Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Branson, MO

Γνήσια καμπίνα καταγραφής στο Branson Woods - Απίστευτη τοποθεσία, υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα - 153

Γνήσια καμπίνα καταγραφής στο Branson Woods - Απίστευτη τοποθεσία, υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα - 153

Συλλογή φωτογραφιών για Genuine Log Cabin, Incredible Location, Whirlpool Tub, Indoor Pool! |153

Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Γνήσια καμπίνα καταγραφής στο Branson Woods - Απίστευτη τοποθεσία, υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα - 153

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα72 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Branson, MO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣάιτ εντ Σάουντ Θίατρ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τιτανικού7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπράνσον, Μισούρι (BKG)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Γνήσια καμπίνα καταγραφής στο Branson Woods - Απίστευτη τοποθεσία, υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα - 153

Γνήσια Καμπίνα Log - Ανοιχτό Σχέδιο, Private Resort, Ατελείωτες ανέσεις.

Υπάρχουν τόσα πολλά που αγαπά κανείς γι 'αυτή την καμπίνα! Χτισμένο το 1995 και πρόσφατα ανακαινισμένο, αυτό το γνήσιο ξύλινο κιγκάκι βρίσκεται στο δημοφιλές θέρετρο του Branson Woods. Ως επισκέπτης σε αυτό το ακίνητο, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που προσφέρονται - δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ακίνητο, μονοπάτια πεζοπορίας, εσωτερική / εξωτερική πισίνα, τραπεζαρία και αγορά (συμπεριλαμβανομένου Starbucks) και πολλά άλλα ! Η καμπίνα είναι απίστευτα άνετη και είναι το ιδανικό μέρος για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή ένα ρομαντικό ταξίδι στο Ozarks. Θα λατρέψετε την τοποθεσία πάρα πολύ! Θα νιώσετε απομονωμένοι και μακριά από όλα, ενώ μόνο λίγα λεπτά μακριά από την ταινία Branson, το Silver Dollar City και το Table Rock Lake.

- Χώρος διαβίωσης -
Το σαλόνι είναι πολύ ευρύχωρο και ανοιχτό. Οι φιλοξενούμενοί μας απολαμβάνουν την καμπύλη από το μεγάλο πέτρινο τζάκι για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η ρουστίκ γοητεία της ξύλινης καμπίνας εμφανίζεται σε όλο το χώρο, έτσι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας εδώ. Ο καναπές-κρεβάτι είναι εξοπλισμένος με πολυτελή κλινοσκεπάσματα για να φιλοξενήσει δύο επιπλέον επισκέπτες και ο χώρος είναι ανοιχτός στην κουζίνα. Αυτό είναι το ιδιωτικό σας καταφύγιο ακριβώς στην καρδιά του Ozarks!

- Υπνοδωμάτιο -
Η κρεβατοκάμαρα σε αυτή την καμπίνα είναι ανοιχτή στο καθιστικό, γι 'αυτό είναι το ιδανικό μέρος για μήνα του μέλιτος ή απλώς μια ρομαντική απόδραση. Το κρεβάτι king είναι τόσο άνετο και είναι εξοπλισμένο με φύλλα με υψηλή περιεκτικότητα σε νήμα. Σας εγγυάται έναν υπέροχο ύπνο αφού φτάσετε στο σπίτι σας από μια μακρά, γεμάτη διασκέδαση μέρα στο Silver Dollar City. Το μπάνιο είναι επίσης δίπλα στο υπνοδωμάτιο.

- Μπάνιο -
Το μπάνιο έχει αρκετό χώρο για να προετοιμαστείτε για τη νύχτα σας στο Branson για να δείτε την αγαπημένη σας παράσταση. Το μπάνιο περιλαμβάνει μεγάλη διπλή μπανιέρα υδρομασάζ και καμπίνα ντους. Οι πελάτες μας μας λένε ότι αισθάνονται τόσο χαλαροί μετά από μούσκεμα στην υδρομασάζ, και αγαπούν πόσο ευρύχωρο είναι το μπάνιο.

- Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα -
Τα σπιτικά γεύματα δοκιμάστε καλύτερα όταν είστε διακοπές! Περάστε τις γραμμές και φάτε ενώ είστε εδώ στο Ozarks. Έχουμε αποθεματοποιήσει την κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των μαϊντανιών, φύλλα μπισκότων, γλάστρα, πολλά πιάτα και σκεύη, κλπ. Υπάρχουν επίσης συσκευές πλήρους μεγέθους, συμπεριλαμβανομένου ενός πλυντηρίου πιάτων, έτσι απλά πρέπει να παρέχετε το φαγητό! Η κουζίνα ανοίγει επίσης στο καθιστικό και η γέφυρα είναι επίσης προσβάσιμη από την κουζίνα. Το μεγάλο κατάστρωμα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τις μέρες σας, ή να φέρετε δείπνο έξω για να απολαύσετε την όμορφη δασωμένη θέα.

Αυτή η καμπίνα είναι τόσα πολλά πράγματα - γραφικά, πολυτελή, ευρύχωρα και γοητευτικά! Ελάτε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει στο επόμενο ταξίδι σας στο Ozarks.

Αυτή η καμπίνα έχει κλείσει για τις ημερομηνίες σας; Ελέγξτε αυτούς τους αριθμούς εισαγωγής Vrbo για άλλες πολυτελείς κατοικίες:

7178013
7632347
248801
7632346
7613953
7613952
7613951
7613950
4477963
373829
4721109

Μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητά μας στο BransonVacationRentals. com.

Διαχειριστής καταλύματος

Branson Vacation Rentals
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Branson

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Branson) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Σάιτ εντ Σάουντ Θίατρ και Μουσείο Τιτανικού, καθώς και ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip και Ενυδρείο στην Πλατεία. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Σίλβερ Ντόλαρ Σίτι και Grand Country Fun Spot. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σάιτ εντ Σάουντ Θίατρ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Branson's Promised Land Zoo - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Τιτανικού - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ενυδρείο στην Πλατεία - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπράνσον, Μισούρι (BKG): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golden Corral - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cracker Barrel - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A&W Restaurant - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 80 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 6 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 100 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Stephanie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend Getaway
My husband and I stayed here for a weekend getaway and it was such a nice experience. The cabin was very clean, well stocked with basic need items, and had a convenient location. We had to circle the whole place a couple times to find the cabin because maybe at our own fault, we couldn’t find our cabin number on any signs. We didn’t read the listing close enough to realize you had to park at the store and walk down to the cabin. So that was our own fault. The marketplace was nice….it had a pizza place, coffee shop, groceries, and a little arcade but it closed at 4 which was extremely inconvenient. The activity center also didn’t have the pool table available to play on which we were very excited about to use during down time. The worker said it would be moved back in a few weeks. So therefore we didn’t have as many options for evening activities that we thought we would have, which is why we rated a little lower. Also, the checkout time is 10am so since we were taking full advantage of our time away from home by lounging until time to leave, however the cleaning lady showed up at 9:15 so we went ahead and left. But overall, the location was very convenient to get to the strip, and we loved that it was a gated community. It felt safe. We just weren’t happy with the lack of things to do on the resort, which I’m sure was simply due to being the off season. We will definitely be back though during the summer with our kids when there will be more to do on site.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

DeAnn W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet spot for rest
This spot is such a cute, quant place. Even though you are surrounded by other cabins, you wouldn’t know anyone was around. The security was a plus. The bed was super comfy too. Perfect place for a couples get away.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

8/10 Καλό

Teri C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice and Easy
Good location easy to get in and out. Shower door sticks bit other than that the property is nice. A smaller than imagined but plenty big enough for 2.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Matt H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend getaway
Charging cabin that is the perfect size for a couple. Everything we needed was there, and anything we could have needed was across the sidewalk at the matket. Youre in a pretry large community style resort, but you could never tell it from the cabin. Very peaceful, yet you have all the amenities of thebresort available to you. Great stay. Will definitely come back if were in the area again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Laurie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
We absolutely loved this property. At first sight thought it was not secluded because cabins are side by side. However, once you get settled you will notice the property is turned just right to give the feel of seclusion but convience of market, food, coffee, pools 2 outside and one inside. So many other amenities. Our cabin was one room but perfect for us. Will definitely be back.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Branson Vacation Rentals

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες