Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής βίλα με θερμαινόμενη πισίνα. Περπατήστε στις παραλίες και Grecian Park Hotel. Wi-Fi.

Πολυτελής βίλα με θερμαινόμενη πισίνα. Περπατήστε στις παραλίες και Grecian Park Hotel. Wi-Fi.

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Villa with Heated Pool. Walk to Beaches and Grecian Park Hotel. Wi-Fi.

Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής βίλα με θερμαινόμενη πισίνα. Περπατήστε στις παραλίες και Grecian Park Hotel. Wi-Fi.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Protaras
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κόλπος Κόννος13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρμος Συκιάς7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sunrise10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής βίλα με θερμαινόμενη πισίνα. Περπατήστε στις παραλίες και Grecian Park Hotel. Wi-Fi.

Villa Mara είναι ένα φως, λαμπερό βίλα, επιπλωμένα σε σύγχρονο στιλ. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 ενήλικες με χώρο για κρεβάτια για βρεφικές κούνιες (περιλαμβάνεται μία) και βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία λίγα λεπτά με τα πόδια από τις παραλίες και τα εστιατόρια της πολύ περιζήτητης περιοχής του Ακρωτηρίου Greko του Πρωταρά, που φιλοξενεί την πανέμορφη παραλία του κόλπου Κόννου , το Grecian Park Hotel και το Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa.
Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει πλήρως ιδιωτική πισίνα, ξαπλώστρες, κλιματισμό, wi-fi πρόσβαση στο internet, δορυφορική τηλεόραση, CD / DVD player, κονσόλα παιχνιδιών Xbox 360, σύστημα ηχείων iPod, εξωτερική τραπεζαρία, μπάρμπεκιου αερίου, , 24ωρη υπηρεσία συλλογής και διαχείρισης κλειδιών.
Ένα τέλος καθαρισμού για την προετοιμασία της βίλας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την άφιξή σας και για την προσφορά πρόσφατα ξεπλυμένων κλινοσκεπασμάτων και πετσετών μπάνιου αξίας £ 130 προστίθεται σε κάθε κράτηση.
Για κρατήσεις 11 διανυκτερεύσεων και άνω, παρέχονται πρόσφατα πλυμένα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες με επιπλέον χρέωση £ 50 (προαιρετική για διαμονή 8-10 διανυκτερεύσεων) και χρεώνεται εβδομαδιαίως.
Ένα πακέτο καλωσορίσματος βασικών ειδών διατροφής διατίθεται για επιπλέον £ 15 (προαιρετικό).
Χρεώνουμε ένα μικρό επιπλέον ποσό για την θέρμανση πισίνας (£ 10- £ 15 ανά ημέρα ανάλογα με την εποχή του χρόνου - δεν είναι απαραίτητο από τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου).
Η ανοιχτή διάταξη σχέδιο του καθιστικού, τραπεζαρία και κουζίνα είναι σύγχρονη και χαλαρωτική. Συμπληρώνοντας αυτό είναι 3 υπνοδωμάτια (1 διπλό, 2 μονά), ένα οικογενειακό μπάνιο, κάτω υγρό δωμάτιο και δίπλα στην πισίνα ντους.
Το Villa Mara είναι ιδανικό για οικογένειες, επισκέπτες που πραγματοποιούν γάμους στο Grecian Park Hotel (10 λεπτά με τα πόδια) ή το Crystal Cove Hotel & Spa (το οποίο είναι μόνο ενήλικες και συνορεύει νότια με την ανάπτυξη 15 βιλών) και φίλους που αναζητούν ένα πολυτελές διάλειμμα ήλιος.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε: Η Κύπρος έχει πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για υπαίθριες δραστηριότητες. Στην ανατολική ακτή θα αφορούν πάντα το νερό! Στο Konnos Bay Beach (15 λεπτά με τα πόδια / 3 λεπτά με το αυτοκίνητο), Θαλάσσια σπορ Mike έχει μια ποικιλία μέχρι σήμερα σκάφη, τζετ σκι και υδάτινες δραστηριότητες όπως θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο, θαλάσσιο ποδήλατο και μπανάνα για ενοικίαση.
Η παραλία Μιμόσα απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τη βίλα, έχει μια απομονωμένη και προστατευμένη παραλία που είναι ιδανική για κολύμπι με παιδιά και υπάρχει ένα μπαρ που σερβίρει φαγητό και ποτά όλη την ημέρα.
Το Grecian Park Hotel, 5 * δημιουργία όλο και πιο δημοφιλής για ως προορισμός γάμο με τη μαγευτική θέα πάνω από Konnos Bay, είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Έχει ένα εντυπωσιακό γκρεμό πάνω μπάρα, εστιατόρια, γήπεδα τένις, γυμναστήριο και spa που είναι όλα ανοικτά για να μη κατοίκους. Πολλοί από τους επισκέπτες μας παρακολουθήσουν γάμους στο ξενοδοχείο.
Το Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa, ένα ξενοδοχείο 4 * που άνοιξε τον Ιούνιο του 2019, είναι μόνο ενήλικες (18+) και έχει μια λέσχη υγείας και σάουνα, εστιατόρια και μπαρ που είναι ανοικτά σε μη κατοίκους με την καταβολή ημερήσιας ή μισής διάρκειας για απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων.
Για εκείνους που απολαμβάνουν καταδύσεις, περιοχή κατάδυσης Σπηλιά του Κύκλωπα είναι 10 λεπτά με τα πόδια από τη βίλα.
Για μια οικογενειακή εμπειρία νερού, το waterworld water park στην Αγία Νάπα είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να περάσετε μια μέρα και με λεωφορείο (η πλησιέστερη στάση είναι 3 λεπτά με τα πόδια).

Πράγματα που πρέπει να κάνετε: Σε λιμάνι της Αγίας Νάπας υπάρχει μια ποικιλία εμπειριών πλοίο για την προσφορά: 2 ώρες κολύμπι και αναπνευστήρα εκδρομές στις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές? ημερήσιες εκδρομές μέχρι ο ΟΗΕ περιπολίες στα σύνορα, από όπου μπορείτε να δείτε την «πόλη-φάντασμα» της Αμμοχώστου και κρουαζιέρες δείπνο το βράδυ. Δυναμώστε και να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για εσάς: υπάρχουν επιλογές για κάθε προϋπολογισμό.
Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή με κάτι άλλο εκτός από ένα αυτοκίνητο, Ham-Yam Rentals είναι, κατά τη γνώμη μας, το καλύτερο μέρος για να νοικιάσετε ποδήλατα, μηχανάκια, μοτοσικλέτες και buggies αμμόλοφο. Είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη βίλα στο Κάβο Γκρέκο Road.
Όλα Κύπρος είναι προσβάσιμο από τη βίλα μέσα σε μία ημέρα, ακόμα και Πάφου στη δυτική ακτή. Αγαπάμε την οδήγηση στα βουνά του Τροόδους, έξω μέσω Λευκωσία και πίσω μέσω της Λεμεσού. Η περιοχή είναι πολύ όμορφη και είναι γεμάτη από παραδοσιακά κυπριακά χωριά σκαρφαλωμένα στην πλευρά των βουνών. Να τρώτε καλά, να επισκεφθείτε τις εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα αμπέλια και να κολυμπήσετε όλα την ίδια ημέρα.

Γκολφ, Σκι και την Υγεία & Ασφάλεια: Γκολφ - υπάρχουν τρία μαθήματα σε απόσταση οδήγησης Aphrodite Hills, Minthis Hills και Secret Valley.

Σκι - υπάρχει μια σύντομη περίοδο το χιόνι στα βουνά του Τροόδους από Ιανουάριο έως Μάρτιο με τη διασκέδαση που θα είχε από όλες τις ηλικίες από tobogganers σε σοβαρές σκιέρ. Η οροσειρά του Τροόδους εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής πλευράς της η Κύπρος και είναι περίπου 15C πιο δροσερές από ό, τι στο γύρο ακτή έτους. Υπάρχουν πολλά διάσημα ορεινά θέρετρα, βυζαντινά μοναστήρια και εκκλησίες στις κορυφές των βουνών και, πουλάκι σε κοιλάδες, τα γραφικά ορεινά χωριά παραμένουν προσκολλημένοι σε αναβαθμίδες λόφο πλαγιές καλύπτονται από αμπέλια. Όμοδος είναι ένα τέτοιο χωριό.

Υγεία & Ασφάλεια - Το Villa Mara είναι εξοπλισμένο με τον ακόλουθο εξοπλισμό ασφαλείας για να κάνει τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη: τρεις συναγερμούς καπνού, πυροσβεστήρα, κουβέρτα πυροβόλων όπλων, κιτ πρώτων βοηθειών και ένα τοίχο ασφαλείας.

Διαχειριστής καταλύματος

Adrian Jenkins
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 0003345

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παραλήμνι

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Παραλήμνι) βρίσκεται στα βουνά και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Όρμος Συκιάς και Παραλία Κόλπος Κόννος. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Magic Dancing Waters και Δημοτικό Μουσείο Θάλασσα. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Protaras

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Κόλπος Κόννος - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλιακός Πεζόδρομος Πρωταρά - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρμος Συκιάς - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sunrise - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pool Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fabricca Coffee N’ Bites - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fig Tree Bay Restaurant & Cafe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks Protaras - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miyu Coffee - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 66 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 81 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

CLAIRE B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay
Nice pool. Pool heating was a welcome bonus. Would recommend
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Miriam W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice villa in quiet neighborhood and very idyllic beaches.
Very good beds and sofa, with games and a table tennis and a swimming pool.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Luigi B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
vacanza a cipro
ottima sotto tutti i punti di vista, nonostante la distanza e' stata ottima la comunicazione con il proprietario. Molto utili i consigli sulle spiagge e ristoranti. La villa e' super accessoriata.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

CRAIG P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Needed a quiet break
Fantastic villa, contained all that was required and made for a very pleasant and restful stay with no issues whatsoever. Planning to stay there again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Elizabeth V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Villa Mara stay
The Villa is well maintained with everything you need for a self catered stay. Really well situated with several local restaurants within walking distance but away from some of the noisier sections of the coast. Pool is lovely and clean and the outside space is great, particularly with the gas BBQ which is so efficient for cooking. Loads of helpful information was provided before our stay and the check in process worked well. Thanks for our stay Adrian.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Adrian Jenkins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife and I and our two children (aged 28 and 15) live in England, 35 miles to the north west of London. We both work and bought Villa Mara as a place to relax and unwind by the sea with our family. Svetlana is Russian and there are strong cultural ties between Russia and Cyprus and, coupled with a love of the sea and the Cypriots' family friendly outlook on life, it made Protaras / Cape Greko the ideal location for us. We bought the villa with the intention of renting it out so that others can enjoy it as well - it really is a great place to get away from the hustle and bustle of every day life. Water sports, tennis and cycling are all close by. We love to BBQ the locally caught fish and the fresh produce is amazing. We hope you will enjoy the villa as much as we do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We bought Villa Mara as a family get away and as an investment. It is in Cape Greko, Protaras which is within walking distance of Konnos Bay beach, the most beautiful beach in Cyprus. The sea is warm and calm there and, with over 300 days of sunshine, it is an uplifting place to be. We chose to buy a villa in Cyprus because culturally it suits us both well - I am English and my wife is Russian. UK and Russian citizens can enter Cyprus easily - it is a great place for us to travel with family members. The people of Cyprus are very friendly and love children which means that the whole island is very family friendly and relaxed. Cape Greko is a 45 min drive from Larnaca airport (the first 35 mins are motorway) and there are frequent flights from most major European cities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Villa Mara is a light, airy property with Wi-fi and is only 200m as the crow flies from the sea (you can see it from two of the bedrooms). It has its own heated pool (rare in Cyprus) and is within walking distance of two beaches (Konnos Bay and Mimosa), which are both great for swimming. Konnos Bay beach has excellent water sports facilities and the Cyclops' Cave dive spot is between the villa and beach. There are a number of restaurants and bars within walking distance, including the cliff top bar at the Grecian Park Hotel (10 mins walk) which is a must do experience during your stay. A convenience store is 2 min walk away and the local Ayia Napa - Paralimni bus service stops outside it (every 20 mins from 07:00-04:00). Villa Mara is on a development of only 15 villas and the area is normally quiet at night.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων