Σπίτι στον προορισμό Alajuela, Alajuela (province)

Cozy 3BR σπίτι στη λίμνη Arenal και Arenal ηφαίστειο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPEC

Cozy 3BR σπίτι στη λίμνη Arenal και Arenal ηφαίστειο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPEC

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy 3BR Home on Lake Arenal and Arenal Volcano. SEE SUMMARY FOR SPEC OFFER

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Μπάνιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Cozy 3BR σπίτι στη λίμνη Arenal και Arenal ηφαίστειο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPEC

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Alajuela, Alajuela (province)
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΗφαίστειο Αρενάλ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Ηφαιστείου Arenal10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμές Πηγές Tabacon10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy 3BR σπίτι στη λίμνη Arenal και Arenal ηφαίστειο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPEC

Villa Millon μόλις 7χλμ. Από το Valcono Arenal, 675μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα στο ηφαίστειο, το τροπικό δάσος και τα βοσκοτόπια. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο Ηφαίστειο Arenal. Ξυπνήστε με τον ήχο των μαϊμούδων και της άγριας ζωής.
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:
Villa Millon μόλις 7χλμ. Από το Valcono Arenal, 675μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα στο ηφαίστειο, το τροπικό δάσος και τα βοσκοτόπια. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο Ηφαίστειο Arenal. Ξυπνήστε με τον ήχο των μαϊμούδων και της άγριας ζωής.
Έξι άτομα μπορούν να ζήσουν άνετα σε αυτό το πανέμορφο σπίτι στην όμορφη του τοποθεσία. Τρία υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός 2013 προσθήκη ενός όμορφου υπνοδωμάτιο καθώς και 2015 προσθήκη εξωτερική βεράντα breezeway όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε αιώρες, πάγκο και τραπέζι πικνίκ και σχάρα.
Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και δύο μπάνια: Ένα υπνοδωμάτιο που φιλοξενεί έναν βασιλιά, ένα Queen και ένα με δύο μονά κρεβάτια που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε βασιλιά, αν χρειαστεί, με την άνετη μπανιέρα μας. Το σαλόνι είναι μεγάλο και ευρύχωρο με έναν πλήρη καναπέ, ένα καρέκλα και μια καρέκλα, μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών με DVD player καθώς και ένα συνδεδεμένο με το Roku κουτί σύνδεσης HDMI που θα σας συνδέσει με οποιονδήποτε παροχέα τηλεόρασης Internet που επιθυμείτε, με λογαριασμούς Neflix, Hulu Plus και Amazon. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με Internet υψηλής ταχύτητας και WIFI. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη ψυγείο πλήρους μεγέθους, σόμπα αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, μπλέντερ και καφετιέρα. Τοποθετημένο στην ευρύχωρη κουζίνα / το υπέροχο δωμάτιο είναι ένα μπαρ σε σχήμα L για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα στο ηφαίστειο ενώ έχετε κοκτέιλ ή απλά να απολαύσετε το μαγείρεμα. Εάν πρόκειται για ένα καθάρισμα που προτιμάτε, τότε θα απολαύσετε το όμορφο έθιμο τραπεζάκι που φιλοξενεί 6 άτομα.
Το Master BR διαθέτει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης με Roku και ιδιωτικό μπάνιο.
Όλα τα κρεβάτια είναι εξοπλισμένα με ορθοπεδικά στρώματα.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
Η περιοχή του Arenal, η Κόστα Ρίκα επικεντρώνεται γύρω από τη λίμνη Arenal και το ηφαίστειο Arenal. Βρίσκεται περίπου 14 μίλια έξω από την La Fortuna, μια δημοφιλής τουριστική πόλη, το πανέμορφο χωριό El Castillo σας περιμένει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε την πολυτέλεια και τη χαλάρωση και να δείτε ακόμα την «πραγματική» Κόστα Ρίκα. Παρόλο που είναι κρυμμένο και ιδιωτικό, το Castillo είναι επίσης το σπίτι του The Butterfly Conservatory, του Zoo Snake, του Εθνικού Πάρκου Arenal 1968 και μια ποικιλία από εστιατόρια.
Αν η δράση και η περιπέτεια είναι αυτό που ψάχνετε, το Sky Trek, η μεγαλύτερη γραμμή φερμουάρ πάνω από το Canopy στην Κόστα Ρίκα, καθώς και τα γεφυράκια και το τραμ του ουρανού, βρίσκονται ακριβώς στο χωριό μας! Υπάρχουν εκδρομές με άλογο σε γραφικούς καταρράκτες ή καγιάκ στη λίμνη. Υπάρχουν επίσης απωθητικές και πολλές οργανωμένες πεζοπορίες και περιηγήσεις γύρω από το ηφαίστειο. Αν θέλετε να πιέσετε τον εαυτό σας, υπάρχουν επίσης off-road ποδηλατικές εκδρομές στους λόφους γύρω από το El Castillo καθώς και ξεναγήσεις πεζοπορίας μέσω του τροπικού δάσους. Μέσα και στο δρόμο για το La Fortuna μπορείτε να βρείτε White Water Rafting, μια σειρά από πισίνες θερμών πηγών, ATV tours και πολλές άλλες περιπέτειες.
Μετά τις συναρπαστικές περιόδους της περιπέτειας μπορείτε να αφήσετε τον γρήγορο ρυθμό του τουρισμού και να επιστρέψετε στο σπίτι σας στο El Castillo, ταξιδεύοντας μέσα από σήραγγες τροπικού δάσους και την πανέμορφη ύπαιθρο μέσα και γύρω από το όμορφο χωριό El Castillo. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να ακούσετε τους Howler Monkeys και να απολαύσετε ένα χαλαρό δείπνο και να καθίσετε έξω (ή μέσα) και να απολαύσετε το ευχάριστο αεράκι όλη την ώρα χαλαρώνοντας σε ένα τροπικό δάσος, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, την άγρια φύση και την ήσυχη ατμόσφαιρα της χώρας.
Μετά από έναν υπέροχο νυχτερινό ύπνο με την άνεση των κλινοσκεπασμάτων και των ορθοπεδικών στρώσεων, θα ξυπνήσετε με το τραγούδι εκατοντάδων διαφορετικών ειδών πουλιών και στο βάθος οι μαϊμούδες θα τραγουδήσουν το δικό τους πρωινό τραγούδι. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια απέναντι από το δρόμο θα βρείτε ένα όμορφο ποτάμι για την απόλαυση του κολύμπι σας και υπάρχουν αρκετοί τοπικοί καταρράκτες στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση με άλογο ή πεζοπορία Παράδεισος παραθεριστών πουλιών και χαλαρωτικό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης, νέους και ηλικιωμένους. Το Villa Millon είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε όταν θέλετε να κατεβείτε από την πεπατημένη διαδρομή του τουρισμού και να εξερευνήσετε.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ:
 Αυτοκίνητο: Προτεινόμενο 4WD
Υπάρχει δημόσια συγκοινωνία τόσο από τα αεροδρόμια της La Fortuna όσο και από το La Fortuna έως το El Castillo και το Villa Millon και διάφορες δραστηριότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς.

Ταξιδιωτικές κατευθύνσεις:
Από το Σαν Χοσέ, πάρτε την εθνική οδό Panamerican στο Σαν Ραμόν, έξοδο όταν βλέπετε το σημείο που σας κατευθύνει στο Σαν Ραμόν και οδηγείτε μέσα από την πόλη του Σαν Ραμόν ακολουθώντας τα σημάδια της διαδρομής του ηφαιστείου Arenal. Θα περάσετε από τον Bajo Rodriguez, την La Tigra, την Chachauga και στη συνέχεια στη La Fortuna. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα χαρτογράφησης GPS και δρομολόγησης. Επίσης η εφαρμογή WAZE για το κινητό σας λειτουργεί πολύ καλά. Όταν παίρνετε το αυτοκίνητό σας, εισάγετε La Fortuna και επιλέξτε τον αστυνομικό σταθμό ως τον προορισμό σας στον δρομολογητή GPS σας. Πηγαίνετε δυτικά από την La Fortuna εισερχόμενοι στο El Castillo ως τον προορισμό σας στο δρομολογητή GPS σας. Κατά την άφιξή σας στο El Castillo στρίψτε αριστερά μέσα από το χωριό και συνεχίστε μέχρι το λόφο περίπου 1χλμ. Υπάρχουν δύο πέτρινες κολόνες στο τέλος του δίσκου κρατώντας μια πύλη προς την ιδιοκτησία στα δεξιά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EL CASTILLO ΑΠΟ LA LA FORTUNA:

Όταν φτάσετε στην La Fortuna πηγαίνετε δυτικά μέσα από την πόλη και περάστε Tabacon στα δεξιά σας, στη συνέχεια, περάστε μερικά ακόμη μίλια (περίπου 4) μέχρι να δείτε ένα μικροσκοπικό μικρό αστυνομικό τμήμα στα δεξιά σας. Θα πάρετε αριστερά εκεί πάνω σε μια βρωμιά δρόμος. Πηγαίνετε 3 ή 4 μίλια μέχρι να φτάσετε σε μια διασταύρωση (T) όπου πρέπει να πάρετε αριστερά ή δεξιά. Θα δείτε πολλά σημάδια που σας κατευθύνουν σε διαφορετικά μέρη στο El Castillo. Θα πάτε αριστερά. Πηγαίνετε άλλα λίγα μίλια μέχρι να πάτε πάνω από μια μικρή γέφυρα και να πάρετε την επόμενη δεξιά σας ... σε περισσότερες πινακίδες. Συνεχίστε ευθεία. Θα περάσετε το Sky Trek και θα συνεχίσετε να ακολουθείτε το δρόμο για λίγα μίλια, συνεχίστε να οδηγείτε μέχρι να μεταβείτε σε μια άλλη μικρή γέφυρα. Η πρώτη αριστερά μετά από αυτή τη γέφυρα είναι η είσοδος στο χωριό μας. Περάστε από το χωριό και στη συνέχεια πάνω από το λόφο και θα περάσετε το Serpentarium, στη συνέχεια το Ωδείο Butterfly (το σπίτι είναι περίπου 600 μέτρα από εδώ) .. συνεχίστε να ανεβαίνετε και θα δείτε Essence Arenal στα δεξιά. Θα περάσετε δύο δρόμους στα δεξιά σας και στη συνέχεια το σπίτι σας είναι το 6ο σπίτι στα δεξιά. Υπάρχουν δύο πέτρινες κολόνες στο τέλος του δίσκου κρατώντας μια πύλη στην ιδιοκτησία. Παρακαλούμε καλέστε μας όταν φτάσετε στο La Fortuna και είτε ο ίδιος είτε ο υπεύθυνος θα σας συναντήσουν εκεί. Αν για κάποιο λόγο χάνουμε ο ένας τον άλλον, θα υπάρχει ένα κλειδί σε ένα συνδυασμό κλειδώματος.

Διαχειριστής καταλύματος

Patricia Davis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας (deadlock)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λα Φορτούνα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Λα Φορτούνα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Θερμές Πηγές Tabacon και Θερμές Πηγές Los Lagos, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ηφαίστειο Αρενάλ και Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείου Arenal. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος Arenal Eco Zoo και Καταφύγιο Πεταλούδων Butterfly Conservatory. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ηφαίστειο Αρενάλ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείου Arenal - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμές Πηγές Tabacon - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμές Πηγές Baldi - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτης της Λα Φορτούνα - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λα Φορτούνα (FON-Αρενάλ): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Cava Pizza a la Leña - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Virgita Ristorante - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Río Lounge - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Agua Ardiente Pool Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ave Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 102 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 120 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kathy D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
5 Star
The property was as advertised. We enjoyed the El Castillo neighborhood and restaurants. We enjoyed our stay in CR!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jason C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful and memorable
We loved everything about this place and would absolutely stay here again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tania G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spot to truly experience Costa Rica
The house was off the beaten path and everything we were looking for- proximity to great hiking, Arenal, and bird watching- we even saw a Toucan early our first morning. There isn’t a lot of privacy for two of the 3 bedrooms and one of the bathrooms, but the beds were comfortable and the property provided what we needed.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Elizabeth J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location for Exploring The Area
Waking up to the Arenal Volcano outside the front door every morning is something we will always remember. The location of this property made it the perfect location to relax as well as get out and visit this amazing region. It's extremely quiet and chill, yet not far from so many great things to do. Don't miss visiting the thermal springs and rivers! The kids loved the hammock and gazebo area, and especially the friendly neighborhood dogs. And once or twice every day we were treated to a cow parade on the road in front of the house as the locals took them to the river. We woke every morning to cool breezes and a cacophony of birdsong. The house itself has amazing hardwood cabinets and hardwood walls and was beautiful and spacious. There were sufficient dishes, pots and pans if you wanted to cook (we didn't - there is amazing food available everywhere - don't miss the "Sodas" which are their local restaurants, most with outdoor seating, we didn't have one bad meal). A large television with free Netflix in the living area. We would have liked a few more amenities (no zip lock bags were available for toilet tissue though the property info said they were provided; the bottle of "dish soap" for washing dishes appeared to be very watered down and didn't make suds or clean anything). We just headed to the local market to buy these and other items. Not a big deal to us, just giving a heads-up to others.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Malou v.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Jungle House
We enjoyed the house and the area a lot. It worked out great as they had a pack and play for our grandson and the house had everything you need or ask the care taker Erica. We did ask to ride the bikes but never heard where and how to use them. The volcano was in sight a few times with lots of birds, cows, horses and all the local dogs around.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Patricia Davis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am an accountant and live in Colorado. My favorite places to travel are Costa Rica - beautifully country and love the people, and Italy. I love being active and love to travel. I fell in love with Costa Rica - Specifically the Arenal Area as El Castillo is approximately 2000 feet above sea level in the rain forest where the temperature is moderate 70 to 80 degrees Fahrenheit with cooling breezes and beautiful countryside.
I cannot live without bicycling, skiing, my friends, my husband, books and Television - Almost but not necessarily in that order.
The most unforgettable book that I have ever read is The Poisonwood Bible by Barbara Kingsolver. I love the Ender series by Orson Scott Card. My favorite adventure and espionage writer is Nelson Demille because he interjects humer into his main characters. I loved the Outlander series by Diana Gabaldon about life in Scotland during its revolt with England and the early days of the settlement of America all combined with time travel.
Two of my most favorite travel destinations are Italy and Costa Rica and when I go I like to join bicycling tours and see the country by bike.
One of my favorite book series and movies was the Hunger Games. I loved the movies Top Gun and also Knights Tale and I mustn't forget The Princess Bride.
I am still a rock music enthusiast as it is very good listening for Biking, skiing and rollerblading. I also like Pucini Operas.
I have to confess that I am a gluttin for carbs which I must reduce at my age and have gotten into juicing. My favorite juice is Banana, green grapes, Orange, pineapple, spinach, slice of lime and crushed ice.
I supplied and decorated the house in a style and comfort pleasing to me as if I were to live there. The renting of my vacation home is a work in progress, and I am open to any and all suggestions because my aim is to ensure my guest's comfort and enjoym

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I came to CR with a friend in January of 2012. I had been to Costa Rica before and had to come back. We stayed in El Castillo at another property nearby and looked into purchasing a property. I fell in love with this house the moment I saw it With it's fantastic view of the Volcano Arenal, and rolling hills and pasture land, and it's location in the village - very country and nestled in with the locals. Also there are many, many adventures within 1, 2, 3, and 5 kilometers of the house. The house is spacious and very cozy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This home is a 3 bdrm home located in the village of El Castillo. There are many things to see and do and the views are beautiful.
The region of Arenal, Costa Rica centers itself around Lake Arenal and the Arenal Volcano. Located approximately 14 miles outside of La Fortuna, a popular tourist town, the charming Village of El Castillo awaits you with everything you need to enjoy luxury and relaxation and still see the 'real' Costa Rica. Although tucked away and private, Castillo is also home to The Butterfly Conservatory, Snake Zoo, The National Park Arenal 1968, and a diverse selection of restaurants.
If action and adventure are what you are looking for, Sky Trek, the largest zip line over the Canopy in Costa Rica as well as hanging bridges and sky tram, are located right in our village! There are horseback tours to scenic waterfalls, or kayaking on the lake. There are also repelling and many organized nature hikes and tours that center around the volcano. If you like to push yourself, there are also off road bicycle tours in the hills around El Castillo. In and on the way to La Fortuna you can find White Water Rafting, a number of hot springs pools facilities, ATV tours, and many other adventures.

At Villa Millon, you are on your own so sit back and enjoy your privacy and freedom. Should you need any information or assistance, there is a telephone in the house and numbers provided for you to contact with your questions or concerns.
After your exciting days of adventure you can leave the fast pace of tourism and go back to your home in El Castillo, traveling through tunnels of rain forest and the beautiful countryside in and around the beautiful village of El Castillo. There you can relax and listen to the Howler Monkeys and enjoy a leisurely dinner and sit outside (or inside) and enjoy the pleasant breezes all the while relaxing in a tropical forest, enjoying the wonderful view, the wildlife and the quiet country atmosphere.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες