Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ευρύχωρο διαμέρισμα σχεδιαστών στο κέντρο με πανοραμική θέα

Ευρύχωρο διαμέρισμα σχεδιαστών στο κέντρο με πανοραμική θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious designer apartment in the centre with a panoramic view

Γεύματα
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο διαμέρισμα σχεδιαστών στο κέντρο με πανοραμική θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Zagreb
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Θέατρο Κροατίας15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Ban Jelacic17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός του Ζάγκρεμπ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΖάγκρεμπ (ZAG)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο διαμέρισμα σχεδιαστών στο κέντρο με πανοραμική θέα

Το 93μ² κλιματιζόμενο διαμέρισμα έχει το πρωτότυπο σχέδιο της δεκαετίας του 1950-60 με μερικά μοντέρνα έπιπλα και λεπτομέρειες. Διαθέτει έπιπλα σχεδιασμένα από κλασικά της Κροατίας και της Σλοβενίας μοντέρνο σχεδιασμό που πρόσφατα αποκατασταθεί επαγγελματικά - ένα από τα οποία είναι μοναδικά. Το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει ένα μοναδικό εσωτερικό σχεδιασμό, που κυριαρχείται από ένα μεγάλο σαλόνι που μπορεί να χωριστεί σε δύο με κινητές γυάλινες πόρτες. το δωμάτιο διαθέτει ένα πραγματικό κρεβάτι και ένα άνετο καναπέ-κρεβάτι. Wall-to-τοίχο παράθυρα στο σαλόνι προς τα νότια, προσφέρουν ένα πολύ φως, καθώς και ένα ελκυστικό πανοραμική θέα της πόλης - με τον κεντρικό St. Blaz καμπαναριό. Ένα μπαλκόνι στην κουζίνα, δίπλα στο σαλόνι, προσφέρει ένα μέρος από όπου μπορείτε να απολαύσετε σε εξωτερικούς χώρους το πανόραμα της πόλης. Το διαμέρισμά μας προσφέρει επίσης μια ιδιωτική βιβλιοθήκη με διάφορα βιβλία από τη φιλοσοφία, την πολιτική επιστήμη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ιστορία, την ιστορία της τέχνης, της λογοτεχνίας, στα αγγλικά, γαλλικά και την τοπική γλώσσα.

Η κουζίνα διαθέτει τραπεζαρία, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, θερμοσίφωνο, ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, κατσαρόλα Moka, πιάτα και αγγεία, πρωινό, καφέ, τσάι, μπαχαρικά.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king-size κρεβάτι, νυχτερινά κέντρα και μια ντουλάπα από τοίχο σε τοίχο και μια ντουλάπα.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μονό κρεβάτι, ένα νυχτερινό φως και ένα τραπέζι εργασίας.

Όλα τα κρεβάτια έχουν συνοδευτικό σεντόνια.

Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα και ντους. τουαλέτα, μπιντέ και τουαλέτα με καθρέφτη. Το δεύτερο μισό μπάνιο διαθέτει τουαλέτα και τουαλέτα με καθρέφτη. Όλοι οι επισκέπτες παίρνουν ένα σύνολο πετσετών και τουαλέτας απαραίτητο.

Η γειτονιά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο όμορφες πλατείες - Βρετανική πλατεία και την πλατεία Φράνιο Τούτζμαν, όπου μια μεγάλη πράσινη επιφάνεια προσφέρει ένα ιδανικό μέρος για να περπατήσει το σκυλί σας. Μόλις 2 λεπτά από το διαμέρισμα υπάρχει ένα μικρό πάρκο που πηγαίνει από το δρόμο Bosanska - ένα από τα πιο κατοικημένη δρόμους της πόλης, με πολλές νωρίς βίλες του 20ου αιώνα και πρεσβείες. Η ιστορική Βρετανική πλατεία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο Ζάγκρεμπ από μια ζωντανή πλατεία με μπαρ, εστιατόρια, αγορά τροφίμων και εβδομαδιαία υπαίθρια αγορά - όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να αγοράσουν τα πάντα από αυθεντικά κλασικά έπιπλα έως κοσμήματα και παλιά βιβλία. Μπαρ πάνω και γύρω από την πλατεία προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία: Μάλι Cafe προσφέρει μια μεγάλη μάρκα καφέ Illy, με θέα στην πλατεία από το υψηλότερο έδαφος? δύο καφενεία Ellis στην οδό Ilica δίπλα στην πλατεία προσφοράς ένας από τους καλύτερους καφέδες, προσωπικά ψητό από τον ιδιοκτήτη του μπαρ, ένας εμπειρογνώμονας καφέ με πολυάριθμα βραβεία και αναγνώριση? Κάβα tava προσφέρει μια βεράντα στην πλατεία, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τις τηγανίτες ή νόστιμα σάντουιτς. Ακριβώς απέναντι από το σταθμό του τραμ στην πλατεία, σε μια εσωτερική αυλή, υπάρχει μικρό εστιατόριο Sherry, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα καλύτερα χάμπουργκερ καλοφαγάς, μπριζόλα τόνου και νόστιμα φαγητά κάτω από τον ανοικτό ουρανό. Σε Ilica, δίπλα στην πλατεία βρετανική, υπάρχει ένα ωραίο κινέζικο εστιατόριο του Πεκίνου, ενώ δύο λεπτά με τα πόδια υπάρχει η Jung Yuan - το πρώτο αυθεντικό κινέζικο τσάι σπίτι στο Ζάγκρεμπ. Στην Ilica κοντά στην πλατεία, υπάρχει επίσης η ασιατική γρήγορο περπάτημα food n 'Walk, με προσιτές γεύματα. Κοντινές Pivnica Medvegrad προσφέρει την εμπειρία μιας παλιάς ταβέρνας Ζάγκρεμπ, όπου μπορεί κανείς να πιει μπύρα και να φάτε παραδοσιακά φαγητά.

Μόλις 3 λεπτά από το διαμέρισμα υπάρχει η κοντινότερη στάση του τραμ, σε όλη την πλατεία Φράνιο Τούτζμαν. 2 λεπτά από εκεί, στην ίδια πλατεία, υπάρχει μια στάση λεωφορείου. Όταν η πλατεία διασχίζεται, περίπου 5 λεπτά μακριά, υπάρχει ένα σιδηροδρομικό σταθμό. Στην πλατεία, υπάρχουν επίσης περίπτερα ταξί. 5 λεπτά από το διαμέρισμα υπάρχει η στάση του λεωφορείου στην πλατεία Βρετανούς. Στην ίδια πλατεία, υπάρχει ο σταθμός του τραμ και μια στάση ταξί.

Διαχειριστής καταλύματος

Sven
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is allowed on the balcony

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ζάγκρεμπ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ζάγκρεμπ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εθνικό Θέατρο Κροατίας και Θέατρο Zagreb Youth Theatre, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Zrinjevac (Αξιοθέατο) και Πλατεία του Βασιλιά Tomislav. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Arena Zagreb ή Στάδιο Dom Sportova. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υπαίθρια διασκέδαση όπως Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και άλλες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Zagreb

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Θέατρο Κροατίας - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Διαλυμένων Σχέσεων - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Ban Jelacic - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Εκκλησία του Αγίου Μάρκου - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός του Ζάγκρεμπ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Zagreb Zapadni: 11 λεπτά με τα πόδια
  • Ζάγκρεμπ (ZAG): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cogito 2 - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Ambar Bistro & Coffee Bar - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Bonk - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Eli's Caffe - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Caffe bar Kraljevac - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

kristen r., sacramento

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very homey, great location
Sven and Ana's place is wonderful. My husband and I have stayed at dozens of vacation rentals and this is one of the most homey. It is very comfortable and has a lot of personal touches. They provided lots of extra treats that we were not expecting - fruit, milk, juice, wine and many pantry items. The apartment is very spacious and light. The view from the apartment is wonderful. Having coffee or wine on the balcony enjoying the view is a real treat. It is just a few minutes walk to the sights in upper town and yet very quiet and peaceful at night. Many great restaurants, coffee shops and bars very nearby. Ask for recommendations, Sven gave us some great ones! We would definitely recommend thier place and would hope to stay again when we come back to Zagreb.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

10/10 Άριστο

Don C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Croatian capital great lace
Nothing short of excellent!!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Dragana B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Eine atemberaubende Aussicht
Schöne Wohnung mit einer tollen Aussicht auf halb Zagreb. Der Vermieter war super nett und sehr hilfsbereit. Danke nochmals !!! Würde ich immer weiterempfehlen!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

John B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great apartment, fantastic location
The apartment is in a great location, only about a 15 minute walk from the city center. There is a nice little farmer's market just around the corner. We got in very late on the day of our arrival and offered to get a hotel room for that night, but Sven's friend who met us insisted we not bother; so nice of him. Thanks to Sven's recommendations we didn't have to pay for parking once we picked up our car. He was very responsive whenever we had any questions. We highly recommend this apartment.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

Sebastian L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment in Zagreb
This apartment is just a few blocks from the main plaza. It is very nicely decorated and well maintained. Including a few things in the fridge and pantry to make you feel at home. We love a good expresso in the morning and the kitchen has a nice Illy machine. Sven went out of his way to help us and a pleasure to deal with before, during and after our stay. Highly recomend this great apartment.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sven

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am Zagreb-born and I have lived my whole life in Zagreb. I am a journalist, who works for the regional media network from home. I also occasionally write for other media as well. I live in the apartment with my girlfriend Ana and our dog Kaja.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The apartment Ana inherited from her grandmother, an architect and designer enthusiast. She modeled the apartment upon her vision and ideas of modernist architects. Ana and I started to work on renovating the apartment in early 2016, when we decided we'll live there. We respected the existing space, design and style, giving it a new glow. We did a lot of the work with our own hands, using out all spare time in the apartment. We both like the neighborhood, especially because it is the neighborhood where Ana has lived her whole life.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You will love just relaxing in this spacious and very quiet apartment, overlooking the city. While relaxing in the sofa or armchair, with a lot of light, you'll look over the city, with a book picked from our shelves. From morning on, you can seat at the table on the balcony and stay there until you watch the sunset. Northern rooms, offer the place with lower light, where you can nap and relax after a hard day.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων