Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχο 3κλινο κλιματιζόμενο αρχοντικό με γήπεδο γκολφ & πολύ κοντά στην παραλία

Υπέροχο 3κλινο κλιματιζόμενο αρχοντικό με γήπεδο γκολφ & πολύ κοντά στην παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely 3 bed house with AC by golf course; short walk to beach & cafes

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο 3κλινο κλιματιζόμενο αρχοντικό με γήπεδο γκολφ & πολύ κοντά στην παραλία

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα140 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nuevo Portil, Huelva
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Nuevo Portil9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa Huelva17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ El Rompido12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣεβίλλη (SVQ-Σαν Πάμπλο)96 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bidet · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο 3κλινο κλιματιζόμενο αρχοντικό με γήπεδο γκολφ & πολύ κοντά στην παραλία

Το Brisa del Mar είναι ένα αρχοντικό 3 ορόφων που βρίσκεται στο Hole 14 (Hoyo 14) του γηπέδου γκολφ Nuevo Portil. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια με 2 μονά κρεβάτια, ντους και γκαρνταρόμπα στο ισόγειο. Οι δύο βεράντες και ο κήπος είναι ιδιωτικές και δεν παραβλέπονται.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ: Αυτό το σπίτι είναι πλήρως εξουσιοδοτημένο, ασφαλισμένο και συμμορφούμενο με την ισπανική φορολογική αρχή και την αστυνομική νομοθεσία για τα τουριστικά ενοίκια. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ότι τα περιεχόμενα και τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας ελέγχονται και συντηρούνται επαγγελματικά για τους πελάτες μας.

INTERNET: Για να διατηρήσουμε τις τιμές μας ανταγωνιστικές, δεν παρέχουμε Internet ή Wi-Fi και διαπιστώνουμε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες είναι ευχαριστημένοι με την περιαγωγή δεδομένων τους σε κινητό τηλέφωνο ή χρησιμοποιούν τα τοπικά καφέ και μπαρ για μεγαλύτερες λήψεις. Τούτου λεχθέντος, έχουμε ένα καλό ασύρματο δρομολογητή στο σαλόνι που παίρνει προπληρωμένες ή pay-as-you-go κάρτες SIM. Αυτά είναι τα μικρού μεγέθους (ΜΗ standard ή micro), όπως αυτά από τη Lebara, τα οποία μπορούν να αγοραστούν και να ενεργοποιηθούν σε μεγάλα καταστήματα όπως η Carrefour και η Media Markt. Αυτό θα σας βοηθήσει εάν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα. Το κατά προσέγγιση κόστος στις 19 Αυγούστου 20GB είναι περίπου 15 ευρώ.

Η κουζίνα έχει πάγκους από γρανίτη, πιατικά και μαχαιροπίρουνα για 12 & όλα τα σκεύη που θα περιμένατε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει ένα καλυμμένο (στεγνό) βοηθητικό πρόγραμμα με πλυντήριο ρούχων, σίδερο και σανίδες κ.λπ.

Το σαλόνι διαθέτει 2 δερμάτινους καναπέδες, υποπόδιο και καρέκλα για ψάρεμα, τηλεόραση 32 ιντσών (δεν υπάρχει Αγγλική τηλεόραση - συγγνώμη), 2 σταθμούς μουσικής, βιβλία, παιχνίδια και ξύλινα σόμπα. Η τραπεζαρία έχει καθίσματα για έξι άτομα.

Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, στεγνωτήρα μαλλιών, καθρέφτη, καρέκλα, 2 πετσέτες ανά φιλοξενούμενο και βαμβακερά κλινοσκεπάσματα.

Ο κήπος του αίθριου έχει νότιο προσανατολισμό, κυρίως πλακάκια με μερικά φυτά. Υπάρχει ένα τραπέζι & έξι καρέκλες & μια μεγάλη ομπρέλα.

Υπάρχουν 2 ιδιωτικές βεράντες από δύο από τα υπνοδωμάτια, το καθένα με δύο ξαπλώστρες, μαξιλάρια, τραπέζι & ομπρέλα. και θέα στη θάλασσα.

Περιλαμβάνονται επίσης στην ιδιοκτησία 4 ξαπλώστρες, 2 ποδήλατα & ασφαλής χώρος στάθμευσης. Για μια μικρή χρέωση επεξεργασίας ανά διαμονή έχουμε μια βρεφική κούνια, καρεκλάκι, καροτσάκι, γκολφ και καρότσια γκολφ. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχουν δύο stairgates (χωρίς χρέωση) στην ιδιοκτησία που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες τοποθεσίες για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Υπάρχει μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και παιδική πισίνα (εποχιακή) με ναυαγοσώστη - σημειώστε ότι υπάρχουν αυστηροί χρόνοι ανοίγματος και είναι κλειστός για τις ώρες της Siesta! Υπάρχουν 3 γήπεδα τένις padel στο χώρο του ξενοδοχείου και έχουμε τέσσερις νυχτερίδες στο πάτωμα (παρακαλούμε να φέρετε και τις δικές σας μπάλες του τένις).

Η υπέροχη παραλία, τα μπαρ (για wifi) και τα εστιατόρια απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια. Άλλες τοπικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν παρατήρηση πουλιών, θαλάσσια σπορ, ιππασία, κωπηλασία και ένα εποχιακό υδάτινο πάρκο.

Γενικές πληροφορίες για το γκολφ: Σε σύγκριση με το Δυτικό Αλγκάρβε και την Costa del Sol, οι ευκαιρίες γκολφ στην Κόστα ντε λα Λουζ δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Τα πράσινα τέλη είναι σημαντικά χαμηλότερα και τα μαθήματα είναι λιγότερο γεμάτα, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε ένα χρόνο έναρξης που θέλετε και να παίξετε ένα γύρο σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα γήπεδα γκολφ στην περιοχή έχουν εγκαταστάσεις πρακτικής όπου μπορείτε να νοικιάσετε μπάλες για να χαλαρώσετε. Μπορείτε να παίξετε τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία και όλοι είναι πολύ εύκολο να φτάσετε και να δώσετε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών πορειών για να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα Ισπανικά και Πορτογαλικά μαθήματα απαιτούν μαλακές αιχμές. Τα καροτσάκια και τα καροτσάκια είναι συνήθως διαθέσιμα για μίσθωση.

Τοπικά μαθήματα: Nuevo Portil: Αυτό το μάθημα περνάει μέσα από τα σπίτια και τα πεύκα στο Nuevo Portil. Προσφέρει ένα ευχάριστο περίπατο που δεν είναι πολύ κουραστικό και είναι μια καλή δοκιμή γκολφ για όλα τα επίπεδα του παίκτη. Η 11η τρύπα αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ένα par 5 με μια μικρή λίμνη μπροστά δεξιά.

El Rompido (Βόρεια & Νότια): Λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκετε αυτά τα 2 εντυπωσιακά μαθήματα πρωταθλήματος που βρίσκονται ανάμεσα σε πεύκα, ελαιόδεντρα και έλη. Και τα δύο μαθήματα είναι μια πολύ καλή δοκιμή του γκολφ, ειδικά αν η αύρα της θάλασσας σηκώνεται. Αναζητήστε τα καβούρια που βρίσκονται κάτω από τη γέφυρα που διασχίζει το βάλτο στη νότια πορεία. Το νότιο μάθημα φιλοξένησε μια σειρά επαγγελματικών εκδηλώσεων και χρησιμοποιήθηκε επίσης για τον τελικό των τετραμερών Daily Mail.

Bellavista (γήπεδο Duhesa):
Είναι ο παλαιότερος σύλλογος μελών στην Ισπανία (που ιδρύθηκε το 1916) Το Bellavista είναι μια αληθινή λέσχη μελών με βρετανικό στυλ. Περισσότερο οδυνηρή από ό, τι πολλές στην παράκτια περιοχή και μια πρόκληση για τους περισσότερους παίκτες του γκολφ, το μάθημα ξεπερνά το ποσοστό του μόλις 70.

Islantilla:
Αυτή η πορεία 27 τρυπών διοργάνωσε το Turespana Open του 1996 και παρέχει 3 προκλητικές βρόχους 9 οπών. Το μάθημα ποικίλλει από σφιχτά πλατάνια δίπλα στα δέντρα με μικρά, γρήγορα χόρτα, για να ανοίξουν τις απόψεις των ακτών της Huelva με προκλητικές βολές πάνω από το νερό για να στοχεύσουν χόρτα. Το μάθημα τρέχει μέσα από τα πεύκα και θα σας οδηγήσει να πιστέψετε ότι είστε οι μόνοι παίκτες του γκολφ εκεί. Ορισμένες από τις τρύπες είναι επενδεδυμένες με καταλύματα και με μια μεγάλη φέτα η μπάλα σας μπορούσε να επισκεφθεί μια πισίνα, η δική μου έκανε. Το μάθημα είναι εύκολο να βρεθεί και απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Brisa del Mar.

Isla Canela: Αν και σχετικά νέα, το μάθημα έχει ενσωματωθεί με τα γύρω παράκτια χαρακτηριστικά. που ξετυλίγονται από μια περιοχή παλιρροιακού αλμυρού βάλτου. Είναι σε μεγάλο βαθμό επίπεδη, έτσι θα προσφέρει ένα χαλαρό περίπατο για όσους προτιμούν να μην slog up λόφο και κάτω dale, αλλά προσφέρει επίσης μια απολαυστική πρόκληση γκολφ. Το μάθημα είναι εύκολο να βρεθεί και απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Brisa del Mar.

Διαχειριστής καταλύματος

Jacky and Chris Nelson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is permitted on the terraces and garden

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος VFT/HU/01262

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cartaya

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Cartaya) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο Teatro Del Mar και Θέατρο Gran Teatro, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Nuevo Portil και Γήπεδο Γκολφ Bellavista. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Κέντρο Aquopolis Cartaya και Βοτανικός Κήπος Jose Celestino Mutis. Οι δραστηριότητες κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Nuevo Portil, Huelva

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Nuevo Portil - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Playa Huelva - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Νουέβα Ούμπρια - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ El Rompido - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Φύσης Marismas del Odiel - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ουέλβα (HEV-Σιδηροδρομικός Σταθμός της Ουέλβα): 30 λεπτά οδικώς
  • Σεβίλλη (SVQ-Σαν Πάμπλο): 96 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Marlin Blue - 16 λεπτά με τα πόδια
  • The New Coffee Irish Pub - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Chirringuito Der Matias - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marisqueria Cerveceria la Colita - 17 λεπτά με τα πόδια
  • La Botánica - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 52 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Daniel A.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Navidad
Experiencia muy positiva, alrededores precioso.Atencion de la agencia albatros perfecta,equipamiento de la casa muy bueno sólo que de equipamiento de camas cómo mantas y edredones estaba muy escaso. La limpieza pésima sin comentarios lo demas de 10.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Volodymyr O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Volodymyr
Muito bom
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

valérie D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jolie petite maison confortable
La semaine passée dans ce logement a été agréable. La maison est propre et tout est bien expliqué . Le lieu est sympa mais un peu trop touristique pour nous (plages belles mais bondées, difficile de se garer)
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

JOSE MANUEL U.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Hoyo 14
Bien
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Peter B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Golfvacation with friends
House is Good. With 4 men we had 1 shower. Not much with hot hot weather, but that is what we knew
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jacky and Chris Nelson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jacky and Chris Nelson are currently living in Oman but have strong links with the South West of the UK and Coventry. When we are not working, we are usually enjoying the out-doors camping, playing golf, sailing and on the beach.

As we are currently posted overseas, please note that there may be a delay in replies to enquiries due to the time differences (we are four hours ahead of UK GMT).

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We had been looking for a holiday home across Europe but most places were too small or too far from the beach, golf and restaurants. We also wanted to avoid the overcrowded 'lego land' developments that can be found on some of the more well known Costas.

A chance find on the internet led us to this unspoilt and traditionally Spanish area which ticked all the boxes plus some.

It's rare now to find an affordable house with good size bedrooms and garden space that is genuinely walking distance from the beach and golf - but we have managed it and we love it.

We always planned to rent the house when we weren't able to be there and felt that this would be a fantastic place for all sorts of families and groups of friends to enjoy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The drive to the property is alongside the sea and the views are stunning; we were nearly sold on that alone.

When we realised we could see the see from the terraces, had year round sunshine in the south facing garden plus a pergola for my bourgainvilla - we had to have it.

Most of the bars and restaurants are Spanish giving a real experience of local food and tradition. No English breakfasts or fish and chip shops here.

So, if like us, you want a fantastic beach, bars, restaurants and golf all within easy walking distance and still experience the unique friendly culture of the Spanish, this is the area for you.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων