Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφα διακοσμημένα 1600sqft Condo σε προνομιακή τοποθεσία

Όμορφα διακοσμημένα 1600sqft Condo σε προνομιακή τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για Beautifully Appointed 1600sqft Condo in Prime Location

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφα διακοσμημένα 1600sqft Condo σε προνομιακή τοποθεσία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Scottsdale, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTPC Scottsdale Champions Course4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Kierland Commons6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφα διακοσμημένα 1600sqft Condo σε προνομιακή τοποθεσία

Η οικογένειά μας έχει επισκεφθεί την περιοχή του Φοίνικα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, μετά την οποία αποφασίσαμε ότι αυτό είναι όπου "σπίτι μακριά από το σπίτι" μας θα είναι. Η κοινότητα της Βόρειας Scottsdale Χωριών Βόρεια αποδείχθηκε ότι είναι μια τέλεια επιλογή - μια νεότερη εξέλιξη, όμορφα διαμορφωμένους με ώριμα δέντρα σε όλη την ιδιοκτησία, κοντά σε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα του Phoenix, και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια για ψώνια για καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης και πολλά άλλα. Με το θεαματικό σκηνικό της σειράς McDowell Mountain, αυτή η περιφραγμένη κοινότητα προσφέρει ένα ήσυχο θέρετρο που μοιάζει με όαση, με 4 θερμαινόμενες πισίνες κολύμβησης και υδρομασάζ, γήπεδο τένις και μονοπάτια. Horizon Park βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο, προσφέροντας πολλές ανέσεις, όπως μπάσκετ, τένις, βόλεϊ άμμο, ποδηλατόδρομοι και πολλά άλλα. Επίσης σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η αραβική βιβλιοθήκη και το υδάτινο κέντρο McDowell Heights, με επεκτατική ανέσεις γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα αγκαλιά, θαλάσσιο πάρκο, skate park του σκάφους και μια σειρά άλλων υπηρεσιών.

Η μονάδα condo είναι το μεγαλύτερο μοντέλο διατίθεται στην ιδιοκτησία - ένα πολύ φωτεινό και ανοιχτό σχέδιο δεύτερο άκρο όροφο μονάδα με 9 πόδια οροφές που βρίσκονται κοντά στις ζώνες 2 πισίνα, μπάρμπεκιου γκριλ και το γήπεδο τένις. Είναι κρυμμένο στη μέση του συγκροτήματος, μακριά από τους γύρω δρόμους. Παρέχει πάνω από 1600 τετραγωνικά πόδια του εσωτερικού χώρου διαβίωσης και δύο εξαιρετικά μεγάλες βεράντες που δελεάζουν με θέα τις δεντροστοιχίες Greenbelt - ιδανικό για αυτή την εξωτερική πρωινό, ένα μεσημεριανό ύπνο σε ένα ιδιωτικό σκιασμένη περιοχή, ή ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Νέα όμορφη καρυδιά δάπεδο καλύπτει τώρα το σαλόνι και τραπεζαρία, τονίζεται από ένα ζεστό μαλλί χαλί. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ποιότητα πλακάκια δαπέδου και για πάγκους από γρανίτη στην κουζίνα, μπάνιο και είσοδο περιοχές, από ανοξείδωτο συσκευές κουζίνας χάλυβα, high-end έπιπλα, αναβαθμισμένο εξοπλισμό και φωτισμό, 50 "με επίπεδη οθόνη TV σύστημα ψυχαγωγίας με καλώδιο HD, το Blu-ray / DVD player και ηχοσύστημα στο σαλόνι, 39 'LED τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, 32' LED τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο βασίλισσα και WiFi σε όλο. Η μεγάλη κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και έτοιμη να υποστηρίξει οποιαδήποτε περιπετειώδη μάγειροι εκεί έξω, εκτός αν τα πολλά φανταστικά εστιατόρια στη γύρω περιοχή σας κερδίσει. Το φαγητό κουζίνα γωνιά τρεις έδρες άνετα, ενώ το επίσημο τραπέζι τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει 6-8 άτομα. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king-size κρεβάτι, μεγάλο μπάνιο με διπλό νεροχύτες και με καινούρια πλακάκια καμπίνα ντους, και ένα δωμάτιο-ντουλάπα? το δωμάτιο έχει ένα νέο σύνολο queen size κρεβάτι και τηλεόραση? Η τρίτη κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και επιφάνεια εργασίας / υπολογιστή, και γι 'αυτό έκπληξη επισκεπτών, έχουμε ένα pull-out δίδυμο κρυμμένα μέσα σε μεγάλο οθωμανικό σαλόνι μας.

Θα είστε σε θέση να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας κάτω από ένα σκεπασμένο σημείο ακριβώς μπροστά από τη μονάδα - υπάρχει επίσης άφθονο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών, καθώς και. Το γήπεδο του τένις είναι μόλις 100 γιάρδες μακριά, όπως και οι 2 από τις 4 μεγάλες θερμαινόμενες πισίνες, το καθένα με ευρύχωρο κατάστρωμα, πολλά ξαπλώστρες, υδρομασάζ, αίθουσα αλλαγή και εγκαταστάσεις τουαλέτα. Εάν μπάρμπεκιου είναι το πράγμα σας, τότε φωτιά μέχρι αυτές τις μπριζόλες για τις ψησταριές αερίου που βρίσκονται δίπλα σε κάθε πισίνα.

Δεν έχετε ένα αυτοκίνητο; Δεν είναι πρόβλημα! Ακριβώς απέναντι από το δρόμο από τα χωριά της Βόρειας υπάρχουν δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σου στο Safeway ή AJ, το οποίο προμήθευε εκλεκτών εδεσμάτων που προσφέρει νόστιμα έτοιμα γεύματα, γεύματα μπάρμπεκιου, φρέσκο ​​σούσι από το μπαρ, καφέ κατά παραγγελία, και τόσο πολύ περισσότερα. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν εστιατόρια (Flo της Ασίας, Starbucks, Πίτα ζούγκλα, Chipotle, Yoghurtology και πολλές επιλογές fast food), δύο φαρμακεία, κομψές μπουτίκ ειδών ένδυσης, ιαματικά λουτρά, τα τραπεζικά ιδρύματα, για να αναφέρουμε μερικές. Ό, τι χρειάζεστε είναι ακριβώς εδώ.

Είτε βρίσκεστε στην περιοχή για διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας, μια σύντομη περιπέτεια διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους, Χωριά Βόρεια είναι απολύτως τέλεια τοποθεσία. Μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ της περιοχής απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια, όπως είναι το 101 αυτοκινητόδρομο, Δυτική World, Rawhide, Taliesen Δύση και την κλινική Mayo. Μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική εμπορική και την ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης Scottsdale, μια απλή 15 λεπτά οδικώς από την ιδιοκτησία, ή το επαγγελματικό μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ χώρους, τα πάντα για ένα 30 λεπτά με τα πόδια.

Τέλος, για την οικογένειά μας, είναι λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τα McDowell Sonoran Preserve πύλη Trailhead σε πάνω από 58 μίλια από μονοπάτια στην έρημο και την ομορφιά της σειράς McDonnell βουνό ήταν σίγουρα μας επέτρεψε να απολαύσετε τα καλύτερα της φυσικής ομορφιάς της Αριζόνα με το ποδήλατο και πεζοπορία.

Έτσι καλωσορίζουμε στον τόπο μας και να απολαύσετε. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη συνταξιοδότησή μας, ώστε να μπορούμε να εκτιμήσουμε πραγματικά όλο αυτό το στολίδι του τόπου έχει να προσφέρει.

Διαχειριστής καταλύματος

Eva Szczerba
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No use of fireplace

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σκότσντεϊλ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Σκότσντεϊλ) βρίσκεται στα βουνά. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter και Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Όρος Camelback και Βοτανικός Κήπος Desert. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Scottsdale Golf Place και Mountain View Park. Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με αναρρίχηση βράχου, μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Scottsdale, AZ

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • TPC Scottsdale Champions Course - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Talking Stick Resort Casino - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σκότσντεϊλ, Αριζόνα (SCF): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wendy's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barro's Pizza - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Chipotle Mexican Grill - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Jack In The Box - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dennis Z., Unionville, ON

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Wonderful Condo
It’s not often you stay at a rental where you truly feel at home while you’re there. We’ve just spent 2 wonderful months at Eva’s condo and the unit met all our expectations. It was large, clean, nicely decorated, very well maintained and was fully equipped with everything we could possibly need. The location was safe and perfect for its proximity to many grocery stores, restaurants, health services, hiking trails and cycling. Eva was exceptionally responsive to any questions we had and we would definitely stay here again. Thank you, Eva, for sharing your lovely home with us!
Πραγματοποίησε 56 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

David S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Staycation
The condos at Villages North in Scottsdale are perfectly situated to easily access everything that spells so much fun when visiting this area. And it doesn’t get any better than feeling completely at home when you are away from home. Thank you Eva and John for providing absolutely everything needed in your beautiful vacation property, it made our stay a fabulous experience!
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Judi F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great condo in a great location
My stay of more than a month was terrific. Eva is a gracious and frriendly host who has a lovely, very spacious condo and pays attention to the details, any time I thought of something I needed and looked for it, it was there. The location is excellent, convenient, and the property is attractive and quiet, even though it's near a busy corner. I felt safe and comfortable, and would stay again. Thanks to Eva for sharing her lovely home. .
Πραγματοποίησε 35 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Lynne P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great condo with great location
We loved our stay at Eva's place. The condo is beautiful , clean and full of everything we needed. Eva was easy to communicate with. The location is great...grocery , drugstores, boutiques and restaurants all within a short walk. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Charlie K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
This condo exceeded my expectations. I stayed for two months, it was very comfortable, well maintained, quiet, and the owner was fabulous; whenever I had a question or need, it was taken care of.
Πραγματοποίησε 55 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Eva Szczerba

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Family of five who have travelled extensively and absolutely love all that the area has to offer!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location! Location! Location!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πολωνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων