Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Φροντίστε τον εαυτό σας σε πολυτελές 5 αστέρων! Εκπληκτική θέα στον ωκεανό, Beach Club, Γκολφ, Πισίνα.

Φροντίστε τον εαυτό σας σε πολυτελές 5 αστέρων! Εκπληκτική θέα στον ωκεανό, Beach Club, Γκολφ, Πισίνα.

Συλλογή φωτογραφιών για Pamper Yourself in 5 Star Luxury! Stunning Ocean Views, Beach Club, Golf, Pool.

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Φροντίστε τον εαυτό σας σε πολυτελές 5 αστέρων! Εκπληκτική θέα στον ωκεανό, Beach Club, Γκολφ, Πισίνα.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια7+ μπάνιαΓια 14 άτομα604 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
La Playita, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Puerto Los Cabos14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPuerto Los Cabos4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSan Jose del Cabo (Καλλιτεχνική περιοχή)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 King Κρεβάτι

7 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 6

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 7

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 8

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φροντίστε τον εαυτό σας σε πολυτελές 5 αστέρων! Εκπληκτική θέα στον ωκεανό, Beach Club, Γκολφ, Πισίνα.

Βρίσκεται στην πιο Αποκλειστική Περιοχή του Πουέρτο Λος Κάιβος του San Jose del Cabo.

3 master σουίτες με μεγάλες θέσεις καθιστικού, ατομικά τζάκια, πολυτελή μπάνια, βεράντες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα του Cortez.

3 Πρόσθετα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια.

Κουζίνα Γκουρμέ με όλες τις συσκευές Viking.

Τζακούζι χύνεται στην πισίνα Edge Edge.

2 Εξωτερικοί πυροσβέστες.

Εξωτερική ψησταριά BBQ και χώρο καθιστικού Palapa.

Το Finest High Count Linens.

Εξαιρετικά επιπλωμένα και εξαίσια εσωτερικά στοιχεία

Πλούσια τοπία.

Απίστευτη τοποθεσία που είναι κοντά σε όλα!

3 λεπτά στο γήπεδο γκολφ 2, Nicklaus και Norman.

Οι ενοικιαστές έχουν πλήρη πρόσβαση στο ιδιωτικό Beachadores Beach Club, το οποίο βρίσκεται 5 λεπτά μακριά στο Puerto Los Cabos. Το Fundadores διαθέτει ένα πλήρες εστιατόριο, μπαρ, γυμναστήριο, πισίνα, θαλάσσια σπορ και τρία μίλια της παραλίας λευκής άμμου.

5 λεπτά από τη Μαρίνα με το κέντρο για τα δελφίνια, την αλιεία βαθέων υδάτων, τα charter yachts και τα εστιατόρια.

10 λεπτά στο Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο. Καλαίσθητο κέντρο της πόλης με δεκάδες υπέροχα εστιατόρια, γκαλερί τέχνης, καφέ και καταστήματα παγωτού.

30 λεπτά από το Cabo San Lucas. Τόνοι νυχτερινής διασκέδασης με μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια και μαρίνα.


Αυτό το Σώμα έχει όλα! Κάντε κράτηση τώρα!















Ιδιωτικές ανέσεις: 4 εσωτερικά τζάκια, 1 υπαίθρια φωτιά, 1 εξωτερικό τζάκι, πισίνα με άκρη, τζακούζι, υπαίθριο κέντρο μαγειρικής για μπάρμπεκιου, κεντρική αυλή, κουζίνα Gourmet, εσωτερική / εξωτερική ντουζιέρα, μπανιέρα υδρομασάζ σε μία σουίτα Master, κομψά ραντεβού, οικογενειακό δωμάτιο, κομψά έπιπλα και λεπτομερείς λεπτομέρειες τελειώματος. Σε κοντινή απόσταση από παραλίες με λευκή άμμο.

Το Casa Panorama βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στην αποκλειστική και ήσυχη συνοικία El Altillo του ασφαλούς, αποκλεισμένου προορισμού θέρετρου Puerto Los Cabos και προσφέρει απίθανη θέα στη Θάλασσα του Cortez, την 13η πλωτή οδό του Jack Nicklaus Golf Course, τη μαρίνα στο Puerto Los Cabos, τα βουνά της κορυφής και το San Jose del Cabo φώτα πόλη από τη νύχτα πέρα. Δυτική πρόσοψη με αριστουργήματα ηλιοβασιλέματα κάθε βράδυ.




Το Casa Panorama είναι ένα καταπράσινο παραδοσιακό σπίτι στυλ Hacienda. Δύο φιλόξενα υδάτινα χαρακτηριστικά σας καλωσορίζουν περπατώντας τους μέσα από τις αντίκες πόρτες σε μια ευρύχωρη διαμορφωμένη αυλή, γεμάτη με λαξευτούς κίτρους από πέτρινους τοίχους και εσωτερικές γραμμές κόκκινου κεραμιδιού. Ένα χαριτωμένο υπαίθριο τζάκι και εκτεταμένες βεράντες κάνουν αυτή την αυλή μόνο έναν από τους πολλούς χώρους για φαγητό και διασκεδαστική οικογένεια και φίλους.

Οι προσεγμένες και κομψά σχεδιασμένες έθιμες τελειωμένες λεπτομέρειες σε όλο το σπίτι περιλαμβάνουν κομψά και κομμένα πλακάκια δαπέδου με τραβερτίνη, χυτοπρεσαριστά χάλκινα νεροχύτες, έθιμο ντουλάπι, ένθετο βράχο του ποταμού και λεπτομέρεια από πέτρωμα, ραγισμένα οροφές με δοκάρια και προσεκτικά επιλεγμένες πλάκες γρανίτη σε πάγκους. Με εκπληκτική επίπλωση, το Casa Panorama περιλαμβάνει πολυτελή κλινοσκεπάσματα και σεντόνια σε όλα τα υπνοδωμάτια.

Εκτός από την αυλή προς τα δεξιά είναι η καίτα. Βρίσκεται ξεχωριστά από την κύρια κατοικία, η καζιτα έχει ένα king size κρεβάτι, μπάνιο με μπάνιο και άφθονο χώρο ντουλάπα. Οι πάγκοι από γρανίτη, ο νεροχύτης χαλκού και οι περίπλοκες πέτρινες λεπτομέρειες προσθέτουν διάκριση στην ιδιωτικότητα αυτής της σουίτας.

Εκτός από την αυλή στα αριστερά, εισέρχεστε στο επεκτατικό μεγάλο δωμάτιο όπου η θέα και ένα τεράστιο πέτρινο τζάκι είναι τα εστιακά σημεία. Συρόμενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν τελείως το Great Room στην υπερμεγέθη βεράντα με πισίνα με άκρη, μπαρ κολύμβησης και τζακούζι για εσωτερική / εξωτερική διαβίωση. Ένα παλάμη παλάτι Palapa μπαρ με υπαίθριο κέντρο μαγειρικής μπάρμπεκιου, υπαίθρια τραπεζαρία και πυρκαγιά pit παρέχουν πολλά επιπλέον χώρο για διασκέδαση και απολαμβάνοντας τα φώτα της πόλης και τα αστέρια τη νύχτα. Απολαύστε χώρους εστίασης και διασκέδασης γύρω από την πισίνα και το τζακούζι με εκπληκτική θέα και ηλιοβασιλέματα.

Στο μεγάλο δωμάτιο, με τηλεόραση πλάσματος μεγάλης οθόνης, ένα επίσημο τραπέζι τραπεζαρίας οκτώ καθισμάτων φωτίζεται από έναν πολυτελές, πολυεπίπεδη πολυεστερικό κρέμασμα.

Η γκουρμέ κουζίνα του Casa Panorama διαθέτει countertops από γρανίτη, ψυγείο κρασιού Viking, νεροχύτη από χαλκό, κεντρικό νησί με νεροχύτη, έξι καυστήρες Viking με ψησταριά και καυστήρα tortilla, πλυντήριο πιάτων, φούρνο Viking και φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο / καταψύκτη, πλυσταριό.

Η πρώτη master σουίτα του Casa Panorama διαθέτει μπανιέρα με τζάκι δίπλα σε ένα τζάκι που ανοίγει στην κρεβατοκάμαρα καθώς και στο μπάνιο. Αυτή η σουίτα διαθέτει κρεβάτι king size, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη πλάσματος και τρεις γαλλικές πόρτες που ανοίγουν σε μια ιδιωτική βεράντα για χαλάρωση, απόλαυση και πλήρη αξιοποίηση της θέασης που ακολουθεί. 15 πόδια ψηλά, οροφές με δοκάρια, κρεμασμένα με περίτεχνο χειροποίητο μεταλλικό πολυέλαιο προσδίδουν εκλεπτυστικότητα στο δωμάτιο. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, διπλούς νιπτήρες χαλκού, που είναι τοποθετημένοι σε όμορφο πάγκο από γρανίτη, ντους στο ποτάμι, διακοσμημένο με μπανιέρα και τζάκι. Αυτή η σουίτα διαθέτει μια μεγάλη ντουλάπα, καθώς και αντίκες μεξικάνικη επίπλωση σε όλη την έκταση.

Η δεύτερη master σουίτα διαθέτει διακοσμητικά ξύλινα κρεβάτια king size και συρόμενες πόρτες που ανοίγουν τελείως το δωμάτιο σε εξωτερικό καθιστικό δίπλα στο τζακούζι και στην εξωτερική τραπεζαρία. Τζάκι, πλάσμα t. ν. και μπάνιο με μπάνιο με ντουλάπα, διπλά νιπτήρες χαλκού και εξαίσια έθιμο ματαιοδοξία περιλαμβάνονται επίσης. Αυτό το δωμάτιο έχει τις ίδιες διπλές οροφές με ξύλινα δοκάρια, όπως και στην πρώτη master σουίτα.

Στην ίδια πτέρυγα στα δεξιά του Μεγάλου δωματίου είναι η τρίτη κύρια σουίτα. Αυτή η σουίτα είναι εξοπλισμένη με τζάκι, king size κρεβάτι, συρόμενες πόρτες για εσωτερική υπαίθρια διαβίβαση με θέα πάνω από την πισίνα προς το φράγμα και τον ωκεανό πέρα. Γκαρνταρόμπα, καθιστικό, τηλεόραση με οθόνη πλάσματος. Το μπάνιο σε αυτή την κύρια σουίτα διαθέτει εσωτερικό / εξωτερικό ντους. Μετά από μια μέρα στην παραλία, στη Θάλασσα του Cortez ή στο γήπεδο του γκολφ απολαύστε το ντους στο ύπαιθρο σε ένα πολύ ιδιωτικό περιβάλλον.

Μια μεγάλη αίθουσα σε σκόνη βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μακριά από το μεγάλο δωμάτιο.

Το χαμηλότερο επίπεδο του Casa Panorama είναι ένα μεγάλο οικογενειακό δωμάτιο / αίθουσα παιχνιδιών με τηλεόραση πλάσματος μεγάλης οθόνης, DVD player, τραπέζι για foosball, καναπέδες και χώρο αίθριου πίσω από γυάλινη πόρτα.

Η τέταρτη εσωτερική σουίτα κατώτερου επιπέδου διαθέτει δύο queen size κρεβάτια, τσέπης, με ιδιωτικό αίθριο με τραπέζι και καρέκλες. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει διπλούς νιπτήρες χαλκού και countertops από γρανίτη.

Η πέμπτη εσωτερική σουίτα χαμηλότερου επιπέδου διαθέτει ένα king size κρεβάτι, τσέπη με γωνιακές ολισθητήρες που ανοίγουν το δωμάτιο στην εξωτερική αυλή και μια ιδιωτική χλοοτάπητη βεράντα, με όμορφο τοπίο και υπαίθρια σκάλα που οδηγεί στην περιοχή αίθριας πισίνας παραπάνω. Η εσωτερική μπανιέρα του πέμπτου δωματίου του guest suite διαθέτει διπλούς χάλκινους νεροχύτες και countertops από γρανίτη.

Ένα πλήρες μπάνιο βρίσκεται επίσης σε εξωτερικό χώρο σε αυτό το επίπεδο για βολική χρήση όταν απολαμβάνετε την πισίνα ή το τζακούζι.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο σχέδιο ορόφου για αυτό το σπίτι προσφέρεται ιδανικά για τη στέγαση πολλαπλών ή εκτεταμένων οικογενειών που αναζητούν πλήρη χαλάρωση στην ιδιωτικότητα και την πολυτέλεια. Το Casa Panorama είναι ιδανικό για μια οικογενειακή επανένωση ή για δύο ή τρεις οικογένειες για να απολαύσετε μαζί.

Μέσα στις πύλες του αρχιτέκτονα των 2000 στρεμμάτων που σχεδιάστηκε, στον παραθαλάσσιο προορισμό πολυτελών θέρετρων Puerto Los Cabos, το Casa Panorama προσφέρει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρονται. Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε όχι μόνο την υπερβολική θέα, αλλά και την εκπληκτική ποικιλία από ανέσεις του Puerto Los Cabos, υπηρεσία θυρωρού κορυφαίας γραμμής και εύκολη πρόσβαση σε ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο Los Cabos.

Διαχειριστής καταλύματος

Morrie DeZara
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
NO PARTIES OF ANY KIND.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Prior approval and pet fee required

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Guests must comply with the Homeowner's Association noise ordinance and observe quiet hours; 10 p.m. - 7 a.m.
Guests outnumbering the maximum amount of 14 are not allowed.A guest count exceeding this must be approved in writing prior to arrival.
A list of all occupants names must be provided to security prior to arrival

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: NO PARTIES OF ANY KIND.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Puerto Los Cabos και Λέσχη Γκολφ El Dorado, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Costa Azul και Παραλία Palmilla. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κήπος Wirikuta Botanical Cactus Garden και Cactus Sanctuary. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
La Playita, BCS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Puerto Los Cabos - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Puerto Los Cabos - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • San Jose del Cabo (Καλλιτεχνική περιοχή) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία La Playita - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάγια Οτελέρα - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Market Cafe - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Secrets Outdoor BBQ - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Coco Café - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Flora Farms - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oceana - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 54 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nancy E., Omaha

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place for large families!
Three master suites, plus a the lower level and guest house allow for large families to have plenty of privacy as well as time together. The kitchen and outdoor patio space make it a wonderful place to enjoy meals together. We had some challenges with warming the hot tub and pool, but this was resolved by our third day. The beach club is a must and a real advantage to this property! Location is fantastic, and we enjoyed multiple golf courses and downtown Cabo San Jose. Overall, and wonderful villa and we would stay here again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Geoff B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to gather
The home is amazingly comfortable with lots to offer groups. It's around 20 minutes to downtown San Jose and was easy to get Ubers, or book rides through Eduardo the wonderful concierge who helped us throughout our stay with everything from groceries to a private chef. Thanks!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Karin P., Southern Pines, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely stunning!
Our group of 11 was absolutely blown away with this property. We have stayed in two other houses (1 multiple times) in Puerto Los Cabos and this one was top notch! The house provided an abundance of room for everyone to stretch out. The kitchen was beautiful and more stocked than any other home we have rented both here and in the US. The pool and views were spectacular. Any issues that did arise were promptly and professionally dealt with by Eduardo or Alan in an extremely professional and courteous manner. Additionally, communication with the owner was fantastic. Can't wait to return!!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Doug S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cabo
Great location, house was beautiful, few minor appliances issues or need updating
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Rosemary R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
50th anniversary family get together
This property gave us more than enough space for 10 family members age 1 to 70 to play together or enjoy some private time. We could also all dine together comfortably. Beautiful location.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Morrie DeZara

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My brothers and I are partners in the property. We live in Chicago and love having a beautiful, warm weather destination to visit. We built the home to accommodate three families at once. The home has three large, equally magnificent master suites with comfortable sitting areas that each enjoy spectacular views of the Sea of Cortez. On the lower level there are two bedrooms, each with en suite full baths and a separate family room. Our home also has a detached casita with king size bed, full bath and sitting area allowing for total privacy.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with San Jose del Cabo. It's where the desert and mountains meet the Sea of Cortez. The lot we chose is situated on a hilltop giving us huge, unobstructed views of the Sea and mountains along with the city lights of town. We selected the private, gated community of Puerto los Cabos because it is the newest luxury development with great amenities and a wonderful master plan. There is a brand new marina with a dolphin center, world class deep sea fishing and great water activities. The private members only Beach Club offers a pool, jacuzzi, fitness center, bar and restaurant. We have 2, 18 hole Norman/Nicklaus Championship Golf courses. Our home is a ten minute drive from the quaint town of San Jose del Cabo filled with charming art galleries, cafes and restaurants and thirty five minutes from San Jose del Cabo if one wants more of a party atmosphere.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Puerto Los Cabos amenities: Full concierge service with private chefs and catering available, World-class marina, 2, 18-hole Championship Nicklaus and Norman Signature golf course, access to private Fundadores Beach Club with fitness center, spa, restaurant and recreational menu, internationally renowned deep sea fishing, seasonal whale watching and year-round water sports, shore fishing, Dolphin Discovery Center, Public Art Exhibits, Wirikuta Cactus Botanical Park, mountain biking and hiking, special Questro “Friends and Family” status, marina-side restaurant and more, all just five minutes from San Jose del Cabo, 30 minutes from Cabo San Lucas and 20 minutes from the Los Cabos International airport.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων