Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελή ιρλανδική παράκτιο εξοχικό σπίτι κοντά DunDonegal. Ιούνιο και Σεπτέμβριο από £ 395 σε μας

Πολυτελή ιρλανδική παράκτιο εξοχικό σπίτι κοντά DunDonegal. Ιούνιο και Σεπτέμβριο από £ 395 σε μας

Συλλογή φωτογραφιών για Donegal Holiday Cottage between Dunfanaghy & Falcarragh

Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελή ιρλανδική παράκτιο εξοχικό σπίτι κοντά DunDonegal. Ιούνιο και Σεπτέμβριο από £ 395 σε μας

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ballyboes, Dunfanaghy
  • ΑεροδρόμιοΛόντοντερι (LDY-Σίτι οφ Ντέρι)102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελή ιρλανδική παράκτιο εξοχικό σπίτι κοντά DunDonegal. Ιούνιο και Σεπτέμβριο από £ 395 σε μας

Το Ballyboe Cottage είναι ένα θαυμάσιο σύγχρονο πολυτελές σπίτι διακοπών που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Dunfanaghy και Falcarragh στο βορειοδυτικό Donegal. Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη αγροτική τοποθεσία και απολαμβάνει υπέροχη θέα της γύρω περιοχής και της ακτογραμμής προς το νησί Tory. Αυτό το πανέμορφο τοπίο αλλάζει συνεχώς με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο ουρανό. Το εξοχικό σπίτι έχει θέα στη θάλασσα στο νησί Tory και βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Muckish. Αυτό το ευχάριστο και ευρύχωρο σπίτι διακοπών έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει μια χαλαρωτική και άνετη εμπειρία διακοπών. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα με στυλ και άνεση. Δύο από τα τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και κρεβάτια king size - και τα δύο δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα.
Το Ballyboe Cottage βρίσκεται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου μεταξύ Dunfanaghy και Falcarragh. Το Dunfanaghy είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Ντόνεγκαλ και διαθέτει πολλά ωραία εστιατόρια και παμπ. Το Falcarragh είναι ένα ζωντανό χωριό στο West Donegal Gaeltacht. Και τα δύο χωριά έχουν γήπεδα γκολφ και μπορούν να καυχηθούν στις παραλίες με μπλε σημαία.

Τοπικά αξιοθέατα: Το Ballyboe cottage βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ντόνεγκαλ και της Ιρλανδίας, όπως: -
Εκπληκτικές παραλίες στο Killahoey Strand, στο Marble Hill Strand και στην παραλία Falcarragh σε λιγότερο από 10 λεπτά και το Magheraroarty λιγότερο από 25 λεπτά.
Εθνικό Πάρκο Glenveagh: Περίπου είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από το εξοχικό αυτό το πανέμορφο εθνικό πάρκο φιλοξενεί κοπάδια από ελάφι και χρυσούς αετούς.
Το νησί Tory: Καθημερινά ταξίδια ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο Tory, που απέχουν 9 μίλια από την ακτή Donegal, φεύγουν από την κοντινή προβλήτα Magheraroarty. Παρόλο που απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα και 1 χιλιόμετρο πλάτος, το νησί διαθέτει 2 πόλεις, την Ανατολική και την Δυτική πόλη.

Dunlewey Lakeside Centre. Το κέντρο αυτό έχει πολλά διαφορετικά αξιοθέατα για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια - παιδική χαρά, αυλή, εκδρομές με σκάφος, βιοτεχνία, ύφανση, οπτικοακουστικό υλικό κ.λπ.

Ards Forest Park Βρίσκεται 3 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Dunfanaghy, αυτό το υπέροχο πάρκο έχει αξιοσημείωτα μονοπάτια της φύσης και είναι επίσης καταφύγιο αγριόφυτων πτηνών. Γραφική διαδρομή στο Horn Head κοντά.

Άλλα αξιοθέατα: Gartan Outdoor Pursuits Centre: Βρίσκεται στις όχθες του Loch Gartan, είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για λάτρεις των περιπετειών διακοπών.
Glebe House and Gallery: Αυτό είναι ένα σπίτι Regency χτισμένο το 1828 σε δάση και διακοσμημένο με υφάσματα William Morris και ιαπωνική τέχνη. Η γκαλερί στεγάζει τη διάσημη συλλογή έργων τέχνης Derek Hill.

Οι στάβλοι Arnolds στο Dunfanaghy προσφέρουν ιππασία και μαθήματα στις τοπικές παραλίες και στο οδικό πεδίο. Η σχολή surf του Dunfanaghy, 5 μίλια μακριά, προσφέρει σερφάρετε, ιστιοσανίδα και βουτιά.
Ένα Chriit Leisure - Αυτό το άριστα εξοπλισμένο κέντρο αναψυχής περιλαμβάνει ένα γυμναστήριο, χαμάμ, τζετ τζετ, σάουνα, θεραπείες, παιδική πισίνα & πισίνα.

Η περιοχή είναι πλούσια με Τέχνες και Τέχνες: Οι γκαλερί περιλαμβάνουν το The Art House. Πράσινη πόρτα; Εργαστήρια και Γκαλερί Greendoor. Ή επισκεφθείτε το McNutt tweeds κοντά.

Η περιοχή έχει φορτία, αν γοητευτικά εστιατόρια και παμπ. Σας συνιστούμε το The Cove Dunfanaghy, υπέροχη τοπική βιολογική παραγωγή. Επίσης υπέροχο είναι ο Μύλος που σερβίρει τοπικά θαλασσινά το βράδυ. Άλλες τέλειες φωτογραφίες είναι οι Arnold's, Lizzies, το Cafe Starfish, το Muck και Muffins, το Buttermilk και πολλά άλλα. Τα τοπικά ξενοδοχεία έχουν επίσης υπέροχα μενού, όπως το Lough Altan. Κάτι Fishy κάνει τα καλύτερα φρέσκα ψάρια και τσιπ για τα μίλια.

Καθώς μπορείτε να μαγειρεύετε, μπορούμε να προτείνουμε τα ονόματα του καλού τοπικού ψαρά για να πιάσετε και να μαγειρέψετε. Το Green Man deli έχει μεγάλη ποικιλία, όπως και τα σούπερ μάρκετ στο Falcarragh. Υπάρχει μια τοπική αγορά αγροτών στην πλατεία κάθε Σάββατο που πωλεί τοπικά αλιεύματα ψαριών και οστρακοειδών. Η περιοχή είναι επίσης μεγάλη για ψάξιμο.

Τέλος, υπάρχουν τρεις τοπικές λίμνες με καστανό πέστροφα και τα ποτάμια περιλαμβάνουν τον κοντινό ποταμό Ray.

Για τα παιδιά υπάρχουν πολλά που προσφέρονται τοπικά, όπως Karting, Tropical World, Kids Farm, κέντρο δραστηριοτήτων Dunlewey, Εκδρομές με σκάφος και βόλτες με πόνυ.

Διαχειριστής καταλύματος

Mary
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ευρώπη

Χάρτης
Ballyboes, Dunfanaghy

Τρόποι μετακίνησης

  • Ντόνεγκαλ (CFN): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Patsy Dan's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Shamrock Lodge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Teach Bhillie - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starfish Cafe - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lizzie's Bistro - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 139 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 25 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 166 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kevin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
My stay at Ballyboes
All the family really enjoyed their holiday.House was great.Plenty of room for everyone.The bedrooms were great very spacious.I would recommend this house to anyone.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jamie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful and cozy home!
The owner was very nice and helpful with recommendations on where to dine and sites to see. The home itself was very spacious, clean, and very accommodating. We loved going up to Horn Head which is only about 10 minutes away and Doe Castle was very interesting.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Paula G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Break
We had an amazing stay. Donegal is stunningly beautiful. The house was spacious and comfortable, with everything you need (and beautifully decorated for Christmas). Will definitely be returning in the future.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Wendi S., Northern Ireland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely home
We had a wonderful time! The house was clean and beautifully decorated for Christmas, in the evenings we lit the fire and cosied up to play board games. The house is close to some great walks and to lovely beaches, the local village has a great craft shop and some good restaurants and coffee shops. What a great find on Vrbo!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Christina B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great getaway!
Great house and a great stay. Beautiful, comfortable, clean house with everything you'll need. Peaceful location with fab views. Attentive host. Would love to stay here again. Missing it already!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mary

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Your host Mary has over 25 years experience in the hospitality industry and the cottage is fully kitted out to provide a home away from home.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Cottage is in one of the loveliest areas in Donegal

The house has everything to make your stay as comfortable as possible.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The finish is lovely with oak floors throughout and fine quality bedlinen. House has garden furniture and BBQ. Views towards Tory Island

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων