Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

Ρουστίκ Λίμνη Tahoe Καμπίνα w / Mtn Προβολές & Πίνακας Πισίνας

Ρουστίκ Λίμνη Tahoe Καμπίνα w / Mtn Προβολές & Πίνακας Πισίνας

Συλλογή φωτογραφιών για Rustic Lake Tahoe Cabin: 2 Blocks to Truckee River

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Αίθουσα παιχνιδιών
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ρουστίκ Λίμνη Tahoe Καμπίνα w / Mtn Προβολές & Πίνακας Πισίνας

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα163 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
South Lake Tahoe, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Lake Tahoe5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒουνό για Σκι Adventure Mountain8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Fallen Leaf Lake19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡίνο, Νεβάδα (RNO-Διεθνές Αεροδρόμιο Reno-Tahoe)82 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρουστίκ Λίμνη Tahoe Καμπίνα w / Mtn Προβολές & Πίνακας Πισίνας

Ρουστική γοητεία βουνών περιμένει τη διαμονή σας σε αυτό το άνετο καμπίνα ενοικίασης διακοπών στην South Lake Tahoe! Μόλις βγείτε μέσα σε αυτό το γοητευτικό σπίτι, θα απολαύσετε την αισθητική του βουνού με πέτρινο τοίχο που πλαισιώνει τη διακοσμητική εστία ξύλου στο καθιστικό. Ιδανικό για οικογένειες ή για φίλους, αυτή η ιδιοκτησία 3 υπνοδωματίων και 2 λουτρά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα στον κατοικημένο χώρο των 1.750 τετραγωνικών ποδών και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τους προορισμούς για σκι ή τη λίμνη Tahoe για την απόλυτη ορεινή απόδραση !

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Master Υπνοδωμάτιο: Κρεβάτι με Κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 2: Πλήρες κουκέτα με διπλό κρεβάτι Υπνοδωμάτιο 3: Κρεβάτι Queen | Οικογενειακό δωμάτιο: Καναπές κρεβατοκάμαρας | Αίθουσα πισίνας: Futon | Πρόσθετος ύπνος: 2 κλινοσκεπάσματα

Αυτό το σπίτι καμπίνας προσφέρει ένα γραφικό καταφύγιο South Lake Tahoe, με σύγχρονες ανέσεις, ρουστίκ γοητεία και πολλά εξωτερικά μπαλκόνια για μια οικεία εμπειρία από το σπίτι.

Ένα μεγάλο κέντρο τηλεόρασης και ψυχαγωγίας με επίπεδη οθόνη περιμένει εσάς και τους καλεσμένους σας όταν είστε έτοιμοι για κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στο παρακείμενο δωμάτιο είναι ιδανική για τον τοπικό σεφ για να ετοιμάσει ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό. Ενώ μαγειρεύετε δείπνο, κρατήστε τα αγαπημένα ρούχα διακοπών σας φρέσκα με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο που βρίσκεται ακριβώς στην κουζίνα.

Στον επάνω όροφο, προκληθείτε στους καλεσμένους σας σε ένα φιλικό παιχνίδι της πισίνας ή συγκεντρώστε γύρω από το τραπέζι για το αγαπημένο σας παιχνίδι με κάρτες. Με ένα Xbox στο δωμάτιο κουκέτα και μια συρόμενη πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι, αυτό είναι το απόλυτο σημείο hangout!

Απολαύστε την απαραίτητη ξεκούραση στα άνετα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν μια επιλογή από άνετα κρεβάτια και όμορφη θέα στη φύση. Ως μπόνους, τόσο η κύρια κρεβατοκάμαρα όσο και η κρεβατοκάμαρα διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης για την απόλαυση θέασης.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Εσείς και οι σύντροφοι του ταξιδιού σας σίγουρα θα απολαύσετε τη φανταστική τοποθεσία αυτού του σπιτιού, κοντά σε όλα όσα έχει να προσφέρει η South Lake Tahoe.

Το καλοκαίρι, μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα, επιβίβαση με κουπί και κολύμπι στη μαγευτική λίμνη Tahoe. Τις ημέρες που προτιμάτε να βρίσκεστε στην ξηρά, θα βρείτε μια ατελείωτη προσφορά παρθένων μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας βουνού κοντά.

Κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο βουνό για σκι ή snowboard στο Heavenly Mountain Resort, τη Σιέρα ή το Kirkwood, τα οποία είναι όλα περίπου 14-25 λεπτά από το σπίτι. Εάν το σκι δεν είναι αρκετό, οι ιδιότητες πέρα από το δρόμο πίσω μέχρι ένα Εθνικό Δρυμό. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους από το σπίτι καθώς σκαρφαλώνουν και toboggan κάτω από τους λόφους της γειτονιάς.

Ανεξάρτητα από την εποχή, η ζωντανή πόλη της South Lake Tahoe διαθέτει εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια, καταστήματα και ακόμα καζίνο για την ψυχαγωγία σας!

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν WiFi, κεντρική θέρμανση, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, καλωδιακή τηλεόραση, DVD player, Xbox, πλυντήρια ρούχων, πακέτο N-Play, πολυθρόνα και πολλά άλλα!
-Fantastic South Lake Tahoe τοποθεσία - Ένα ιδιωτικό σπίτι που παρέχει εύκολη οδήγηση στο Heavenly Mountain Resort, Lake Tahoe, South Lake Tahoe, καταστήματα και εστιατόρια!

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Φιλικό προς τα κατοικίδια με τέλη 50 € ανά διαμονή (μέγιστο 1 σκυλί επιτρέπεται, όριο βάρους 70 λιβρών)
- Δεν επιτρέπονται μεγάλα πάρτυ ή γεγονότα. Μικρότερες συγκεντρώσεις που εξετάστηκαν με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (παρακαλώ ερευνήστε με το Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 7 κρεβάτια και μέχρι 10 άτομα με χρήση του futon στην αίθουσα της πισίνας, καναπέ-κρεβάτι στο οικογενειακό δωμάτιο και 2 πτυσσόμενα κρεβάτια. Πριν από τη διαμονή σας, απευθυνθείτε στον ιδιοκτήτη σπιτιού με αιτήματα περισσότερων από 7 ατόμων
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in
 - Άδεια # 0881

Νότια Λίμνη Tahoe Περιορισμοί:
- Οι επιθεωρητές περιοχής επιβάλλουν αυστηρά όλες τις διατάξεις περί ενοικιαζόμενων ενοικιάσεων (στάθμευση, παραβιάσεις θορύβου, κάμπινγκ κ.λπ.). Σε περίπτωση παραλαβής παραπομπής, ο επισκέπτης θα είναι υπεύθυνος για την καταβολή τόσο των αναφορών φιλοξενούμενων όσο και των κατόχων, έως και 2.000 $
- Για να αποφύγετε αναφορές, ακολουθήστε όλους τους κοινοτικούς κανόνες όπως περιγράφονται στο Βιβλίο Καλωσορίσματος και παρατηρήστε ήρεμες ώρες μεταξύ 10:00 μ.μ. και 8:00 π.μ.
- Σημειώστε: πρέπει να σταθμεύετε μόνο σε καθορισμένους χώρους (γκαράζ, πλακόστρωτο δρόμο, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ή χώρο στάθμευσης). Τα οχήματα δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν στο δρόμο
- Το κάμπινγκ στην ιδιοκτησία απαγορεύεται αυστηρά

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve Vacation Rental Network
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
A maximum of 1 pet is allowed.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σάουθ Λέικ Τάχο

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Κρίστμας Βάλεϊ (Σάουθ Λέικ Τάχο). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Heavenly Ski Resort (Χιονοδρομικό Κέντρο) και Τελεφερίκ Σκι Heavenly Gondola, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Κρατικό Πάρκο Κόλπου Emerald. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο περιηγήσεων με αερόστατο Lake Tahoe Balloons και Μίνι Γκολφ Ουράνιου Χωριού. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Powerboating σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
South Lake Tahoe, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Lake Tahoe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βουνό για Σκι Adventure Mountain - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Sierra-at-Tahoe Resort - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Heavenly Gondola - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Fallen Leaf Lake - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λέικ Τάχο, Καλιφόρνια (TVL): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bert's Cafe - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cuppa Tahoe - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lake Tahoe AleWorX - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 49 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 64 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sofia S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Tahoe getaway
This was a great property and the location was a dream from my perspective bringing 3 kids and 2 dogs as it’s on a quiet street across from forest land with a hill that was perfect for snow play. Owner was great with communication and accommodating a late checkout. Neighbors were friendly, would stay again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Minerva X.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Location
Home was in a beautiful location, quiet neighborhood, great home
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Monica

AWESOME!!!
We had such a wonderful time and experience. The cabin was perfect. Thank you!!!

8/10 Καλό

Dana R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great home to experience Tahoe
We enjoyed our stay at Steve’s home! The house was clean, well stocked, and had plenty of indoor and outdoor space to enjoy. Unfortunately, our group of 6 only had 1 working shower with hot water after numerous attempts throughout the trip to get the 2nd one working. Steve was very prompt and helpful in trying to assist us, but this is something to note if you are a larger group. Overall this was an awesome home in a great location!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Roberto O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super nice
I will do it more times
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve Vacation Rental Network

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων