Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Mi Sueño Casita - Άμεσα σε αμμώδη παραλία

Mi Sueño Casita - Άμεσα σε αμμώδη παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Mi Sueño Casita - Directly on sandy beach

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Mi Sueño Casita - Άμεσα σε αμμώδη παραλία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα242 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Lengüeta Arenosa, B.C.
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠούντα Μπάντα10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕνσενάντα, Μπάχα Καλιφόρνια Νόρτε (ESE)34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛεωφόρος Avenida Adolfo Lopez Mateos35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa Hermosa55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 3

Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Mi Sueño Casita - Άμεσα σε αμμώδη παραλία

Ασφαλές και ήσυχο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς πάνω σε αμμώδη παραλία. Απολαύστε πανοραμική θέα των εκβολών από το μπροστινό μέρος του σπιτιού και εκτεταμένη θέα στην παραλία στο πίσω μέρος. Περπατήστε έξω τις ζωντανές πόρτες και βγείτε στη λευκή άμμο. Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από την ανοιχτή κουζίνα, το καθιστικό, την κύρια κρεβατοκάμαρα ή από την αυλή του τελευταίου ορόφου. Σε αυτή την ασφαλή και ήσυχη παραλία θα βρείτε ομαλά κύματα, καθαρή άμμο για να περπατήσετε για μίλια, υπέροχα ηλιοβασιλέματα και θέατρα δελφινιών. Το Mi Sueño Casita περιβάλλεται από νερό σε μια χερσόνησο. Το νερό τείνει να είναι θερμότερο από ό, τι στη νότια Καλιφόρνια. Από τη μια πλευρά, έχετε τα ήρεμα νερά που επιτρέπουν την κουτάλα, ψάρεμα, καγιάκ, βαρκάδα και τζετ σκι. Από την άλλη πλευρά (πίσω αίθριο), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε boogie boards, surf, wind surf, ψάρι, καγιάκ, αναπνευστήρα, καταδύσεις ή απλά κολυμπήστε στο νερό.
Το σπίτι είναι υπό HOA που παρέχει ασφάλεια 24 ώρες την ημέρα. Δεν επιτρέπονται μέρη ή γεγονότα. Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, DVD player, δίσκο Blue Ray, τραπέζι μπιλιάρδου, καθώς και μπάλα βόλεϊ, Frisbee, μπαστούνια του μπέιζμπολ, μπάλα τένις και πολλά άλλα. Στο terraza, μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στο δικό σας ιδιωτικό καταφύγιο. Τα γυάλινα παράθυρα επιτρέπουν τον περιορισμό του ανέμου, καθιστώντας τη διαμονή σας πιο ευχάριστη κατά τη διάρκεια αυτών των θυελλώδεις ημέρες. Έχετε ένα τηλεσκόπιο και διοφθάλμιο ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δελφίνια, τα πουλιά και μερικές φορές φάλαινες που περνούν ή να παρακολουθήσετε τον πελεκάνο, τους γλάρους, τα μικρά πουλιά. Δεδομένου ότι μέρος της παραλίας είναι μια φυσική συνήθεια, υπάρχουν διαφορετικά είδη πουλιών σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους. Υπάρχει RV άγκιστρο μέχρι και έξω από το σπίτι.

Νέο βασικό υπνοδωμάτιο queen size, καθιστικό και πλήρες μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα καινούριο κρεβάτι queen size. Το οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει πόρτα που μπορεί να κλειστεί για προστασία της ιδιωτικής ζωής και διαθέτει καναπέ-κρεβάτι. Υπάρχει ένα πλήρες μέγεθος στρώμα και πλήρες μέγεθος αέρα στρώμα στο ντουλάπι. Το πρώτο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα με τζακούζι. Το δεύτερο μπάνιο διαθέτει μεγάλο ντους πλακιδίων. Η μεγάλη κουζίνα διαθέτει σύγχρονες ανέσεις και είναι πλήρως εξοπλισμένη για μαγείρεμα. Η κουζίνα έχει μια όμορφη ανοιχτή διάταξη με υπέροχη θέα στην παραλία, καθίσματα μπαρ και γειτονικό τραπέζι τραπεζαρίας. Από το σαλόνι, βγείτε από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες σε μια επίπεδη αμμώδη περιοχή για να απολαύσετε την άμμο, τις φωτιές και τη σχάρα. Συνεχίστε μερικά βήματα μέσα από τους αμμόλοφους και βρίσκεστε στη μεγάλη αμμώδη παραλία που συνεχίζει μέχρι το μάτι να βλέπει και στις δύο κατευθύνσεις.
Όλες οι ανέσεις στο ακίνητο περιλαμβάνουν, νέο πλυντήριο πιάτων, νέο πλήρες ψυγείο, φούρνο μεταφοράς, κεντρική θέρμανση, πλυντήριο πιάτων και στεγνωτήριο. Τηλεοράσεις στο κυρίως υπνοδωμάτιο και στο οικογενειακό δωμάτιο. Πλήρες υπόγειο στον κάτω όροφο με τραπέζι μπιλιάρδου και πάγκο εργασίας. Πολλές καρέκλες, σχάρες και πολλά αξεσουάρ.

Το σπίτι είναι περίπου 45 λεπτά από το κέντρο της Ensenada προς το Bufadora. Στρίψτε έναν μερικώς πλακόστρωτο και μερικό χωματόδρομο και οδηγείτε περίπου 2 μίλια σε μια ωραία γειτονιά με μια σειρά σπιτιών που πλαισιώνουν την παραλία. Σε αυτή τη στροφή από τον κεντρικό δρόμο, υπάρχουν μερικές ανέσεις όπως στάσεις tamale, ένα υπέροχο αρτοποιείο και ένα στούντιο μασάζ.

Το σπίτι είναι μέρος ενός HOA. Καθώς εισέρχεστε στη γειτονιά, υπάρχει πλήρης ασφάλεια και παρακολουθεί τα σπίτια και την παραλία για περισσότερη ασφάλεια.

Μπορείτε να καθίσετε έξω και να απολαύσετε τον ήχο των κυμάτων, να παρακολουθήσετε όλα τα αστέρια και να έχετε μια όμορφη πυρκαγιά που θα ψήνουν marshmallows. Η παραλία έχει μήκος πέντε μίλια για τις βόλτες, το τρέξιμο ή το ποδήλατό σας. Υπάρχει επίσης ένας υπερσύγχρονος πιλότος που προσγειώνεται στο αεροπλάνο του και για λίγους μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο από πάνω από τον ουρανό.

Υπάρχει ιππασία καθώς εισέρχεστε στην εγκατάσταση και υπάρχει ένας τοπικός χώρος που μπορείτε να νοικιάσετε 4 wheeler. Η μικρή πόλη λίγο πριν βρεθείτε (χωματόδρομος) προσφέρει επίσης πολλά εστιατόρια, καταστήματα surf και καταδύσεις επίσης. Βρίσκεστε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη διάσημη La Bufadora. Το μεγαλύτερο θαλάσσιο geyser στη Βόρεια Αμερική.

Το πρώτο κέντρο του δρόμου προσφέρει πολλά καταστήματα, περιηγήσεις, εστιατόρια, μπαρ, μουσείο, το Πολιτιστικό Κέντρο κ.α.

Αν βρίσκεστε σε γευσιγνωσία οίνου, υπάρχουν πολλά οινοποιεία και αμπελώνες που πηγαίνουν προς τον Σάντο Τομά.

Κανόνες / συμβουλές σπιτιών

1. Το check in είναι στις 4 μ.μ. και το check out είναι στις 10:00 π.μ.

2. Η πρόσβαση στο σπίτι θα παρέχεται μετά την επιβεβαίωση.

3. Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 8 άτομα.

4. Δεν υπάρχει καπνιστής στο σπίτι.

5. Νέα στρώματα, πολυθρόνες, καρέκλες, καινούργιο ψυγείο και πλυντήριο / στεγνωτήριο.

6. Υπάρχει καφές, ζάχαρη, κρέμα γάλακτος, αλάτι & πιπέρι και λάδι για την ευχαρίστησή σας.

7. Πόσιμο νερό, πιάτα και κύπελλα βρίσκονται δίπλα στο νεροχύτη στα δεξιά της ντουλάπας. Επιπλέον, το νερό μπορεί να βρεθεί σε γκαραφόνες στο πρώτο υπνοδωμάτιο όταν περπατάτε στα αριστερά στο ντουλάπι. Μην πετάτε τα καπάκια του γκαραφόν.

8. Το όνομα και ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi μπορούν να βρεθούν στο ίδιο το μόντεμ / δρομολογητή. Αν χρειάζεται να επαναφέρετε απλά αποσυνδέστε το μόντεμ / δρομολογητή για ένα λεπτό.

9. Οι οδηγίες μικροκυμάτων βρίσκονται ακριβώς πάνω από αυτό. Ανοίξτε την πόρτα του ντουλαπιού και αναγράφονται σε κίτρινο κολλώδες. Αν για κάποιο λόγο έχετε δυσκολία, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το ρολόι αν η ισχύς εξανεμίωνε.

10. Μην χρησιμοποιείτε τζάκια.

11. Σκουπίδια, σφουγγαρίστρες, σφουγγάρια και σφουγγάρια βρίσκονται στο αριστερό ντουλάπι καθώς περπατάτε μέσα. Επιπλέον πετσέτες, πετσέτες παραλίας και πετσέτες κουζίνας βρίσκονται στο ντουλάπι στο πρώτο υπνοδωμάτιο καθώς περπατάτε μέσα.

12. Υπάρχει ένα πλήρες μέγεθος στρώμα στην εφεδρική ντουλάπα για τη χρήση σας μαζί με ένα πλήρες μέγεθος αέρα στρώμα.

13. Υπάρχουν 13 τηλεοπτικά κανάλια για να συμπεριλάβετε κάποια κανάλια HBO.

14. Φακοί μπορούν να βρεθούν στο μπαρ της κουζίνας και το νυχτερινό περίπτερο στο κυρίως υπνοδωμάτιο.

15. Φώτα στο αίθριο βρίσκονται στον τοίχο δίπλα στο τραπέζι της κουζίνας.

16. Ο θερμοστάτης βρίσκεται δίπλα στις σκάλες του υπογείου.

17. Η πρόσβαση στο Terraza είναι πόρτα δίπλα στην κουζίνα, το ίδιο μπροστινό κλειδί ανοίγει την πόρτα.

18. Συνιστώμενα αντικείμενα: οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, προσωπική σαμπουάν / μαλακτικό (μικρό σαπούνι & σαμπουάν), αντηλιακό, εξοπλισμό ψαρέματος, ποδήλατα, κουπί με κουπί, σανίδες για σέρφινγκ.

19. Οι εξωτερικές λαβές ντους είναι στο υπόγειο στον πάγκο. Παρακαλούμε επιστρέψτε τα μετά τη χρήση.

20. Υπάρχουν δύο σχάρες με κάρβουνο. Το κάρβουνο καθώς και το καυσόξυλο μπορούν να αγοραστούν τοπικά.

21. Το σπίτι είναι μέρος του Ομίλου ιδιοκτητών σπιτιού (HOA). Ως εκ τούτου, ορισμένοι από τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι πελάτες είναι:
ένα. Δεν υπάρχει πυροτεχνήματα
σι. Οι ώρες ηρεμίας είναι μετά τις 10 μ.μ. Ίσως να έχετε μουσική αλλά χαμηλή
ντο. Κανένα τετράκλινο ποδήλατο δεν θα χρησιμοποιηθεί στην παραλία
ρε. Σηκώστε μετά το κατοικίδιο ζώο σας
μι. Υπάρχει σταθερή ασφάλεια για την προστασία σας

22. Αν η αντλία νερού σταματήσει να λειτουργεί, τραβήξτε τον ασημένιο μοχλό που συνδέεται με ένα κιβώτιο στην αντλία νερού στο υπόγειο.

23. Το νερό περιέχει κάποια μικρή ποσότητα χλωριδίου για να κρατήσει τα φύκια από την καλλιέργεια.

24. Αν δεν μπορείτε να φέρετε κάποια τρόφιμα πίσω στις ΗΠΑ, απλώς αφήστε τα στο ψυγείο και θα τα δώσουμε στο προσωπικό μας. Ευχαριστώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Salvador Carlton
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Place all trash outside in trash cans, turn off li

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κάμπο Πούντα Μπάντα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Λενγκουέτα Αρενόσα, Κάμπο Πούντα Μπάντα) και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αφετηρία Μονοπατιού Punta Brava και Las Cañadas, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Μουσείο Caracol και Μουσείο Antigua Aduana Maritima. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Lengüeta Arenosa, B.C.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πούντα Μπάντα - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λεωφόρος Avenida Adolfo Lopez Mateos - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πρώτος Δρόμος - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Riviera del Pacifico Cultural and Convention Center - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Hermosa - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • La Cochinita Maneadero - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Birrieria Rodriguez - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Menudo Michoacan - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tacos Lupita - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Marina Restaurant - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 57 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Chris H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Great property
Great property, accurate description and highly responsive property owners
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Aimee d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best vacations in Ensenada
Waking up with the beautiful view of the beach and the tranquility of the ocean, was a great experience for me and my family. The house was very clean, with everything we needed for our stay and Salvador was always attentive. Thank you Salvador, see you next year.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Lizette P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing stay at Punta Banda
We had a lovely time and would book again. The kitchen is well stocked and clean. Communication with the host was easy.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jackie K., San Diego

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mexican paradise
A comfortable, well equipped home on a beautiful beach. We had a great week, highly recommend and plan to return.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Alisa T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful House
We had a wonderful week. Enjoyed staying here and would love to come again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Salvador Carlton

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We struggle whether to rent the house or not. Mi Sueño Casita was name that way because when I was young, we used to camp in this area. At one time or another, I told my cousins that one day I would buy a house here. Well, it has finally come to reality. We love our house and we want to extend our very same enjoyment to others.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Note: We are following all guidelines recommended for COVID 19 with completely cleaning and disinfecting the house. We want you to feel safe visiting out home therefore following HomeAway recommendations are vital to make your stay more comfortable.
Things have a funny way of working out. We bought the house because we always wanted to be by the beach. This is where we used to camp out when I was little. We found the right owner and decide to enjoy the beautiful beaches and weather that Ensenada has to offer. I was born here but raised in the United States. My wife and I love the culture, the people, enjoyment and relaxing that Ensenada offers.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The house is fully equipped with dishes, cookware, coffee, cream, sugar, etc. It has all the convenience of been at home. We have replaced all the mattress, re-upholsters, sofas, chairs, refrigerators, washer/dryer, etc. There is a stove/oven, microwave, Wi-Fi, two local channels, a Roku stick with Netflix and HDMI cable to connect to your laptop, etc., to stream, pool table, 24 hours security, and many more extras.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων