ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Cozy Barrier Island Studio - Διακοπές στο προστατευμένο τοπίο

Cozy Barrier Island Studio - Διακοπές στο προστατευμένο τοπίο

Συλλογή φωτογραφιών για 300 Steps to BEACH; 2 Bikes; Beach Gear; 4 HOLE Putting & Chipping GREENS

Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Barrier Island Studio - Διακοπές στο προστατευμένο τοπίο

5 στα 5 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 3 άτομα25 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Vero Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο South Beach5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Vero Beach Museum of Art3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλαζ Σέξτον4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓουέστ Παλμ Μπιτς, Φλόριντα (LNA-Λαντάνα)88 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Barrier Island Studio - Διακοπές στο προστατευμένο τοπίο

Η ευτυχία είναι το νόμισμά μας εδώ στο Στούντιο Διακοπών που βρίσκεται ανάμεσα στον Ατλαντικό Ωκεανό και τον Ινδικό ποταμό. Βρίσκεται στο Treasure Coast Barrier Island, ανάμεσα σε όμορφα διαμορφωμένους πλούσιους κήπους πολλών ποικιλιών φυτών και λουλουδιών. Τα βράδια και τα πρωινά, όταν είναι πολύ ήσυχα, μπορείτε να ακούσετε τα κύματα που χτυπούν την ακτογραμμή, ενώ κάθονται έξω στην ιδιωτική αυλή σας σε ξαπλώστρες ή ξαπλώστρες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας απολαύστε χαλαρούς περιπάτους κατά μήκος της παραλίας μας, αναζητώντας όμορφους θησαυρούς όπως κοχύλια, δρύινα νερά και δόντια καρχαρία. Οι θησαυροί της παραλίας σας μπορούν να γίνουν μεγάλα δώρα και αναμνηστικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αν σας αρέσει η αλιεία στην παραλία, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με έναν πόλο & κύλινδρο που θα χρησιμοποιήσετε. Ενοικιάστε κουκέτες ή βάρκα για να κάνετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε την Ινδική ποτάμι λιμνοθάλασσα και να δείτε μια ποικιλία από άγρια ζωή, όπως τα δελφίνια, τα μανιτάρια, τις χελώνες, τα πουλιά κλπ.

Περπατήστε 5 λεπτά με το South Ocean Beach του Ατλαντικού Ωκεανού, με την Indian River Lagoon & restaurants. Το Humiston Beach Park (20-30 λεπτά με τα πόδια από το Studio μας μέσω της παραλίας) βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής του νησιού Vero Beach. Ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Υπάρχει μια παιδική χαρά, εστιατόρια, ένας γραφικός χώρος περιπάτου & πικνίκ. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αυτό το πάρκο 4 στρεμμάτων με θέα στην ακτή είναι το κέντρο για τις εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας και άλλα φεστιβάλ. Κάθε Σάββατο Morning - Farmers Market 8 π.μ. - 12 το μεσημέρι.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με την όμορφη ηλιοφάνεια, την υπνωτική παραλία και τον ήχο των κυμάτων με τσάι και καφέ. Σας προσφέρουμε τις πρωινές επιλογές για την παρασκευή πολλών τύπων μηχανών καφέ, τη νέα καφετιέρα Mueller Pod (2019), την καφετιέρα ή το πιπέρι και τον φούρνο για φασόλια, αν σας αρέσει ο καφές σας σούπερ φρέσκο. Και καυτά τσάγια αν δεν προτιμάτε καφεΐνη. Επιπλέον, προσφέρουμε ιονισμένο φιλτραρισμένο νερό για να βελτιώσετε τη γεύση του καφέ ή του τσαγιού σας.

Σχεδόν κάθε μέρα είναι ηλιόλουστη ... αλλά για την περιστασιακή σπάνια βροχή ή το απόγευμα, θα βρείτε μια τσάντα με ποπ κορν για να φτιάξετε στο φούρνο μικροκυμάτων, μαζί με κάποιες καραμέλες για να απολαύσετε ενώ παρακολουθείτε μια ταινία Netflix, Amazon ή Hulu.

Το στούντιο μοιράζεται ένα συμπαγές τοίχο από μπετόν με την κύρια κατοικία μας, κάνοντας το πολύ ήσυχο Έχει δικό του ιδιωτικό δρόμο, πύλη, αίθριο, είσοδο και γραμματοκιβώτιο. Το δωμάτιο πλυντηρίων είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο και μοιράζεται μαζί μας.

Το Studio βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Causeway Blvd, ακριβώς στα ανατολικά του A1A, με άμεση πρόσβαση στο Mainland μέσω της Causeway / 17th Street Bridge. 5 λεπτά για Publix ή φρέσκα μαγαζιά παντοπωλείου, λικέρ ABC, TjMax και πολλά εστιατόρια στην ηπειρωτική χώρα.

Αυτό το ήσυχο και χαλαρωτικό στούντιο διακοπών είναι περιτριγυρισμένο από ένα ΠΟΛΥ καλά περιποιημένο με έναν κήπο με βράχο, κρεμασμένα αέρια φυτά, τροφοδότες πουλιών και λουτρά, κάκτους και ορχιδέες σε δύο μεγάλες βελανιδιές στην αυλή. Συνεχώς βελτιώνουμε και διατηρούμε τους κήπους και το ιερό του πουλιών.

Το South Beach Pizzeria βρίσκεται κοντά στην παραλία μας, όπου μπορείτε να επιλέξετε το μεσημεριανό ή το δείπνο και το πικνίκ στην παραλία με την καλύτερη θέα στον ωκεανό. Υπάρχουν τρία γκουρμέ εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το στούντιο των ονείρων σας. Αγαπάμε το ιταλικό εστιατόριο του Johnny's D, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το A1A. Επίσης ένα 7-11 βρίσκεται πολύ κοντά, νότια από εμάς στην Α1Α. Μόνο δεκαπέντε - είκοσι λεπτά με τα πόδια (5 λεπτά με το ποδήλατο) βόρεια μέσω οδού ή παραλίας στην παραλία Vero Beach Beachside όπου θα βρείτε περισσότερα εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ψώνια και spa.

Το στούντιο είναι όμορφα επιπλωμένο με queen-size κρεβάτι, ντους με τα πόδια, διπλούς νεροχύτες, ψυγείο, κουζίνα, απαραίτητα κουζίνα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, γαλλικές πόρτες που οδηγούν σε αίθριο με υπαίθριο τραπέζι και καρέκλες. Νέο βαμμένο (2019) μπλε με οροφή μπλε ουρανού και λευκούς τοίχους. Ξεχωριστή αίθουσα πλυντηρίων. Τηλεόραση FireStick με όλα τα κανάλια. Νέα έπιπλα Μάρτιος 2016. Παραμένει κλιματιζόμενο συνεχώς, συνεπώς, δεν υπάρχει μούχλα σε αυτό το στούντιο.

Διατίθεται κάτω από τον αποθηκευτικό χώρο Queen bed - ένα διπλό μέγεθος αφρού μνήμης για 3ο επισκέπτη.

Κανένα ζώο ή κάπνισμα στο Studio δεν το απαλλάσσει από αλλεργία. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Θα σας παραδώσουμε καθημερινά ένα γαλόνι υψηλής ποιότητας ιονισμένο φιλτραρισμένο νερό στο στούντιο σας για να πιείτε και να κάνετε τσάι ή καφέ, απλά στείλτε μας ένα κείμενο.

Παρέχουμε όλα τα προϊόντα από χαρτί, σαπούνι και προμήθειες για πλυντήρια, σαπούνι και βασικά προϊόντα περιποίησης. Ορισμένα βασικά αντικείμενα στον τοίχο περιλαμβάνονται στην κουζίνα όπως αλάτι & πιπέρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, τσάι, καφέδες για το Keurig μας. Οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα, παρακαλώ ρωτήστε.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το στούντιο.

Το Havana Nights Piano Bar προσφέρει νυχτερινή διασκέδαση, πλήρες μπαρ & τάπας, ανοίγει στις 4:30 μ.μ. 7 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα, που βρίσκεται στο 1605 Ocean Dr είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια (0,02 μίλια).

Trattoria Dario - Delicious ιταλικό εστιατόριο & μπαρ (0,02 μίλια από το στούντιο)

DiMare Ιταλικά & Γαλλικά εστιατόρια & μπαρ (.03 μίλια από Studio μας)

Johnny D 's Market & Bistro - Μεγάλη λήψη τροφίμων για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο καθώς και εστιατόριο. Προσφέρει κρασί & μπύρα, καθώς και για να αγοράσετε και να πάρετε μαζί σας. Το επιδόρπιο του αμυγδάλου είναι το καλύτερο στον κόσμο .... και νόστιμα Calzones με σπιτική σάλτσα, που είναι τόσο μεγάλα που μπορούν να μοιραστούν. (.04 μίλια στο Α1Α). Παράγουν επίσης.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά:

Κρουαζιέρα κυνηγιού θησαυρών για κοχύλια, γυαλί θάλασσας, δόντια καρχαρία στη Νότια παραλία μας, μαζί με πληροφορίες για την ιστορία της περιοχής μας. Εμπνευσμένη τέχνη και κοσμήματα μπορούν να δημιουργηθούν με τους θησαυρούς σας που βρέθηκαν. Οι οδηγοί μας θα μοιράζονται δημιουργικές ιδέες. $ 20 ανά άτομο. Τουλάχιστον 2 άτομα ανά περιήγηση. VeroAir

Πεταλούδες δίπλα στη θάλασσα, ο Chris, ο ιδιοκτήτης, ενοικιάζει κουτάλες με κουπί, προσφέρει εκδρομές στη λιμνοθάλασσα και τα μαθήματά μας.

Το Treasure Coast Tours, ο Kirby, ο ιδιοκτήτης και ο καπετάνιος θα σας ταξιδέψουν σε μια πολύ ενημερωτική περιήγηση στην πανέμορφη Indian Lagoon River. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για αυτή την περιήγηση στα αξιοθέατα είναι δημοφιλής.

Το Vero Beach φιλοξενεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό θέατρο στη Φλώριδα και το σπίτι της στη ζώνη κωμωδίας. Riverside Theater.

McKee Jungle Garden, Βοτανικοί Κήποι

Περσικό νησί Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής
Το πρώτο καταφύγιο του έθνους μας το 1903. Από τότε έχουμε τώρα 563 καταφύγια σε όλη τη χώρα μας. Όμορφη γραφική κίνηση 12 μίλια βόρεια του Studio on A1A.
Προτείνετε να ταξιδέψετε λίγο βορειότερα στο A1A για να επισκεφθείτε τον Sebastian Inlet όταν επισκέπτεστε αυτό το Καταφύγιο.

Μουσείο Τέχνης της Παραλίας Vero
Σύγχρονος θεσμός για την εικαστική τέχνη

Περιήγηση με αερόμπικ στο Marshland, το Eco, η άγρια φύση στο Blue Cypress Conservation Area, η παραλία Vero

South Beach Park θα βρείτε γήπεδα άμμου βόλεϊ, ναυαγοσώστες, τουαλέτες, ντους και δημόσιο πάρκινγκ.

Costa D 'Este 7 π.μ. Sunrise Yoga on Beach $ 8 Δημόσια πτώση με τέλη - Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Περιλαμβάνονται τα Mat & supplies. Μπορείτε να περπατήσετε εκεί από το Στούντιο μέσω της παραλίας. 30 λεπτά χαλαρωτικό και όμορφο περίπατο στην κατηγορία γιόγκα.

Διαχειριστής καταλύματος

Mrs. Lyons

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Crib/Playpen Available upon request

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outdoor smoking only.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Vero

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παραλία Vero) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Vero Beach Museum of Art και Θέατρο Riverside Theatre, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Vero Fashion Outlets (εμπορικό κέντρο) και Fort Pierce Shopping Center. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: My Crazy Frogs και Σιδηροδρομικός Σταθμός Vero Train Station. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο South Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Vero Beach Museum of Art - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλαζ Σέξτον - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοτική Μαρίνα Vero Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Royal Palm Pointe Park - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βέρο Μπιτς, Φλόριντα (VRB-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Βέρο Μπιτς): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mulligan's Beach House Bar & Grill Vero Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waldo's at the Driftwood - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ocean Grill - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Grind + Grape - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • TooJay’s Deli Bakery Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 48 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 51 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jim N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect spot for a couple
I was on my own, but this is a perfect spot for a couple. Lots of comfortable and private outdoor space. Plenty of local options for food and entertainment, short walk to the beach. For a small space, it is exceptionally well organized and appointed. It had everything I needed and more. The snacks, drinks and milk for coffee upon arrival was especially appreciated. Hosts are very easy to work with and clearly take pride in the space. I would highly recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Sharon P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet and relaxing
Very clean and comfortable. Had everything we needed. Loved the outdoor patio area. Owners live at the property but gave us our space.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Kimberly L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vero's secret paradise
2/2024-This studio had every amenity plus the extras that our hosts provided to make our stay just simply wonderful! We enjoyed our private space, beautiful patio space, bicycles to explore the beach and shopping areas a short ride away and more... The beach is a short walk or 2 minute drive away. Our hosts were so generous with welcoming goodies and suggestions for dining or enjoying the area. They were timely to respond to any request and very welcoming. This location is perfect for a couples getaway!! Thank you to our wonderful hosts.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Kathleen A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The rest we hoped for!
No surprises. The studio and outdoor surroundings were exactly as we expected based on the information on the site. Fresh muffins awaited our mid morning arrival - which was easily arranged in advance. Following an early morning flight we were able to get some rest right away. The walk to the beach was maybe a 5 minute walk - which we made a couple of times a day - to enjoy the sunrise, and a late afternoon walk. Our family members were able to relax with us in the private outdoor area. Lanette & Kevin are wonderful hostess & host. We really appreciated the items they have available - water, coffee pods, creamer and beach towels, including bath and kitchen essentials. It was all we hoped for, and even more! Thank you!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Abigail D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Condo!
We had a great experience. The property owners were very responsive and helpful. They also had fresh muffins for us upon arrival, which were delicious. The listing is accurate and the condo is very close to the beach, great location. It also had many amenities that were very convenient. We interacted with the property owners a few times and they were very very nice! Highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mrs. Lyons

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I are natives (Veroites) of Vero Beach, Florida, a small seaside town located on the East Coast of Florida where the Tropics begin. We feel privileged to live here our entire lives to witness this amazing town. Our town's overall landscape, with our city fathers limiting building heights, incredible measures to protect our natural plants, shorelines, Indian River Lagoon, wildlife adds to our quality of life in our town & county. Vacationing or living in Vero Beach brings out everyone’s personal greatness.

Vero Beach has a flourishing arts culture. This includes regular performances by symphonies, orchestras and amateurs and professionals at Riverside Theatre and the Vero Beach Theatre Guild. We can boost about new murals downtown, numerous galleries, delicious restaurants, quality breweries, beautiful golf courses and the many festivals in town year around.

The Best Thing About Vero Beach... Beach Therapy

Going to the beach is the best natural anti-depressant, sedative, pain and stress reliever on the planet. There is nothing better or more healing to us than a day at the beach. The beach is a great place to heal and convalesce. It has helped us in our ongoing recovery from vehicle accidents.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Beach Therapy
Vitamin D
There is a reason that Vitamin D is called the “sunshine vitamin”. Only 20 minutes of direct sunshine stimulates the body to produce anywhere from 15,000 to 20,000 International Units (IUs) of Vitamin D. We need Vitamin D for regulating the absorption of calcium and phosporous and for the maintenance of healthy bones and teeth. Vitamin D is also an important infection-fighter and key ingredient for a healthy functioning immune system.
Barefooting
Direct contact of skin with the earth has many healing benefits for anyone who is sick or to maintain, improve health. Illness tends to cause our bodies to gain an excessive positive charge, which interferes with our ability to function at the cellular level. This can be compounded when we are surrounded by appliances and household wiring that produce their own electromagnetic fields (EMFs). “Grounding out” the body’s positive charge helps to restore it’s natural electrical state, ability to detoxify and withstand pathogens. The effects of grounding have been widely studied; it has been found to reduce pain and lower stress.
Exercise
Being by the sea offers the perfect chance to get moving. Movement in the water is the perfect place to start. Walking produces pumping action in the leg muscles that help with lymph circulation; it boosts metabolism and weight loss.
Fresh Sea Air
Sea air is negatively charged, which helps neutralize free radicals and improves our ability to absorb oxygen.  You have noticed that you feel more refreshed near the ocean or even taking a shower. All of these areas have a higher concentration of negative ions to positive ones. The ocean typically has 2000 negative ions and 1000 positive. The energy of the falling or splashing water causes splitting of neutral particles of air, freeing electrons attach to other air molecules causing a negative charge. Negative ions enhance our mood, stimulate our senses, improve appetite, sexual drive, relief from hay fever, allergies.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In this small beach town, you will find socializing & laughing very easy... Everyone is friendly & happy.

These are good for the spirit and soul. Laughter triggers the release of endorphins (feel good chemicals), boosts the immune system, releases stress and induces relaxation. Being on the beach brings out the best in humans. A great place to make new friends and renew your positive energy.



Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες