Σπίτι στον προορισμό Chrisi Akti, Tserdakia, South AegeanΙδιώτης οικοδεσπότης

Villa Malena με μοναδική θέα στη θάλασσα!

Villa Malena με μοναδική θέα στη θάλασσα!

Συλλογή φωτογραφιών για Villa Malena With Unique Sea View!

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Villa Malena με μοναδική θέα στη θάλασσα!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στην παραλίαΘέα στην παραλίαΘέα στην παραλία

Απολαύστε την περιοχή

Chrisi Akti, Tserdakia, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝέα Χρυσή Ακτή9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧρυσή Παραλία10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Λογαρά7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαροικιά (PAS-Κρατικός Αερολιμένας Πάρου)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa Malena με μοναδική θέα στη θάλασσα!

Βρίσκεται στη γραφική περιοχή Τσερδάκια, η βίλα Malena είναι χτισμένη σε ένα μεγάλο οικόπεδο 1500 τ.μ. Προσφέρει χαλαρωτικές και ήσυχες διακοπές. Μια ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε το νησί της Πάρου, η βίλα βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού με θέα το νησί της Νάξου και την Ηράκλεια, ενώ κατά τη διάρκεια κάποιων φωτεινών ημερών κάποιος μπορεί να δει τα νησιά της Σίκινου, της Ίου και της Φολέγανδρου!

Η βίλα μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη διαμονή για τέσσερα έως έξι άτομα. Είναι ιδανικό για μια οικογένεια με δύο ή τρία παιδιά (ένα κρεβάτι μπορεί να προστεθεί στο δωμάτιο του ισογείου), για δύο ζευγάρια ή ακόμα και για μια ομάδα φίλων!
Το αρχιτεκτονικό του στυλ είναι σύμφωνο με την κυκλαδίτικη αισθητική! Ένα κυβικό σπίτι με επίπεδες στέγες, ξύλινες έγχρωμες πόρτες και παράθυρα σε μπλε χρώμα αντανακλούν τα κύρια χαρακτηριστικά του παραδοσιακού στιλ!

Η βίλα είναι χτισμένη σε δύο διαφορετικά επίπεδα!
Διαθέτει δυο υπνοδωμάτια διακοσμημένα απλά αλλά με γούστο και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα ιδιωτικό μπάνιο. Μια μπαλκονόπορτα οδηγεί σε μια μικρή βεράντα με θέα στο Αιγαίο και τα νησιά της Νάξου και της Ηρακλείου.
Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί στο ισόγειο, όπου ένα αίθριο ενώνει την κρεβατοκάμαρα στο ισόγειο με την κουζίνα. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μισό διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι και στον όροφο υπάρχει επίσης ένα μπάνιο και άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Το αίθριο με όμορφη θέα στη θάλασσα είναι η περιοχή του σπιτιού όπου μπορεί κάποιος να έχει πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα και να έχει δύο κρεβάτια ιδανικά για μια φιλόξενη σιέστα το μεσημέρι!

Ο εξωτερικός χώρος, προσαρμοσμένος στην ομορφιά και την κομψότητα του παραδοσιακού κυκλαδίτικου στυλ, διαθέτει ένα άνετο lounge-τραπεζαρία με πέργκολα όπου κάποιος μπορεί να χαλαρώσει όλη την ημέρα. Υπάρχει επίσης μια μικρότερη αίθουσα καφέ στην ανατολική πλευρά με θέα στη θάλασσα!

Η μοναδική τοποθεσία της βίλας επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε λίγα λεπτά με τα πόδια από δύο πανέμορφες αμμώδεις παραλίες. Η μικρή χρυσή παραλία, ένα γνωστό σημείο για τους surfers, wind and kite surfing και η περίφημη χρυσή παραλία με πολλά beach bars και μερικά εστιατόρια. Το όνομα golden είναι μια ακριβής περιγραφή και για τα δύο, ενώ το τυρκουάζ θαλασσινό νερό είναι μοναδικό. Υπάρχει επίσης μια τρίτη παραλία πέντε λεπτά με τα πόδια για μια αρκετά κολύμπι. Μερικά όμορφα εστιατόρια με θέα στη θάλασσα είναι προσβάσιμα από τα πόδια. Η περιοχή έχει επίσης ένα μονοπάτι για μια ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα!

Το Villa Malena απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παροικιά που είναι το κύριο λιμάνι της πόλης και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Νάουσα. Μέσα σε 10 με 15 λεπτά με το αυτοκίνητο υπάρχουν τέσσερις περιοχές αγοράς (Δρυός, Λογαράς, Μαρπίσα και Πίσω Λιβάδι). Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και την αξία των χρημάτων για φαγητό και ψώνια ή απλά χαλάρωση και το ποτό σας γύρω. Κατά τη διαμονή σας στο σπίτι συνιστάται να έχετε ένα αυτοκίνητο, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε και άλλα μέρη του νησιού!

00000287706
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Θέα στην παραλία
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει πυροσβεστήρας
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000287706

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Πάρος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Πάρος. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Νάουσας και Λιμάνι Παροικιάς, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Αγίου Προκοπίου και Παραλία Πλάκας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Aqua Paros - Υδάτινο Πάρκο και Aqua Fun Water Park. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Νέα Χρυσή Ακτή - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Χρυσή Παραλία - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Λογαρά - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Παροικιάς - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Αλυκής - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Παροικιά (PAS-Κρατικός Αερολιμένας Πάρου): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Καφενειο " Τα Μαγκαλακια - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golden Beach Hotel-Restaurant-Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Haroula's Tavern - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σουβλάκι-Μύλος - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mango - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 30 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

David K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exquisite property and wonderful host
Maria was a wonderful host going above and beyond to help us plan our visit to this wonderful island. The setting of the house and the view of the sea is breathtaking.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Andreas G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing house by the sea
We absolutely loved the the house! The terrace overlooking the sea is simply amazing and very relaxing. House is well equipped in a very nice style. Maria is a great and friendly host who is always available for questions and advice. Would love to come back!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Charlotte R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Petit paradis au bord de l’eau
Très jolie maison simple au bord de l’eau dans un endroit calme à côté de Golden beach, des espaces séparés ce qui rend d’autant plus l’espace agréable à vivre ! Merci beaucoup Maria !
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Vincent B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic House , Great view and localisation
We had a great stay in Maria s House. The view is amazing, Perfect localisation for many activities (beach/water sports for adult and Kids). We we were a Family of five and and the accomodation is great with sufficient space for each one. The House is very well designed with many places adapted to each moment of the day. Great confort , and we have very well appreciated many details offered in this house (external shower, dîner place, parking….) Maria is a great host, organising very well arrival and departure, welcoming colation and presents. Thanks for this great experience.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Alexandre D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing moment
If you love the sea - you could find a better place. The view is incredible and every morning you can watch the sun coming out above Naxos! We had amazing holidays in the villa and Maria is one of the best host I have met. She organized everything for our arrival, gave us tips along the journey for restaurants, beach, city. Maria is extremely responsive and she will be able to solve any issues. We traveled with two young kids (1 & 3 years old), the house was fully equipped and well organized with kids. We spent 2 weeks in the villa and we would have loved to spend two additional weeks !
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες