Ρουστίκ ιστορική βουνό καμπίνα από Pikes Peak

Συλλογή φωτογραφιών για Rustic Historic Mountain Cabin by Pikes Peak

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ρουστίκ ιστορική βουνό καμπίνα από Pikes Peak

2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα85 τ.μ.

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cascade-Chipita Park, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπηλιά των Ανέμων16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήπος των Θεών20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPikes Peak39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπλούμφιλντ, Κολοράντο (BJC-Ρόκι Μάουντεν)103 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρουστίκ ιστορική βουνό καμπίνα από Pikes Peak

Αξέχαστος!

Βοηθήστε να κάνετε το ταξίδι σας αξέχαστο!

Οι μικρές ορεινές κοινότητες υπνοδωματίων του Cascade, του Cascade-Chipta Park και του Green Mountain Falls αλληλοσυνδεθούν μεταξύ τους.

Αυτή η ιστορική ρουστίκ καμπίνα κορμού κοντά στους πρόποδες της κορυφής Pikes, Mountain of America, έχει πρόσφατα ενημερωθεί και αποκατασταθεί. Διαθέτει τα αυθεντικά δάπεδα σκληρού ξύλου πεκάν, την εσωτερική πεύκη και την εσωτερική επένδυση της γλωσσίδας και της αυλάκωσης και μοιάζει με την ουσία της ζωής του Κολοράντο.

Ο φωτισμός κουζίνας είναι υπέροχος και οι ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια βοηθούν να φέρετε τον δροσερό δροσερό αέρα του βουνού τη νύχτα.

Υπάρχει αφθονία "εκτός δρόμου στάθμευσης" στην καμπίνα μας για πολλαπλά οχήματα και ρυμουλκούμενα μοτοσικλετών ή και τα δύο. Ένας κόλπος του αποσπασμένου γκαράζ 2 αυτοκινήτων είναι διαθέσιμος για μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, καγιάκ ή ATV. Φυλάξτε τους στο γκαράζ μας ενώ είστε έξω για εξερεύνηση ή φαγητό. Ερευνήστε εάν ενδιαφέρεστε.

Η παρτίδα είναι πλούσια με χλωρίδα και πανίδα, ελάφια συνήθως γύρω.

Απολαύστε τη διαμονή σας σε μια ρουστίκ καμπίνα βουνού του Κολοράντο που βλέπει και αισθάνεται το μέρος. Προσφάτως διακοσμημένα και ανακαινισμένα με αυθεντικά δάπεδα από σκληρό ξύλο πεκάν, νέα δερμάτινα έπιπλα, δύο δερμάτινους περιστρεφόμενους αναβατήρες La-Z-Boy και υπνοδωμάτιο υπνοδωματίου από καναπέ-κρεβάτι με επιπλέον πάχος στρώμα στρώματος πάνω από το στρώμα. Πιάστε τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια σας προσκαλούν να χαλαρώσετε κοιτάζοντας τα τρία υπερμεγέθη παράθυρα της σαλονιού.


Αυτή είναι μια θαυμάσια καμπίνα και περιουσία για να περάσετε τις διακοπές σας.


Τα πρόσθετα θα σας κρατήσουν χαμογελαστά. Τα χαλιά περιοχής έχουν όλα τα επιπλέον χοντρά περιβλήματα για να γαργαρίσουν τους αστραγάλους σας, τα πιάτα φέρουν από το μαύρο δάσος Decor, ποιότητα 500+ φύλλα μετρητή νήματος, μπανιέρα / ντους έχει ράβδο 1/4 κύπελλο κουρτίνα ντους για επιπλέον δωμάτιο όταν ντους, καθρέφτη και μακρύ καθρέφτη στην πόρτα στο μπάνιο, ήσυχοι ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια για να φέρει στον δροσερό δροσερό αέρα του βουνού, ντουλάπα φωτισμού, dimmer διακόπτες για το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού. Μεγάλη τηλεόραση 50 ιντσών με κανάλια Xfinity και Netflix. Blu-Ray με δεκάδες ταινίες. Ισχυρό WiFi.

Το WiFi είναι γρήγορο. προστέθηκε πρόσφατα στα 352 Mbps.

Η σύνδεσή μου θα είναι σε θέση να χειρίζεται ταυτόχρονα πολλές συσκευές streaming βίντεο HD, τηλεδιάσκεψη και παιχνίδια.

Καθισμένος σε μισό στρέμμα θα νιώσετε απομονωμένοι. Η καμπίνα υποστηρίζει μέχρι 95 στρέμματα της Wallace Open Space Preserve (Wallace ήταν ο 33ος Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έζησε στην περιοχή δίπλα στην καμπίνα και χτίστηκε και απολάμβανε μερικά από τα μονοπάτια.
Η πρόσβαση σε αυτά και σε άλλα μονοπάτια είναι έξω από την πύλη της αυλής.

Κάποιος μπορεί επίσης να συνδεθεί με όλα τα άλλα μονοπάτια του Green Mountain Falls από την πίσω αυλή μας, όπως τα Crystal Falls και τα Catamount Falls Trails. Πέρα από αυτό είναι 10.000 + στρέμματα Εθνικού Δρυμού Pike με λίμνες, δεξαμενές και Peakes Peak.


Η επεκτατική περιτύλιξη γύρω από το κατάστρωμα μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την προβολή κυρίως ελάφια, τραγουδίστρες, κολιμπρίδες και λύγκα, bobcats, αλεπούδες και την περιστασιακή αρκούδα.
Οι ξαπλώστρες που σταθμεύουν σε διαφορετικές περιοχές για να απολαύσουν την άγρια φύση ή να ακούσουν τα πουλιά του τραγουδιού.
Δάπεδα τραπεζαρίας τραπεζαρίας καθισμάτων 6 με μεγάλη φωτιζόμενη ομπρέλα. Ένας τοίχος καναπέ, 2 άλλες καθιστικές καρέκλες patio, και στο μπροστινό deck δύο καρέκλες ψάθινα για να απολαύσετε τον καφέ και την άγρια φύση. Υπάρχει μια αιώρα στην ιδιοκτησία λόγους για να χαλαρώσετε και αστέρι βλέμμα.
Τέσσερις ξαπλώστρες ξαπλώστρες βρίσκονται κοντά στην πίσω πόρτα για να ατενίζουν περισσότερο και να χαλαρώσουν.

Παρέχουμε δωρεάν καφέ, τσάι, ζεστή σοκολάτα και λάδι ελαιολάδου και σταφυλιού για το μαγείρεμα, 18 μπαχαρικά, κέτσαπ, μουστάρδα και μάγια και μπάρμπεκιου.

Σαμπουάν, μαλακτικό, πλύσιμο σώματος και στεγνωτήριο

Μπάνιο, χέρι και πετσέτες πλυσίματος

Οι ανάγκες ψησίματος πληρούνται εδώ.

Πολλά άλλα άλλα είδη είναι αποθηκευμένα για εσάς.

Απολαύστε τα κοντινά τοπικά εστιατόρια για περιστασιακά καλό φαγητό στο εστιατόριο Mucky Duck ή κατευθυνθείτε στην Ταβέρνα Blue Moose για πίτσα λουκ λουκάνικου, nachos και βιοτεχνικές μπίρες. Ζωντανή μουσική το βράδυ του Σαββάτου Cowboy πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα στο The Pantry, ένας μύθος για 65 χρόνια. Όλα στο Green Mountain Falls, 1/2 μίλια μακριά από την καμπίνα όλοι δίπλα στη λίμνη εφοδιασμένη με ψάρια και καναδικές χήνες που διαμένουν και απολαμβάνουν τη λίμνη τους.
Ένα γκαζέμπο και μια παιδική χαρά με εξοπλισμό παιδικής χαράς είναι δίπλα στη λίμνη

Μια δημόσια πισίνα, παιδότοποι με περιστροφικά σύνολα, γήπεδο τένις και γήπεδο μπάσκετ βρίσκονται όλα στο Green Mountain Falls, 1/2 μίλια μακριά.

Τρία μίλια μακριά στο Cascade, δυτικά της διασταύρωσης του Hwy 24 και του Pikes Peak Hwy, υπάρχει ένα άλλο πάρκο με περίπτερο, τραπέζια πικ-νικ, μικρό γλάστρες, γυμναστήριο ζούγκλας και εκτατικό γκαζόν για να παίξουν και να κλωτσήσουν μια μπάλα.

Το Woodland Park διαθέτει Κέντρο Υδατοκαλλιέργειας, για κολύμπι γύρο και ανταγωνιστική κολύμβηση γύρου, τεμπέλης ποταμό και διαφάνεια νερού.

Βόρειο Πόλο Κολοράντο Σάντα του Εργαστηρίου: 7 λεπτά μακριά
Pikes Peak Hwy Tollgate: 8 λεπτά μακριά
Κήπος των Θεών: 12 λεπτά μακριά
Παλιά πόλη του Κολοράντο: 17 μακριά
Manitou Springs: 13 λεπτά μακριά
Woodland Park: 11 λεπτά μακριά
Όλα κοντά.

USAFA (Ακαδημία Αεροπορίας Ηνωμένων Πολιτειών): Οι γονείς, θεωρούν ότι μένουν εδώ για την εβδομάδα αποφοίτησης, την εβδομάδα γονέων ή το ποδόσφαιρο Falcon.
Η Νότια Πύλη απέχει 31 λεπτά, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποφοίτηση.

Η καμπίνα μπορεί να κοιμηθεί 6, ιδανική για οικογένειες με παιδιά και μητέρα, αλλά προτιμά μόνο 5 ενήλικες.

Διαχειριστής καταλύματος

Kevin Lewis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Well behaved kids are most welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking inside or outside. Fire Restrictions
Please no shoes inside home, house shoes are fine. The tree sap drips on the ground, stickers and pebbles can get wedged in shoes. Thank you
Tell us about your booking… what is the make up of your group and what brings you to the area.
Please acknowledge you and your guests understand the house rules and acknowledge you have read them in your intro booking message. Thank you

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cascade

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά (Πάρκο Cascade-Chipita Park, Cascade). Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Κάστρο Glen Eyrie Castle, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κήπος των Θεών και Σπηλιά των Ανέμων. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: North Pole Colorado και Team Telecycle. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cascade-Chipita Park, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σιδηρόδρομος Manitou και Pike's Peak - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπηλιά των Ανέμων - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήπος των Θεών - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακαδημία της Αεροπορίας των ΗΠΑ - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pikes Peak - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Δημοτικό Αεροδρόμιο Κολοράντο Σπρίνγκς (Cos): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradox Beer Company - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casa Grande Mexican Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Yordanis M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cool
Cool
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chance H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best experience I could have asked for!
The first time using Vrbo and it turned out SO good! Now I don't know if it's typical for hosts to put it the effort that mine did but they really make sure you have a wonderful time and I can not recommend this place and this host enough! We are going to keep them in mind if/when we come back! This was the best trip with the best cabin in the best place! We could not be any more happy! It was perfect for our anniversary trip alone and we even said it would be perfect to bring our daughter next time! Absolutely in love and didn't want to leave. Thank you!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kim G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome cabin
This cabin was more then we ever expected, it was clean, comfortable, and the kitchen even has a dishwasher to use after you have cooked in the fully stocked kitchen. We have never stayed at a place like this and i am sure we will be disappointed in any others that we might stay in. To top it all off when we were getting ready to get in the car to go home the biggest most beautiful rainbow bid us farewell.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Carol S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cabin Dream
The cabin location was secluded and quiet. The large porches were wonderful for sitting outside and enjoying the beautiful fall weather. The cabin was so well stocked and everything was in great working order. We had a lovely time!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Rachel P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Cabin in the Woods
The cabin is beautiful. We were hoping it was more secluded than it was. The neighbors were right next door on both sides. There was barking dogs until late in the evening. Kevin was a great host, he let us use the garage for the motorcycle and checked in to make sure we had everything we needed.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kevin Lewis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I have lived in the area for decades. I like hiking, mountain biking and skiing. I have travelled all over the world, hitting 40+ Countries. I know what travellers want and have accomodated this in the property itself as well as the amenities

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This is an amazing property. It was built in 1953 and has been meticulously cared for by each succeeding owner.
From the outside to inside it makes a statement that I am a rustic looking cabin in Colorado at the foot of Pikes Peak
Recently Cleaned Ducting.
UV Light in Furnace Ducting, helpful for those sensitive with allergies.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Enjoy staying in a rustic Colorado mountain cabin that looks and feels the part. Newly renovated and with new furniture, Sitting on half an acre you will feel secluded. Hiking trails to reservoirs and small waterfalls are out our back gate. Complimentary coffee and teas and use of olive and grapeseed oils for cooking, spices and other sundries. Enjoy the nearby local eateries of Blue Moose Tavern, Mucky Duck and The Pantry in Green Mountain Falls all 1/2 mile away. ATV or RZR rentals are close by as well as trails. These companies ferry you and the rental package to the trails and back, most are guided . Fishing the nearby "Gold Medal" rivers are nearby or hire an outfitter to take you to the best fly fishing Colorado has.. Rafting and kayaking the Arkansas River and the nearby reservoirs. The Pikes Peak region is bountiful in wildlife and activities like Garden of the Gods, United States Air Force Academy, Pikes Peak International Hill Climb museum, Cripple Creek, etc, etc.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων