Σπίτι στον προορισμό Yelapa, JALΙδιώτης οικοδεσπότης

Ενοικιάζεται Σπίτι Yelapa με πισίνα

Ενοικιάζεται Σπίτι Yelapa με πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Yelapa House Rental With Pool

Πισίνα
Παραλία
Πισίνα
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ενοικιάζεται Σπίτι Yelapa με πισίνα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 13 άτομα204 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Yelapa, JAL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες της Γιελάπα1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Majahuitas28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Las Caletas28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 13 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενοικιάζεται Σπίτι Yelapa με πισίνα

Κτισμένο πάνω από τον κόλπο Yelapa, οι δύο casitas του Casa Sanctuary σας προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό και το ηλιοβασίλεμα, ιδιωτικότητα, πισίνα, άνετους υπνοδωμάτια & βαθιά οικειότητα με τη ζούγκλα γεμάτη από όμορφα πουλιά και λουλούδια. Είναι ένα μαγευτικό μέρος και αξίζει να περάσετε τα βήματα.

Απολαύστε χαλάρωση και ανανέωση ανάμεσα στην κομψή ηρεμία των ωραιότερων καταλυμάτων του Yelapa - Casa Sanctuary. Αποδράστε στην απόλυτη άνεση μέσα από τις ευρύχωρες καζιτάδες μας, προσφέροντας την πιο εντυπωσιακή θέα στον φημισμένο κόλπο του Μπαντέρας. Ανανεώστε το πνεύμα σας, χαλαρώστε το μυαλό σας και επανασυνδεθείτε στην κορυφαία ιδιοκτησία προορισμού της Yelapa.

Ο χώρος: Έχουμε δύο χωριστά casitas στην ιδιοκτησία που γειτνιάζουν μεταξύ τους. Η ενοικίαση περιλαμβάνει και τα δύο. Οι casitas είναι τυπικό στυλ Palapa ανοικτού, εσωτερικού / εξωτερικού χώρου.

Κύρια casita: Πρόσωπο στον ωκεανό με πλήρη θέα του Pueblo. Έχει εξαιρετική θέα στα ηλιοβασιλέματα του ωκεανού και έξω από αυτό το κόσμο με θέα στην πισίνα. Η κουζίνα είναι ενημερωμένη με τις κορυφαίες συσκευές που περιλαμβάνουν μια εστία 6 καυστήρων, φούρνο, ψυγείο πλήρους μεγέθους με φιλτραρισμένο νερό και φιλτραρισμένο πάγο. Το τραπέζι της τραπεζαρίας έχει 12 θέσεις και είναι ιδανικό για μεγάλες γιορτές και εξαιρετικό για παιχνίδια με κάρτες / κάρτες μετά το δείπνο. Η κύρια καίτα έχει δύο υπνοδωμάτια. Η υπνοδωμάτιο ένα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει ένα queen size κρεβάτι. Η υπνοδωμάτιο δύο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο με ένα queen size και μονό κρεβάτι. Επιπλέον στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα queen-size κρεβάτι που κουνιέται στο πλάι του καθιστικού (πολλοί αγαπημένοι χώροι για να χαλαρώσουν) μαζί με ένα king size κρεβάτι μπροστά από μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών με ταινίες Netflix και Amazon Prime. Υπάρχει ένα DVD player, στερεοφωνικό Bose, τόνοι βιβλίων για να διαβάσετε στην αιώρα ενώ κοιτάζετε στον ωκεανό.

Δεύτερη casita: Πρόσωπο τα βουνά και τη ζούγκλα με θέα το φαράγγι που κατευθύνεται προς τον πίσω καταρράκτη. Ο πρώτος όροφος διαθέτει πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Το μπάνιο και το ντους βρίσκονται επίσης στον πρώτο όροφο. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Έχει ένα νέο μαξιλάρι επάνω κρεβάτι kingsize κρεβάτι queen size. Υπάρχει επίσης μια ωραία αιώρα με ένα όνειρο catcher που συνδέονται με αυτό.

Πρόσβαση επισκεπτών: Βρισκόμαστε στο λόφο πάνω από την πλευρά NE του κόλπου ακριβώς πάνω από το Hotel Lagunita. Είναι 5 λεπτά με τα πόδια περίπου 300 σκάλες για να φτάσετε στο Casa μας.

Κατά την άφιξη: Ένα από τα μέλη του προσωπικού μας θα σας χαιρετήσει στην προβλήτα του Hotel Lagunita. Αν θέλετε, θα έχουν ένα μουλάρι για να φέρουν τις αποσκευές σας στο σπίτι. (Προτεινόμενη συμβουλή είναι $ 100 πέσος ανά ταξίδι για υπηρεσία μουλάρι) Μόλις στο σπίτι θα πάρουν λίγα λεπτά για να σας εξοικειωθούν με την ιδιοκτησία.

Διάφορες λεπτομέρειες: Υπάρχει τόσο πλυντήριο και στεγνωτήριο για ρούχα στην ιδιοκτησία. Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν κουνουπιέρες. Όλα τα δωμάτια έχουν οπαδούς.

Η αλληλεπίδρασή μας με τους φιλοξενούμενους: Έχουμε έναν κάτοχο εδάφους που έρχεται καθημερινά και είναι διαθέσιμος για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην οργάνωση δραστηριοτήτων, περιηγήσεων κλπ., Αλλά οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρίσκονται σε δικό τους ιδιωτικό χώρο και εκτός από τη βασική συντήρηση, ο χρόνος και η ιδιωτική ζωή σας θα τιμηθούν.

Οι φιλοξενούμενοι μας έχουν την ευχαρίστηση: έχουμε ένα μποντάγκα για τον επισκέπτη να κλειδώσει τα τιμαλφή του. Η ιδιοκτησία διαθέτει επιπρόσθετη παρακολούθηση βίντεο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα περιβάλλον για τον επισκέπτη που είναι ασφαλές και ήσυχο με την ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πώς να φτάσετε στο Yelapa: Για αρχάριους πετούν στο Puerto Vallarta (PVR), Μεξικό. Το Yelapa είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα, οπότε ακολουθείτε τις οδηγίες για να πάρετε ένα ταξί για το νερό στη Yelapa. Το πρώτο και ευκολότερο μέρος για να πάρετε ένα θαλάσσιο ταξί στην Yelapa βρίσκεται στο τέλος της αποβάθρας Los Muertos. Πήγαινε σε ένα ταξί και πες τους ότι πηγαίνεις στην Yelapa και πρέπει να πάτε στην αποβάθρα Los Muertos και θα ξέρουν από πού να σε πάω. Μόλις σας αφήσουν μακριά θα περπατήσετε προς το νερό και την προβλήτα που θα είναι ορατή από την απόρριψη. Καθώς περπατάτε στο μπλοκ προς το νερό και στο τέλος αυτού του μπλοκ υπάρχει ένα περίπτερο Water Taxi που θα δείτε στα δεξιά σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν στην αγορά εισιτηρίων για το ταξί νερού στη Yelapa. Συνήθως κοστίζει περίπου 350 peso για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής. Εάν δεν ξέρετε πόσο καιρό θα μείνετε στο Yelapa συστήνω μόνο να αγοράσετε ένα τρόπο να εισιτήριο για Yelapa. Συνιστάται να βρίσκεστε στο τέλος της αποβάθρας 10-15 λεπτά νωρίς μόνο για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε το ταξίδι στην Yelapa. Αν έχετε επιπλέον αποσκευές, μια άκρη είναι για τους τύπους στο σκάφος. Μόλις τραβήξετε το Yelapa θα σταματήσουν πρώτα σε μια προβλήτα στα αριστερά. Συνήθως ρωτούν αν θα πάτε στο ξενοδοχείο Lagunita και αυτό είναι όπου θέλετε να κατεβείτε από το πλοίο στο. Ένα από τα μέλη του προσωπικού μας θα είναι εκεί για να σας συναντήσει.

Τι να κάνετε (Δραστηριότητες στο Yelapa)
Απολαύστε τις πολλές τοποθεσίες και δραστηριότητες και ανακαλύψτε τα χαλάκια.

Χαλαρώστε και την ενοικίασή σας - Casa Del Sol
Περπατήστε μέχρι τον καταρράκτη.
Γιόγκα.
Nightly χώρους μουσικής κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.
Καγιάκ.
Αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Παραβίαση.
Ιππασία
Πίνετε, ξεκουραστείτε ή κολυμπήστε στον ωκεανό.
Μείνετε στην παραλία και μην κάνετε τίποτα .... :)

Διαχειριστής καταλύματος

Rose Clark

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Parents need to watch kids at all time due to pool

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Please use ashtrays
Parents considering to rent our house please be aware we have a pool and there is not fence or gate around it.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Σχετικά με την περιοχή

Yelapa

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Yelapa) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Los Arcos, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Όρμος Banderas και Παραλία Las Caletas. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι Puerto Vallarta και Ζωολογικός Κήπος Vallarta. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταρράκτες της Γιελάπα - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Όρμος Banderas - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Majahuitas - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Las Caletas - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Los Arcos - 107 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Cafe Bahia - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Yelapa Waterfalls: Address - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Fanny's Restaurant Bar - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Eclipse Cafe - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurant Tino's Oasis - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Adrienne M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Worth the hike!
Beautiful, tranquil property. Chaz was there to greet us and show us the ropes, and was quick to respond throughout our stay. It’s definitely a good hike in, but not so bad once you’ve dropped your bags:). I wouldn’t recommend it for people with mobility issues. The pool was a real treat, well maintained and just the right temp. We loved hanging out there, soaking in the view of Yelapa, and watching the parrots and macaws. We were a group of 6 friends and it was the perfect amount of space for us to spread out + have privacy when needed. If in Yelapa we’d stay here again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

James H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Secluded with breathtaking views
What an fun experience this stay was. Communication with host was excellent, they were there to meet us and help us get oriented. Our family of 5 had plenty of room to spread out. Pool and views of the bay were amazing. Plenty of jungle creatures and noise at night and we lost power once with the storms that frequent that time of the year (August), but this just made the experience more memorable. Although we never saw or met any neighbors, their dog seemed to always be by our side for the 3 days there, such a sweet thing. Would even make the trek down to the beach for dinner with us. Highly recommend and hope to stay again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Katie H., Seattle, WA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful trip to Yelapa
Our family and friends had a magical week in Yelapa where we felt like part of the community by the time we left. The views were perfect, the pool divine and our hosts, Bret and Chazie were extremely attentive and helpful guiding us to activities. The house is definitely quirky but charming as well. It was a wonderful week.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

8/10 Καλό

timothy p.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Private Jungle/Beach Get Away
We had an amazing stay in Yelapa because we had this awesome location to call home for a week. The pool was clean, well kept and well used! The beds were all clean, comfy and had bug nets. There were nine adults and we had plenty of room and the kitchen was well stocked for all of us to cook and eat meals together. The caretaker Alan is so kind and helpful, meeting us at the dock and helping to carry luggage and groceries up to the casa as well as answering all our questions and helping us find everything we needed. Jenny, the house keeper was very discreet and did a great job tidying up after us and keeping the casa clean during our stay. There are 250 stairs up to this property which is why it felt so private and relaxing. Nestled above the beach on the hillside you get an amazing view of Yelapan sunsets, the beach and town. We really enjoyed being immersed in the jungle charm with the birds. butterflies (so many butterflies) and critters. This is far from our quiet Canadian experience and that is why we go on vacation! There were a few leaky taps but the casa has a rustic charm that out weighed any complaints. we can fully appreciate the fact that somebody at some point had to carry every single little bit of that house up that hill. WORTH EVERY STEP!

10/10 Άριστο

Jereb C.

Great Find!
We loved our stay here! it was a lot bigger than we needed, next time we will invite more friends!the sunsets are amazing. down side was the amount of steps to the store and back , about 500 steps each way. no lights on walkways, bring a headlamp for sure. that did not detract from the views and the comfort! All the beds were comfortable, and Miguel the care taker shows up daily to make sure everything is ok! we will be back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rose Clark

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες