Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Νέα ζεστή βίλα με μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και πέτρινο μπάρμπεκιου

Νέα ζεστή βίλα με μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και πέτρινο μπάρμπεκιου

Συλλογή φωτογραφιών για New cozy Vila with great heated Pool and Stone barbeque

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Νέα ζεστή βίλα με μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και πέτρινο μπάρμπεκιου

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Baška, Primorsko-goranska županija
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBaška Port2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Vela3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡιέκα (RJK)45 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Stara Baska56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νέα ζεστή βίλα με μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και πέτρινο μπάρμπεκιου

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια τέλεια διακοπές σε ένα άνετο διαμέρισμα κοντά στην πόλη του Baška, σε ένα όμορφο νησί της Krk. Το νησί Krk είναι γνωστό ότι είναι το πιο πυκνοκατοικημένο νησί της Αδριατικής, με πολλές όμορφες πόλεις και χωριά. Έχει επίσης θεωρηθεί ότι είναι το μεγαλύτερο νησί της Αδριατικής εδώ και πολλά χρόνια.
Μια γέφυρα Krk που συνδέει το νησί με την ηπειρωτική χώρα, μαζί με το διεθνές αεροδρόμιο, κάνει το νησί Krk το πιο προσβάσιμο νησί για όλους τους επισκέπτες που προέρχονται από την ηπειρωτική Ευρώπη αναζητώντας τη μεσογειακή ατμόσφαιρα. Το Baška διαθέτει πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.
Μεταξύ άλλων βρέθηκε ένα φημισμένο ταμπλέτα Baška από το έτος 1100 στην εκκλησία του St. Η Λούσι, η κοντινή Jurandvor. Αυτό είναι όπου ζεστά διαμερίσματα μας βρίσκονται, στο Jurandvor, μόλις 2 χλμ. Από το υπέροχο Baška? σε μια ήσυχη περιοχή κοντά στη διάσημη παραλία και την πόλη Baška, αλλά σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από όλες τις ανέσεις, την κυριότερη παραλία με βότσαλα και τη μαγεία των βραδινών εκδηλώσεων. Μακριά από όλα τα γεγονότα, αλλά αρκετά κοντά για να τα απολαύσετε, σας προσφέρουμε ένα μέρος για να χαλαρώσετε, να βουτήξετε σε μια πισίνα και να απολαύσετε ένα καλό BBQ το βράδυ.
Τα Sunny Rock Apartments είναι μάλλον νέα πολυκατοικίες, τα οποία αρχίσαμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μόνο στα μέσα του 2015. Έχουμε ακούσει και μαθαίνουμε από τους καλεσμένους μας και πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλη την άνεση που μπορεί να χρειαστείτε για τις διακοπές σας. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι και να απολαύσετε το χρόνο σας όσο το δυνατόν περισσότερο στο Sunny Rock Apartments. Η άνεσή σας είναι πραγματικά αν ψάχνετε για κάτι εμπνευσμένο και αυθεντικό, έπειτα έχετε έρθει στο σωστό μέρος, γιατί σε μας οι λεπτομέρειες έχουν σημασία.
Σε ιδανική τοποθεσία σε μια ήσυχη περιοχή, χωρίς θόρυβο από το δρόμο ή τα καφέ, σας συνιστούμε το Sunny Rock Apartment για οικογένειες ή ομάδες από 6 μέχρι 8 ενήλικες που του αρέσουν οι γαλήνιες διακοπές για να χαλαρώσετε και να πάρετε τα επίπεδα ενέργειας γεμάτα με τη φύση παντού εσείς.
Τα Sunny Rock Apartments είναι μάλλον νέα πολυκατοικίες, τα οποία αρχίσαμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μόνο στα μέσα του 2015. Χτίστηκαν με πολλή αγάπη και φροντίδα, προσεκτικά επιπλωμένα ώστε να επιτρέπουν όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες μας και διακοσμημένες με μεσογειακό άγγιγμα, έτσι ώστε να σας θυμίζουν πού βρίσκεστε όλη την ώρα.
Κάθε διαμέρισμα προσφέρει μια ανοικτή έννοια ροής σε ένα ισόγειο. Ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα σε έναν ανοιχτό χώρο, δίνει σε αυτό το χώρο ένα μοναδικό ευρύχωρο συναίσθημα μεγαλύτερων βιλών. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για 8 άτομα και περιλαμβάνει επίσης πλυντήριο πιάτων. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα μπάρμπεκιου στη βεράντα δίπλα στην πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα δείπνα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Χρησιμοποιήστε τοπικό ελαιόλαδο, βότανα και μπαχαρικά όπως δεντρολίβανο, ρίγανη και φύλλα δάφνης για να προετοιμάσετε τις μεσογειακές κουζίνες.
Η πισίνα είναι κάτι παραπάνω από να ανανεωθεί. Θα δώσει στα παιδιά ατέλειωτη χαρά να περάσουν αμέτρητες ώρες από τις 11 π.μ. - 5 μ.μ., όταν ο ήλιος είναι συνήθως πολύ ισχυρός για να πάει στην παραλία. Για εμάς τους ενήλικες, μια βουτιά με ένα caipirinha στο χέρι κάνει τις διακοπές απλά τέλειες.
3 υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο και ένας άνετος καναπές στο ισόγειο θα δώσει την άνεση σε 6 και μέχρι 8 ενήλικες. Με δύο μπάνια στον πρώτο όροφο και μια επιπλέον τουαλέτα στο ισόγειο, μπορείτε να έχετε ιδιωτικότητα και να αποφύγετε τις κυκλοφοριακές συμφόρηση το πρωί.
Υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα δίδυμο στον πρώτο όροφο. Ο πρώτος όροφος προσφέρει βεράντα με θέα στη θάλασσα και αιώρα για να χαλαρώσετε ή να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ενώ περιβάλλεται από τη φύση.
Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση.
Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης για 4 οχήματα δίπλα στο σπίτι.


Διαχειριστής καταλύματος

Daniel
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 31873619790

Σχετικά με την περιοχή

Μπάσκα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Μπάσκα) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εκκλησία της Αγίας Λουκίας και Ερείπια Παρεκκλησιού του Αγίου Πέτρου, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι της Μπάσκα και Baška Port. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Baška, Primorsko-goranska županija

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Baška Port - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Vela - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Μπάσκα - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραθαλάσσιος Χώρος Περιπάτου Baska - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Stara Baska - 56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ριέκα (RJK): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cicibela - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe Bar Ul8ka - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Bistro Forza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe bar Mala riva - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe Bar Strand - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Johannes B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sunny
Great spacious house with 2 separate Bedrooms and Bathrooms. Nice Terrace and private pool. Super friendly host with very quick response times. Thanks for having us!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Katharina M., Würzburg

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Insgesamt sehr schöner Aufenthalt
Die Kommunikation mit dem Vermieter war richtig unkompliziert und angenehm. Er zeigte sich sehr hilfsbereit und war sehr zuvorkommend. Auch mit dem Haus waren wir rundum zufrieden und es hat uns an nichts gefehlt. Wenn man zu acht reist, müssen zwei Personen im Wohnzimmer/Küche übernachten. War in unserem Fall aber nicht weiter problematisch. Gerne jederzeit wieder😊
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Irina D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholsamer Urlaub in einem schönen Haus
Sehr freundlicher Vermieter, über ein Empfangsgeschenk haben wir uns sehr gefreut. Das Haus ist gut ausgestattet. Nur das Wasser im Pool war kalt. Bei unserem Aufenthalt war das Wetter nicht so toll, den beheitzbaren Pool konnten wir leider nicht nutzen. Die Wassertemperatur wurde zwar höher eingestellt, aber zwei Tagen haben nicht gereicht, damit das Wasser wirklich wärmer wird.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Patrick M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schönes Haus, ideal für Familien
Sehr schönes und gut ausgestattetes Haus. Highlight waren der Pool und der gemauerte Grill / Outdoorküche. Der Strand von Baska ist fußläufig ein wenig weiter entfernt (ca. 25 Minuten), da wir aber sowieso mit dem Auto zu anderen, weniger überfüllten Stränden gefahren sind war das kein Problem. Sehr gutes Restaurant und Supermarkt sind dagegen wirklich nah. Insgesamt haben wir hier einen sehr schönen Urlaub verbracht und können sowohl das Haus als auch den Vermieter uneingeschränkt empfehlen.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Yannick S., Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top Ferienhaus
Sehr freundlicher und zuverlässiger Vermieter. Das Haus war TOP

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Daniel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων