Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχο διαμέρισμα Uplown Mpls!

Υπέροχο διαμέρισμα Uplown Mpls!

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely Uptown Mpls apartment!

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο διαμέρισμα Uplown Mpls!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Minneapolis, MN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδ. Κέντρο Μινεάπολης7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤάργκετ Σέντερ8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο U.S. Bank Stadium9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜινεάπολις, Μινεσότα (FCM-Flying Cloud)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο διαμέρισμα Uplown Mpls!

Καλώς ήρθατε στη ζωντανή, διαφορετική γειτονιά Uptown της Μινεάπολη! Αυτό το γοητευτικό, vintage, διαμέρισμα για μη καπνίζοντες (που βρίσκεται στο σπίτι μας με διπλά σπίτια, πλήρως αυτόνομο με ξεχωριστή είσοδο) βρίσκεται λίγα τετράγωνα από τη λίμνη Calhoun, τις εμπορικές περιοχές Lake & Hennepin και Lyn-Lake .

Σημειώστε ότι καλωσορίζουμε επισκέπτες όλων των ηλικιών, εθνικότητες, φυλές, θρησκείες (ή έλλειψη αυτών), γλώσσες και σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν υπάρχει καμία διάκριση εδώ, χωρίς προφίλ - μόνο ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους!

Η είσοδος του διαμερίσματος είναι μέσω της πίσω πόρτας στην πλευρά του σοκάκι, όπου οι επισκέπτες έχουν έναν ειδικό χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου, αρκετά μεγάλος για ένα αυτοκίνητο μικρού έως μεσαίου μεγέθους, μαζί με μια υπέροχη αυλή με αίθριο, τραπέζι, καρέκλες , και γκριλ αερίου. Το διαμέρισμα διαθέτει πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια για τα παιδιά, εκλεκτική αρχική τέχνη και μια μικρή τηλεόραση επίπεδης οθόνης (βασικοί σταθμοί δικτύου και μερικά καλωδιακά κανάλια, τίποτα δεν είναι φανταστικό). Υψηλής ταχύτητας Wi-Fi σε όλο το διαδίκτυο για ανάγκες streaming και διαδικτύου, καθώς και έναν εξατομικευμένο οδηγό για τη γειτονιά, με πολλές προτάσεις και οδηγίες εστιατορίου. Η νέα χειροκίνητη τηλεχειριζόμενη θέρμανση, κλιματισμός και αφυγραντήρας παρέχουν άμεση, σιωπηλή άνεση σε όλο το διαμέρισμα ανεξάρτητα από την εποχή.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει το δεξί μισό του κεντρικού δαπέδου του duplex σπίτι μας και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό / τραπεζαρία, μικρό πλήρες μπάνιο και κουζίνα. Το γαλήνιο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι με στρώμα μαξιλαριού, μαξιλάρι αφρού μνήμης, ανεμιστήρα οροφής, κουρτίνες συσκότισης και σεντόνια 100% βαμβακερά και παπλώματα και πετσέτες. Πολλά επιπλέον μαξιλάρια, από αφρό μνήμης έως ελαφρύ και μαλακό.

Το σαλόνι / τραπεζαρία περιλαμβάνει μια γωνιά για γεύματα (καθίσματα για τέσσερα), παιδική γωνιά με παιχνίδια και βιβλία, ανεμιστήρα οροφής και πτυσσόμενο διπλό καναπέ futon. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με κατσαρόλες και τηγάνια, πιάτα, ψυγείο πλήρους μεγέθους και φούρνο με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, γαλλικό Τύπο, τοστιέρα και σκεύη. (Δεν υπάρχει πλυντήριο πιάτων.) Εάν ταξιδεύετε με μια οικογένεια ή δύο ζευγάρια, σημειώστε ότι το σαλόνι / τραπεζαρία και η κρεβατοκάμαρα μπορούν να κλείσουν για προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ το μπάνιο είναι προσβάσιμο και από τα δύο δωμάτια.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ντουλάπες και άφθονο χώρο συρταριού. Παρέχονται επιπλέον παροχές όπως στεγνωτήρας μαλλιών, σίδερο και σιδερώστρα. Οι κήποι λουλουδιών περιβάλλουν τόσο το σπίτι όσο και τη λεωφόρο την εποχή.

Αγαπάμε και καλωσορίζουμε παιδιά όλων των ηλικιών. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και βιβλία για αυτά στο διαμέρισμα, μαζί με τα αναλώσιμα για το μωρό - ένα φορητό παιδικό παχνί πακέτο, ένα μικρό καροτσάκι, ένα σκούπισμα και μια ψηλή καρέκλα - έτσι δεν χρειάζεται να τα πιέζετε. Ο θόρυβος (για παράδειγμα, τα κλάματα των μωρών) δεν μας ενοχλεί.

Οι γειτονιές Uptown και Lyn-Lake είναι φημισμένες για την μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφοι, ψώνια (τόσο μικρά καταστήματα indie όσο και εθνικά καταστήματα), καταστήματα παντοπωλείων τόσο πολυτελή όσο και midscale, μπαρ, μουσική και παρακολουθώντας τους ανθρώπους. Η βαθμολογία του διαμερίσματος είναι 97 από τα 100, γεγονός που το χαρακτηρίζει ως "παράδεισο του περιπατητή".

Εάν σας αρέσει το υπέροχο ύπαιθρο, θα είστε στον ουρανό. Ποδηλατικά μονοπάτια, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, ιστιοπλοΐα, κανό, καγιάκ, paddleboarding, cross-country σκι, πατινάζ, χιονοπέδιλα, κολύμπι και όχι λιγότερα από δέκα γυμναστήρια και στούντιο γιόγκα βρίσκονται όλα σε λίγα τετράγωνα. Βρισκόμαστε τρία τετράγωνα προς όλες τις κατευθύνσεις από πολλές γραμμές λεωφορείων, επιτρέποντας γρήγορη πρόσβαση οπουδήποτε θέλετε να πάτε στην περιοχή του μετρό. Το διαμέρισμα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω ελαφρού σιδηρόδρομου και λεωφορείου από το αεροδρόμιο, οπότε αν θέλετε να αποφύγετε το κόστος ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κατά την επίσκεψή σας στη Μινεάπολη, είναι απολύτως εφικτό.

Η Μινεάπολη είναι μια όμορφη πόλη όλο το χρόνο, και σας προσκαλούμε να έρθετε να το απολαύσετε σε όλες τις εποχές. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τη γειτονιά μας με άλλους και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Εκτός από το διαμέρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίσω αυλή με το αίθριο, το τραπέζι και τις καρέκλες, τους κήπους με λουλούδια και λαχανικά και τη σχάρα αερίου. Εάν φτάνετε το χειμώνα με παιδιά, έχουμε πολλά έλκηθρα και πιατάκια για τη χρήση σας και μπορούμε να σας δώσουμε οδηγίες για καλούς κοντινούς λόφους για έλκηθρο.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Είμαι ένας εντελώς διακριτικός οικοδεσπότης (εγώ ο ίδιος δεν μου αρέσει το σύνδρομο που αιωρείται ξενιστής) αλλά ευτυχώς διαθέσιμος αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τίποτα, από εστιατόρια και θεατρικές συστάσεις έως συμβουλές για τα καλύτερα μουσεία, μέρη για να πάρετε τα παιδιά σας, και γενικά αξιοθέατα.

Διαχειριστής καταλύματος

Alison McGhee

Γλώσσες

Κινέζικα (Μανδαρινικά), Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We love and welcome children of all ages.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is not allowed anywhere on the property.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος RLIC366859

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μιννεάπολις

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Κάλχουν Άιλς, Μιννεάπολις). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Nicollet Mall και Μολ οφ Αμέρικα, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Νοτς Καμπ Σνούπι και Minnesota State Fairgrounds (εκθεσιακό πάρκο). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Como Park Zoo and Conservatory (ζωολογικό πάρκο) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Τάργκετ Σέντερ. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Minneapolis, MN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ινστιτούτο Τέχνης της Μινεάπολης - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδ. Κέντρο Μινεάπολης - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τάργκετ Σέντερ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Target Field (στάδιο μπέιζμπολ) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο U.S. Bank Stadium - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Φρίντλι: 15 λεπτά οδικώς
  • West Lake Street Station: 5 λεπτά οδικώς
  • Μινεάπολις, Μινεσότα (MSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Minneapolis - St. Paul): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Up-Down Minneapolis - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Pizza Lucé Uptown - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Black Walnut B - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Mesa Pizza - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 39 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Tom R., Minneapolis, Minnesota

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pleasant apartment for a week’s stay
This is a pleasant apartment for a week’s stay. The location was highly convenient with nearby access to a wonderful grocery store (Lunds), a great bakery (Black Walnut), wonderful restaurants, and glorious walks around neighboring lakes). We had our own off street parking spot. The hostess was very gracious. The apartment was well heated. It had sufficient room. We plan to check first to see if this apartment is available whenever we return to Minneapolis.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Ralph P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great choice
It is hard to imagine a better location if you want both quiet/privacy and walking access to the most vibrant parts of town. Alison is a great host, and the unit was clean, light and spacious. I intend to stay here in any future trips to Minneapolis
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Tina H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great full time summer rental
My parents stayed for 3 months at Alison's property this summer. It was comfortable and in a good location in Uptown. Alison was a great host and even shared some of her garden vegetables with them. They will be staying again next summer.
Πραγματοποίησε 81 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Nathaniel G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great host Wonderful stay
An excellent spot for our family while we visited relatives nearby. Really enjoyed all the great toys and books.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Joseph B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Lake Located Apartment
A short walk from the lake with all the amenities you need make this a great place to stay for a small group.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alison McGhee

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a writer who thrives on the freedom to work wherever I am. What do I love? Travel. Reading. Family and friends. Lively conversation. The great outdoors. Movies, both indie and b-grade blockbusters. Food, lots of it and well-made. Music, music, music and books, books, books. As your host, I will be completely unobtrusive (I myself dislike the hovering host syndrome) but happily available should you need directions, restaurant/shopping recommendations, or walking and biking and running and gym tips. If I'm in a baking mood you might find a basket of cookies hanging from your door.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I've lived in the Uptown neighborhood ever since I moved to Minneapolis (from New England) many years ago, and I couldn't imagine living anywhere else in the city. It's a charming, quirky, unique area in which you can walk and bike or bus anywhere you need to go. I love living in a quiet residential neighborhood three blocks from all the hustle and bustle of Uptown's commercial district.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I fell in love with our duplex the first moment I looked at it. It's a vintage home with beautiful woodwork everywhere, from gleaming hardwood floors to intricately carved moldings. It's a cozy, sweet, charming home and we love it.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Κινεζικά (Μανδαρινικά)
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων