Διαμέρισμα στον προορισμό Pizzo, CalabriaΙδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο (και εξωτερική κουζίνα) μόλις δευτερόλεπτα από την παραλία

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο (και εξωτερική κουζίνα) μόλις δευτερόλεπτα από την παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για High-Speed Internet, large roof terrace (& outdoor kitchen), two beds, two bath.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο (και εξωτερική κουζίνα) μόλις δευτερόλεπτα από την παραλία

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Pizzo, Calabria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pizzo8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός Piedigrotta9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Murat10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛαμέτζια Τέρμε (SUF-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λαμέτζια Τέρμε)16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Shower only

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο (και εξωτερική κουζίνα) μόλις δευτερόλεπτα από την παραλία

Μας άρεσε η φιλική προς την οικογένεια φύση αυτού του θέρετρου και το αγόρασα επειδή αγαπάμε τον τρόπο ζωής στην Ιταλία - και στη συνέχεια προσθέτουμε σε αυτό (η υπαίθρια κουζίνα είναι θεός!).

Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο σε μια άγνωστη και πολύ παραδοσιακή περιοχή της Ιταλίας, που έπεσε στην αγάπη με την περιοχή. Το γεγονός αυτό το ακίνητο ήρθε με όλα τα πρόσθετα οφέλη από τις πισίνες, γήπεδα τένις, εστιατόρια και ακόμα και ένα κατάστημα στο χώρο του ξενοδοχείου σήμαινε ότι ήταν τέλεια για την οικογένειά μας. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να απολαύσετε όσο και εμείς.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, δύο μπάνιο διαμέρισμα με μεγάλο μπαλκόνι και βεράντα στον τελευταίο όροφο (το ίδιο μέγεθος με την εσωτερική περιοχή του διαμερίσματος και έρχεται με ένα υπαίθριο χώρο της κουζίνας, ώστε να μην χρειάζεται να το αφήσετε!).

Έχουμε επιπλωμένο το διαμέρισμα και το σχετικό μπαλκόνι και τεράστια βεράντα με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές και το χρησιμοποιούν τακτικά, όπως ένα σπίτι οικογενειακές διακοπές γι 'αυτό είναι ένα καλό διαμέρισμα για τυχόν παιδιά ανάλογα με την ηλικία και αν βρίσκονται.

Πώς να πάτε εκεί? : Αυτήν την περίοδο υπάρχουν πτήσεις εκτελούνται από Λονδίνο Stanstead από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο χρησιμοποιώντας τη Ryanair. Τρέχουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή και απευθείας σε Lamezia Airport. Η πτήση είναι ένα άγγιγμα κάτω από 3 ώρες μακριά.

Υπάρχουν επίσης πτήσεις από Λονδίνο Γκάτουικ προς το αεροδρόμιο Lamezia χρησιμοποιώντας Monarch Airlines. Αυτά λειτουργούν από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε έτους. Αεροδρόμιο Lamezia απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διαμέρισμα.

Υπάρχουν επίσης πτήσεις με ανταπόκριση χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από αεροπορικές εταιρείες (πιο δημοφιλείς είναι ΒΑ, Easyjet και Ryanair) με τη Νάπολη, τη Ρώμη ή το Μιλάνο με μια ποικιλία από διαφορετικούς τρόπους για να συνεχίσει το ταξίδι (έχω βρεί πάντα Νάπολη τον καλύτερο τρόπο και, στη συνέχεια, την ένδοξη τρένο κάτω από την ακτή, που τραβά σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα και σας αφήνει ακριβώς έξω από τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων).

Τρένα και Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων: Ιστοσελίδα για το ιταλικό σιδηροδρομικό δίκτυο (στα αγγλικά)
ferroviedellostato. IT / homepage_en. html

Ιστοσελίδα για τις πτήσεις εντός της Ιταλίας (δηλαδή αν χρειάζεστε πτήσεις με ανταπόκριση - είναι πραγματικά φθηνό και αποτελεσματικό) - Στα Αγγλικά
Alitalia. com / EN_EN / home / index. aspx

Υπάρχει μια πληθώρα από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο της Lamezia και το σιδηροδρομικό σταθμό (Λαμέτζια Τέρμε) ή της Νάπολης αν επιλέξετε να οδηγήσετε από εκεί (ένα όμορφο αυτοκίνητο) που είναι συνήθως πολύ χρήσιμη και όχι ακριβά. Εμείς γενικά χρησιμοποιούν είτε την Avis και EUROPECAR όπως φαίνεται το φθηνότερο

Διαχειριστής καταλύματος

James Dearsley

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πίτσο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πίτσο) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα Porto di Vibo και Emotion Spa, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Pizzo και Marina di Curinga. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Pizzo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Piedigrotta - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Murat - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Porto di Vibo - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμές Πηγές Terme Caronte - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λαμέτσια Τέρμε (LTZ-Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός της Λαμέτσια Τέρμε): 15 λεπτά οδικώς
  • Λαμέτζια Τέρμε (SUF-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λαμέτζια Τέρμε): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gelateria Enrico - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lido Acqua Azzurra - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Eclisse - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il Parco degli Ulivi - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Isolabella Ristorante & Pizzeria - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

8,4/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

7,2/10

Τοποθεσία

8,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Felicity W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
There were issues….
…..not least of which was hosts’ demands for extra money for electricity, swipe cards and wrist bands. Fortunately VRBO sorted and stopped it. The apartment is ok, not great but ok. The paintwork and tiling inside is very good but it’s furniture and equipment, particularly the outside furniture (exception being dining table/chairs) is cheap, threadbare and stained; the rattans are all disintegrating, the cushions dire. Amongst a mishmash of kitchen stuff, there is only one stemmed wineglass, no cloths or tea towels etc and no microwave or smoke alarms. Ditto the beds, really cheap uncomfortable mattresses and rough sheets. There are bigger issues; the complex (which is not well maintained with tattered awnings swinging from too many empty properties) is adjoined by 3 others, the closest of which blasts non-stop thumping rapping music 9.30am to past 11.30pm at night…. despite the fact that you are required to abide by a list of rules which include not playing loud music!!! There are no restaurants, cafes or shops in walking distance at all and certainly not in the complex; the nearest restaurant is over 2 miles away and the nearest supermarket is 4miles away, there are no buses and few taxi’s. Pizzo is a €20 cab fare each way. There are 2 good pools BUT BOTH CLOSE BETWEEN 1pm AND 3.15pm!!!. The beach is shingle and at least a 20min walk, not accessible by car! Going in and out of the sea is a perilously serious steep gravel incline, definitely unsafe for children or over 50’s
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Heiko G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fam. G aus Deutschland 07/23
Die Wohnung ist sehr schön, gut ausgestattet und auch geräumig genug für 4 Personen. Zusätzlich gibt es noch eine kleine Terrasse mit Abendsonne sowie eine große Dachterrasse mit zusätzlicher Außenküche + Kühlschrank. Die Küche in der Wohnung ist gut ausgestattet. Man findet alles was man so braucht. Eine, in den Sommermonaten unbedingt notwendige, Klimaanlage ist ebenfalls vorhanden. In den Schlafzimmern gibt es Deckenventilatoren. Die Außenanlagen und Poolbereiche waren in einem gepflegten Zustand. Weiterhin gibt es auf den Gelände einen kleinen Laden. Das Angebot ist allerdings sehr begrenzt. Hauptsächlich Getränke & Süßigkeiten, Eis sowie Croissants. Brot und Brötchen gibt es nicht. Weiterhin gibt es auf dem Gelände eine kleine Pizzeria. Das Personal ist sehr nett und das Essen schmeckt gut. Essenstechnisch ist das auf dem Gelände die einzige Möglichkeit. Es gibt aber in der Nähe noch ein paar weitere Restaurants die man fußläufig erreichen könnte. Mann muss hierzu allerdings auf der Hautstraße entlang laufen. Wir sind meistens nach Pizzo reingefahren ca. 8 km. Auf dem Plaza gibt es zahlreiche schöne Restaurants und Eisdielen, die das berühmte Tartufo anbieten. In der Anlage ist es im wesentlichen sehr ruhig. Der Weg zum ebenfalls gut gepflegten Strandbereich führt durch einen kleinen Pinienwald und ist fußläufig in wenigen Minuten zu erreichen. Uns hat der Aufenthalt sehr gefallen. Da die Anlage aber schon etwas außerhalb liegt, ist ein Auto unabdinglich.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

John D., Setubal, Portugal

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Family Vacation Home
Great location...very clean and organized. Well equipped. Great outdoor kitchen. Very professional and responsive host.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

8/10 Καλό

Birgit B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Erholsamer Urlaub
Wir haben im Juni zwei Wochen im Apartment von James verbracht und den Aufenthalt sehr genossen. Das Appartement ist sehr hübsch eingerichtet und insgesamt super ausgestattet. Auch im Küchenbereich hat nichts gefehlt. Sehr geschätzt haben wir die schöne Dachterrasse mit der Außenküche mit Grill . Ein wunderbarer Ort, um die Mahlzeiten und laue Sommerabende zu genießen. Im Appartement gibt es eine Klimaanlage im Wohnbereich und Deckenventilatoren in den Schlafzimmern. Bettwäsche und Handtücher sind ausreichend vorhanden. Außerdem gibt es eine Waschmaschine. Wenige Meter vom Appartement befindet sich ein sehr gepflegter Pool. Die Anlage selbst ist insgesamt sehr gepflegt und sauber und kann nur mit einer Chipkarte betreten werden. Den Strand kann man in ca. 5 Minuten zu Fuß durch ein kleines Wäldchen erreichen. Es sind ausreichend Liegen und Sonnenschirme vorhanden. Während unseres Aufenthalts waren die Pizzeria und der Shop in der Anlage leider noch nicht geöffnet, es gibt jedoch genügend Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung. Die Animation und die Musik aus der Nachbaranlage sind mitunter etwas nervig, aber durchaus erträglich. Ab 24 Uhr ist Ruhe. Wir möchten uns nochmals bei James bedanken, der ein super Gastgeber ist und uns mit vielen wertvollen Informationen versorgt hat. Birgit und Alex
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

8/10 Καλό

Claudia W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholsamer Urlaub
Wir hatten uns ein Jahr lang auf die Ferienwohnung und insbesondere die Dachterrasse mit Außenküche gefreut. Und dann kam Corona ..... Keiner wusste, ob und wann wir wieder nach Italien reisen dürfen, ob überhaupt der Flug stattfindet etc. James war in dieser ungewissen Zeit sehr zuvorkommend und ist uns sehr entgegen gekommen. Erst als wir sicher waren, dass unser Urlaub so stattfinden kann, haben wir den Restbetrag überwiesen. Vor Ort war alles wie beschrieben. Die Küchenausstattung war super, das WLAN hat für Netflix gereicht. Die Dachterrasse haben für zum Abendbrot genutzt und die 2 Terrasse/Balkon zum Frühstück. Das war Urlaub pur. Dank Corona hatten wir die ersten 10 Tage einen sehr ruhigen Aufenthalt und konnten Pool, Strand und die Tennisplätze nach Lust und Laune nutzen. In der letzten Woche hat dann das italienische Hotel nebenan eröffnet. Die Musik tagsüber war etwas eintönig aber nicht weiter störend. Allerdings gab es jeden Abend eine Show. Die war wirklich sehr laut, so dass man die Fenster schließen musste, wenn man seine Ruhe haben wollte. Das ist aber auch der einzige Makel. Vielen Dank noch einmal an James, der die ganze Zeit für uns da war und es uns so leicht wie möglich gemacht hat.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Dearsley

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is James and my wife is Jo. We have two small children (Sebastian and Edward). Therefore our apartment is set up well for both adults and children. We live just outside of London

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I used to work in the Overseas property industry and it took me 7yrs to find an area quite like this. Pizzo Beach Club in particular offered everything I could have wanted from a holiday rental. I could have purchased in many countries and on many resorts but this one was perfect for us.

I have never regretted it for a second.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Apartment Specific:
* High Speed Internet
* Outdoor kitchen
* Large roof terrace
* Large balcony
* Air Conditioning

Resort Specific:
* Two Swimming Pools
* Two Tennis Courts
* Gymnasium Area
* Table Tennis Table
* Table Football Table

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες