Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Συλλογή φωτογραφιών για The Peaceful Retreat Near Birmingham

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 24, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Chelsea, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Oak Mountain10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Summit (εμπορικό κέντρο)16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα (BHM-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η ειρηνική υποχώρηση κοντά στο Μπέρμιγχαμ

(Παρακαλείσθε να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες και τις τιμές ΑΚΡΙΒΩΣ για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους check-in / check-out, τις πρόσθετες χρεώσεις επισκεπτών για τον 3ο ή τον 4ο επισκέπτη και άλλες πολιτικές όπως για τα κατοικίδια ή το κάπνισμα. Όταν υποβάλλετε την ερώτησή σας παρακαλούμε να μας πείτε κάτι για τον εαυτό σας και για όσους σας συνοδεύουν, και λίγο για το σκοπό του ταξιδιού σας. Ευχαριστώ!))

Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ηρεμία και την ομορφιά για ευκολία. Η λιμνούλα Λιβάδι Cabin είναι χαλαρωτικό, ιδιωτικό και άνετο, με ένα γραφικό λιβάδι, ρέμα και λίμνη λίγα μόλις βήματα από την αιώρα. Ωστόσο, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πάρκα, εστιατόρια και καταστήματα. Είναι το τέλειο κατάλυμα για ζευγάρια, σόλο περιπέτειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες. Ενώ οι ιδιοκτήτες ζουν σε ένα άλλο σπίτι στο ακίνητο, οι επισκέπτες έχουν την καμπίνα μόνο για τον εαυτό τους.

Meadow Lake Cabin είναι ένα κρυφό κόσμημα στην γραφική Shelby County Αλαμπάμα. Παρόλο που είναι βολικό για ψώνια, εστιατόρια, χώρους αναψυχής και η πόλη του Μπέρμιγχαμ, μερικές φορές ντόπιοι εκπλήσσονται για να μάθουν για το "κρησφύγετο" μας στην καρδιά της Τσέλσι.

Η καμπίνα διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο στον κάτω όροφο με καθιστικό (καναπέ-κρεβάτι, καρέκλες, γραφείο και πέτρινο τζάκι), τραπεζαρία (θέσεις 4), εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα ή ντουζιέρα με αντίκες. Στον επάνω όροφο υπάρχει υπνοδωμάτιο με κρεβάτι queen size. Η μπροστινή βεράντα είναι επιπλωμένη με μια κούνια, έδρα αγάπης και σχάρα με κάρβουνο. Υπάρχει υπαίθριο ντους πίσω από την καμπίνα. Η καμπίνα περιβάλλεται από δάση, ανθισμένους θάμνους και πίσω από μπαμπού, με ανοιχτή θέα στο λιβάδι και τη λίμνη μπροστά.

Ο χρόνος check-in είναι 3 p. m. Κεντρικός. Ο χρόνος αναχώρησης είναι 10 α. m. Κεντρικός. Παρακαλούμε DON "T υποθέσουμε ότι είμαστε εντάξει με τους χρόνους άφιξης ή αναχώρησης διαφορετικούς από αυτούς. Αυτές οι ώρες βασίζονται στα προσωπικά μας χρονοδιαγράμματα, που είναι απαραίτητα για τη φιλοξενία εσάς και άλλων και η άφιξη νωρίς ή αναχώρηση αργά δεν είναι αποδεκτή χωρίς προηγούμενη έγκριση.

Τα αντικείμενα πρωινού περιλαμβάνουν συνήθως φρέσκα φρούτα, διάφορες επιλογές δημητριακών, γάλα, καλό καφέ, επιλογή τσαγιού, μισό και μισό κρέμα, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, τσαγιού ποπ, μαρμελάδες. και το βούτυρο.

Βρισκόμαστε σε 3. 5 στρέμματα. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο μπροστινό λιβάδι, σε ένα εποχιακό ρυάκι, με θέα σε μια λίμνη 6 στρεμμάτων, αποβάθρα (ψάρεμα μόνο στο τέλος της λίμνης, η οποία είναι μικρή αλλά παραγωγική και είναι μόνο πια). πισίνα με αλάτι-σύστημα με τραπεζάκια patio (που βρίσκεται πίσω από το σπίτι μας). Οι ιδιοκτήτες ζουν σε άλλο σπίτι στο ακίνητο. Οι επισκέπτες έχουν την καμπίνα και την περιοχή γύρω από το γκαζόν για τον εαυτό τους. Η Meadow Lake Suite, υπόγειο στο σπίτι των ιδιοκτητών, μπορεί επίσης να ενοικιαστεί μέσω του HomeAway, έτσι ώστε ομάδες έως και 8 να μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα. Και οι δύο καμπίνες και οι σουίτες μοιράζονται τη χρήση της πισίνας, της αποβάθρας και των λόφων.

Η λίμνη μας φιλοξενεί το μπάσο Largemouth, το Crappie, το Gar & διάφορα είδη χελωνών και επισκέπτεται περιοδικά οι μεγάλοι μπλε και πράσινοι ερωδιός, οι χήνες του Καναδά, οι μπακαλιάροι, οι πάπιες, οι ψαράδες, οι μύκητες και οι κάστορες.

Πιστεύουμε ότι η αναποτελεσματικότητα αποτελεί βασικό συστατικό της χαλάρωσης και αρχίζει όταν φτάνετε. Επιτρέπουμε στους επισκέπτες να εγκαταλείψουν τον εαυτό τους και να εγκατασταθούν και να απολαύσουν τις συναντήσεις τους αργότερα, όταν είναι δυνατόν. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε μέρη για να επισκεφτείτε, να ψωνίσετε ή να φάτε στην περιοχή μας, ή να φέρετε τον εαυτό σας στη διάθεσή σας για βοήθεια.

Η καμπίνα μας βρίσκεται ακριβώς έξω από έναν επαρχιακό δρόμο, αλλά σε μια ιδιωτική λωρίδα που χρησιμοποιείται μόνο από τους λίγους κατοίκους που ζουν σε αυτό. Υπάρχει καθημερινός θόρυβος κυκλοφοριακής κυκλοφορίας στον επαρχιακό δρόμο και ένας σιδηρόδρομος που διασχίζει περίπου 1/2 μίλια μακριά. Η Chelsea έχει χαρακτήρα μικρού χωριού, αλλά εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις μεγάλων πόλεων. Μέσα στο Shelby County υπάρχουν πολλοί ήσυχοι και γραφικοί δρόμοι για εξερεύνηση. Μέσα σε 15 λεπτά μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ψώνια, έναν μεγάλο κινηματογράφο και κάθε είδους υπηρεσίες. Το κάθισμά μας County, Columbiana έχει μια ευχάριστη κεντρική οδό για να περπατήσετε, συμπληρώνοντας με ένα σιντριβάνι φαρμακείο σόδα. Η Columbiana ισχυρίζεται επίσης ότι ένα μικρό κόσμημα ενός μουσείου με τη δεύτερη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων του George & Martha Washington έξω από το Mt. Βερνόν!

Η Meadow Lake απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Μπέρμιγχαμ, 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Birmingham-Shuttlesworth (23 μίλια ή 37 χλμ.), 2,5 ώρες από το Αεροδρόμιο Hartsfield-Atlanta (152 μίλια ή 245 χλμ.), 30 λεπτά από το Amtrak Birmingham σιδηροδρομικό σταθμό (19 mi ή 30 km) και λιγότερο από 30 λεπτά από τα Interstates 65, 20 ή 459.

Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί κανόνες του Σώματος που πρέπει να γνωρίζουν οι καλεσμένοι μας:

- Σεβόμαστε το δικαίωμα των επισκεπτών μας σε μια ήσυχη απόδραση και τους ζητάμε να σεβαστούν την ηρεμία που απολαμβάνουμε. Οι βραδινές ήσυχες ώρες είναι από τις 10μμ έως τις 7πμ, αλλά μας αρέσει η Meadow Lake να είναι ένα ήρεμο μέρος όλη την ημέρα. Η δυναμική μουσική ή άλλη ψυχαγωγία δεν επιτρέπεται στην ιδιοκτησία. Πλήρης αποκάλυψη: τα Σαββατοκύριακα (κυρίως τις Κυριακές) τα παιδιά και τα εγγόνια μας απολαμβάνουν περιστασιακά το απόγευμα στο σπίτι μας, οπότε υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στον τόπο αυτή τη στιγμή (συνήθως από 1-6 μ. M.).

- Απαγορεύεται το κάπνισμα στην καμπίνα, στην πισίνα ή στον άμεσο χώρο του σπιτιού μας. Επιτρέπεται το κάπνισμα στο γκαζόν και οι επισκέπτες πρέπει να διαθέτουν απορρίμματα τσιγάρων στο τασάκι του οχήματος ή σε ένα φιαλίδιο νερού.

- Απαιτούμε μια ακριβή δήλωση του αριθμού των επισκεπτών στο πάρτι σας και ότι αν υπάρχουν 3 ή 4, η επιπλέον χρέωση $ 12 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση θα πρέπει να καταβληθεί μέσω του HomeAway πριν την άφιξή σας. Τα μετρητά δεν θα γίνονται δεκτά. Υπάρχει ένα όριο 4 ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν στην καμπίνα. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για παιδιά κάτω των 1 έτους.

- Οι επισκέπτες μας μπορεί να μην προσκαλέσουν τους καλεσμένους τους στην Καμπίνα ή στους χώρους, εκτός εάν έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας.

- Τα προσωπικά πυροβόλα όπλα δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται ανοιχτά στο έδαφος ή να εισέρχονται στην καμπίνα.

- Οι ανήλικοι που χρησιμοποιούν την πισίνα ή τη λίμνη πρέπει να συνοδεύονται και να επιβλέπονται από ενήλικα.

- Υπάρχει κανό για τους καλεσμένους, αλλά οι επιβάτες πρέπει να ξέρουν πώς να κολυμπούν και να φορούν μια PFD (προσωπική συσκευή επίπλευσης) ανά πάσα στιγμή.

PETS:
Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να επιτρέπουμε τους σκύλους κατά περίπτωση. Υπάρχουν κοντινά ρείθρα για γάτες, αλλά δεν επιτρέπονται στην καμπίνα.  Χρειαζόμαστε ένα τέλος $ 10 ανά διανυκτέρευση για να φιλοξενήσουμε σκύλους. Το ποσό αυτό καλύπτει έως και 2 σκυλιά για 1 νύχτα. Οι μελλοντικοί επισκέπτες πρέπει να επιλέξουν να πληρώσουν το τέλος κατοικίδιων ζώων από τις επιλογές κρατήσεων κατά την κράτηση. Δεν δεχόμαστε μετρητά για την πληρωμή αυτής της χρέωσης. Η πολιτική μας για να επιτρέπουμε τα σκυλιά είναι ότι είναι σπασμένα στο σπίτι, ότι η ζημιά στην καμπίνα ή το ακίνητο είναι απολύτως αποτρεπτική ανά πάσα στιγμή, ότι δεν επιτρέπεται σε οποιοδήποτε έπιπλο ή κρεβάτι, ότι κρατούνται σε μολύβι / λουρί όταν είναι έξω την καμπίνα, να τους δοθούν συχνές ευκαιρίες να ανακουφιστούν από το εξωτερικό και να πάρουν μετά, να κτιστούν αν παραμείνουν μόνοι τους στην καμπίνα (και δεν μένουν μόνοι για περισσότερο από δυο ώρες κάθε φορά), να είναι ελεύθεροι κάθε ασθένεια που θα μπορούσε να περάσει σε άλλα κατοικίδια ζώα και ότι θα τρέχουν με φάρμακα ψύλλων. Εάν το ακίνητο είναι κατεστραμμένο από το σκυλί (συμπεριλαμβανομένων των ούρων στα έπιπλα ή στο πάτωμα) ή εάν υπάρχει πρόβλημα ψύλλων μετά το check out, θα καταβληθεί από την εγγύηση που απαιτείται. Πριν από το check out μπορούμε να κάνουμε μια διαδρομή με σας για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα, έτσι ώστε κανένα από τα κόμματα δεν θα εκπλαγεί να μάθει κάτι μετά. Οι πελάτες μας πρέπει να συμφωνήσουν στην αυστηρή συμμόρφωση με όλα αυτά τα σημεία, για την προστασία του ακινήτου, για την άνεση των μελλοντικών επισκεπτών και για την ευημερία του δικού σας κατοικίδιου ζώου.  Τα είδη σκύλου (μπολ, κρεβάτια, λουριά, κιβώτια κλπ.) Δεν παρέχονται και πρέπει να προσφέρονται από τον επισκέπτη. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα να τρώνε από επιτραπέζια σκεύη ή μαγειρικά σκεύη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες Αν όλα τα παραπάνω είναι ευχάριστο για εσάς τότε είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε το σκυλί σας.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η στάθμη της λίμνης είναι λίγο χαμηλή προς το παρόν λόγω ενός σπασίματος σε έναν αγωγό υπερχείλισης που συνέβη αυτή την άνοιξη. Ο σωλήνας αντικαταστάθηκε και οι βροχοπτώσεις επέστρεψαν τώρα στο επίπεδο όπου μπορεί να απολαύσει και πάλι το ψάρεμα.

Διαχειριστής καταλύματος

David Marshall

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Hazards to crawlers, toddlers & young children

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No friends of guests on property w/o approval

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Must agree to Pet Policy under "Rates: Notes."

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We allow smoking only outdoors on lawn areas.
Our base rate covers accommodation for 2 people. There is an additional fee of $12 for each additional guest, whether adult or child, except infants.
Instant Booking travelers may not check in until they have received a personal reply from us, and may not check in after 7 p.m without prior approval.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No friends of guests on property w/o approval
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τσέλσι

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Τσέλσι) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο Τραμπολίνου Airwalk Trampoline Arena και Λέσχη Γκολφ Eagle Point, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Συγκρότημα Αναψυχής Treetop Family Adventure και Στάδιο Pelham Civic Complex. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κήποι Aldridge Gardens ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Μουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Chelsea, AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Συγκρότημα Αναψυχής Treetop Family Adventure - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Oak Mountain - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιατρικό Κέντρο Grandview - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Summit (εμπορικό κέντρο) - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσική Σκηνή Oak Mountain Amphitheatre - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπέρμινχαμ: 27 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μπέρμινχαμ (Bhm): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Station 31 Kitchen - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Baumhowers Restaurant Of Lee Branch - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domino's Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buffalo Wild Wings - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 175 από 183 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 183 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 183 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 183 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 183 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sweet Escape
The cabin was rustic and cozy. The listing was just as described, and the hosts were extremely gracious. I was in town for a Doctor’s appointment and this gem was available. There was some bad weather my first night, and a tornado watch had been issued. My pups and I were invited to evacuate to the hosts’ basement, in the event the tornado warning siren went off. Luckily, it did not. The rain on the tin roof was peaceful. Super comfy bed, too!! I left refreshed and renewed. I will be back, most definitely!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Frank J M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
50 th Pi Kappa Alpha reunion
Very nice! Thank you
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Todd W., Waterford

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Oak Mountain Getaway
As we are mountain bikers….the location was perfect. Property owner turned us on to some new trails in the area. (Double oak park) Cabin was perfect for our time there.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kelly

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
The cabin was adorable and host was very nice and welcoming. There were nice, welcoming touches such as flowers, new milk, and creamer in the cabin. We will definitely stay again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ervin L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful
My wife and I have been doing a complete remodel of our home and needed a break. What a great experience it was. We had a great time.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Marshall

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love travelling, and want to offer our guests the best of the hospitality we've experienced in accommodations in the U.S. and abroad. We enjoy going beyond the usual expectations to offer special features to our guests. When our guests leave, refreshed, satisfied, & wanting to return, we know we've succeeded.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When our children grew up and moved away, we relocated to be near a new grandchild! We had to wait over a year to purchase Meadow Lake, but it was well worth it.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

When we first saw the property we thought it was gorgeous. Then we realized it was for sale, and that there was a possibility of it actually being ours! After a year's wait that became a reality. From the beginning we knew it was not just meant for us--we had to share it with others. Making our Cabin available to guests helps us realize this part of the dream too.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων