Σπίτι στον προορισμό Frederiksted, St. Croix IslandΙδιώτης οικοδεσπότης

Εξαιρετική ιστορική πολυτέλεια στο Frederiksted - 2 μπλοκ από την καλύτερη παραλία στο STX

Εξαιρετική ιστορική πολυτέλεια στο Frederiksted - 2 μπλοκ από την καλύτερη παραλία στο STX

Συλλογή φωτογραφιών για Upscale Historic Luxury in Frederiksted - 2 Blocks from the Best Beach on STX

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 24, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετική ιστορική πολυτέλεια στο Frederiksted - 2 μπλοκ από την καλύτερη παραλία στο STX

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα232 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Θέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Frederiksted, St. Croix Island
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑποβάθρα του Frederiksted7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Saint Croix Country Club Beach8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Rainbow Beach6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen)10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Outdoor shower

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Bathtub or shower · Toilet · Jetted bathtub · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετική ιστορική πολυτέλεια στο Frederiksted - 2 μπλοκ από την καλύτερη παραλία στο STX

Όλοι είναι Καλώς ήλθατε στο VILLA REGINA BELLA! Αυτή η βίλα με εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και θέα στη θάλασσα είναι 2 τετράγωνα από μια από τις ομορφότερες παραλίες της Καραϊβικής. Το Regina Bella είναι ένα σχολαστικά ανακαινισμένο ιστορικό σπίτι από το 1802 - πολυτέλεια στο δυτικό άκρο όπου τα αγγλικά, το αμερικανικό δολάριο και καμία ανάγκη διαβατηρίου απλοποιούν τη διαμονή σας. Είναι γεμάτο ανέσεις, κλιματιζόμενο και περιλαμβάνει Wi-Fi / καλωδιακή τηλεόραση. Στην καρδιά της Frederiksted Town, τα εστιατόρια απολαμβάνουν εύκολα. Divers & LGBTQ λαοί ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι.

ΠΡΩΤΟ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:
Πρώην γνωστή ως Davidson House, η Villa Regina Bella χτίστηκε γύρω στο 1802 από τον κ. Davidson ως σπίτι ενός δωματίου (μπροστινό μισό του 1ου ορόφου) μέσα σε έναν τοίχο από κοράλλια του 18ου αιώνα. Στη συνέχεια επεκτάθηκε δύο φορές από την Επισκοπική Εκκλησία (αρχικά με επέκταση του 1ου ορόφου και αργότερα με προσθήκη του 2ου ορόφου). Χρησίμευσε ως έδρα της για περίπου 100 χρόνια. Το 1978 ξεκίνησε σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας ως εστιατόριο McConnell, όπου και η Barbara McConnell έζησε και είχε μια εγκατάσταση κρασιού & δείπνου. Ήταν γνωστή για την προσωπική εξυπηρέτηση της τοπικής κουζίνας και την παροχή μουσικής ψυχαγωγίας στους καλεσμένους της! Σήμερα, η άρπα και η μπανιέρα της για πιάνο μπορούν να γίνουν ενσωματωμένα στον εξωραϊσμό. Μετά το θάνατό της, το ακίνητο έπεσε σε τρομερή αποκατάσταση. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ξεκίνησε ένα πολυετές έργο αποκατάστασης, το οποίο περιλάμβανε επιπλέον την αποκατάσταση μιας αντίκες δεξαμενής καθώς και ένα μικρό πέτρινο υπόστεγο. Μια μεγάλη κουζίνα με κατάστρωμα προστέθηκε επίσης στην πλάτη ως προσθήκη. Προσοχή δόθηκε σε πολλές ιστορικές λεπτομέρειες που μπορούν να είναι σκηνές σε όλη τη βίλα, συμπεριλαμβανομένων των κλειδαριών κλειδαριών, των μαχαιριών και του ιστορικού υλικού για το κλείστρο παραθύρων. Απολαύστε τις πολλές φωτογραφίες που εξηγούν καλύτερα την ιδιοκτησία από ό, τι μπορεί να κάνει ποτέ η λέξη. Προσέξτε ιδιαιτέρως την πιο πρόσφατη προσθήκη - ένα υπαίθριο μπάνιο από κοραλλιογενείς τοίχους με ημιδιαφανή ντουζιέρα, νιπτήρα και ποδόλουτρο και εσωτερική ιδιωτική τουαλέτα.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Αν και πρόσφατα φτάνουν στην αγορά ως διακοπές ενοικίασης το 2016, γνωρίζουμε ότι εμείς, οι ιδιοκτήτες, έχουμε πολλές γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση μιας ενοικίασης διακοπών καθώς είχαμε ένα πολύ επιτυχημένο condo στο St. Croix διατίθενται για εβδομαδιαία ενοίκια για 12 χρόνια και πάντα απολαμβάνουν τα χαμόγελα των πολλών επισκεπτών μας αφού έχουν απολαύσει τη φιλοξενία μας και το νησί του St. Croix! Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στο Frederiksted Town στο δυτικό άκρο του νησιού, όπου τα ηλιοβασιλέματα είναι πάντα σε ένδοξη μαρτυρία. Ένα από τα πρώτα σπίτια στην πόλη που θα αποκατασταθούν μετά την καταστροφή του τυφώνα Hugo, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι, τώρα, 10 χρόνια μετά την έναρξη της βραβευμένης αναστήλωσής μας, έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα άλλα σπίτια στο μπλοκ. .. λίγες περιμένουν την αφή σας! Το σπίτι είναι στην πόλη και ενώ είναι γενικά πολύ ήσυχο, θα ακούσετε μερικά κοτσάνια, σκυλιά και μουσική κατά τη διάρκεια των σημάτων της ζωντανής ζωής της Καραϊβικής!

Η ΒΙΛΛΑ
Με την άφθονη εύκολη στάθμευση μπροστά, θα μπείτε στην βίλα από το οποίο βρισκόμαστε κοντά για να βρείτε μια όμορφη ιστορική αίθριο και έναν κήπο πίσω από το οποίο υπάρχει μια μεγάλη ανοικτή αυλή. Η είσοδος στο σπίτι από το αίθριο είναι μέσω του κλειδιού σκελετού μέσω ενός συνόλου διπλών θυρών με κλείστρο από μαόνι (ένα από τα 7 στο σπίτι). Το καθιστικό είναι μεγάλο με ψηλά ταβάνια, πέτρινο δάπεδο και υγρό μπαρ με νιπτήρα χαλκού. Τα βραζιλιάνικα ξυλόγλυπτα από κερασιά και τα γρανιτοπλακάκια ξεχωρίζουν ανάμεσα στα πολλά όμορφα χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα μεγάλο άνετο futon για πάρτι πέντε ή έξι. Αυτοί οι επισκέπτες μπορούν να μοιραστούν ένα από τα δύο πλήρη μπάνια στον επάνω όροφο ή να χρησιμοποιήσουν το μοναδικά όμορφο υπαίθριο κοραλλιογενές πέτρινο μπάνιο (εκτός από τη χρήση του ημιζουάρ από το σαλόνι - με πρωτότυπο τριγωνικό νεροχύτη και τουαλέτα). Η μεγάλη τραπεζαρία διαθέτει τρία σετ διπλών θυρών που οδηγούν στο αίθριο. Δειπνήστε μέσα στο τραπέζι του μαγγανιού γύρω από την Ινδονησία που βρίσκεται στις οκτώ θέσεις ή έξω στην αυλή. Υπάρχει ένα μεγάλο γραφείο εργασίας στην τραπεζαρία με διπλές βιβλιοθήκες και μια συλλογή έργων τέχνης στο νησί της Καραϊβικής. Η κουζίνα, σε στυλ αποστολής, είναι τεράστια και έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για διασκέδαση. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη, εξωτερική σχάρα Weber για την απόλαυσή σας.

Όταν ανεβείτε στην πανέμορφη σκάλα μαόνι, θα βρείτε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Ένα υπνοδωμάτιο έχει ένα κρεβάτι king size κρεβάτι με τέσσερις αφίσες και πρόσβαση σε ένα πέτρινο κατάστρωμα 20 ποδιών x 20 πόδια που κοιτάζει δυτικά προς τη θάλασσα. Το κατάστρωμα είναι μερικώς καλυμμένο με ένα τριγωνικό ιστιοφόρο και περιλαμβάνει εξωτερικό ντους. Στο εσωτερικό, το μπάνιο με διπλό ματαιοδοξία και η μπανιέρα υδρομασάζ καλύπτονται με υπέροχο μεξικανικό πέτρινο πέτρωμα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και διαθέτει ένα μονό κρεβάτι που μπορεί να ανοίξει από την κοπέλα και να γίνει βασιλιάς. Το μπάνιο έχει νιπτήρα χαλκού και διπλό ντους.

Το Regina Bella διαθέτει ανεμιστήρες οροφής και είναι πλήρως κλιματιζόμενο, με κάθε δωμάτιο να ελέγχεται ξεχωριστά. Υπάρχει καλωδιακή τηλεόραση, WiFi και ADT ασφάλεια.

ΔΙΑΦΟΡΟΣ
Οι δύτες μπορούν να περπατήσουν στα τοπικά καταστήματα καταδύσεων και αποβάθρα όπου τα σκάφη με βάρκα είναι εύκολα προσπελάσιμα. St. Η Croix κατάδυση επισημάνθηκε πρόσφατα από το περιοδικό Sport Diver ως κορυφαία 20 στον κόσμο για να ζήσει και να βουτήξει - βουτιά στον τοίχο, την προβλήτα, τα ναυάγια και το Buck Island! Πάρτε Πιστοποίηση Ανοιχτού Νερού σε δύο συναρπαστικές μέρες (που περιλαμβάνει 4 καταδύσεις!).

ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ:
Πολύ πιο ήρεμο από το St. Thomas, St. Ο Croix στερείται του καθημερινού αλέσματος χιλιάδων επιβατών κρουαζιερόπλοιων. Είναι τοποθετημένο πίσω, αλλά εξακολουθεί να είναι γεμάτο πολύ περισσότερο από ό, τι μπορεί να κάνει κανείς σε μια εβδομάδα δραστηριοτήτων και περιηγήσεων. Παρέχουμε ένα βιβλίο συστάσεων. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να ξέρετε ότι η Αγία Το Croix διαθέτει άφθονο φαγητό για να ικανοποιήσει τα αληθινά φαγητά και σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα νερού μπορείτε να σκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, κατάδυση / κολύμπι με αναπνευστήρα είναι πανταχού παρόν στο St. Croix. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι την προβλήτα και να πηδήσετε από εκεί οποιαδήποτε στιγμή την ημέρα ή τη νύχτα, ή να πιάσετε ένα από τα πολλά σκάφη που βγαίνουν από εκεί. Χτισμένο από τους Δανοί, τόσο ο Frederiksted όσο και ο Christiansted έχουν ενδιαφέρουσα ιστορική αρχιτεκτονική και το καθένα έχει ένα ενδιαφέρον φρούριο για να εξερευνήσετε. Δύο λεπτά νότια της πόλης, το Sandcastles on the Beach Resort διαθέτει ένα υπέροχο εστιατόριο για το ηλιοβασίλεμα και μια τέλεια παραλία για να κάνετε sandcastles! Η παραλία Sunset, δύο λεπτά βόρεια της πόλης, διαθέτει εστιατόριο, ζωντανή μουσική, σκάφη με κουπί και τζετ σκι. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι την προβλήτα και να πάρετε ένα ηλιοβασίλεμα καταμαράν ιστιοπλοΐα - πλήρης με ορεκτικά, ζωντανή μουσική και απύθμενο ρούμι. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι παντού στην Αγ. Croix και καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν μέσω πολλών από τα ωραία καταστήματα καταδύσεων στο νησί. Βυθίστε τα ναυάγια του πλοίου, το τείχος του Cane Bay και κάνετε μια βουτιά στη φράγμα Frederiksted. Το προσωπικό μας αγαπημένο είναι ένα ημερήσιο ιστιοφόρο για το νησί Buck, ένα εθνικό υποβρύχιο φυσικό τοπίο, όπου μπορείτε να βουτήξετε, να κάνετε αναπνευστήρα ή να παίξετε στην τέλεια παραλία του. Είχε αρκετό νερό; Οδηγήστε μέσα από το τροπικό δάσος όπου μπορείτε να κάνετε ιππασία ή να επισκεφθείτε τους χοίρους που πίνουν μπύρα! Επισκεφθείτε το Columbus 'Landing στο Salt River Bay, όπου μπορείτε να καγιάκ μέρα ή νύχτα στο Bioluminescent Bay - μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία φρέσκια από το Avatar. Επισκεφθείτε το St. Τον Βοτανικό Κήπο του Γιώργου, την Κτηνοτροφική Φυτοθεραπεία Estate ή τα εργοστάσια ρούμι του καπετάνιου Morgan και του Cruzan. Γήπεδα γκολφ μπορούν να βρεθούν σε δύο μεγάλα θέρετρα στο νησί. Για περιπετειώδη, πεζοπορία μέχρι τον παλιό βορειοανατολικό φάρο ή, ανατολικά, πεζοπορία προς τον κόλπο του Isaac για μια μαζική, απομονωμένη, παρθένα παραλία προστατευμένη από μια φύση συντήρησης. Ενώ εκεί, απολαύστε το μνημείο που σηματοδοτεί το ανατολικότερο σημείο των ΗΠΑ στο Point Udall. Τέλος, ένα ταξίδι στο St. Croix θα ήταν ελλιπής χωρίς να παρακολουθήσετε ένα από τα τρία εβδομαδιαία Φεστιβάλ Πολιτιστικού Δείπνο με τοπική κουζίνα, μουσική, moko jumbies και πυροσβέστες! Πολλές από τις λεπτομέρειες για αυτές τις προτάσεις μπορούν να βρεθούν στο ηλεκτρονικό βιβλίο των συνιστώμενων τόπων / πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Διαχειριστής καταλύματος

Sid Binks
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 22 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Please immediately advise if you later add more guests (up to 6 total), an additional charge of $28/nite/guest will accrue.
Prior to your arrival, you will be contacted by our property manager, Sandy Ravaierer of Calabash Real-estate (Office: 340 718-5285).
THANK YOU so much for your reservation!! :)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Frederiksted

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Νοτοανατολικό Φρέντερικστεντ, Frederiksted). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αποβάθρα του Frederiksted και Reef Club Golf Course, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Sandy Point και Εθνικό ιστορικό πάρκο Salt River Bay. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αποβάθρα του Frederiksted - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Saint Croix Country Club Beach - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Frederiksted Beach - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Rainbow Beach - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sandy Point - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Armstrong Homemade Ice Cream - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Louie & Nacho’s - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Little Caesars - Kmart - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rhythms At Rainbow Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap Deck Bar & Billiards - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 24 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Paula V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home away from home
We had the pleasure of staying here for over a month this winter. The home is exquisitely maintained on a quiet block in the town of Frederiksted. We got to meet several of your very friendly neighbors. We had everything we needed to feel at home with plenty of space to unpack. Loved the interior design; well curated and functional. I'm an avid cook and the kitchen was just perfect! Having instruction manuals available for house applicances is a great idea! The yard was an oasis. We spent much time outside, relaxing, eating, and reading in the very comfortable hammock and enjoying the lovely landscaping. I especially loved the outdoor shower. At the end of the day, we got to enjoy the marvelous west end sunsets from the upstairs deck; another very comfortable outdoor space with great zero gravity lounge chairs. Last but not least, we have to mention the special local character, Juan, who expertly helped us change a flat tire on our rented jeep. Juan lives next door; gardener and man-of-all-work, he respecfully and unobtrusively took care of and watched over the property. We look forward to returning next winter.
Πραγματοποίησε 37 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Katherine W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
St Croix
Lovely house! short walk to the beach for swimming & snorkeling. Upper deck wonderful for sunsets.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Claudette M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spectacular Property
We wanted to stay in Frederiksted, the quieter part of the island, and this property provided us with the perfect location. Just two blocks from the waterfront, we could walk to everything that Frederiksted had to offer including restaurants, shops, and the best snorkeling location. The house had ample outdoor areas and a gorgeous upper patio that was perfect for watching the sunset. We would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Alyssa M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful house!
What an amazing house!! From the grounds outside to everything inside, we couldn’t have asked for anything more. We loved everything about the house and the location. We drank coffee every morning from the porch off the bedroom and could see the ocean. At night we caught a few sunsets from the porch when we were there at that time. Two of our favorite beaches were very close to the house. Dorsch beach by Sandcastle at the Beach and Sandy Point Beach were our favorite beaches. We had wonderful food and the atmosphere at all of the restaurants was great. The property manager, Bridget, went above and beyond to help us and answer all our questions. The groundskeeper, Juan, was so nice and helpful. We hope to make it back one day and would definitely stay at this house again!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Thomas S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Villa Bella Regina
Our second time staying at this property. Hope to come back again and again. It's a beautiful, well-maintained house.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sid Binks

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The owners hail from Washington, DC. After falling in love with the Caribbean and St. Croix, they first purchased a vacation rental condo for use on their frequent trips to the island. In 2007 they began a 10 year restoration project and are now absolutely delighted to finally have the opportunity to share their home with other travelers in search of sun, beach and luxurious historic beauty.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The owners believed strongly in the value of participating in the historic revitalization of Frederiksted Town. This property, though devastated by decades of misuse and abandonment, had great bones and with a little vision could easily be imagined restored to its former glory. The owners also strongly support the LGBTQ Community.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Staying at Villa Regina Bella affords easy access to beaches, restaurants, diving, snorkeling and many other vacation recreation activities. If you appreciate historic architecture, you will love this villa. It is an opportunity to enjoy and experience the real thing first hand - Danish/West Indian architecture updated with every modern amenity.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες