Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

ΟΥΑΟΥ! Mt LeConte & Ober VIEWS! ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ 2/2 Καμπίνα, 3 Τζάκια, 3. 4 μίλια στο Downtown

ΟΥΑΟΥ! Mt LeConte & Ober VIEWS! ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ 2/2 Καμπίνα, 3 Τζάκια, 3. 4 μίλια στο Downtown

Συλλογή φωτογραφιών για AMAZING Mt LeConte & Ober VIEWS! 2 Masters! 3 Fireplaces - Sky High Heaven

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΟΥΑΟΥ! Mt LeConte & Ober VIEWS! ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ 2/2 Καμπίνα, 3 Τζάκια, 3. 4 μίλια στο Downtown

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Gatlinburg, Tennessee
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Ober Gatlinburg Ski Resort and Amusement Park5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGatlinburg Convention Center (συνεδριακό κέντρο)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚεντρικά Γραφεία Εθνικού Δρυμού Great Smoky Mountains National Park12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοKnoxville, TN (TYS-Αεροδρόμιο McGhee Tyson)74 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΟΥΑΟΥ! Mt LeConte & Ober VIEWS! ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ 2/2 Καμπίνα, 3 Τζάκια, 3. 4 μίλια στο Downtown

Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις απίστευτες Καμπίνες μας με την προβολή οποιουδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους:

ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7295152 - Περιβάλλεται από τον ουρανό (6 κρεβάτι 6 1/2 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7619351 - Heaven's Mountain Lodge (6 κρεβάτι 6 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7534537 - Majestic Heaven (5 κρεβάτι 4 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4357433 - Απολύτως Ουρανό (5 κρεβάτι 4 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7136800 - Παράθυρο στον ουρανό (4 κρεβάτι 4 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7870616 - Όνειρο του ουρανού (4 κρεβάτι 4 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4209637 - Ridge Heaven (4 κρεβάτι 4 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7408121 - Προσγείωση του ουρανού (4 κρεβάτι 3 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7484441 - Heaven's Hangout (3 κρεβάτια 3 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4231986 - Peak Heaven (3 κρεβάτι 3 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 3780636 - Ουρανό στη Γη (3 κρεβάτι 3 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 3961435 - Retreat Heaven (3 κρεβάτια 2 1/2 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7470025 - Ένα κομμάτι του ουρανού (2 κρεβάτι 2 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 7686870 - Heavenbeat Heaven (2 κρεβάτια 2 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4966789 - Παραλία του ουρανού (2 κρεβάτια 2 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4066947 - Escape του ουρανού (2 κρεβάτια 2 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4085098 - Simply Heaven (2 κρεβάτια 2 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4810118 - Ένα μικρό κομμάτι του ουρανού (2 κρεβάτι 2 μπάνιο)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4484169 - Sky High Heaven (2 κρεβάτια 2 μπάνια)
ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / 4491958 - Fox on Run (2 κρεβάτια 2 μπάνια)

* Σημειώστε ότι στο τέλος αυτής της περιγραφής βρίσκεται ένας πλήρης κατάλογος των συχνών ερωτήσεων και απαντήσεων.
* Σημειώστε ότι οι διαμονές 7 διανυκτερεύσεων ή περισσότερο έχουν ενσωματωμένη αυτόματη έκπτωση 10 έως 15%.

Sky High Παράδεισος είναι ένα πολυτελές καμπίνα σχεδιασμένο για χαλάρωση, ρομαντισμό, και διασκέδαση. Βρίσκεται σε άμεση θέα Ober Gatlinburg, 3 μίλια από το κέντρο της πόλης Gatlinburg, και 9 μίλια από Pigeon Forge, Sky High Ουρανός βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για οποιαδήποτε περιπέτεια που επιθυμούν να αναλάβουν. Sky High Ουρανός βρίσκεται στην κορυφή του βουνού προσφέροντας ένα πολύ σπάνιο συνδυασμό των απόψεων των διάσημων Mt. LeConte, χιονοδρομικές πίστες Ober Gatlinburg, ο Ariel Τραμ, και μια μακρινή θέα στο κέντρο της πόλης Gatlinburg.

Μια επίσκεψη στο Gatlinburg είναι όλα σχετικά με την εμπειρία του βουνού. Σε αντίθεση με άλλες καμπίνες, η άποψή μας στην οροσειρά και την κοιλάδα είναι ανεμπόδιστη κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Ενώ η θέα είναι μαγευτική κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ γίνεται θετικά μαγικό όπως η καμπίνα και στο κέντρο της πόλης τα φώτα λαμπυρίζουν σε όλη την κοιλάδα. Έχουμε σχεδιάσει υπαίθριο χώρο καταστρώματος μας να παρέχουμε τις ανέσεις που θα λιώσει γρήγορα μακριά το άγχος που έχετε φέρει μαζί σας. Ξεκινήστε το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ σας στο μπαρ θαυμάζοντας κιγκλίδωμα στην πιο εντυπωσιακή ανατολή αυτή την πλευρά του ουρανού. έξω για φαγητό μας κάνει ακόμα και το βασικό γεύμα απολαυστική όπως μπορείτε να δειπνήσετε με τα βουνά ως σκηνικό σας. Τη νύχτα να γλιστρήσει μέσα στο υδρομασάζ και το αστέρι βλέμμα ή να απολαύσετε τους ήχους της φύσης.

καμπίνα πολυτελείας 2 υπνοδωματίων μας φιλοξενεί ομάδες των 1-6 επισκέπτες με άφθονο επίπεδη στάθμευσης για μέχρι και 3 οχήματα. 2 master υπνοδωμάτια μας είναι σε αντίθετες πλευρές της καμπίνας παρέχει απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής για ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί. Κάθε είναι όμορφα εξοπλισμένα με king size κρεβάτια και πολυτελή κλινοσκεπάσματα. Για τους ρομαντικούς, κάθε πλοίαρχος προσφέρει ένα τζάκι, εκπληκτική θέα, και πρόσβαση στο κατάστρωμα με 2 κουνιστό καρέκλες. Κάθε μπάνιο διαθέτει μπανιέρα για να παρέχει το up-πιο χαλαρωτική εμπειρία μούλιασμα. Ένας καναπές αποχώρηση στο Σαλόνι φιλοξενεί την 5η και 6η επισκεπτών άνετα.

Καθώς μπαίνετε στην καμπίνα, θα πρέπει να εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του κύριου ορόφου χώρο ψυχαγωγίας. Παρέχουμε την καυσόξυλα, ώστε να ρίξει ένα ζευγάρι κούτσουρα στη φωτιά για να δημιουργήσετε σας ατμόσφαιρα διακοπών. Επίπλωση της καμπίνας είναι άνετα και εξυπηρετικοί για ένα κόμμα έξι. ξύλινα δάπεδα και οροφές σε όλη την καμπίνα δώσει τον τόνο για χαλαρωτικό καταφύγιο σας. Sky High Heaven προσφέρει ένα σύγχρονο χώρο για να αναδείξουν μαγειρικές σας ικανότητες. συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, μετρητές γρανίτη, και ένα πλήρως εξοπλισμένο κουζίνα εξοπλίσει το γκουρμέ να δημιουργήσει με την καρδιά του ή της. Η εντυπωσιακή τραπεζαρία καθίσματα 6 άνετα. Εάν είστε ένας πλοίαρχος σχάρα δεν σας έχουμε ξεχάσει. Στο κατάστρωμα είναι ένα αέριο Grill περιμένουν να απολυθούν μέχρι να προετοιμάσει μπριζόλες σας, μπιφτέκι, και το κοτόπουλο. Απολαύστε αυτό το γεύμα με ένα ποτήρι κρασί σε εξωτερικούς χώρους στο μοναδικό μπαρ στον τελευταίο σετ τραπεζαρίας μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκατομμύρια προβολές δολάριο, ενώ μπορείτε να δειπνήσετε.

Οι διακοπές είναι επίσης όλο για διασκέδαση και σας παρέχουμε μια πληθώρα από διασκέδαση παιχνίδια εσωτερικού χώρου. Αίθουσα παιχνιδιού μας παρέχει έναν πίνακα shuffleboard, τραπέζι ποδοσφαιράκι, τραπέζι σκάκι, βελάκια, και μια ποικιλία από άλλα επιτραπέζια παιχνίδια.

Για τους επισκέπτες μας που πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι προσφέρουμε ασύρματο internet και καλωδιακή τηλεόραση μέσω του Χάρτη Χάραξης. Το καλωδιακό μας πακέτο περιλαμβάνει ΟΛΑ τα κανάλια όπως το HBO, το Cinemax, το Showtime, το TMC, το Starz, το Starz Encore, το NFL Redzone και όλα τα αθλητικά δίκτυα. Το Οικογενειακό Δωμάτιο, Αίθουσα παιχνιδιού, και κάθε υπνοδωμάτιο έχουν επίπεδη οθόνη τηλεόρασης.

Μόλις λίγα λεπτά κάτω από το δρόμο, κατά τη διάρκεια της σεζόν οι επισκέπτες μας έχουν πρόσβαση στο Clubhouse Ένωση που διαθέτει μια τεράστια πισίνα, καθώς και γήπεδα τένις. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η θέση μας για σκι στο βουνό καθιστά την πρόσβαση στις χιονοδρομικές πίστες του Ober Gatlinburg πολύ εξυπηρετικοί.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: (εάν δεν απαντάτε σε ερώτηση εδώ, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

1. Τι Linens περιλαμβάνονται; - Παρέχουμε κλινοσκεπάσματα για κρεβάτια, πετσέτες μπάνιου και ρούχα πλυσίματος.
2. Ποιες είναι οι παροχές οικιακής χρήσης; - Ξεκινήσαμε με 1 ρολό χαρτιού πετσετών, 1 ρολό χαρτιού τουαλέτας ανά μπάνιο, απορρυπαντικό μίνι πιάτων, 1 απορροφητικό πιάτων πιάτων, 1 απορροφητικό πλυντήριο ρούχων, σακούλες κουζίνας και σαμπουάν για ταξίδια / ξενοδοχεία, κλιματιστικό, αφρόλουτρο και λοσιόν.
3. Τι περιλαμβάνει η κουζίνα; -Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με όλα όσα θα περίμενε κανείς σε μια κανονική κουζίνα συν ένα ταψί, μπλέντερ, τοστιέρα, σίδερο βαφής, αργή κουζίνα, διάφορα γλάστρες και ταψιά, ποτήρια κρασιού, ένα Keurig και μια κανονική κατσαρόλα.
4. Παρέχετε κάποια είδη μωρών; - Ναί! Παρέχουμε μια καρεκλάκι, πακέτο n 'play, και βρεφικές πύλες όπου εφαρμόζονται σκάλες.
5. Παρέχετε μια σχάρα; - Ναί! Και είναι το προπάνιο.
6. Παρέχετε ξύλο πυρκαγιάς; - Ναί! Αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι πάντα στεγνό και ωριμασμένο. Να είστε βέβαιος να πάρει μερικές εκκίνησης κούτσουρα στο μαγαζί ή το βενζινάδικο στο δρόμο σας μέσα.
7. Επιτρέπετε τα κατοικίδια ζώα; - Οχι. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τα κατοικίδια ζώα. Πρωτίστως λόγω της επιδείνωσης του κατοικίδιου ζώου και της επιθυμίας για προστασία δαπέδων και επίπλων. Αν χρειάζεστε ένα μέρος για να επιβιβαστείτε σε ένα κατοικίδιο, ακούσαμε σπουδαία πράγματα για το "The Barker Lounge" στο Sevierville.
8. Το μπανιέρα καθαρίζεται μετά από κάθε διαμονή; - Ναί! Το υδρομασάζ μας αποστραγγίζεται, καθαρίζεται και ξαναγεμίζει για κάθε διαμονή. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το ζεστό μπανιέρα μπορεί να είναι ακόμα θέρμανση κατά την άφιξή σας και θερμαίνεται μόνο 6 μοίρες την ώρα.
9. Υπάρχει ένα σπίτι κοινοτικών συλλόγων και πισίνα; - Ναι, στο Chalet Village, έχουμε 3 κοινοτικές πισίνες και clubhouses. Οι πισίνες είναι ανοιχτές από το Σαββατοκύριακο Memorial Day τον Μάιο μέσω του Weekend Labor Day τον Σεπτέμβριο.
10. Είναι η τιμή ευέλικτη; - Δεν προσφέρουμε εκπτώσεις, ούτε εξαλείφουμε ή μειώνουμε τις αμοιβές. Τιμολογούμε πολύ ανταγωνιστικά και προσφέρουμε απίστευτες εμπειρίες καμπίνας κορυφαίας ποιότητας.
11. Πότε είναι η δεύτερη πληρωμή που οφείλεται; - 30 ημέρες πριν τη διαμονή σας.
12. Πότε θα λάβω τη διεύθυνση και τις πληροφορίες πρόσβασης στην καμπίνα; - Η διεύθυνση, ο κωδικός πόρτας και οι οδηγίες οδήγησης θα αποστέλλονται σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την τελική πληρωμή. (Ο κωδικός πόρτας δεν θα είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή, οπότε ελέγξτε το email σας.)
13. Τι ώρα είναι check-in και check-out; - Μπορείτε να κάνετε check in οποιαδήποτε ώρα μετά τις 3μμ και πρέπει να κάνετε checkout πριν από τις 10πμ την ημέρα της αναχώρησής σας.
14. Πώς λειτουργούν οι ακυρώσεις; - Ακυρώσεις ή σύντομες διαμονές που γίνονται περισσότερες από 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης θα επιστραφούν πλήρως. Ακυρώσεις ή αλλαγές που γίνονται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία άφιξης δεν επιστρέφονται.
15. Παρέχετε ταξιδιωτική ασφάλιση; - Εάν η ακύρωση είναι ανησυχητική, συνιστούμε την αγορά της προστασίας από την ακύρωση από την CSA (αυτό δεν περνάει από εμάς).
16. Μπορώ να ακυρώσω αν ο καιρός είναι κακός; - Ακυρώσεις λόγω καιρικών συνθηκών δεν επιστρέφονται.
17. Πώς είναι η οδήγηση μέχρι την καμπίνα; - Είναι 15 λεπτά (3 μίλια) με το αυτοκίνητο μέχρι το βουνό. Οι δρόμοι είναι καλά συντηρημένοι και στρωμένοι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πιο απότομα κομμάτια που είναι τρομακτικά για μερικούς ανθρώπους.
18. Χρειάζομαι κίνηση 4 τροχών; - Μόνο εάν υπάρχουν συνθήκες χιονιού ή πάγου. Είναι βασικά ένας κανόνας για όλους τους ορεινούς δρόμους σε αυτήν την περιοχή, ότι αν υπάρχουν πάγος ή χιόνι, θα πρέπει να έχετε 4 τροχούς ή αλυσίδες χιονιού.
19. Είναι αυτή η καμπίνα απομονωμένη; - Αυτή η καμπίνα είναι σχεδόν ένα στρέμμα. Έχετε έναν γείτονα στα αριστερά περίπου 150 πόδια μακριά, αλλά κανένας κοντά γείτονας προς τα δεξιά ή μπροστά σας.
20. Ήταν αυτή η περιοχή επηρεασμένη από τις πυρκαγιές του 2016; - Όχι, αυτή η περιοχή δεν επηρεάστηκε από τις πυρκαγιές του 2016
22. Ποιο τηλεοπτικό πακέτο / κανάλια παρέχετε; - Παρέχουμε το υψηλότερο πακέτο που έχει ο πάροχος καλωδιακών υπηρεσιών μας. Αυτό περιλαμβάνει τα κινηματογραφικά κανάλια premium και τα αθλητικά κανάλια, όπως HBO, Cinemax, Showtime, TMC, Starz, Starz Encore, NFL Redzone και όλα τα αθλητικά δίκτυα.
23. Τι είδους διαδίκτυο έχετε; - Παρέχουμε απεριόριστο καλωδιακό internet με Wi-Fi σε όλη την καμπίνα.
24. Μειώνετε πάντα τις δηλωμένες τιμές - Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν παραμένουν οι επερχόμενες απούλητες ημερομηνίες, ενδέχεται να μειώσουμε τις τιμές για αυτές τις μη αποσταλμένες ημερομηνίες. Αυτό θα αντικατοπτριστεί ήδη στην τιμολόγηση που βλέπετε εδώ.
25. Υπάρχουν ημέρες κατά τις οποίες το Check-in ή το Check-out δεν επιτρέπονται; - Οι μόνο 2 ημέρες που δεν επιτρέπουν το check-in ή το check-out είναι Ημέρα των Χριστουγέννων και Ημέρα των Ευχαριστιών. Είναι οι 2 μέρες το χρόνο που οι καθαριστές μας ζητούν να αποχωρήσουν. Επομένως, αν κάνετε μια κράτηση ή check out σε μία από αυτές τις 2 ημέρες, θα σας ζητήσουμε να προσαρμόσετε μία ημέρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Διαχειριστής καταλύματος

Heaven's Cabins
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Γκάτλινμπεργκ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Σαλέ Βίλατζ (Γκάτλινμπεργκ). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Ober Gatlinburg Ski Resort and Amusement Park και SkyPark, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Ripley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο) και Gatlinburg Space Needle. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Anakeesta και Υδάτινο Πάρκο Wild Bear Falls Indoor Water Park.
Χάρτης
Gatlinburg, Tennessee

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Ober Gatlinburg Ski Resort and Amusement Park - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gatlinburg Convention Center (συνεδριακό κέντρο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • SkyPark - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ripley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κεντρικά Γραφεία Εθνικού Δρυμού Great Smoky Mountains National Park - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys): 74 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Crawdaddy's Restaurant & Bar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ole Smoky Distillery - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mellow Mushroom - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smith & Son Corner Kitchen - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smoky Mountain Brewery - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 210 από 224 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 224 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 224 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 224 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 224 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,4/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Robin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful location
The location is beautiful and the cabin was excellent.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Micah H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family spring break
It was perfect for our family of five. Close to everything with a beautiful view. The hot tub broke, and they had it repaired within the hour. We didn’t want to leave.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Great views terrible road to get there
The cabin was nice, smaller than it looks online. The views were great but the drive to get to the cabin was terrifying. If you don’t like heights, this place is definitely it for you. Narrow, steep, winding roads with some areas with no safety rail on the side.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Amber F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
pictures do not do the view justice, just breathtaking.
We thoroughly enjoyed our stay at this location, the panoramic view is absolutely stunning. The proximity to Ober mountain left me amazed; remember to bring binoculars if you enjoy people-watching. We visited in late February and were only slightly disappointed by the weather. While we were hoping for snow, we did experience a lot of lovely weather instead. The cabin had a charming appeal, and we had our 4-year-old join us as a last-minute addition to the trip. The cabin suited our family well, and we would definitely make a booking again. Positioned at the mountain's summit, the cabin would have required a 4-wheel drive in different weather conditions. The roads may not be suitable for those with a fear of heights, as they feature several sharp turns and offer breathtaking views on the way up. Ski Mountain Pizza offers delivery to the cabin, and their stuffed pizza is truly exceptional. Our stay here was fantastic, and we are eagerly anticipating a return visit.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

wayne w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great getaway
We booked the cabin for a long weekend and it was exactly as listed. The view of the mountains and overlooking the ski slopes was amazing. The cabin was spotless and had everything we needed. We enjoyed relaxing and playing the games in the game room area. I would definitely recommend staying here.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Heaven's Cabins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Heaven's Cabins are Gatlinburg's most luxurious mountain view properties and are designed for relaxation, romance, and fun! All of our cabins have stunning views, incredible outdoor living spaces, luxurious amenities, tons of fun gaming options, fully stocked kitchens, and are beautifully decorated and comfortably furnished.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The VIEW, Proximity to Town, Cabin Layout, and ease of access where the biggest reasons why we fell in love with this home.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων