ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Islamorada Oceanfront σπίτι σε ψαράδες ψαροκόκκαλος Ocean Views, Dock, Comm Pool & Beach

Islamorada Oceanfront σπίτι σε ψαράδες ψαροκόκκαλος Ocean Views, Dock, Comm Pool & Beach

Συλλογή φωτογραφιών για Islamorada Oceanfront Home with Ocean View, Dock, Comm Pool & Beach

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Islamorada Oceanfront σπίτι σε ψαράδες ψαροκόκκαλος Ocean Views, Dock, Comm Pool & Beach

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα158 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Islamorada, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Founders Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαϊάμι, Φλόριντα (MIA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι)90 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Islamorada Oceanfront σπίτι σε ψαράδες ψαροκόκκαλος Ocean Views, Dock, Comm Pool & Beach

Αυτό το υπέροχο σπίτι με καταπληκτική θέα στον ωκεανό από την κύρια κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και τα μπαλκόνια βρίσκεται στο Islamorada στο Mile Marker 85 στην αποκλειστική ορμητική κοινότητα του Angler's Reef. Το σπίτι έχει επίσης θέα στην κοινόχρηστη πισίνα. Το Anglers Reef είναι μια ήσυχη παραθαλάσσια κοινότητα στα Florida Keys. Το Anglers Reef είναι ένα boutique συγκρότημα 52 κατοικιών εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική Native Conch & British West Indies. Τα γραφικά δρομάκια και τα μονοπάτια πεζοπορίας περνούν από το χωριό αυτό το καταφύγιο. Οι παροχές περιλαμβάνουν κοινόχρηστη πισίνα με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και ιδιωτική παραλία 500μ. Η γέφυρα του σπιτιού είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση με ένα βαθύ κανάλι έξω από τον Ατλαντικό. Ή ξεκινήστε το καγιάκ σας από την ιδιωτική παραλία (ενοικιάσεις καγιάκ διαθέσιμες για drop-off). Χτισμένο το 2007, αυτό το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια που βρίσκονται στον 2ο όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ιδιωτική βεράντα με θέα στον ωκεανό ή βρίσκεται στο κρεβάτι σας king και απολαύστε την ίδια θέα. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου έχει επίσης θέα στον ωκεανό για πρωινό καφέ ή κοκτέιλ. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο διαθέτει 2 queen κρεβάτια. Ο κάτω όροφος έχει μια κρεβατοκάμαρα Η διακόσμηση του σπιτιού περιλαμβάνει ανοξείδωτες συσκευές, γραφεία γρανίτη, ξύλινα πατώματα από ξύλο Βραζιλίας επάνω και κάτω, 3 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με καλώδιο συμπεριλαμβανομένου του HBO και WiFi.

Το Islamorada είναι συνώνυμο με το καλύτερο ψάρεμα - κόλπο, ορεινή ή ωκεανός. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί, charters ή ενοικιάσεις σκαφών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε για hogfish, snapper, mahi, τόνο, bonefish, tarpon, snook, και άλλα. Ακριβώς στις αποβάθρες Anglers Reef μπορείτε να πάρετε το μαγκρόβιο snapper, lilyfish, jack crevalle, moonfish, grunts, mullet & barracuda ανάλογα με την εποχή. Είχαμε έναν τυχερό παραθεριστή να πιάσει ένα 70 κιλά τόνου από τις αποβάθρες.

Για εκείνους που δεν τους αρέσει η αλιεία, υπάρχει ακόμα ένας τόνος να κάνουμε, πράγμα που είναι ένας από τους λόγους που επιλέξαμε το Anglers Reef. Η ανάπτυξη και η περιοχή Islamorada έχουν πολλά να κάνουν για τους ανθρώπους που δεν αλιεύουν. Απλά κρέμονται στο σπίτι μας και κοιτάζοντας το πανέμορφο χώρο της πισίνας στο πίσω μέρος του σπιτιού και η υπέροχη θέα του ωκεανού από το σπίτι μας είναι αρκετή για μια μέρα για μερικούς.

Απολαύστε το ευρύχωρο κατάστρωμα με ένα βιβλίο ή κοκτέιλ και τη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά και το αεράκι του ωκεανού. Ή απλά περπατήστε από τη βεράντα και κολυμπήστε στη μεγάλη πισίνα της κοινότητας (θερμαίνεται το χειμώνα και ψύχεται το καλοκαίρι!). Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μέσα στην κοινότητα ή να χαλαρώσετε στις ιδιωτικές παραλίες ή να ξεκινήσετε καγιάκ και καραβίδες από τις παραλίες μας.

Εστιατόρια: 5 λεπτά με τα πόδια είναι το Hog Heaven, το Smugglers Grill και το Grill Island. Με το αυτοκίνητο λίγα μίλια μακριά υπάρχουν πολλά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα ή στο μπροστινό μέρος του εστιατορίου για να φάτε. Όλα είναι εκπληκτικά. Δείτε το βιβλίο συστάσεων στο σπίτι.

Αξιοθέατα: Κολυμπήστε με δελφίνια στο Θέατρο της Θάλασσας 1/2 μίλια νότια. Ο Ιδρυτής Park βρίσκεται μόλις ένα μίλι βόρεια με συναυλίες και πολλά να κάνουν. Το κέντρο επισκεπτών του Chamber of Commerce Islamorada είναι επίσης κοντά στην είσοδο του Founders Park για τοπικές πληροφορίες, καθώς και προσιτές κάρτες, αφίσες, μπλουζάκια και βιβλία.

Παντοπωλείο και άλλες αγορές: Η Publix μόλις άνοιξε στο MM83 στο νησί και απέχει μόλις 2 μίλια νότια από το σπίτι. Για τα σύντομα στοιχεία το Trading Post είναι λίγο πιο νότια. Υπάρχει επίσης ένα Winn Dixie λίγα λεπτά βόρεια (περίπου Mile Marker 91 στο Tavernier. Υπάρχει επίσης ένα West Marine, Bass Pro Shop και άλλα δροσερά μικρά καταστήματα γύρω από την πόλη.

Πάρκα στο Islamorada, Village of Islands: Μόλις 2 μίλια βόρεια βρίσκεται το Πάρκο Ιδρυμάτων της Islamorada στο MM 87 Bayside, το οποίο προσφέρει δραστηριότητα ή χαλάρωση για όλη την οικογένεια. Μια πισίνα ολυμπιακού μεγέθους με καταδυτική περιοχή, μια ρηχή παραλία με νερό, ενοικιάσεις θαλάσσιων σπορ, γήπεδα σφαίρας, προβλήτα για ψάρεμα, γήπεδο μπάσκετ, τένις και μπάσκετ, ποδηλασία με 18 σταθμούς άσκησης, μονοπάτι πολλαπλών χρήσεων, μέσα στο πάρκο των 40 στρεμμάτων. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις. Τα δημοτικά πάρκα του χωριού περιλαμβάνουν επίσης την παραλία της Βιβλιοθήκης Islamorada και την παραλία της Anne. Υπάρχει το Windley Key State Geological Site, ένα κρατικό πάρκο, στη θέση ενός πρώην λατομείου κοραλλιών. Εκτός από τους σκιερούς περιπάτους μέσα από το μοναδικό φύλλωμα, τα απολιθώματα των θαλάσσιων πλασμάτων μπορούν να προβληθούν σε όλο το πάρκο. Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος στο κέντρο επισκεπτών για χρήση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο πάρκο. Το Islamorada προσφέρει επίσης ένα ποδηλατόδρομο 18 μιλίων που επεκτείνει το μήκος του χωριού.

Scuba / Snorkel! : Το Islamorada, αναγνωρισμένο εδώ και πολύ καιρό ως η «πρωτεύουσα του κόσμου για τον αθλητισμό αλιείας», είναι τώρα μια εικόνα ανάμεσα στους αθλητικούς δύτες για έναν παρόμοιο λόγο: έναν τεράστιο πληθυσμό τροπικής θαλάσσιας ζωής. Κοραλλιογενείς κεφαλές υψηλού προφίλ και ευρείες κεραμίδια καταφύγουν σε τεράστιες συγκεντρώσεις γαλλικών ψαριών γούνας και κατσικιών, ενώ η βασιλική βασιλική αγγελόψαρο περιπλανιέται άνετα ανάμεσα στις εσοχές των υφάλων. Φιλικά πράσινα χέλια moray κολυμπήσουν ελεύθερα κατά μήκος των καναλιών καταιγίδων και αυλακιών και οι απομονωμένοι καρχαρίες νοσοκόμας κρύβονται κάτω από τις προεξοχές. Το Islamorada προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ρηχούς κοραλλιογενείς υφάλους, μίνι τοίχους, ναυάγια και ακόμη και υποβρύχιο βιότοπο για την επιστημονική έρευνα, τον Υδροχόο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Islamorada ή οποιαδήποτε άλλη τοπική γνώση, σταματήστε από το Εμπορικό Επιμελητήριο στο ΜΜ 82. 5.

* The Eagle - Αυτό το πλοίο των 287 ft βυθίστηκε σκοπίμως σε 110 πόδια νερού ως καταδύσεις, περιτριγυρισμένο σε σφουγγάρι και κοράλλια, γεμάτο από grunt, harpoon & jack. * Ο Davis Reef - Reef είναι σεβαστός για την απίστευτη συγκέντρωσή του από τα μάτια και το σχολικό δάσκαλο, καθώς και με αρκετούς καταπράσινους κατοίκους, μακρύς συνηθισμένος στην καλοπροαίρετη αλληλεπίδραση με τους κυρίους καταδύσεων. * Αλιευματοποιητής Reef - Τώρα που χαρακτηρίζεται από ένα 136-ft-ψηλό φάρο, σε αυτό το σημείο το 1822 USS Alligator γειωμένο & βυθίστηκε προστατεύοντας ταυτόχρονα μια συνοδεία από τους πειρατές? τα ερείπια του ναυαγίου είναι οι δίδυμοι σωροί λίθων έρματος, αλλά ο κοραλλιογενής υφάλων - σε μόλις 25 πόδια του νερού - είναι ζωντανός και ζωντανός. * Τείχος Conch - Προσφέροντας έναν κατακόρυφο κεκλιμένο τοίχο & αιχμαλωτιστικές συγκεντρώσεις σφουγγαριού βαρέλι & gorgonia στίγματα seafloor. * Crocker Wall - Ένα 450 + - τοίχο με τα πόδια σε μήκος 50 ποδιών νερού. Ο τοίχος έχει πτώση 30 ποδών και τα χαρακτηριστικά grunts, κίτρινη ουρά και grouper με κοραλλιογενείς και κοραλλιογενείς κορώνες.

* Pickles Reef - Μίνωτια του υφάλου σε 15-25 πόδια νερού.

Διαχειριστής καταλύματος

Scott Ofstein
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 9:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Pool, boating, kayaking, fishing

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO SMOKING HOME.
Check in/Check out days are Saturday to Saturday only. Inquire for other Check in/out dates prior to instant booking. Check in 4:30PM/Checkout 9:30AM

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Islamorada

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Islamorada) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φλόριντα Keys Brewing Co. και Florida Keys Dive Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ινδιανικό Κρατικό Πάρκο Ιστορικού Κλειδιού και Κρατικό Πάρκο Υποβρύχιας Αρχαιολογικής Διατήρησης San Pedro. Με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Founders Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Islamorada County Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φλόριντα Keys Brewing Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μαϊάμι (Mia): 91 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lorelei Restaurant & Cabana Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wahoo's Bar & Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hog Heaven - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Whale Harbor Restaurant Marina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 80 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 81 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Patrick H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
anglers reef
Very good as usual.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tracey W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Keys Fishing Trip
Our stay in this property made our fishing trip to the Keys effortless. We were able to dock our [rental] boat steps from the back porch, the property was beautiful, and the house was well-equipped, clean and lovely. We were minutes away from everything that we needed. We would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

h j.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect!
Perfect week for our family of 4!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Kimberly K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!!
Loved this house....Recommended it to several people who are planning on vacationing down in the Keys!!! We will be back!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Casey H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Terrific Spring Getaway!!
We throughly enjoyed our trip to Anglers Reef. This is a beautiful unit and the views are incredible. The property owner (Scott) was very helpful and always accessible for questions. Hope to bring the family back again soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Scott Ofstein

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love the Keys! We purchased our first home in Anglers Reef back in 2009 and loved it so much we bought this second home right across the street (HomeAway #326184) My wife and I have 2 girls ages 20 and 17 and they also love the Keys. We all love boating, fishing, paddle boarding, snorkeling, kayaking, biking and just hanging out at the Keys famous sandbars. Islamorada is an amazing Island and in my opinion the best location in the Florida Keys! You can't go wrong!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our single family home has amazing ocean views of the Atlantic Ocean. You can lay in bed and see the water, relax and watch TV and view the water or just hang on one of the two porches and enjoy the ocean. The home also has a view of the pool which is really convenient. The community is gated and has a pool on the Atlantic Ocean, a beach and a marina with a deep water channel to the Ocean.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

One of the few homes for rent with direct ocean views as well as the home is located on the pool. The Community offers a Pool, Beach and Boat docks right on property. Walking distance to a few restaurant and some attractions. Also one of the few homes with a license to rent from the city. Vacation License number VR-295.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες