Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

OBX Fin & Tonic 3BR / 2BA Σπίτι 2η σειρά Ήχος & 3η σειρά Ωκεανών

OBX Fin & Tonic 3BR / 2BA Σπίτι 2η σειρά Ήχος & 3η σειρά Ωκεανών

Συλλογή φωτογραφιών για OBX Fin&Tonic 3BR/2BA House, 2nd row Sound & 3rd row Ocean Views, 8 max, 30% off

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος OBX Fin & Tonic 3BR / 2BA Σπίτι 2η σειρά Ήχος & 3η σειρά Ωκεανών

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα107 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Frisco, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Frisco Beach3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαFrisco Native American Museum-Μουσείο15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤουριστικό Κέντρο Πληροφοριών Hatteras Village Welcome Center7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

OBX Fin & Tonic 3BR / 2BA Σπίτι 2η σειρά Ήχος & 3η σειρά Ωκεανών

7 / 20-27 / 19 & 8 / 3-17 / 19 ανοιχτές εβδομάδες! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αυτή την κατοικία OBX Fin & Tonic 3BR / 2BA, ο ιδιοκτήτης απαιτεί 3 εβδομάδες min. προειδοποίηση πριν από τη διαμονή σας και κράτηση μέσω διαδικτύου λόγω 2 ηλεκτρονικών μηνυμάτων και πληρωμών που εκκαθαρίζουν την τράπεζά μας. Ζούμε 8 ώρες μακριά και δεν μπορούμε να σας συναντήσουμε κατά το check in. Όλα τα ερωτήματα VRBO και οι online κρατήσεις πρέπει τώρα να περάσουν από το VRBO. com. Σαβ έως Σαβ εβδομαδιαία μίσθωση μόνο ή 3 νύχτες min μεταξύ Σαβ σε Σάββατο από Οκτ - Μάρτιος Μηνιαία ενοίκια από Οκτ - Μάρτιο προσθέστε $ 500 επιστρέψιμη εγγύηση μηνιαία κατάθεση που καταβάλλεται στον ιδιοκτήτη. Όλα τα ενοίκια πρέπει να υπογράψουν τη φόρμα ενοικίασης ενοικίασης ιδιοκτησίας μαζί με τις πληροφορίες σας και τη δική μας σε αυτό προτού να σας ταχυδρομήσουμε τα κλειδιά και τα περάσματα στάθμευσης, όλα. Δεν υπάρχει check in, καθώς όλα αποστέλλονται σε εσάς.

Το OBX Fin & Tonic σπίτι μας έχει μια εξαιρετική τοποθεσία, υπέροχη θέα του ωκεανού και του ήχου! Δωρεάν WiFi & Pet friendly! Νέο εξωτερικό ντους με ζεστό νερό! Απρίλιος - Σεπτέμβριος - Εβδομαδιαία ενοικίαση μόνο από Σάβ να Sat. Το «Fin & Tonic» 3BR / 2BA που έχει ανεγερθεί στην παραλία έχει υπέροχο ήχο και μερικές μικρότερες θέα στον ωκεανό. Αυτό το ωραίο οικογενειακό σπίτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και μπορεί να φιλοξενήσει 8 max, 3 queens και 2 futons στο den, φιλικό προς τα κατοικίδια και δωρεάν WiFi! Εξαιρετική τοποθεσία! 2 λεπτά. με τα πόδια από τον ήχο ή τον ωκεανό και την παλιά (απομακρυσμένη) προβλήτα Frisco. Μεγάλη Ψάρεμα & Surfing, και βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο αριστοκρατική γειτονιά! Περπατήστε από το σπίτι μας στο νέο εστιατόριο θαλασσινών Quarterdeck! Επιτρέπονται τα κατοικίδια! Cozy, Προσιτό, κοντά στην παραλία και ιδανικό για οικογενειακές διακοπές! Νέα στέγη & νέα Crows Nest στην κορυφή του σπιτιού & στέγης το 2015! Εξαιρετικές τιμές, τοποθεσία & θέα στον ωκεανό και ήχο! Μεγάλη τοποθεσία για σέρφινγκ και ψάρεμα από την παλιά προβλήτα Hatteras / Frisco πίσω από το σπίτι.

3-νύχτα λεπτά. Από Οκτ-Μαρ. Μηνιαία μισθώματα από Οκτώβριος - Μάρτιος. Sat. να Sat. εβδομαδιαία ενοίκια από τον Απρίλιο-Σεπτέμβριο Σπίτι ξαναχτίστηκε το 2012 και όλα τα νέα έπιπλα Beachy, συσκευές και διακόσμηση προστεθεί το 2013. Νέο φορητό πλυντήριο πιάτων προστεθεί 12/14! Μας νεότερο διακοπές / μακροχρόνια μίσθωση σπίτι »Fin & Tonic» στις εξωτερικές τράπεζες -. OBX αγοράστηκε το Μάρτιο του 2012, αναβαθμίστηκε πρόσφατα και βρίσκεται σε 54349 NC εθνική οδό 12, Marlin Village Subd, σε Frisco, NC 27936, Dare County, NC & 5 λεπτών. Οδηγήστε βόρεια του Cape Hatteras.

Αυτή η εξωτερική τράπεζα (OBX) 3BR / 2BA raised beach house είναι προς ενοικίαση από τον ιδιοκτήτη. Σπίτι κοιμάται 8 max., 1152 τετραγωνικά πόδια και είναι 3η σειρά στο ωκεανό & 2η σειρά σειρά στον ήχο. Εξαιρετική τοποθεσία με θέα στον ωκεανό και τον ήχο θέα. Πολύ κοντά στην Frisco Pier. 1-2 min. Περπατήστε από σπίτι σε ωκεανό ή ήχου. Σπίτι πίσω από Frisco Pier! Βρίσκεται σε NC 12 ακριβώς βόρεια του Cape Hatteras Pier στο Frisco. (Oceanside NC 12). Περίπου. 10 λεπτά το αυτοκίνητο βόρεια του οχηματαγωγού Ocracoke! Περίπου. 15 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια του ακρωτηρίου Hatteras Φάρος! Μεγάλη ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ και ψάρεμα σε OBX σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της ανατολικής ακτής της ΝΑ! Υπέροχη θέα και τοποθεσία! Επιτρέπονται τα κατοικίδια! Νέο - κανένα όριο βάρους σκύλου. 1-2 σκύλοι max. Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν γάτες! Δωρεάν WiFi!

Η ενοικιαζόμενη κατοικία "Fin & Tonic" ανακαινίστηκε πρόσφατα και αναβαθμίστηκε από 2012-216. Όλα τα νέα έπιπλα Beachy, συσκευές και διακόσμηση στο σπίτι. House είναι 3η σειρά στο ωκεανό & 2η σειρά σειρά στον ήχο. Εξαιρετική τοποθεσία με κάποια θέα στον ωκεανό και υπέροχη θέα ήχο. 2-min. με τα πόδια σε Frisco Pier. 1-2 min. Με τα πόδια από το σπίτι είτε στον ωκεανό ή ήχου. Δημόσια πρόσβαση στην παραλία πίσω από το σπίτι. Σπίτι είναι περίπου 1000 πόδια ΒΔ πίσω από Frisco Pier! Καταπληκτική θέα του ήχου και της κορυφής θέα στον ωκεανό από την 3η σειρά ή περίπου 300 πόδια σε ωκεανό!

Όλες οι νέες αναβαθμίσεις: Ξύλινες πλατφόρμες στην πρόσοψη και στη πίσω βεράντα, Σύστημα HVAC, Υδραυλικά & θερμοσίφωνες, Εξωτερική θερμαινόμενη ντουζιέρα, Ηλεκτρικές, ξυλουργικές και δομικές βάσεις, μόνωση στο σπίτι, Νέες συσκευές - Ψυγείο, Επίπεδη σόμπα, Πλυντήριο / Πλαίσιο "T", Pro Landscapping, Εσωτερική ζωγραφική, Νέα χαλιά και δάπεδα, Νέα στέγη, Νέες εμπρός και πίσω πόρτες, Νέο κέδρο κούνημα στο εξωτερικό του σπιτιού, Νέα 42 'έγχρωμη καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης στο Den, Δωρεάν WiFi!, Επιτρέπονται τα κατοικίδια!, Νέο φορητό πλυντήριο πιάτων, & νέα φτερά φωλιά & νέα στέγη σε 5/15! Νέο εξωτερικό ντους το 2017.

Η τιμή περιλαμβάνει όλα: Έκπτωση, Όλοι οι φόροι, οι χρεώσεις, οι παροχές, τα καθαρά κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες και το condo είναι καθαρό πριν και μετά τη διαμονή σας! Ο ενοικιαστής πρέπει να είναι: μία παντρεμένη οικογένεια (1-2 μέγ.), Οικιακά ζώα εντάξει, απαγόρευση του καπνίσματος, χωρίς ομάδες, άνω των 22 ετών, μέγ. από 8 άτομα. Αποδέχεστε το ιδιωτικό μας σπίτι όπως είναι. Εβδομαδιαία ενοικίαση μόνο από Σάβ να Sat από Απρίλιος - Σεπτέμβριος Μηνιαία, εβδομαδιαία και 3-νύχτα λεπτά. ενοίκια από τον Οκτώβριο - Μάρτιο, μόνο.

Είμαστε, επίσης, τους επαγγελματίες και έχουν λάβει άδεια με την NCDOR, Τολμήστε Co., SCDOR, Πόλη του Myrtle Beach, της Πόλης του HHI & Horry County. Εκτιμούμε την επιχείρησή σας! ιδιωτικές κατοικίες μας ενοικίασης έχουν βαθιές εκπτώσεις και αναβαθμίζονται σε ετήσια βάση. Εκτιμούμε την πολύτιμη επιχείρησή σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Stewart Hines
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Parents or adults responsible for all children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
$75 Pet cleaning fee, 2 dogs, no weight limit.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking inside house please.
Sat-Sat Week rentals Only. Guest must sign owner vacation rental form. Then Owner will mail you our 2 keys, new door code, 2 parking passes, rules
Monthly rentals require: owner approval, drivers license, Extra $1800 refundable security deposit, completed application, signed rental form.
Owner requires your mailing address at reservation to mail you the 2 door keys, parking passes, new lock code, map, rules, all. Please provide address

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Frisco

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Frisco) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Frisco Native American Museum-Μουσείο και Μουσείο Graveyard of the Atlantic (ναυτικό μουσείο), ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μίνι Γκολφ και Καρτ Frisco Mini Golf and Go Karts και Buxton Seafood. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Uncle Eddy's Frozen Custard and 18-Hole Mini Golf και Surf's Up. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Frisco, NC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Outer Banks Beaches - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Frisco Beach - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Frisco Native American Museum-Μουσείο - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Τουριστικό Κέντρο Πληροφοριών Hatteras Village Welcome Center - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Ακρωτηρίου Hatteras - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νόρφολκ, Βιρτζίνια (ORF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόρφολκ): 174 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Tavern On 12 - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Wreck Tiki Bar and Food - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hatteras Sol Waterside Grill - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dinky's Waterfront Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pop's Raw Bar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 25 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Beth P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just like home
This is the third time I’ve stayed at Fin and Tonic in Frisco and I’m sure it won’t be the last. It’s a comfortable place with all the amenities one would expect in a home and it’s in a very convenient location. I like the new bathroom floors too!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

CHAD H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
Amazing place,quiet,cozy,beautiful beach ,very courteous owner,loved my stay,looking forward to hopefully another!! Thank you
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Yvonne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cutest Little Beach House!
Everything but the food was on site! The walk to the beach was 3 min! And the view from the crows nest was amazing!!! We had a blast! What more is there to say?
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Angela G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Making Sunshine Memories
We all enjoyed our stay. We felt like we were at home. Great location with a very short walk and small dune to the beach. Sound side day use area right up the street, great fishing, use 🐙. The owner is very responsive and great to work with.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Angela H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very pleased!
Beautiful little house and neighborhood. Very short walk to the beach. Me. Hines was definitely a great host that made everything from the start to finish very easy!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Stewart Hines

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Stewart Hines - OBX Fin&Tonic house Owner since March 2012 and company owner since 1994. Historical reviews of all our home rentals since 2007 are available from owner.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This private house has been remodeled recently and upgraded! Great location and spectacular views of Ocean and Sound. For rent by owner, with owner discounts!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Pet Friendly! Free WiFi! Discounts. 2nd row to Sound and 3rd row oceanfront in Frisco, OBX, NC. All new beachy furniture and decor in house. Public beach access on road behind our house.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων