Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

4 KING Κρεβάτι / δωμάτιο κουκέτα, βιβλίο 3 νύχτες πάρει 4η νύχτα ΔΩΡΕΑΝ!

4 KING Κρεβάτι / δωμάτιο κουκέτα, βιβλίο 3 νύχτες πάρει 4η νύχτα ΔΩΡΕΑΝ!

Συλλογή φωτογραφιών για 4 KING Beds/2 bunk rooms. Book 3 nights get 4th night after Labor Day!

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος 4 KING Κρεβάτι / δωμάτιο κουκέτα, βιβλίο 3 νύχτες πάρει 4η νύχτα ΔΩΡΕΑΝ!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 22 άτομα239 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Garden City, UT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPickleville Playhouse3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ideal Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Bear Lake Marina7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛόγκαν, Γιούτα (LGU-Λόγκαν-Κας)63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 22 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

+2
6 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

+2
6 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 7

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

4 KING Κρεβάτι / δωμάτιο κουκέτα, βιβλίο 3 νύχτες πάρει 4η νύχτα ΔΩΡΕΑΝ!

Ειδική εκτός περιόδου: Σεπτέμβριος-Μάιος (εκτός από τις διακοπές) Βιβλίο 3 διανυκτερεύσεις παίρνει την 4η νύχτα δωρεάν. Καλέστε ή γράψτε μου στο (435) 512-5570 για να πάρετε αυτή τη συμφωνία. Ελέγξτε τη σελίδα Facebook @HodgesCanyonHideaway για προσφορές και εκπτώσεις τελευταίας στιγμής.

Αν ψάχνετε για την τέλεια βάση για τη συλλογή της οικογένειάς σας ή φίλη απόδραση ματιά όχι περισσότερο από αυτό το φανταστικό 5 (θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως 6) σπίτι στο υπνοδωμάτιο στο στόμα του Hodges Canyon και μόλις 5 λεπτά μακριά από την "Καραϊβική του Rockies "- Φέρτε τη λίμνη. Με 4 king size κρεβάτια και καταλύματα για 22 άτομα (τα παιδιά κάτω των 3 δεν υπολογίζονται), το Hodges Canyon Hideaway είναι ιδανικό για μεγαλύτερες οικογένειες, φίλους ή ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί αναζητούν ένα χαλαρωτικό καταφύγιο.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην αποκλειστική συνοικία Cherimoya Hill, λίγα μόλις βήματα από την οδό του Hodges Canyon. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, 4 τροχούς ή snowmobile μέχρι το φαράγγι ακριβώς από το σπίτι. Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε βολική τοποθεσία λίγα λεπτά μακριά από πολλές διαφορετικές παραλίες, γκολφ, μονοπάτια πεζοπορίας, Beaver Mountain, και το μονοπάτι ποδηλασίας Garden City καθιστώντας το ιδανικό για ομάδες που σας αρέσει να βγείτε έξω! Αναπληρώστε τις μέρες σας ανάμεσα στο να βρεθείτε στην παραλία, να κάνετε πεζοπορία στο Hodges Canyon ή απλά να χαλαρώσετε στο σπίτι απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα ενώ τα παιδιά παίζουν στην αυλή ή έχουν τουρνουά πινγκ πονγκ και χόκεϊ στον χώρο του παιχνιδιού.

Το διάστημα:
Δωμάτιο βασικού υπνοδωματίου-king size
Υπνοδωμάτιο 2 Υπέρδιπλο κρεβάτι
Υπνοδωμάτιο 3- King κρεβάτι
Υπνοδωμάτιο με 4 κρεβάτια king size
Υπνοδωμάτιο 5- 3 κουκέτες (6 άτομα)
Υπνοδωμάτιο 6 (μακριά από τον πλοίαρχο) - Crib / νηπιαγωγείο-θα μπορούσε να βάλει στρώματα πάτωμα εδώ. Έχει ένα κρεβάτι και ένα παιδικό κρεβάτι
Καθιστικό 1 με 1 καναπέ-κρεβάτι Queen
Καθιστικό 2 - πλήρες καναπέ κρεβάτι
Σαλόνι 3-6 Στρώματα με διπλό δάπεδο
Γκαράζ / Παιχνίδι Δωμάτιο - τραπέζι πινγκ πονγκ / τραπέζι χόκεϊ / μπάσκετ


Παρακολουθήστε την ανατολή του ηλίου στο τεράστιο κατάστρωμα με θέα στη λίμνη και την όμορφα διαμορφωμένη αυλή. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να τρέξουν και να παίξουν ενώ χαλαρώνετε και παρακολουθείτε από το κατάστρωμα ή από τις άνετες καρέκλες adirondack στο αίθριο. Η πίσω αυλή διαθέτει ένα σετ παιχνιδιού για όλη τη ζωή και ένα χτισμένο σε πυρκαγιά.

Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει 3 καθιστικά, τζάκι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μπαρ για πρωινό. Καθώς περιμένετε για δείπνο, χαλαρώστε στο καναπέ δερμάτινων καθισμάτων και απολαύστε την έξυπνη επίπεδη οθόνη 55 ιντσών. Το νεοκατασκευασμένο κεντρικό κλιματιστικό θα σας κρατήσει δροσερό όταν επιστρέψετε από μια καυτή ημερήσια πεζοπορία ή παίζοντας στην παραλία.

Όταν είστε έτοιμοι για κρεβάτι, υποχωρήστε στο κύριο υπνοδωμάτιο και ανεβείτε στο κρεβάτι king size για να πέσετε γρήγορα κοιμισμένος με μαξιλάρια βελούδου. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει πρόσβαση στο κατάστρωμα, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση 43 ιντσών με Roku. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα σπα με μπανιέρα, διπλά ματαιοδοξία και ξεχωριστό ντους με διπλές κεφαλές ντους. Υπάρχει μια γιγαντιαία ντουλάπα που μπορεί να διπλασιαστεί ως παιδικός σταθμός με 2 κρεβάτια για κούνια / παιδικά κρεβάτια ή να φέρει ένα στρώμα δαπέδου και να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον πακέτο n 'play διαθέσιμο για χρήση. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης μικρά παιχνίδια για παιδιά και παιδικά βιβλία για νυχτερινή περίοδο.

Υπάρχουν άλλα τρία υπνοδωμάτια με κρεβάτια μεγέθους KING που είναι όμορφα διακοσμημένα και εξαιρετικά λειτουργικά. Κάθε ένα βρίσκεται κοντά σε ένα από τα τρία μπάνια στο σπίτι. Κρατήστε τα πετσέτες, τα κλινοσκεπάσματα και τα μαγιό καθαρά καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο που βρίσκεται ακριβώς έξω από την κουζίνα στο ευρύχωρο ντουλάπι. Το ντουλάπι είναι εφοδιασμένο με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ για ώρες διασκέδασης.

Υπάρχει ένα δωμάτιο κουκέτα κάτω με 3 σετ κουκέτες (6 άτομα) ακριβώς έξω από το γκαράζ / αίθουσα παιχνιδιού, όπου η ομάδα σας μπορεί να απολαύσει παιχνίδια χόκεϊ αέρα, πινγκ πονγκ ή μίνι μπάσκετ.

Κάθε σαλόνι μπορεί να φιλοξενήσει 2-3 άτομα για ύπνο με κουζίνες και / ή στρώματα δαπέδου.

Υπάρχει ένας καταψύκτης στο γκαράζ που διατίθεται για τη χρήση σας.

2 καγιάκ (1 ενήλικος και 1 νεολαία) και 3 stand up κουκέτες διαθέσιμες προς ενοικίαση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας! $ 100 για τα 5 σκάφη για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Προσθέσαμε επίσης πρόσφατα ένα πυράκτιο. * Φέρτε το δικό σας καυσόξυλο.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες: Εάν έχετε ερωτήσεις πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεφωνικής κλήσης, κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η γειτονιά:

Βρίσκεται μόλις 1,8χλμ. Από την κοντινότερη δημόσια παραλία και περίπου 10 λεπτά από την παραλία Ρεντζόβους.

Ο πεζοπόρος / snowmobiler / ATVer θα αγαπήσει την κοντινή απόσταση από το Hodges Canyon Trailhead. Δεν χρειάζεται καν να φτάσετε στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία / snowmobile / ATV ακριβώς από το σπίτι. Ο δρόμος προς το μονοπάτι ποταμών Hodges Canyon είναι μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα από το δρόμο. Η πόλη έχει επίσης ανοίξει πρόσφατα το πάρκινγκ trailhead για ολονύκτια πάρκινγκ υπερχείλισης για τη γειτονιά μας!

Οι παίκτες του γκρουπ θα είναι ευχαριστημένοι με το κοντινό 6λεπτο αυτοκίνητο στο γήπεδο γκολφ Bear Lake, το οποίο είναι μόνο 1 από τα 3 γήπεδα γκολφ στην περιοχή. Κάντε κράτηση για ένα χρόνο και δώστε τις ικανότητές σας στην οικογένεια και τους φίλους σας.

Χτυπήστε τις πλαγιές στο Beaver Mountain Ski Resort, το οποίο είναι σε κοντινή απόσταση 24 λεπτών με το αυτοκίνητο, ή αν τα καινούρια σας για χειμερινά σπορ δείτε τα τοπικά σημεία σωλήνων για μερικές οικογένειες shenanigans! Απολαύστε επίσης το φεστιβάλ μουσικής Beaver Mountain στα μέσα Αυγούστου για μια γεύση από την τοπική μουσική σκηνή.

Κάντε άμεση κράτηση ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου. Copperbinvestments @ gmail. com
435-512-5570
Συνήθως απαντάμε μέσα στην ώρα!

Διαχειριστής καταλύματος

Amy Nollner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children under 3 do not count toward the max #

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking on the premises

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Garden City

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στα βουνά (Τσεριμόγια Χιλ, Garden City) και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα Bear Lake Marina και Γήπεδο Γκολφ Bear Lake West, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Κράτους Bear Lake και Εθνικός Δρυμός Wasatch-Cache. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και εξερεύνηση σπηλαίων κοντά σας.
Χάρτης
Garden City, UT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Bear Lake - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Pickleville Playhouse - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ideal Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Garden City Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Bear Lake Marina - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Cooper's Restaurant & Sports Bar - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moose Buns - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zipz - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Beau's Drive Inn - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crepes & Coffee - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 116 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 120 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

James F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place
Very great place to stay. Very clean and in a great area very close to a beach. Fits a lot of people really well.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

stephen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great facility
Well stocked kitchen, easy communications with the owners.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Suzanne F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place
Great home with e breathtaking view, well stocked and very clean!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kira C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Fun, spacious and functional!
This property is a perfect spot to visit Bear Lake. The downstairs aids in the perfect kids den where they can play, sleep and lounge. The upstairs is plenty of room for the adults plus younger kids in the master. Kitchen has all the supplies you need including an incredible black stone griddle cooktop outside, cast iron pan, crockpot, baking supplies, extra coffee, filters and tons of spices. They are not stingy about extra supplies such as detergent, garbage bags, towels, toilet paper etc. They also have TONS of games and toys! Great place for families with young kids up to teens. The only downfall was there is no outside garbage on site. It is $30 extra if you want one which we opted out of. Otherwise, a very fun, spacious and functional space!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Tara L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Vacation
Had a great time staying here for a weekend exploring Bear Lake! Plenty of room for the different families to spread out. The bunk bed room and movie room were a huge success with the kids.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Amy Nollner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi! We are John and Amy Nollner. We have 4 children, 2 of which are grown and 2 littles. We have had the unique opportunity to travel and live all over the world. Most of the time when we travel we prefer to stay in a vacation home because we love to experience the local culture and people. Now that we have 2 little ones, we wanted a place that was close enough to get away but not so far that we couldn't jet up for a weekend away. We have always loved to go to Bear Lake, and decided that we wanted our kids to be able to experience it as well. We are excited about the opportunity to share our love of the area with others.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We looked for several months to find the perfect place to buy that would accommodate our large extended family and groups of friends, but be cozy enough for our little family to enjoy as well. When we looked at this property we felt at home and wanted to sit down and enjoy the view. We could see our kids playing here while we relaxed on the deck. We love that it is so close to the water and also to hiking/biking trails. We also love that we don't have to be constantly worried that our little ones will sneak out to the water by themselves.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Views for DAYS! The view from this home takes my breath away every single time. In our family we always fight over who gets the King sized beds, so we put 4 kings in the house so we all get a good nights sleep and can enjoy our days at the lake or hiking up the canyon.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων