Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές διαμέρισμα στον 5 αστέρων Turquoise Resort

Πολυτελές διαμέρισμα στον 5 αστέρων Turquoise Resort

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Apartment On The 5 Star Turquoise Resort

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές διαμέρισμα στον 5 αστέρων Turquoise Resort

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα75 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Milas/Mugla,
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Δελφινιών Bodrum Dolphin Park18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπόντρουμ (BJV-Milas)21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Γκουλούκ27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Ορμίσκου70 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές διαμέρισμα στον 5 αστέρων Turquoise Resort

Έχουμε 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνιο διαμέρισμα (κοιμάται 6 άτομα) προς ενοικίαση στο 5 αστέρων θέρετρο Τυρκουάζ στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Βρίσκεται πάνω από το par 3 γήπεδα γκολφ στις εγκαταστάσεις του 6 τρύπα με την εκπληκτική Τούζλα κόλπο σε απόσταση και με τη δική του ιδιωτική παραλία στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι μόλις 5 λεπτά με τα πρώτα 18 γήπεδα γκολφ τρύπα Αλικαρνασσού στο Vita Park Golf Resort και μόλις 25 λεπτά από την πολύβουη τουριστικό κέντρο της Αλικαρνασσού πόλη. Είναι μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού η οποία έχει πλέον πολλά αεροπορικές εταιρείες που πετούν καθ 'όλη τη χρονιά

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν: ένα κύριο πισίνα και στο pool μπαρ και εστιατόριο, 7 κοινόχρηστες πισίνες, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μίνι-γκολφ, Aqua διαφανειών, Σκάκι δαπέδου, Γήπεδο τένις, βόλεϊ, κέντρο ομορφιάς, Γυμναστήριο, Σάουνα, Τουρκικά Μπανιέρα, αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο και Εκδρομή κράτησης Γραφείο, Ομάδα Διαχείρισης, με Wi-Fi πρόσβαση στο Internet στο Bar Τυρκουάζ, σούπερ μάρκετ, ιδιωτικό beach club με σνακ μπαρ.

Περισσότερες Πληροφορίες: Αν θέλετε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, μια τακτική υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταφέρει τους κατοίκους από και προς τις κοντινές πόλεις και χωριά και απευθείας στο κέντρο της Αλικαρνασσού. Bodrum διαθέτει τα πάντα: Ψώνια, φαγητό και ποτό, νυχτερινή ζωή, παραλίες, εκδρομές με σκάφος (Μπορείτε να πάτε στην Κω και τη Ρόδο) αρχαίο ναυάγιο καταδύσεις, ένα όμορφο λιμάνι και μαρίνα, όπου τα σούπερ γιοτ των πλουσίων αγκυροβολημένο. Μια νύχτα έξω σε ένα από τα μπαρ μπροστά στη θάλασσα, με θέα το φοβερό σημείο φωτισμένο κάστρο της Αλικαρνασσού και το λιμάνι είναι ένα θέαμα να βλέπω! Υπάρχουν, επίσης, πρέπει να δούμε ιστορικά αξιοθέατα, όπως το κάστρο της Αλικαρνασσού και το υποβρύχιο μουσείο, το Μαυσωλείο, Πύλη της Μύνδου και το Αμφι-Θέατρο.

Η Τουρκία έχει έναν πλούτο των ιστορικών χώρων και τα πράγματα να δείτε και να κάνετε. Υπάρχει ένα on-site άδεια του ταξιδιωτικού πράκτορα και εκδρομές κράτηση γραφείου, υπηρεσίες περιλαμβάνουν ενοικίαση αυτοκινήτων, μεταφορά με ταξί και περισσότερα ... Εκδρομές περιλαμβάνουν εκδρομές με σκάφος, ψάρεμα εκδρομές, σαφάρι με τζιπ, εκδρομές ηλιοβασίλεμα, χωριό εκδρομές, ιστορικά, περιηγήσεις της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς sites.

Το Διαμέρισμα: Ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ, καρέκλες και δερμάτινο κάθισμα πουφ (καναπές είναι ένα διπλό κρεβάτι) και το σύγχρονο τραπέζι και τραπεζάκι του καφέ. Δορυφορική T. V, 32 "LCD τηλεόραση Toshiba και DVD / CD / USB / VCD / DivX / MP3 player με ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών μνήμης. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης μια σειρά Sony Playstation Slim με μια επιλογή από 12 παιχνίδια και ελεγκτές. Δάπεδο με πλακάκια με πόρτες που οδηγούν σε βεράντα και κήπο μπροστά. Μονάδα κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια με τηλεχειριστήριο.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, εστίες μαγειρέματος, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, βραστήρα, τραπέζι και καρέκλες. Κουτί πρώτων βοηθειών, κουβέρτα και πυροσβεστήρα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με μέσα μαγειρέματος και μαχαιροπίρουνα που απαιτούνται για τις διακοπές σας.

Ευρύχωρο master υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα διπλής πρόσοψης με το στήθος των κληρώσεων που χτίστηκε το, ολόσωμους καθρέφτες στις πόρτες ντουλάπα, στεγνωτήρα μαλλιών, ίσιωμα των μαλλιών, καθώς και μονάδα κλιματισμού με τηλεχειριστήριο.

Το Διαμέρισμα: Όλα τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται όπως είναι ένα ασφαλές χρηματοκιβώτιο για τα τιμαλφή σας και μια βεράντα που οδηγεί από την κύρια κρεβατοκάμαρα.

Ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα διπλής πρόσοψης με το στήθος των κληρώσεων που χτίστηκε το, ολόσωμους καθρέφτες στις πόρτες ντουλάπας. Σίδερο & σιδερώστρα προβλέπονται επίσης για την εξυπηρέτησή σας. Μονάδα κλιματισμού με τηλεχειριστήριο

Υπάρχουν δύο εντοιχισμένες μπάνια. Το ένα έχει μπανιέρα με ντους. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει καμπίνα ντους. Όλες οι πετσέτες και τα σεντόνια παρέχονται εκτός από πετσέτες παραλίας. Όλα τα κρεβάτια έχουν υπό αποθήκευση κρεβάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αυτές τις βαλίτσες άδειο.

Ευρύχωρο βεράντα με τραπέζι και 6 καρέκλες με ξαπλώστρες, σκαλοπάτια που οδηγούν στον κήπο και κοινόχρηστη πισίνα στο κάτω μέρος του κήπου που έχουμε παρέχονται επίσης 3 προσαρμογείς ευρώ, αν χρειαστεί.
Και πολλά άλλα, όλα όσα χρειάζεστε για μια μεγάλη διακοπές, όλα τα έπιπλα υψηλής ποιότητας.

Διαχειριστής καταλύματος

Lee Shaw

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Milas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Milas) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Τεχνών Zeki Muren και Θαλάσσιο Μουσείο του Μποντρούμ, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Αγορά Αγροτών του Μποντρούμ και Εμπορικό Κέντρο Oasis Mall. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Gumbet Watersports και Υδάτινο Πάρκο Bodrum Dedeman Aquapark. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Milas/Mugla,

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη γκολφ Vita Park - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Δελφινιών Bodrum Dolphin Park - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Γκουλούκ - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Golkoy - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Ορμίσκου - 70 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπόντρουμ (BXN-Imsik): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hassan's Cafe Bar & Restaurant - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Beach Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lime Cafe & More - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Sunset Bar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Gültan Beach Club - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

8,0/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

6,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Abdullah A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Erstmals in Bodrum
Wir waren das erstmals in Bodrum. Natürlich auch erstmals in dieser Anlage. In der Anlage war alles perfekt. Sogar die Pförtner sind sehr. Die grüßen jedesmal und sind bei Fragen sehr hilfsbereit. Auch Herr Erhan ist sehr nett. Die Anlage ist sehr sauber und sicher. Wir würden gerne immer wieder diese Anlage wählen
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Great fully equiped apartment
The apartment was spacious and had everything you would need for a comfortable stay. The only thing was there was no bath as mentioned. Wifi was good just had to be reset a couple of times during our stay which was not a problem. The resort is busy and the apartment is quite a way down a hill so we needed a car more than we thought we would. Lots of supermarkets and shops within a short drive of the resort, yoh xan walk but it is steep hills. There are restaurants and beach bars that offer a shuttle service and there is a shuttle service around site, however i could not find times of these to use them. Pool and children's play park really close to the apartment and was clean and refreshing on the hot sunny days we had. Would definitely use this accommodation again if we returned to the area.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Hakan Koray

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Samaneh W.

Θετικά: Τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Nice property for the price
Nice safe area with lovely views
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Lisa P.

Relaxing Getaway
A very well appointed apartment on this friendly resort, overlooking the nearest pool. On site main pool, restaurant and shop all good. Fresh fruit & veg available at market stalls just outside complex. Communal gym and massage facilities seemed less core to the resort than they probably once were. Quite a hilly complex and a good shuttle bus service for those less able to walk around it. My Beach Club nearby was excellent & the drive into Bodrum convenient. Airport only about 20 mins away.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lee Shaw

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων