Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

KahaLani 216, Ποσοστό πτώσης: 175 δολάρια νύχτα, 2 μμ, 2 μπάνιο, Βλέπε ΒΙΝΤΕΟ! παραθαλάσσιο θέρετρο

KahaLani 216, Ποσοστό πτώσης: 175 δολάρια νύχτα, 2 μμ, 2 μπάνιο, Βλέπε ΒΙΝΤΕΟ! παραθαλάσσιο θέρετρο

Συλλογή φωτογραφιών για Kaha Lani #216, 2Bdrm, 2bath, See VIDEO! beachfront resort! Ocean views. Quiet!

Εναέρια προβολή
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος KahaLani 216, Ποσοστό πτώσης: 175 δολάρια νύχτα, 2 μμ, 2 μπάνιο, Βλέπε ΒΙΝΤΕΟ! παραθαλάσσιο θέρετρο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα91 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Lihue, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Lydgate11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Καρύδας5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Ναουιλιγουίλι12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

KahaLani 216, Ποσοστό πτώσης: 175 δολάρια νύχτα, 2 μμ, 2 μπάνιο, Βλέπε ΒΙΝΤΕΟ! παραθαλάσσιο θέρετρο

Ανατρέξτε στο βίντεο 5 λεπτών που βρίσκεται κάτω από την ενότητα Φωτογραφία. Δείχνει το εσωτερικό και το εξωτερικό του condo μας, τα εδάφη του Kaha Lani Resort και όλα τα Kauai έχει να προσφέρει.

Έχουμε πρόσφατα ανακαινιστεί ολόκληρο το condo και αντικαταστήσαμε όλα τα παράθυρα με τεντωμένα, τζάμια που ανοίγουν για να αφήσουν στο δροσερό αεράκι του ωκεανού. Η αρκούδα VRBO έχει μείνει στο condo μας και μας έδωσε μια κριτική 5 αστέρων.

Έχουμε ένα βασιλικό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο του επάνω υπνοδωματίου, ένα βασιλικό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο επισκεπτών σκαλοπατιών, ένα κρεβάτι queen στον υπνοδωμάτιο καναπέ-κρεβάτι και ένα παιδικό πακέτο μακριά από το κρεβάτι στο ντουλάπι. Βρισκόμαστε στον 2ο και 3ο όροφο ενός τριώροφου κτηρίου με καταπληκτική θέα στον ωκεανό. Το κυρίως υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον 3ο όροφο μακριά από το κυρίως καθιστικό και έχει θέα στον ωκεανό. Τα δροσερά αεράκια του ωκεανού περνούν από τα παράθυρα που προβάλλονται σε προβολή και μπορείτε να ακούσετε τα κύματα να συντρίβουν.

Αυτό το condo είναι ιδιόκτητο, δεν είναι χρονικό μερίδιο. Όταν νοικιάζετε αυτό το διαμέρισμα, διαμένετε στο σπίτι των διακοπών σας, όχι ως επενδυτικό ακίνητο. Ως εκ τούτου, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά στοιχεία της παραλίας σας, εξοικονομώντας σας εκατοντάδες δολάρια χωρίς να χρειαστεί να νοικιάσετε ξαπλώστρες, αναπνευστήρες, ομπρέλες, σκεύη πάγου και σανίδες boogie κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Για την προστασία σας, συμμορφωνόμαστε με όλους τους νόμους της Χαβάης σχετικά με τα ενοίκια διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης μιας νησιωτικής εταιρείας διαχείρισης ακινήτων που έχει άδεια από τη Χαβάη. Όταν κάνετε την κράτησή σας, θα σας στείλουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης και του τοπικού τηλεφωνικού αριθμού. Μπορούν να φτάσουν 24 ώρες την ημέρα για έκτακτες ανάγκες. Ο αριθμός φόρου ενοικίασης διακοπών της Χαβάης είναι TA-097-594-1632-01. Ο αριθμός φόρου γενικών φόρων κατανάλωσης της Χαβάης είναι GE-097-594-1632-01. Είμαστε μια νόμιμη ενοικίαση διακοπών της Χαβάης σε μια καθορισμένη τουριστική ζώνη.

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα το condo μας πληρώνοντας απευθείας στο VRBO. Κατά την κράτηση απαιτείται προκαταβολή 35%, το 35% οφείλεται 90 ημέρες πριν από το ταξίδι σας και το υπόλοιπο οφείλεται 60 ημέρες πριν από το ταξίδι σας.

Το Kaha Lani σημαίνει Heavenly Place που περιγράφει τέλεια αυτό το θέρετρο μπροστά στην παραλία. Δεν είναι όπως κανένα άλλο θέρετρο στο Kauai. Περιτριγυρισμένο από μεγάλες χορτώδεις περιοχές, αυτό το θέρετρο Bali Style είναι ανάσα. Βρίσκεται πίσω από μια πανέμορφη, μη αναπτυγμένη παραλία με λευκή άμμο, η οποία απέχει μόλις 150 μέτρα από την πόρτα σας. Μπορείτε να περπατήσετε χιλιόμετρα κατά μήκος αυτής της ήσυχης παραλίας μερικές φορές χωρίς να δείτε κάποιο άλλο άτομο. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες από τις εκπληκτικές ανατολές. Το θέρετρο διαθέτει επίσης θερμαινόμενη πισίνα με θέα στον ωκεανό με φωτιστικά Tiki που ανάβουν κάθε βράδυ κατά το ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν δύο μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα, ιδανικό για το μαγείρεμα των γευμάτων σας έξω. Υπάρχει γήπεδο τένις. Ένα όμορφο καλά διατηρημένο γήπεδο γκολφ είναι ακριβώς δίπλα, που είναι λογικές τιμές. (Γήπεδο γκολφ Wailua). Ένα υπέροχο μονοπάτι ποδηλασίας / πεζοπορίας βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το θέρετρο που οδηγεί στο Lydgate Beach Park, ένα εξαιρετικό μέρος για να παίξετε τα παιδιά στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα και να μάθετε πώς να κάνετε αναπνευστήρα. Θα λατρέψουν επίσης την εκπληκτική παιδική χαρά. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα στο Kapa'a κοντά ή να τα παραδώσετε στο condo. Υπάρχει ένα ράφι για ποδήλατα ακριβώς πίσω από το condo μας.

Το Kaha Lani Resort βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, έτσι ώστε να βρίσκεστε κοντά σε όλα τα περίφημα αξιοθέατα του Kauai, αλλά αισθάνεστε μακριά από όλα τη στιγμή που οδηγείτε στο ευρύχωρο, τροπικό θέρετρο. Τοποθετημένο ανάμεσα στο Γήπεδο Γκολφ Wailua και το Lydgate Beach Park, το θέρετρο είναι πολύ ιδιωτικό. Δεν είστε περιτριγυρισμένοι από άλλα θέρετρα που αγωνίζονται για ένα μέρος στην παραλία, αλλά είστε σε μικρή απόσταση από όλες τις δραστηριότητες. Ο ποταμός Wailua είναι ένα μίλι βόρεια του condo. Αυτό είναι εάν μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα καγιάκ για να επισκεφθείτε τους μυστικούς καταρράκτες ή να πάρετε μια κρουαζιέρα ποταμού στο Fern Grotto. Ακριβώς στις όχθες του ποταμού Wailua βρίσκεται το Coco Palms Resort που έκανε ο Elvis Presley διάσημος στην ταινία Blue Hawaii. Ο τυφώνας Iniki έκλεισε το θέρετρο κάτω το 1992, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο να οδηγήσεις το παρελθόν και να φανταστείς τι συνέβαινε το 1961 όταν γυρίστηκε η ταινία. Ο καταρράκτης Wailua, που εμφανίζεται επίσης στην ταινία, είναι μια σύντομη οδήγηση μέχρι τον κοντινό επαρχιακό δρόμο. Μπορεί να προβληθεί από το δρόμο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες. Μερικοί περιπετειώδεις ταξιδιώτες φτάνουν μέχρι το βάθος των καταδύσεων και κολυμπούν στην πισίνα γλυκού νερού. Το Opoeka'a Falls απέχει περίπου 3 μίλια από το condo. Μπορείτε να το δείτε από το δρόμο. Ανάλογα με την πρόσφατη βροχόπτωση μπορεί να έχει μία, δύο ή και τρεις πτώσεις που έρχονται πάνω από την πλευρά. Η γραφική πόλη Kapa'a βρίσκεται λίγα μίλια βόρεια του condo. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περπατήσετε για ώρες να ελέγξετε έξω τα πολλά καταστήματα και εστιατόρια.

Το Kaha Lani 216 βρίσκεται στο κτίριο 5, στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου τριών ορόφων. 980 τετραγωνικά πόδια ιδιωτικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων των δύο βεράντες της Lanai. Πρόκειται για μια ήσυχη, πολύ φωτεινή, τελική μονάδα. Υπάρχουν μόνο έξι μονάδες σε αυτό το κτίριο. Οι δύο μονάδες που συνδέονται από τον τοίχο προς τα δεξιά ανεβαίνουν μόνο σε δύο ορόφους, επομένως ο τρίτος όροφος τρίτου ορόφου δεν μοιράζεται έναν τοίχο με άλλη μονάδα, καθιστώντας την πολύ ήσυχη. Μπορείτε να δείτε τον ωκεανό από τα παράθυρα του υπνοδωματίου τρίτου ορόφου, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τις περασμένες φάλαινες κατά τους χειμερινούς μήνες. Έχει ένα νέο κρεβάτι αφρού μνήμης queen size. Ένα ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται επίσης στον τρίτο όροφο με μεγάλο ντους.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο και το δεύτερο μπάνιο βρίσκονται στον δεύτερο όροφο με τους υπόλοιπους χώρους καθιστικού. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα νέο κρεβάτι αφρού μνήμης βασιλιάς μεγέθους. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα / ντουζιέρα combo.

Το σαλόνι έχει ένα queen size απόκρυψη καναπέ κρεβάτι.

Υπάρχουν δύο lanai's.(αίθρια). Ένας απέναντι από την παραλία της θάλασσας και της λευκής άμμου και ένα άλλο βλέποντας τα βουνά. Υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης ακριβώς έξω από τη μονάδα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να γευματίσετε, εκτός από τα παντοπωλεία που μπορείτε να αγοράσετε στο Safeway λίγα μίλια βόρεια του condo. Υπάρχουν τρεις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, DVD players, internet και wifi. Μπορείτε να νοικιάσετε DVD στο μηχάνημα RedBox στο Safeway. Τα τηλέφωνα έρχονται με μεγάλη απόσταση από τις ηπειρωτικές ΗΠΑ, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε επαφή με το γραφείο και την οικογένεια. Είναι καλά εφοδιασμένο με είδη παραλίας για να απολαύσετε. Tommy Bahama Backpack καρέκλες παραλίας, Boogie Boards, σύνολα αναπνευστήρα, ομπρέλα, πάγο, πετσέτες παραλίας, ρακέτες του τένις και μπάλες. Απλά φέρτε τα ρούχα σας. Υπάρχει μια εγκατάσταση πλυντηρίου στο έδαφος του Kaha Lani που παίρνει πιστωτικές κάρτες για να μπορείτε να συσκευάσετε ελαφρύτερα και να εξοικονομήσετε χρήματα για τις αεροπορικές εταιρείες.

Όπως και τα περισσότερα σπίτια στο Kauai, το condo μας δεν διαθέτει κλιματισμό. Έχουμε αντικαταστήσει όλα τα παράθυρα και τα έχουν υποστεί τέντες για να διατηρήσουν το εσωτερικό του condo δροσερό. Όλα τα παράθυρα ανοίγουν και προβάλλονται. Αυτό επιτρέπει στους δροσερούς ωκεάνους αεράκις να περάσουν μέσα από το Condo. Η ανατολική πλευρά του νησιού παίρνει τους περισσότερους δροσερούς εμπορικούς ανέμους, γι 'αυτό είναι η προτιμώμενη πλευρά του νησιού. Έχουμε ανεμιστήρες οροφής και φορητές ανυψωτές οπαδούς που μπορείτε να κινηθείτε γύρω από το δωμάτιο. Αυτό το χαρακτηριστικό μας ξεχωρίζει από άλλα condos στο Kaha Lani Resort αφού τα περισσότερα δεν παρέχουν φορητές οπαδούς.

Διαχειριστής καταλύματος

Marcy Parmley
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
On the 2nd floor with inside stairs.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Only registered guest allowed. Maximum 6 people.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Resort is non-smoking. Smoking area by parking lot
Per resort rules don't hang wet towels or clothes from the lanai rail or lanai furniture. Hang wet items inside the bathroom to dry.
Quiet time is 10pm-7am. Lower the volume on TV and come inside, off the lanai, if talking loudly. Have children use their inside voice.
Check in is 3pm. Check out is 10am. For late flights off island you may want to book an additional night. Remove shoes before entering condo.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Only registered guest allowed. Maximum 6 people.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 390060040039, TA-097-594-1632-01, GE-097-594-1632-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Lihue

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Lihue) βρίσκεται στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Kalapaki και Κόλπος Nawiliwili, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι του Ναουιλιγουίλι. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Παραλία Lydgate και Βοτανικός Κήπος Smith's Tropical Paradise. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Lihue, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Lydgate - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Βοτανικός Κήπος Smith's Tropical Paradise - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αγορά Καρύδας - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Ναουιλιγουίλι - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Nawiliwili - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Island Country Markets #93 - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lava Lava Beach Club - Kauai - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kenji Burger - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Garden Grille & Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 106 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 127 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

6,0/10

Παροχές

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Pam S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
Enjoyed location. Easy walking on beach or path. Next to public park with safe snorkeling, restrooms. Private, and near Wailua . Place was clean, nice details, partial view, enjoyed pool. Kauai Vacation Rentals was wonderful in fixing a problem that occurred checking in. Would absolutely stay again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Don L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Nice location, beautiful grounds. Clean comfy condo.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Laura H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
We loved being so close to the beach, especially being able to walk a short distance to Lydgate Beach. Both beds were very comfortable and we had everything we needed to cook some of our own meals. Would definitely recommend staying here.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jimmy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great time
Beach was great,the condo had everything we needed,the pool was very nice,close to restaurants,shopping centers and parks
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Andrew M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
very nice location, very spacious and well situation property
the apartment was great, it has a semi-ocean view and although the beach directly at the front is not easily swimmable in the winter due to currents, it is a short 10 min walk from a protected lagoon with lots of fish. good location, with many amenities and the apartment is very well organized.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marcy Parmley

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This condo is privately owned my Marcy & John, who live in Bakersfield, California. It is not a time share! We use our vacation condo as often as we can get to Kauai. A ocean front condo requires lots of upkeep so we try to visit at least a few times a year. We enjoy hiking, mountain biking, snorkeling, shopping at local farmers markets and exploring all Kauai has to offer. We purchased this condo because it is on the East shore of Kauai, which is much cooler than the South shore due to the cool trade winds coming off the ocean. Our condo isn't situated between lots of other condos. Kaha Lani Resort is the only resort in on this part of the beach, it's situated between Lydgate Park and the Wailua Golf Course so the beach is very private. We enjoy the 5 minute walk to Lydgate Park to snorkel in the protected swimming lagoons. When our grand children visit you will find us in the Lydgate swimming ponds most days, if we aren't playing the children's play bridge or swimming in the resort pool. We enjoy riding our bikes along the 7 mile bike path that runs directly in front of the resort and travels along the beach line through Kapaa. We often ride our bikes two miles into Wailua and Kapaa for breakfast at the many mom & pop resturants.

We hope to retire to Kauai full time in about 15 years.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with Kauai on our first visit. It is our favorite Hawaiian island. We chose Kaha Lani because it is the most beautiful resort on the island. It is tucked away all by itself. There is a beautiful, undeveloped, white sand beach directly in front of the resort. Very quite, tropical setting. My husband loves to golf and the Wailua Golf Course is right next door. He can walk right over. I love walking right out to the beach in front and setting up my hammock for an afternoon of reading. A great place for a honeymoon, birthday or anniversary. Being a short walk from Lydgate Beach Park it is also a great place for families. I hope you enjoy your stay at our home.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Centrally located on Kauai's East Coast. We can drive a short distance to the North or South Shores. Shopping and eating are close by, yet you feel miles away from everything when you drive into this resort. Right next door to a beautiful county golf course with very affordable rates. Comes fully stocked with beach chairs, umbrella, boogie boards, snorkel sets, ice chest, and tennis rackets. There are three BBQ's on the grounds, along with a fully stocked kitchen you can save money by eating at home. Safeway grocery store is just two miles north of the condo. Kauai also has many Farmer's Markets which you will want to shop for fresh fruit and vegetables.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων