Ιδιώτης οικοδεσπότης

Cozy Blue Ridge Mountain Retreat κοντά στο Blue Ridge Parkway & Stone Mountain NC

Cozy Blue Ridge Mountain Retreat κοντά στο Blue Ridge Parkway & Stone Mountain NC

Συλλογή φωτογραφιών για Birch: Cozy NC Mountain & Riverside Cabin Suite on the Vineyard

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Blue Ridge Mountain Retreat κοντά στο Blue Ridge Parkway & Stone Mountain NC

9,8 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΕστιατόριοΕστιατόριοΕστιατόριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Τσεκάρετε την περιοχή

Traphill, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRoaring River Vineyards1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Stone Mountain State Park11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Stone Mountain17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝορθ Γουίλκσμπορο (IKB-Κομητεία Γουίλκς)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Blue Ridge Mountain Retreat κοντά στο Blue Ridge Parkway & Stone Mountain NC

*** "Αν κάνετε κράτηση για λογαριασμό κάποιου άλλου, τότε οι πληροφορίες στην κράτηση πρέπει να είναι για το άτομο που μένει στη μονάδα, αφού πρέπει να έχουμε έναν τρόπο επικοινωνίας. Το άτομο που πληρώνει μόνο πρέπει να παράσχει τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και η εγγύηση θα επιστραφεί στην εν λόγω πιστωτική κάρτα. Ευχαριστώ"****

Τα καταλύματα στο Roaring River Vineyards, LLC (RRV) είναι το κρυμμένο στολίδι στα βουνά του NC. - Δείτε στον χάρτη Βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά, 6 λεπτά απόσταση με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Τα καταλύματα αποτελούνται από πολλά καταλύματα διακοπών που αποτελούνται από ένα κύριο κατάλυμα με πολλές σουίτες (Aspen # 437203, Birch # 437950), Cedar 1263826) και μια μικρή ανεξάρτητη καμπίνα (Serendipity # 513211) που βρίσκεται σε κτήμα αμπελώνων που θυμίζει γαλλικό βουνό Αμπελώνας.

Προσφέρουμε επίσης ιδιωτικό ψάρεμα στις λίμνες και το ποτάμι μας (πιάστε και απελευθερώστε, χρησιμοποιώντας αγκίστρια barbless).

Έχουμε ένα υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων για γάμους, ιδιωτικές εκδηλώσεις και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αυτό είναι διαθέσιμο από τις 15 Απριλίου μέχρι 31 Οκτώβρη. Θα διοργανώσουμε εκδηλώσεις εκεί. Ελέγξτε το ημερολόγιο του ιστοτόπου για τα χρονοδιαγράμματα των εκδηλώσεων. Έχουμε μια αίθουσα γευσιγνωσίας κρασιού και μπύρας στο εστιατόριο Chez Josephine.

Αυτό που κάνει τον τόπο μας ξεχωρίζουν από τους άλλους είναι ότι θα βρίσκονται στα βουνά, εκτός από ένα ψυχρό ρεύμα βουνό και έχει μερικά από τα καλύτερα ψάρεμα πέστροφας στους πρόποδες NC. Ο ποταμός Roaring κατεβαίνει από Stone Mountain State Park, μόλις δύο μίλια από την τοποθεσία μας. Το ρεύμα ρέει σταθερά όλο το χρόνο και είναι καλά εφοδιασμένο. Υπάρχουν τρεις ποικιλίες της ιριδίζουσας: ουράνιο τόξο, καφέ, και πέστροφες ρυάκι. Υπάρχουν, επίσης, μπάσο μικρό στόμα και άλλα ψάρια. Η αλιεία είναι ιδιωτική και έχουμε ένα μίλι και μισό από τις όχθες του ποταμού.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της NC Wine Country στην Yadkin Valley Wine Ονομασίας. Κάνουμε το δικό μας κρασί από τα δικά μας σταφύλια. Έχουμε έναν από τους ομορφότερους αμπελώνες γύρω, με πολλά αξιοθέατα. Αυτό από μόνο του μας κάνει πολύ μοναδικό. Έχουμε λάβει πολλά βραβεία στην κοιλάδα Yadkin που αποτελείται από επτά κομητείες: ο καλύτερος αμπελώνας, ο καλύτερος χώρος εκδηλώσεων και ο καλύτερος σεφ.

... στο κατώφλι σας, όμως ένας κόσμος μακριά από όλα αυτά!

Το κύριο κατάλυμα έχει τρεις ενοικιάσεις: Aspen, Birch και Cedar. Aspen (437,203) / Birch (437.950) είναι σουίτες 3 δωματίων βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού καταθέσει. Κάθε σουίτα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen size κρεβάτι με ένα μικρό χώρο γραφείου, 1 μπάνιο, μεγάλη ντουλάπα, και ενιαίο χώρο με κουζίνα, μικρό δωμάτιο φαγητού, και σαλόνι. Η κουζίνα έχει συσκευές κανονικής μεγέθους SS και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προετοιμάσει το φαγητό σας ακόμα και για τους γκουρμέ μάγειρες μεταξύ μας!

Το ρουστίκ διακόσμηση είναι κομψή και σίγουρα θα ευχαριστήσουν. Όλες οι μονάδες διαθέτουν WIFI, Premium TV Channels και εξωτερική ψησταριά.

Το σκεπαστό αίθριο διαθέτει τραπεζαρία, υπαίθριο καναπέ και ιδιωτικό φωτιστικό.

Φανταστείτε τον εαυτό σας με ένα δείπνο με κεριά ή πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, θαυμάζοντας την όμορφη θέα στο βουνό και ακούγοντας τους ήχους του ποταμού Roaring καθώς ρέει από μόνο μερικά πόδια μακριά από εσάς. Ναι, είναι τόσο κοντά! Απλά δεν παίρνει καλύτερα από αυτό!

Οι ανέσεις είναι τόσα πολλά που αυτό αμπελώνα γίνεται ένα προορισμό από μόνο του. Υπάρχει μια ιδιωτική παραλία, μια τρύπα κολύμπι, ιδιωτικό αλιευτικό στις όχθες του ποταμού και στις λίμνες. Υπάρχει επίσης πλώρη κυνήγι εποχής. Υπάρχουν μια σειρά από γκαζόν παιχνίδια όπως Bocce Ball, καλαμπόκι τρύπα Πέτα, πέταλο Pits, και κροκέ. Μια άλλη διασκεδαστική δραστηριότητα είναι να πικνίκ μεταξύ των αμπελιών, ή για εκείνο το θέμα, σε οποιοδήποτε σημείο του αμπελώνα κτήμα 50 στρεμμάτων.

Σημείωση: Η Μονάδα Κέδρος - είναι μια διώροφη μονάδα που κοιμάται οκτώ (μονάδα ID 1263826) αν θέλετε να την ελέγξετε.

Υπάρχουν πολλά μουσικά φεστιβάλ στην περιοχή: Merle Fest πραγματοποιείται η 3η εβδομάδα του Απριλίου, φεστιβάλ κρασιού αφθονούν επίσης στην περιοχή πολλά πραγματοποιείται το Μάιο. Οινοποιείο προσφορά μουσική και εκδηλώσεις τροφίμων. Έχουμε δυο οινοποιεία μέσα σε λίγα μίλια: οι οινοποιίες McRitchie & Ciderworks και οι οινοποιίες Jones Von Drehle.
Υπάρχουν μια σειρά από ιστορικά μνημεία της περιοχής, καθώς και την αλιεία, κανό-καγιάκ, πεζοπορία, ποδηλασία.
Για τα πλήρη στοιχεία, φωτογραφίες και σχόλια καταλύματος μας.

Το ημερολόγιο είναι ακριβείς. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να στείλετε αίτηση. Οι κρατήσεις είναι σαφώς στην ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ σύστημα δεν θα διπλό βιβλίο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προχωρήσει άμεσα στην ΚΡΑΤΗΣΗ όταν το ημερολόγιο δείχνει μια ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Λυπούμαστε που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ τυχόν εξαιρέσεις από τους ακόλουθους κανόνες:
1) 2 ΗΜΕΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ,
2) Η ικανότητα περιορίζεται σε 2 ανά τεμάχιο,
3) Δεν επιτρέπονται τα σκυλιά -NO σημασία το μέγεθος ή άν συμπεριφέρθηκε καλά,
4) Χωρίς παιδιά (ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ RIVER ρύθμιση δεν κατάλληλο για μικρά παιδιά, επίσης το θέμα Μονάδες φιλοξενήσει μόνο 2 επιβαίνοντες.
5) Απαγορεύεται το κάπνισμα σε ολόκληρη την ΑΜΠΕΛΙ

Παρακαλώ πηγαίνετε στις ανέσεις ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πλήρεις εξηγήσεις για τους λόγους πίσω από τις αποφάσεις αυτές. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Διαχειριστής καταλύματος

Josephine Silvey
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εστιατόριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
No fence by river, 20ft drop over granite.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
The entire vineyard is a non-smoking environment.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τράφιλ

Αυτό το κατάλυμα (πανδοχείο, Τράφιλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Roaring River Vineyards και Λέσχη Γκολφ Stone Mountain, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Stone Mountain State Park και Δημοτικό Πάρκο Elkin. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Roaring River Vineyards - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Stone Mountain State Park - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Stone Mountain - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ράντσο Hutchinson Homestead - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη Olde Beau - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Carol's Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Olde Tyme Country Cafe - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rock Creek Country Club - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bob's Charcoal & Seafood - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Anita's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 157 από 172 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 172 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 172 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 172 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 172 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Timothy R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
New Year Getaway
Great place for quiet weekend getaway. Food at Restaurant was just okay. Would have liked to use hot tub but sign stated for owners use only. Heater was a little noisy.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

thomas w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
As always we loved it
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

8/10 Καλό

Tom d.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Great spot but…
This was our second stay here after a few years. The property has a great spot with a restaurant terrace and lodging that overlooks the river. The restaurant has good food. The wine flight servings are abysmally small. The bottled wine is overpriced. The shared Aspen-Birch walls are too thin with loud neighbors. Lamps and other furnishings were dusty and had cobwebs. The shower curtain rod was rusty. Overall, spending time away in a beautiful location with access to nearby hikes overcame these little disappointments for an enjoyable weekend.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Teresa D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful
Very Nice
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Shay A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Total Tranquility - Undoubtedly, one of NC’s best kept secrets
The perfect place to unplug/disconnect, relax & rejuvenate! So grateful I stumbled upon this perfect getaway from the stressors of everyday life. The “Birch” cabin was cozy, charming, well-appointed and extremely clean…Everything we needed, plus!! The tranquility of the roaring river left us completely de-stressed. The food & wine at Chez Josephine was delightful…We dined on the covered deck overlooking the river & everything was delicious! We honestly hated to leave, but we are already planning another trip this December. We look forward to the cooler weather to take advantage of the cabin’s fire pit and the community outdoor fireplace. I still cannot believe we have this incredible property practically in our backyard (just over an hour away). Thank you to the owners for providing us such a memorable experience!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Josephine Silvey

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Josephine speaking: I was born in France of German parents, and moved to the States when I was 15 years. Graduated from San Jose State University with BS in Business Administration, with a concentration in accounting and a minor in economics. I worked for IBM for 17 years, and was transferred about every 3 years to a new location, including oversees assignment in Tokyo, Japan for 3 years. After that, I worked in Mergers & Acquisitions (M&A) at First Union Bank (now Wells Fargo Bank). My husband Tom and I live on our NC Vineyards.
Tom Speaking: I am from Harriman, TN and grew up on my beloved mountains, overlooking a beautiful lake. I graduated from Le Tourneau University with an Engineering degree, and have been working for Westinghouse which later became Siemens. I had to work on numerous projects which required extensive travel abroad (China, Japan and in Europe). I developed a taste for traveling and was happy that Josephine loves traveling as well.

Josephine and I met in Charlotte and got married in 1993. Both of us were married before so we blended our children into our new family (Josephine‘s daughter and my two daughters and son). We are now empty-nesters, but the family keeps growing with the addition of grandchildren, three grandsons, one grand-daughter, and another on the way!
Since acquiring the vineyard, we have traveled extensively to wine growing regions to develop our knowledge of viticulture and enology. Our knowledge must include best practices used, not only in our region, but also in other parts of the world.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The setting of this property is gorgeous and reminiscent of picturesque French hillsidevineyards situated on the slopes of a river. We knew we had a gem, and soon after the dream was born. We wanted others to discover what we had found, an area rich in history, of moonshine and NASCAR, close to Stone Mountain State Park, the Blue Ridge Mountains, and dotted with many wineries along the NC Wine Route. People come here from all over to enjoy the foliage in fall, to hike, fish, hunt, and partake of all the things the region has to offer.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You have the opportunity to stay in an upscale apartment on a private riverside vineyard estate. You enter the property through an elegant entrance, with two fishing ponds on each side, and see the vineyard going up the slope. You drive to the lodgings situated on the bank, literally just feet away of the Roaring River. The two-story home has a wrap-around porch on each level that offers great views of the river, the grist-mill ruins, 'The Gathering Place' with its indoor-outdoor fireplace available to groups with multiple rentals. The beauty of the setting slowly registers with you, as you take in the view. You hear the sounds of the river cascading over large boulders, and the next thing you know you’re fishing and hoping to catch that “prize winning” trout. If fishing does not suit you, you can opt to relax on the sandy beach further down river, catch-up on some reading, cool-off in the water or picnic in the vineyards. Nature lovers will enjoy the sightings of the abundant wildlife. You can chose to relax or engage in as many activities as the region has to offer, it’s up to you! One of the benefits of being on a private estate is that you can fish on our private ponds year-round without a license. We also allow bow-hunting on our grounds. For those of you “wannabe” grape-growers, you can pick the grapes at harvest time or help crush grapes. We are open to that! Who knows, there may be a budding winemaker among you! There are many attractions on the estate, and around the region to have you coming back time after time.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες