ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλοκαιρινή Πώληση + Μεγάλες Τιμές, Πισίνα, WiFi, Ανακαινισμένο πανέμορφο 2BR @ Bay Bay West

Καλοκαιρινή Πώληση + Μεγάλες Τιμές, Πισίνα, WiFi, Ανακαινισμένο πανέμορφο 2BR @ Bay Bay West

Συλλογή φωτογραφιών για Incredible Rates, Pool, WiFi, Generator, Renovated Gorgeous 2BR @Cowpet Bay West

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 50, κουμπί
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλοκαιρινή Πώληση + Μεγάλες Τιμές, Πισίνα, WiFi, Ανακαινισμένο πανέμορφο 2BR @ Bay Bay West

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα177 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Απολαύστε την περιοχή

Nazareth, St Thomas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Secret Harbour1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Κάουπετ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sapphire10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλοκαιρινή Πώληση + Μεγάλες Τιμές, Πισίνα, WiFi, Ανακαινισμένο πανέμορφο 2BR @ Bay Bay West

Στο Ανατολικό άκρο της Αγ. Thomas, αυτό το όμορφο, πρόσφατα διακοσμημένο condo είναι παραθαλάσσιο στον κόλπο Cowpet και αποτελεί μέρος της κοινότητας Cowpet Bay West. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με τα δύο εστιατόρια του Elysian Beach Resort, το μπαρ της πισίνας και την ιδιωτική πισίνα θέρετρου με υδρομασάζ σε αυτή την κοινόχρηστη ιδιοκτησία. Λεπτά από το Red Hook και το φέρι στο St. John και άλλους προορισμούς παρθένων νησιών, αυτό το 2 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια μπορεί να φιλοξενήσει 2-6 άτομα άνετα και διαθέτει AC, WiFi, πλυντήριο και στεγνωτήριο και τηλεόραση DISH.

Από το λεπτό που θα περπατήσετε στο "Γοργόνα Cove," θα μεταφερθείτε σε έναν παράδεισο της Καραϊβικής. Μια νησιώτικη φανταστική ατμόσφαιρα σας καλωσορίζει - ξεκινώντας από το φιλόξενο φουαγιέ εισόδου φοίνικα. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει υπέροχη θέα και τροπική ατμόσφαιρα. Το υπνοδωμάτιο στον κήπο φιλοξενεί 4 άτομα με δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να τοποθετηθούν ως ένας βασιλιάς καθώς και μια ξαπλώστρα με αναδυόμενο κρεβάτι με διπλό κρεβάτι που κυλά έξω. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει θέα στον κήπο που είναι γεμάτος με πολλές πολύχρωμες ποικιλίες χλωρίδας. Το patio patio διαθέτει ψησταριά και μπάρμπεκιου καθώς και ξαπλώστρες για να απολαύσετε το γραφικό περιβάλλον. Το υπνοδωμάτιο στον ωκεανό έχει ένα queen size κρεβάτι με δική του ξεχωριστή αίθουσα εισόδου με θέα τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου Cowpet. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το πρωινό καθώς ξεκινάτε την ημέρα σας ή ένα ποτήρι κρασί καθώς παρακολουθείτε το θαυμαστό φεγγάρι. Το πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο στο υπνοδωμάτιο του κήπου διαθέτει ένα όμορφο ντους με μια τοιχοποιία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον εαυτό του και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το "Γοργόνα Cove". Το υπνοδωμάτιο του υπνοδωματίου του ωκεανού που μόλις ανακαινίστηκε διαθέτει ένα γυάλινο κλειστό ντους με όμορφο τούρκικο κεραμίδι από γυαλί. Νέα μπουρνούζια, ματαιοδοξία, πάγκος από χαλαζία, τουαλέτα και αξεσουάρ ενισχύουν την κύρια κρεβατοκάμαρα. Κάθε μπάνιο διαθέτει ξεχωριστή περιοχή νεροχύτη και ματαιοδοξία για πολυλειτουργικότητα.

Το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι ένα πολύ ευρύχωρο δωμάτιο διακοσμημένο με γούστο για ένα ζεστό, φιλόξενο τρόπο ζωής στο νησί. Νέος φωτισμός, καναπές, loveseat και πανέμορφο λευκό ανεμιστήρα με κουπί παλάμης στρέφουν την προσοχή σας αμέσως. Ο καναπές είναι ένας καναπές κρεβάτι queen size που προσθέτει επιπλέον επιλογές για ρυθμίσεις ύπνου και κάνει το "Γοργόνα Cove" ικανό να κοιμάται 8 στα κρεβάτια. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της περιοχής είναι η εκπληκτική θέα της Καραϊβικής Θάλασσας. Έχουν τοποθετηθεί νέες κάθετες περσίδες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά το βράδυ, αν είναι επιθυμητό, ​​αλλά όταν δεν είναι πλήρως ανοιχτές, δεν έχει αποκρύψει μια ίντσα αυτής της όψης. Σε αυτή την κεντρική τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικό δίκτυο DISH. Το φρεσκοβαμμένο μπαλκόνι αίθριο διαθέτει καινούργια έπιπλα patio όπου η οικογένειά σας και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν συνομιλία και να γευματίσουν μαζί.

Η κουζίνα έχει μόλις ανακαινιστεί με νέα προσαρμοσμένα ντουλάπια, πάγκους χαλαζία, νέες συσκευές, νεροχύτη και φωτισμό. Έχει όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα! Νέες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σύντομα! Είναι πολύ καλά εφοδιασμένο με πιάτα, γυάλινα σκεύη, ανοξείδωτα, κατσαρόλες και τηγάνια κλπ. Μπορείτε να συσκευάσετε το φως και να αποφύγετε τις χρεώσεις και τις γραμμές αποσκευών χρησιμοποιώντας τη βολική πλυντήριο και το στεγνωτήριο ---- ειδικά αν είστε οικογένεια με παιδιά. Check-in στις 4:00 και Check-out στις 10:00

Η παραλία Cowpet Bay έχει πολλές ανέσεις. Μια βίλα δίπλα στην παραλία, μακριά από το σαλόνι σας, πωλεί ποτά καθώς και διάφορα άλλα είδη. Τα καγιάκ και άλλα παιχνίδια στην παραλία είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Οι καρέκλες παραλίας είναι άφθονες και η εύρεση του αγαπημένου σας τύπου θέσης είναι εύκολο να είναι ένα σκιερό σημείο κάτω από έναν φοίνικα ή ένα ηλιόλουστο μέρος όπου μπορείτε να εργαστείτε στο μαύρισμα σας. Οι επισκέπτες του "Mermaid Cove" μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πισίνα του Elysian Beach Resort και το υδρομασάζ. Παρέχονται κλειδιά για την είσοδο της πισίνας. Αυτό είναι ένα ιδιωτικό μέλος που δεν προσφέρουν όλα τα condos Cowpet Bay. Η πισίνα είναι ιδανική για παιδιά και απλά λατρεύουν τη σπηλιά του καταρράκτη που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πισίνα για τη διασκέδασή τους. Νέα τραπέζια αίθριο, ομπρέλες και ξαπλώστρες περιβάλλουν την πισίνα καθιστώντας το ιδανικό μέρος για μια ημέρα χαλάρωσης και γεύματος μαζί.

Η εξερεύνηση του νησιού είναι απαραίτητη! Ψυγεία, 4 πτυσσόμενες καρέκλες και ομπρέλα παραλίας είναι εκεί για τη χρήση σας. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε Coki Beach, αλλά πάμε νωρίς !!! Το Cowpet Bay West είναι μια περιφραγμένη, αναβαθμισμένη κοινότητα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το St. Το Thomas Yacht Club και το Ritz Carlton.

Σίγουρα ελπίζουμε να γίνετε οι καλεσμένοι μας και να μοιραστείτε την ομορφιά Thomas, "Γοργόνα Cove" και όλα αυτά τα Παρθένα νησιά έχουν να προσφέρουν. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Τόσο ενθουσιασμένοι για να μοιραστείτε μαζί μας τον όμορφο παραδεισένιο μας νησί ---- "Γοργόνα Cove"!

Διαχειριστής καταλύματος

Jacqueline Moore
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Furniture is not to be moved to other rooms. Report problems or broken items immediately.
Only those individuals whose names have been registered on the reservation may stay overnight or reside in the unit. No additional people permitted.
Beach toys/games, swim noodles/inflatables, beach umbrella/chairs, and coolers are available for your use/enjoyment. Please clean after using.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης λυμάτων
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. Thomas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. Thomas) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Frenchtown και Φρούριο Christian, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Πλατεία Market Square East και Εμπορικό κέντρο Mongoose Junction. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Secret Harbour - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Κόλπος Κάουπετ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Smith Bay Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sapphire - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Coki - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Tap & Still - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hook’d - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Captain Quin's Rum Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sapphire Beach Bar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tarpon’s Table - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 105 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 108 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sandra Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Stay
The condo was beautiful - beds and furniture were very comfortable. Communication with the owner was prompt and easy. This was our third time staying at Cowpet Bay but the last time was 15 years ago. The location is fantastic. I love that there are bars and restaurants that we can walk to from the condo and Red Hook is just a short drive away. The owner was very helpful and I would definitely rent from her again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Michele R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect winter break
This was our, family of 4 including 2 college age sons, first visit to St Thomas, and it’s was great. A big part of the success of the week was the great condo and suggestions from Jackie! This condo had the perfect layout for us, as well as the perfect location. We did rent a car and visited the beaches on the east side of the island. Magen’s Bay was our favorite and Coki our least favorite. It was too crowded for us, but we did enjoy Coral World on Coki Point. Our host was so helpful with list of notes and answered any questions very quickly. Having coolers and chairs available for us to use was also great. The condo is close to Red Hook, so we were able to catch the ferry to St John for an all day trip to beaches for snorkeling. This was a great condo, great host, and the best way to spend winter break! Thanks Jackie!!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Angela B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cowpet Stay
We stayed eight nights and loved that we were so close to everything. Minutes from the restaurants and stores in Red Hook. A short walk to a great beach and the pool. The house was well equipped, clean, roomy and the owners were friendly and very helpful. Would stay again for sure.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay!!
Very maintained property with a private beach and a few eats just steps away. Loved Jackie’s condo and the views from the balcony!! Condo and property look just as pictured online. Great location to the town of Red Hook 5 mins down the road with many restaurants, shopping, hang outs, a grocery store and the Red Hook ferry to St. John. Condo is about 25 mins away from the town Charlotte Amalie, mountain top look out and paradise point sky ride. We spent an amazing week in St. Thomas & will definitely be back soon!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Cindy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place very quiet! Great views!
Fantastic views good location close to Red Hook. Ease of check in and great communication from our host. Would stay again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jacqueline Moore

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love to travel!!! The islands are our favorite vacation choice----Hawaiian Islands, French Polynesia, Bermuda, and of course----the Virgin Islands. We enjoy traveling with our children and our grandchildren. Their favorite place is a turquoise beach. We also love sailing which makes the virgin islands the ideal place for us!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We spent a lot of time choosing the perfect place to purchase a vacation home. After much research and staying at numerous properties, we chose Cowpet Bay West. We absolutely love it!--- as do our friends, family, and especially grandchildren. It has it all---pool, beach, hot tub, full kitchen and laundry, restaurants on the property and tons of others to choose from within minutes whether at the Ritz Carlton or in the heart of Red Hook. The pool bar and its "Happy Hour" are fantastic. Often in the evening, we sit outside on our balcony admiring the stars, sipping a favorite cocktail, while being serenaded by live music playing at the onsite restaurant. There is even movie night for families-----a great Disney idea.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Best location on St. Thomas----5 minutes from Red Hook Ferry to St. John and other virgin islands. Twenty minutes from shopping in Charlotte Amalie and an abundance of additional places to sightsee and explore various cuisines!

The VIEWS from the ocean bedroom and living room and dining room are awe-inspiring!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες