού φωτός καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι τεράστιες πόρτες από το σαλόνι σας οδηγούν στο μεγαλύτερο μπαλκόνι με πλακάκια που προσφέρει θέα στο βουνό, έχει θέα στην μεγάλη πισίνα (παρέχεται αποκλειστικά για τους κατοίκους του Γεννάδι Δικαστηρίου) και κάθε βράδυ η πισίνα φωτίζεται ρομαντικά με βυθισμένο φωτισμό και συμπληρώνεται από τον τοίχο τοποθετημένο φωτισμό τοποθετημένο πίσω από το θάμνο του κήπου.

Υπάρχει επίσης εξωτερική επίπλωση και στα δύο μπαλκόνια στα οποία μπορείτε να καθίσετε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, καθώς και να γευματίσετε υπαίθρια.

Γύρω από τη Ρόδο: Η Ρόδος είναι ένα σχετικά μικρό νησί, αν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας και έχει μέσο όρο ηλιοφάνειας 300 ημερών το χρόνο. Ως εκ τούτου, παράλληλα με την παροχή του ιδανικού κέντρου για τους τουρίστες που αναζητούν ήλιο, το νησί παρέχει επίσης πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων. Τα εκπληκτικά τοπία, τα ιστορικά αξιοθέατα, η έντονη νυχτερινή ζωή και η παραδοσιακή ζωή του νησιού μπορούν όλοι να εξερευνηθούν και να δοκιμάσουν να προσφέρουν τις τέλειες διακοπές για ακόμη και το πιο εκλεκτικό μείγμα γεύσεων. Η Ρόδος διαθέτει επίσης μερικές από τις καθαρότερες παραλίες άμμου και βότσαλα στη Δυτική Ευρώπη. Βρίσκεται στον άξονα πολλών γραφικών κινήσεων σε παρθένες χρυσές παραλίες κατά μήκος των νοτιοανατολικών και νοτιοδυτικών ακτών και στο Πρασονήσι - το νοτιότερο άκρο του νησιού - τα ήρεμα και καθαρά νερά της Μεσογείου συναντούν το πρησμένο surf και το αεράκι του Αιγαίου που οδηγεί σε έναν παραδεισένιο παράδεισο. Υπάρχουν επίσης πολλές τοπικές διαδρομές στο όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό του νησιού, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά απομακρυσμένα ορεινά χωριά.

Πόλη της Ρόδου: Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται σε "νέα" και "παλιά" συνοικία. Η παλιά πόλη είναι η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη φρούριο στην Ευρώπη, με στενά λιθόστρωτα δρομάκια και υπέροχα ιστορικά κτίρια. Κυριολεκτικά, ακριβώς έξω από αυτά τα επιβλητικά οχυρωματικά τείχη, μπορείτε να παρακολουθήσετε την έλευση και τη βάρκα, από το μικρότερο αλιευτικό σκάφος, μέσω των γιοτ μέχρι το ψηλότερο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Μανδράκι και πραγματικά τα πολυσύχναστα κοσμοπολίτικα αξιοθέατα της Νέας Πόλης. συναρπαστική αντίθεση.

Γεννάδι: Το ίδιο το χωριό Γεννάδι παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από τοπικές ανέσεις, εστιατόρια / ταβέρνες, μπαρ, σούπερ μάρκετ, boulangerie, οπωροπωλεία, φαρμακείο, internet café, ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων / pushbike και τραπεζικές εγκαταστάσεις ATM.

Περπατώντας κατά μήκος και μέσα από τα όμορφα στενά σοκάκια και τα βήματα του Γεννάδι μπορεί να σας οδηγήσει στις δύο όμορφες βυζαντινές εκκλησίες του Ιωάννη Θεολόγου και της Αναστασίας, που χτίστηκαν πραγματικά με το υλικό από τον κατεστραμμένο πύργο των Ιπποτών.

Πίσω από το χωριό, βρίσκονται τα μαγευτικά βουνά που είναι τυπικά του εσωτερικού Ροδιανού τοπίου που μπορεί κανείς να δει από το μπαλκόνι 9 τετραγωνικών μέτρων του δικού σας κομψού διαμερίσματος διακοπών.

Διαχειριστής καταλύματος

Jason

Γλώσσες

Τσέχικα, Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000302293

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρόδος

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ρόδος) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία του Πεύκου και Κόλπος Άγιου Παύλου. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Gennadi, Rhodes

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Γεννάδι - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Κιοτάρι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Ασκληπιείου - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Λίνδου - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Πεύκου - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρόδος (RHO-Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας): 63 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mitsis main bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Grand Bar - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lime Grill - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Gre cafe - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mama's Kitchen Restaurant - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 28 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

tereasa w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hidden Gem
Lovely apartment, clean everything you need for self catering. Lovely well kept pool. Gennadi village has everything, great restaurants and bars. Beach was beautiful
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ideal for 2
My wife and I had stayed before, 4 years ago. Ideal for 2 and conveniently located to explore the island and for self catering everything you need -supermarket- bakery with wicked rolls & pastries & green grocers. Plenty of restaurants, the one we used most is Mamas Kitchen less than 5 mins from the apartment, nice friendly staff, be prepared for large portions, Kleftico or Sea Beam are a must. Being a working village can be a little noisy at times but you adjust. Matt the maintenace guy is very helpfull, his wife had made 2 home made fruit desserts plus large chocolate cake, the bottle of red wine upon arrival was a nice touch. The wild fires (2023) had affected the area but not to spoil the holiday. Would we go again, you bet, health prermitting as we are both in our mid seventies.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Gary K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect apartment in Gennadi
The apartment was very modern and tastefully furnished. with balconies front and back, to catch sun or shade. There is plenty of space to spread out in. There were some thoughtful touches to welcome us. The pool area is wonderful and the apartment has its own sunbeds. For several days we had the pool to ourselves The whole apartment block and pool are very well maintained. Jason, the owner was really quick to answer any questions or concerns before or during our stay. The apartment itself is quiet, but a couple of minutes walk and you are in bustling heart of Gennadi full of restaurants.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Graham H., Lytham St.Annes, Lancashire, England

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rhodes hiday
A great apartment for 2, almost in the centre of Gennadi village so handy for shops & tavernas. Good base to explore rhe whole island. Plenty of beaches and other village tavernas nearby.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Luigi E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love'd it!
The property was exactly as described. Very comfortable and convenient location. There was a night in which the nearby cafè had loud music until 5AM which kept us awake all night. The good thing was that I assume the Municipality had it shut down for 10 days otherwise it would have been a nightmare! The AC, washing machine, fridge, microwave and toaster all worked perfectly. Only thing that didn't work out was the satelite TV. Not much to see besides the news channels CNN, BBC and France 24. All the other stations were in arab or with no signal. Not an issue if you have reading to do. Unfortunately there is NO WIFI.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jason

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Τσέχικα, Ελληνικά, Ουγγρικά, Πολωνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων