Σπίτι στον προορισμό Donegal, County DonegalΙδιώτης οικοδεσπότης

Παραδοσιακή καλαίσθητη εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα: καυστήρας ξύλου, paddock και ποδήλατα

Παραδοσιακή καλαίσθητη εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα: καυστήρας ξύλου, paddock και ποδήλατα

Συλλογή φωτογραφιών για Traditional thatched cottage near the sea: log burner, paddock

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Παραδοσιακή καλαίσθητη εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα: καυστήρας ξύλου, paddock και ποδήλατα

2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα

Εξερευνήστε την περιοχή

Donegal, County Donegal
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικός Όμιλος Deane's Farm Equestrian Centre8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKillybegs (κέντρο για τη θάλασσα)15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Donegal19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛόντοντερι (LDY-Σίτι οφ Ντέρι)112 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραδοσιακή καλαίσθητη εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα: καυστήρας ξύλου, paddock και ποδήλατα

Το Bridge Cottage είναι ένα παραδοσιακό αγρόκτημα Donegal που χρονολογείται από πάνω από διακόσια χρόνια και βρίσκεται σε μια ήσυχη αγροτική τοποθεσία, κοντά στη θάλασσα και μόλις πέντε λεπτά από τον «Άγριο Ατλαντικό Δρόμο» της Ιρλανδίας. Έχει ανακαινιστεί προσεκτικά με πολλά από τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά του ανέπαφα. Η χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα μιας ζεστής σόμπας με ξύλα, ξύλινη οροφή και πέτρινη πλακάκια στο πάτωμα - με ζεστά χαλιά στους καθιστικούς χώρους - συνδυάζεται με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως WIFI και SKY TV.
ΜΠΟΥΦΑΝ ΝΕΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - 2019

Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα - κατά παραγγελία παρακαλώ μόνο.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει μια πολύ μεγάλη κουζίνα για να φιλοξενήσει μια οικογένεια. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με άνετα κρεβάτια, πολύχρωμα καλύμματα και ξύλινα έπιπλα. το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα παρακείμενο μπάνιο και τουαλέτα.

Στο πίσω μέρος του εξοχικού σπιτιού υπάρχει μια μεγάλη χαλαρωτική βεράντα εξοπλισμένη με έπιπλα εξωτερικού χώρου, με υπέροχη θέα στην άνθιση την άνοιξη και βόσκηση προβάτων στην πλαγιά του λόφου. Αυτή η βεράντα και το πίσω μέρος του εξοχικού σπιτιού είναι απόλυτα ιδιωτικές. Δίπλα στη βεράντα είναι ένα μεγάλο, κλειστό paddock που ανήκει στο εξοχικό σπίτι. Οριοθετείται από ένα ρεύμα, του οποίου οι ηρεμικοί ήχοι προσθέτουν στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για πολλά αυτοκίνητα και ένα υπόστεγο στην πλευρά του εξοχικού σπιτιού σπίτια τέσσερα ποδήλατα (και παιδικό κάθισμα) που οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν.

Η περιοχή γύρω από το εξοχικό σπίτι προσφέρει πανέμορφα τοπία από λόχες και γκλενς και είναι μια πολύ μικρή διαδρομή ή με τα πόδια για να ζήσετε εκπληκτικές θαλασσογραφίες - αυτή είναι μια ιδανική τοποθεσία για να ανακαλύψετε τα βουνά και τη θάλασσα. Η ακτογραμμή προσφέρει μίλια από εκπληκτικές λευκές παραλίες, τραχιά κορυφές βράχων και προστατευμένους όρμους - όλα εύκολα προσβάσιμα. Ο φάρος στο St John's Point βρίσκεται στο τέλος μιας άγριας και γραφικής χερσονήσου ακριβώς στα νότια της γέφυρας Cottage και προσφέρει μια φανταστική βόλτα, οδήγηση ή ποδηλασία. Οι υψηλότεροι βράχοι στην Ευρώπη στο Slieve League και τα όμορφα βουνά Blue Stack είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα.

Το εξοχικό δεν είναι απομακρυσμένο - το χωριό Dunkineely με τα καταστήματα του χωριού και τα ζεστά παμπ που προσφέρουν παραδοσιακή μουσική απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Λίγο πιο μακριά, η πολύχρωμη πόλη Donegal είναι προσβάσιμη σε 20 λεπτά. Το Killybegs, το μεγαλύτερο αλιευτικό λιμάνι της Ιρλανδίας, απέχει μόλις 15 λεπτά από το εξοχικό.

Στην ενδοχώρα, η ύπαιθρος είναι άγρια ​​και παρθένα, με ήσυχες οδούς που ξετυλίγουν τις παρυφές των βουνών, των λιμνών και των καταρρακτών. Το διάσημο Εθνικό Πάρκο Glenveagh βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, προσφέροντας θαυμάσια πεζοπορία, λόγχες, λόφους και δάση. Το Ardara σε κοντινή απόσταση είναι ένα κέντρο για την παραδοσιακή τέχνη της ύφανσης και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να αγοράσει το Donegal tweed και woollens.

Αυτό το τμήμα του νοτιοανατολικού Donegal είναι επίσης γεμάτο πολιτιστική ιστορία. Για παράδειγμα, στο Glencolmcille, υπάρχει ένα συναρπαστικό Λαογραφικό Μουσείο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την τοπική ζωή σε μια συλλογή από ξύλινα σπίτια που χρονολογούνται από τους αιώνες. Στην πόλη της Ντόνεγκαλ υπάρχει ένα συναρπαστικό κάστρο και το Κέντρο Κληρονομιάς της σιδηροδρομικής γραμμής παρέχει πληροφορίες για την ιστορία του μέσα από φωτογραφικές απεικονίσεις, οδηγούς για τις παλιές διαδρομές και κοσμοπολίτικα αναμνηστικά.

Όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορία θα απολαύσουν επίσης το Κέντρο Κληρονομιάς στο Killybegs με τις ενδιαφέρουσες γνώσεις του για την αλιεία και την κατασκευή χαλιών στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει μια επίδειξη στον αργαλειό χέρι-knotting και ο μεγαλύτερος αργαλειός του είδους του στον κόσμο εμφανίζεται εδώ.

Μέσα στο εξοχικό σπίτι, θα βρείτε ένα πακέτο πληροφοριών για την περιοχή, καθώς και τοπικούς χάρτες περιπάτου, οδηγούς και βιβλία. Το Βιβλίο επισκεπτών είναι γεμάτο χρήσιμες προτάσεις για εκδρομές, περιπάτους, δραστηριότητες και μέρη για φαγητό και κατάστημα. Όπου κι αν πάτε, θα σας συναντήσουν φιλικοί ντόπιοι που έχουν πάντα χρόνο για συνομιλία - η ζωή είναι απλή και απλή σε αυτό το τμήμα της Ιρλανδίας. Η διαμονή σε ένα παραδοσιακό καλαίσθητο εξοχικό σπίτι είναι μια μοναδική εμπειρία και, στο Bridge Cottage, είναι εύκολο να βυθιστείτε σε ένα διαχρονικό τρόπο ζωής μέσα σε ένα όμορφο, παρθένο και γαλήνιο περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 7 ΝΥΧΙΩΝ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχειριστής καταλύματος

Sue
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dogs allowed with permission

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπράκλες

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μπράκλες) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φρούριο Ardara και Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς St Connells, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Οροσειρά Bluestack και St. John's Point. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Killybegs (κέντρο για τη θάλασσα) και Maritime & Heritage Centre. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και σέρφινγκ/body boarding κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιππικός Όμιλος Deane's Farm Equestrian Centre - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Killybegs (κέντρο για τη θάλασσα) - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Donegal - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Slieve League - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rossnowlagh - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ντόνεγκαλ (CFN): 66 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mrs B's Coffee House - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ahoy Cafe - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fleet Inn Restaurant, Killybeggs - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harbour Bar - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Turntable Restaurant - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 64 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 20 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 2 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 86 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Richard H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Irish Cottage
We really enjoyed our stay in this traditional cottage. The place warmed up pretty quickly and we were very comfortable there. We truly enjoyed the visit from the two cute sheep, Dolores and Hope. They would come to the fence every day when we went out. It was a great place and everything was ready for us when we got there.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Thomas B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Authentic experience
The cottage is beautiful and our stay was restful and relaxing. Even with the unusually cold and wintery weather, we were cozy as the cottage has a fire which added to the traditional atmosphere. It was everything we hoped for!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Sheila R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Donegal in December
We had another brilliant week in the cottage and managed lots of fantastic beach walks. While storms rattled on the windows on a couple of occasions we were warm and safe inside. Great to have the paddock for the dog - a real bonus.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute authentic cottage!
Wonderful cottage well kept and clean. Fun place for us to visit!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Nicholas D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Simple and sweet
I was in Ireland for a work trip and took some extra time for myself to see the countryside. The cottage served as a wonderful temporary home while I hiked and saw the sights. My only nitpick is that the shower water pressure is almost nonexistent lol, but the electric heater works well and at least keeps the water hot, so it’s quite manageable. Loved the quiet and the dark. Beautiful and relaxing. (Finding the place was a lot of fun, like a scavenger hunt. If you follow the instructions, you shouldn’t have any trouble).
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sue

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am an escaped teacher, but haven't quite escaped education ... I live in Yorkshire, love travel, camping, wild places and this part of Ireland.
I bought the cottage 18 years ago whilst holidaying in the area. I love spending time there and sharing this special place with others. Part of the fun is making the cottage and its garden as inviting as possible - and always finding new places to explore in this lovely corner of Donegal.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Love at first sight!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The charm and character of a traditional thatched cottage and turf fire
The beautiful views from the terrace
The peaceful location - yet still close to Dunkineely village, several pubs, Donegal Town, Killybegs and Ardara.
The stunning coastline and especially the scenery and sunsets of nearby St John's Point.
The friendly faces everywhere you go!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες