ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Εξαιρετική βίλα Calabay Parc 5+ υπνοδωματίου με 4 μπάνια - 15 λεπτά με Disney

Εξαιρετική βίλα Calabay Parc 5+ υπνοδωματίου με 4 μπάνια - 15 λεπτά με Disney

Συλλογή φωτογραφιών για Exquisite Calabay Parc 5+ Bedroom 4-Bath Villa - 20 min to Disney

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετική βίλα Calabay Parc 5+ υπνοδωματίου με 4 μπάνια - 15 λεπτά με Disney

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 16 άτομα288 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Davenport, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Χάιλαντ Ριζέρβ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 16 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 3 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

3 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 4

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετική βίλα Calabay Parc 5+ υπνοδωματίου με 4 μπάνια - 15 λεπτά με Disney

Βίλα, 5 Υπνοδωμάτια + Den, 4 Λουτρά, (Κλίνει άνετα 14-16)

Καλώς ήρθατε στην υπέροχη executive βίλα μας που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην όμορφη ανάπτυξη του πάρκου Calabay! Θα απολαύσετε όλες τις υπέροχες ανέσεις της κεντρικής Φλόριντα από τη βολική τοποθεσία μας με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα θεματικά πάρκα, παραλίες, εστιατόρια, υδάτινα πάρκα, ψώνια, πορτοκαλιές, γκολφ, οινοποιεία, ιαματικά λουτρά και πολλά άλλα!

Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία βίλας για τους φιλοξενούμενούς μας και προσθέσαμε ουσιαστικά όλες τις ανέσεις για να νιώσετε ότι η βίλα είναι πραγματικά το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Το σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο ανοιχτό δάπεδο και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει 2 οικογένειες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα χωρίς να αισθάνεται γεμάτο.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αξέχαστα γεύματα. Υπάρχει πάγκος και μια γωνιά πρωινού δίπλα στην κουζίνα που επιτρέπει σε όλους χώρο για casual δείπνο. Μια ξεχωριστή επίσημη τραπεζαρία είναι επίσης διαθέσιμη για τα ειδικά γεύματα. Το καθιστικό είναι μεγάλο και ευρύχωρο με πολλά καθίσματα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 58 ιντσών και DVD player. Δύο master σουίτες βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Η πρώτη σουίτα διαθέτει ένα king size κρεβάτι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών και ένα τεράστιο master μπάνιο με μπανιέρα και ξεχωριστό ντους. Η δεύτερη κύρια σουίτα διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Υπάρχει ένα ξεχωριστό άνετο δωμάτιο που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με ένα καναπέ κρεβάτι queen και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 50 ιντσών και DVD player. Η πιο πρόσφατη προσθήκη μας είναι ένα θεαματικό θέατρο / αίθουσα παιχνιδιών με οθόνη LED 65 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, Blu-ray player, ήχο surround, καθίσματα θεάτρου και ένα έθιμο μπαρ με επιπλέον καθίσματα που κάνουν αυτό το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πιάσετε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Αυτός ο κλιματιζόμενος χώρος διαθέτει επίσης ένα τραπέζι του χόκεϊ με αέρα και ένα παιχνίδι μπάσκετ. Ένα δωμάτιο πλυντηρίων ολοκληρώνει τις ανέσεις στον πρώτο όροφο.

Ο δεύτερος όροφος διαθέτει την τρίτη κύρια σουίτα με king queen κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών και μεγάλο μπανιέρα. Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα θέμα "Mickey" και (3) δύο μονά κρεβάτια και ένα θέμα "Minnie" με δίδυμα κουκέτες και ένα δίκλινο δωμάτιο με πλήρη κουκέτα, το καθένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης ενώ μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο. Με το γύρο του δεύτερου ορόφου, η περιοχή της σοφίτας μας έχει μετατραπεί σε ένα γαλήνιο καταφύγιο για όσους επιθυμούν ένα ήσυχο, άνετο μέρος για να διαβάσουν ένα βιβλίο, να ξυπνήσουν ή να προβληματιστούν ήσυχα την ημέρα.

Το σπίτι μας διαθέτει επίσης μια πολύ μεγάλη δυτική όψη πισίνα "L" με πολυτελή ξαπλώστρες και μια καλυμμένη lanai με ανεμιστήρα οροφής για εξωτερική άνεση. Η πισίνα διαθέτει νυχτερινό φωτισμό για το βράδυ κολυμπά και προγραμματίζονται από το χρήστη συναγερμοί πόρτα για ασφάλεια στην πισίνα-περιοχή. Ο χώρος της πισίνας είναι επίσης πολύ μεγάλη για να φιλοξενήσει αρκετό χώρο για μαύρισμα! Η περιοχή της πισίνας είναι άμεσα προσβάσιμη είτε από την κύρια κύρια σουίτα είτε από τις συρόμενες πόρτες ακριβώς έξω από τον κύριο χώρο καθιστικού. Μια γκριλ μπάρμπεκιου φυσικού αερίου παρέχεται επίσης για την απόλαυσή σας.

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, το σπίτι μας καλύπτεται με υψηλής ταχύτητας WIFI και απεριόριστη κλήση σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά παρέχεται.
Το Calabay Parc είναι η πρωτεύουσα γειτονιά διακοπών της κεντρικής Φλώριδας και διαθέτει χώρο αναψυχής για παιδιά. Η τοποθεσία είναι απολύτως υπέροχη, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπέροχες ανέσεις της κεντρικής Φλώριδας, όπως θεματικά πάρκα, παραλίες, εστιατόρια, υδάτινα πάρκα, καταστήματα, πορτοκαλεώνες, γκολφ, οινοποιεία, ιαματικά λουτρά και πολλά άλλα! Είμαστε υπερήφανοι για το σχολαστικά διατηρημένο σπίτι μας και παρέχουμε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια ειρηνική απογείωση.

*** Οι ενοικιαστές πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να νοικιάσουν. Ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης πρέπει να παρέχεται ως απόδειξη της ηλικίας. ***

Διαχειριστής καταλύματος

Mike & Pat
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Davenport

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Κάλαμπεϊ Παρκ, Davenport). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) και Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® και Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios®. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Θεματικό Πάρκο Epcot® ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Χάιλαντ Ριζέρβ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 33 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 1845 Tap House - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cracker Barrel - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 109 από 123 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 123 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 123 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 123 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 123 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Valerie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super !
On a adoré notre sejour,super bien installer, super propre, parfait pour tous les ages des enfants aux adultes. Prevoir walt disney 40 min le matin et le soir avec le trafic! Tres grand et bien organiser !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Dennis Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family fun in Florida
From the day we opened the door for our family vacation it was enjoyed by all !! From a 2 year old to the 54 year old . Close to everything and anything everything in the house was great and really made it seem like a home away from home !! Thanks again for helping us make memories of a lifetime
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ed A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Almost Paradise.....
We had a group of 6 adults and 6 children, everyone enjoyed the heated pool and also the game room during which we watched the football playoffs. Hope to return someday as it was a Great stay......
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Paul C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family vacation
Everything was great. My 3 year old grandson wants his dad to build him a garage game room. Just like the one at this house.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kristine P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome stay
We had an amazing time at this house. It felt like home away from home. They had everything we needed for our 6 month old. Spacious house with lots of shops near by. We would stay here again in a heartbeat.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mike & Pat

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες