Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Bella Cottage @ La Casa Resort, με θέα στο Λίμνη 180 βαθμών !! Καλοκαίρι 2019 !!

Το Bella Cottage @ La Casa Resort, με θέα στο Λίμνη 180 βαθμών !! Καλοκαίρι 2019 !!

Συλλογή φωτογραφιών για Bella Cottage @ La Casa Resort, 180 Degree View Of Lake Okanagan.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Το Bella Cottage @ La Casa Resort, με θέα στο Λίμνη 180 βαθμών !! Καλοκαίρι 2019 !!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα95 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kelowna, BC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Fintry6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαUBC-Okanagan (Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολούμπια-Okanagan)46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚελόουνα, Βρετανική Κολούμπια (YLW-Διεθνές Αεροδρόμιο της Κελόουνα)58 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPredator Ridge Golf Resort68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Bella Cottage @ La Casa Resort, με θέα στο Λίμνη 180 βαθμών !! Καλοκαίρι 2019 !!

Το La Casa Lakeside Resort είναι μια μικρή κοινότητα 30χλμ. Από το West Kelowna ή 40χλμ. Από το Vernon, BC. Είναι μια περιφραγμένη κοινότητα με περίπου 400 εξοχικά σπίτια ... στην οδό Westside Road.

Η άνοιξη είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Κοιλάδα Οκάναγκαν. Το Resort αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να απολαύσετε ένα παιχνίδι τένις και μίνι γκολφ. Οι πισίνες και υδρομασάζ θα ανοίξει για τη σεζόν. Αν μένετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου, θα βρείτε το θέρετρο συνήθως πολύ ήσυχο και χαλαρωτικό.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗΝΕΣ (Ιούλιος-Αύγουστος) Κυριακή - Κυριακή ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ. Αυτές είναι οι εβδομάδες αιχμής για το θέρετρο. Με τις οικογένειες απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις που το θέρετρο έχει να προσφέρει. Αυτές οι παροχές περιλαμβάνονται όλα στην τιμή του ενοικίου, εκτός από το καγιάκ και paddle ενοικίασης του σκάφους, που προσφέρεται μέσα από το θέρετρο.

Το καλοκαίρι αυτό το εξοχικό σπίτι λάμπει σαν ένα «κόσμημα» με το είναι πολλά παράθυρα και θολωτές οροφές. Ξυπνάτε το πρωί με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου λάμπει με την ομαλή, ήρεμη ήσυχη λίμνη, ξεκινά τη μέρα σας.

Είναι παρήγορο να γνωρίζουμε, ότι μπορείτε να καθίσετε στο κατάστρωμα αίθριο και το βράδυ και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί και ένα καλό βιβλίο. Τα περισσότερα από τα γεύματά σας, μπορείτε να απολαύσετε στο αίθριο ανάλογα με τον καιρό, το μπάρμπεκιου είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. Παρακαλώ σηκώστε τα καθημερινά σας ψώνια σε Vernon ή Κελόουνα, πριν από την άφιξή σας. Το θέρετρο είναι συνήθως λειτουργεί σε πλήρη εξέλιξη, με το γενικό κατάστημα άνοιξε και όλες τις ανέσεις σε λειτουργία. Μεγάλη στιγμή για τα παιδιά να απολαύσουν τις 3 υδάτινα πάρκα στη λίμνη. Τα καγιάκ και τα ενοικιαζόμενα σκάφη Paddle είναι συνήθως διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Αυτή η εξοχική κατοικία διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, με ένα queen size κρεβάτι, ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο στη σοφίτα με διπλό κρεβάτι.

Κουζίνα με όλες τις συσκευές, και ένα πλυντήριο / στεγνωτήριο, δάπεδα από σχιστόλιθο και δύο σκαμπό μπαρ. Ό, τι μπορεί να χρειαστεί να μαγειρέψουν ένα οικογενειακό γεύμα συμπεριλαμβάνεται. Σαλόνι περιλαμβάνει άπλετο φυσικό φως, διαθέτει τζάκι φυσικού αερίου, κουβέρτα περιοχής, καθώς και ξύλινα πατώματα. Τραπεζαρία περιλαμβάνει ένα μεγάλο τραπέζι με έξι καρέκλες. Τα παράθυρα έχουν όλες τις οθόνες, και ξύλινα παραθυρόφυλλα. Μια γυάλινη πόρτα συρόμενη στο εξωτερικό κατάστρωμα. Το εξωτερικό κατάστρωμα είναι ευρύχωρο, και περικλείεται με πλεξιγκλάς κιγκλίδωμα με ανεμπόδιστη θέα στη λίμνη Okanagan. Εξωτερική τραπέζι, καρέκλες, ομπρέλα και μπάρμπεκιου, είναι επίσης εκεί για δική σας χρήση. Ο χώρος ηλιοθεραπείας διαθέτει τον ήλιο το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας, και η σκιά το απόγευμα είναι ιδανική για την ανάγνωση στις ξαπλώστρες.

Αυτή η εξοχική κατοικία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πισίνα / τζακούζι και γήπεδα τένις, μίνι γκολφ, παιδική χαρά και χώρο. Περιλαμβάνεται καλωδιακή τηλεόραση και WIFI.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ να αλλάζει χρώμα στα φύλλα της πτώσης και το Resort είναι και πάλι ήσυχο. Το χαμηλότερο επίπεδο της πισίνας και υδρομασάζ είναι ανοιχτή μέχρι την ημέρα των ευχαριστιών μακρύ Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Ώρα να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές δίπλα στο τζάκι. Πεζοπορία και εκδρομές με τα πόδια είναι το καλύτερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους. Η περίοδος συγκομιδής στο Okanagan είναι μια ταπετσαρία διαφορετικών χρωμάτων.

Λέξεις-κλειδιά: Kelowna Εξοχικό σπίτι, Fintry επαρχιακό πάρκο, La Casa Resort, απαγορευμένη Κοινότητα, χαλαρωτική απόδραση, οικογενειακή διασκέδαση, ζεστή, ρομαντική, πεζοπορία, κολύμπι, πισίνες, Τένις, Παιδική χαρά, Vernon Lake Okanagan View Home.

Αυτή είναι η «La Dolce Vita», «Η γλυκιά ζωή». Απολαμβάνω!!!

Διαχειριστής καταλύματος

Owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Loft Bedrm might not be suitable for all children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking in or around the cottage.
Vacation may not be sublet to anyone other then the registered renters. No extra overnight guests permitted. Renter responsible for visitors.
Resort has garbage/recycling site. Renter to take their recycling/garbage out after their stay. $30 Fee added if check-out is late.
When vacating the cottage, put back the BBQ and check Grill has been cleaned. Extra fee charge if not. Close umbrella, put back patio furniture.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Fintry

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Fintry) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Μελισσοκομείο Planet Bee Honey Farm και Αγρόκτημα Davison Orchards Country Village, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Village Green και Εμπορικό κέντρο Capri. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Scandia Golf & Games ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Prospera Place (στάδιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kelowna, BC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Fintry - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waterfront Park (γήπεδο) - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • UBC-Okanagan (Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολούμπια-Okanagan) - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Καλαμάλκα - 63 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Predator Ridge Golf Resort - 68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κελόουνα, Βρετανική Κολούμπια (YLW-Διεθνές Αεροδρόμιο της Κελόουνα): 68 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • O'Rourke's Peak Cellars - 59 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ex Nihilo Vineyards - 61 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Arrowleaf Cellars - 61 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gray Monk Estate Winery - 62 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gatzke Orchard Cafe - 64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 74 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 84 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

michelle l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely little property
Family of 4 with 2 under 9. The house was very cute and very clean. More spacious than we had thought it would be. Amazing view of the lake! The host checked in on us through out our stay and was a pleasure to deal with. The girls loved going down to the lake to use the aqua park. Definitely need water shoes though as it’s quite rocky. The ice cream shop was also a big hit. The girls had a great time and we look forward to coming back hopefully next summer.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Elsie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay Beautiful Views
The home was well equip with all needed for your stay. The views were breathtaking . The Homeowner was really good with communicating with us and keeping us up to date on important information pertaining to our stay. I wish the resort had a few areas in the lopes for parking golf carts as it was a bit tight. All in all everything was perfect. Thanks
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing deck and views
The home was a gem with all the comforts of home and amazing lake views from the large deck. We enjoyed the peace and quiet and the ability to walk to the pool, store and pickleball courts. We wouldn’t hesitate to stay here again. The only small negative was that the AC seemed a bit overburdened for the size of the house. The main floor was nice and cool but the upstairs bedrooms were a bit warm.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Danielle V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bella Cottage - July 2023 - 5*
Property was great! La Casa is amazing for families and once you are there, no reason to leave. Kids love the lake trampolines, pools and mini golf. Host Lina was great to deal with, checked in to ensure all was good and very quick to respond. Bella Cottage has an amazing view of the lake and a beautiful green space next to it that our kids loved to play on in the evenings. Perfect for a family of 4 (kids to share one bed). 2nd time for our family at La Casa Resort and 1st to Bella Cottage. Had a great time, highly recommend. Only suggestion would be a cabinet or some shelving in the dining area to put your non perishable groceries away for the week, no room in the cupboards at all. Great property - Would Rate 5 Stars
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Katrina A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect and Memorable
What a beautiful place to stay. The space is clean, a short walk to the pool, and has a mesmerizing view. Lina was always just a quick message away. She provided a little more than basic spices and condiments in the kitchen which was helpful. The beds are very comfortable. I would recommend that you stay here in a heartbeat.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We take great pride in our Bella Cottage. We have chosen to share our summer home privately with our guests. We fell in love with the view of the Lake at first sight. Making family memories and sharing time with our friends is what we love most about being at the cottage and at La Casa Resort. We enjoy using the pools early in the morning and hiking the hill side later in the day. In the summer months, the lake is warm and inviting for an afternoon swim. The evenings are quiet, spending time on the patio with a good book, and a glass of wine. We enjoy the watching the night sky at night with the full moons and the bright stars. One of our favourite quotes is...… ' A vacation is having nothing to do and all day to do it in.'

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

La Casa allows us to hike, swim, play tennis, kayak and paddle-board at the resort. The Okanagan valley reminds us of the Mediterranean, with it's warm climate, local wineries, fresh air and fruit trees. The amazing 180 degree view of Lake Okanagan is what sold us. We fell in love with it at first sight. La Casa Lakeside Resort, has many amenities to keep everyone happy. It's a fun family resort for all ages.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Depending on which way you come in on Westside Road, La Casa Resort is situated about 30 minutes north of Kelowna, and 30 minutes south of Vernon. It is a perfect distance away from the big two main cities. When driving in from Westside Road, you come around the corner and there it is... La Casa. It showcases as a Cottage Community carved into the mountainside.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων