Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

3BR Λίμνη Havasu City House με ιδιωτική πισίνα!

3BR Λίμνη Havasu City House με ιδιωτική πισίνα!

Συλλογή φωτογραφιών για Lake Havasu City Retreat w/ Views & Private Pool!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος 3BR Λίμνη Havasu City House με ιδιωτική πισίνα!

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα232 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Lake Havasu City, Arizona
  • ΑεροδρόμιοΛέικ Χαβάσου Σίτι, Αριζόνα (HII-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Λέικ Χαβάσου Σίτι)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολιτειακό Πάρκο Lake Havasu State Park7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ουίντσορ (ακτή λίμνης)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα του Λονδίνου (Μνημείο)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

3BR Λίμνη Havasu City House με ιδιωτική πισίνα!

Δεν υπάρχει τόπος σαν τη Λίμνη Havasu City, και αυτό το 3-υπνοδωματίων, 3-μπάνιο διακοπές σπίτι ενοικίασης είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει! Με ιδιωτική πισίνα και εξαιρετική τοποθεσία μόλις 5 λεπτά από το λανσάρισμα των πλοίων, αυτή είναι η ιδανική βάση για Havasu για 6 ταξιδιώτες. Αυτή η όαση στην έρημο δεν θα σας αφήσει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην παιδική χαρά της Αριζόνα! Αν ψάχνετε για την πεμπτουσία εμπειρία της λίμνης Havasu, μην κοιτάξετε πέρα από αυτό το πολυτελές Havasu City διακοπές ενοικίασης!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Κύρια κρεβατοκάμαρα 1: Υπέρδιπλο κρεβάτι | Κύρια κρεβατοκάμαρα 2: Υπέρδιπλο κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 3: Queen Κρεβάτι

Ένα πραγματικό σκηνοθετικό σπίτι, αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει έπιπλα υψηλής ποιότητας και διακοσμητικά σκεύη σε ολόκληρο τον χώρο ζωής των 2.500 τετραγωνικών ποδιών. Με όλες τις ανέσεις του σπιτιού από τον κλιματισμό και την κεντρική θέρμανση σε ένα πλυντήριο / στεγνωτήριο, δορυφορική τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο internet, εσείς και οι σύντροφοί σας θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τη διαμονή σας.

Από τα μεγάλα δάπεδα με πλακάκια μέχρι την πολυτελή διακόσμηση και επίπλωση, το ξενοδοχείο αυτό σας βάζει στην αγκαλιά της πολυτέλειας. Ακόμα και η περιοχή γκαράζ διαθέτει ένα RV pull-in έτοιμο να φιλοξενήσει ένα βάρκα 32 ποδιών ή τρέιλερ εκτός από το ήδη ευρύχωρο γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Το εντυπωσιακό μεγάλο δωμάτιο διαθέτει ένα ελκυστικό ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και είναι ιδανικό μέρος για εσάς και τους συντρόφους σας να συλλέξετε και να τραβήξετε την αγαπημένη σας ταινία ή να δείτε στη δορυφορική τηλεόραση. Εκτός από το μεγάλο δωμάτιο, θα βρείτε τη γκουρμέ κουζίνα των ονείρων σας. Εξοπλισμένο με countertops από γρανίτη, ντουλάπι πραγματικού ξύλου και πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συσκευές, δεν υπάρχει τέλος στην μαγειρική μαγεία που μπορείτε να δημιουργήσετε σε αυτή την κουζίνα.

Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του σπιτιού είναι η απίστευτη θέα ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα. Μπορείτε να δείτε τα μίλια με θέα στο γήπεδο γκολφ Refuge, τη λίμνη Havasu και τα μακρινά βουνά Chemehuevi.

Απολαύστε τον ζεστό καιρό της Αριζόνα από τη σκεπαστή βεράντα πριν κάνετε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα. Τα βράδια, το ζεστό μπάνιο είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε κάτω από τα αστέρια.

Καθώς η ημέρα έρχεται στο τέλος, εσείς και οι σύντροφοί σας θα αγαπήσετε να υποχωρήσετε στα 3 άψογα υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και κρεβάτια σαν σύννεφο. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 master σουίτες, οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικές εισόδους στο πίσω αίθριο και στην πισίνα.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Αν και αυτό το σπίτι είναι δύσκολο να φύγει, κανείς δεν έρχεται στη λίμνη Havasu για να καθίσει μέσα - και εκεί όπου η αστρική τοποθεσία αυτής της ιδιοκτησίας μπαίνει στο παιχνίδι!

Μόλις 3 μίλια από τη Γέφυρα του Λονδίνου και 2,5 χιλιόμετρα από τη μαρίνα του Windsor, το σπίτι βρίσκεται στην πλευρά της λίμνης του αυτοκινητόδρομου, καθιστώντας το ένα γρήγορο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την εκτόξευση του σκάφους.

Εκτός από την ατελείωτη ποικιλία θαλάσσιων σπορ και αναψυχής που διατίθενται εδώ, το Havasu City είναι ένα όνειρο υπαίθριου ενθουσιώδους, με ποδηλασία παγκόσμιας κλάσης, πεζοπορία, ψάρεμα και off-roading - όλα εύκολα προσβάσιμα από το κεντρικό κτίριο.

Για μια πιο χαλαρή εμπειρία, αυτή η περιοχή διαθέτει επίσης κορυφαία καζίνο, ψώνια, περιηγήσεις και ποιοτικά τοπικά δείπνα για κάθε προϋπολογισμό.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με γραφεία γρανίτη, ιδιωτική εξωτερική πισίνα και υδρομασάζ, 2 γκαράζ αυτοκινήτων με RV / σκάφος, 2 master υπνοδωμάτια, δωρεάν WiFi, πλυντήριο / στεγνωτήριο, 4 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με δορυφορική, κλιματισμό, ευρύχωρη αυλή με έπιπλα patio και πολλά άλλα
- Απολαύστε την εκπληκτική θέα στην λίμνη, το γήπεδο του γκολφ και τα βουνά από το πίσω μέρος της ιδιοκτησίας!
- Μεγάλη Λίμνη Havasu City τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, στο κέντρο της πόλης, Γέφυρα του Λονδίνου, μαρίνα Windsor και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Οι κανόνες του σπιτιού:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Χρέωση θερμότητας πισίνας: $ 150 ανά διανυκτέρευση (προαιρετικό)
** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι εάν αποδειχθεί η χρήση της θερμότητας της πισίνας όταν δεν καταβληθεί το τέλος θερμότητας της πισίνας, θα επιβληθεί πρόσθετη χρέωση μετά την παραμονή $ 200 ή περισσότερο. Η χρήση προπανίου θα παρακολουθείται πριν και μετά από κάθε διαμονή για την πισίνα ΚΑΙ το υδρομασάζ. **
- Δεν επιτρέπονται τα μέρη
- Μπορεί να ισχύουν επιπλέον φόροι και τέλη

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve Vacation Rental Network
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος 21386681

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λέικ Χαβάσου Σίτι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Λέικ Χαβάσου Σίτι) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Ιστορίας Λέικ Χαβάσου και Grace Arts Live, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Refuge Golf & Country Club και Γήπεδο Γκολφ Μπρίτζγουοτερ Λινξ. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Action Sports και Psychic Advisor. Η δραστηριότητα Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Lake Havasu City, Arizona

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Lake Havasu - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο The Shops At Lake Havasu - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολιτειακό Πάρκο Lake Havasu State Park - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ουίντσορ (ακτή λίμνης) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα του Λονδίνου (Μνημείο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λέικ Χαβάσου Σίτι, Αριζόνα (HII-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Λέικ Χαβάσου Σίτι): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Niko's Grill & Pub - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • College Street Brewhouse & Pub - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Loco's Bar and Cocina - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Culver's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 48 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful property, perfect location to all attractions
Property was as described, even more beautiful in person. Excellent location to downtown Lake Havasu and all attractions, shopping and dining. Very quiet and peaceful neighborhood setting. Relaxing in the pool and hot tub each night under the starry sky, overlooking the lake, was perfection. Very kind owners, very welcoming. 10 out of 10 stay!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Greg B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice house and lots to do
The house was absolutely lovely, offering plenty of amenities to keep us entertained! Three couples flew into Las Vegas, embarking on a scenic two-hour journey to our accommodation. Upon arrival, we found the house to be well-equipped, requiring only our provisions to make it feel like home. The owner was extremely helpful and readily available, which eased any concerns we had. The house was spacious and the double ovens in the kitchen were appreciated! We also enjoyed grilling out on the large outdoor patio. But relaxing in the hot tub after our excursions always ended our evenings on a relaxing note!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Tom R., Chatsworth, CA USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home, it was exactly as described.
The view of the lake is very impressive!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Lorie

Beautiful!
Beautiful house, clean and well maintained. We thoroughly enjoyed our stay! Loved the spa! Totally recommend this house!

10/10 Άριστο

Lorie K., Oak Creek, WI

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful!
Beautiful, clean house! We thoroughly enjoyed our stay. We used the spa every day, enjoying the view of the lake. House is very well maintained and owner was quick to respond to our questions. We would highly recommend this property!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve Vacation Rental Network

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων