Ιδιώτης οικοδεσπότης

Lakefront Castle House με τα πολυεπίπεδα καταστρώματα στέλνει το 16, το Private Cove και το Dock

Lakefront Castle House με τα πολυεπίπεδα καταστρώματα στέλνει το 16, το Private Cove και το Dock

Συλλογή φωτογραφιών για Lakefront Castle Total Eclipse path Sleeps 12, Private Cove and Dock 5 STARS

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 37, κουμπί
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Lakefront Castle House με τα πολυεπίπεδα καταστρώματα στέλνει το 16, το Private Cove και το Dock

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Τσεκάρετε την περιοχή

Χάρτης
Volente, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέικ Τρέβις7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Volente Beach Water Park7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHippie Hollow13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌστιν, Τεξάς (AUS-Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 6

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Lakefront Castle House με τα πολυεπίπεδα καταστρώματα στέλνει το 16, το Private Cove και το Dock

Ελάτε να περάσετε τις διακοπές σας εδώ στο Captain Jay's Cove Lake Castle στη λίμνη Travis. Private Cove, δεν είσαι δίπλα σε κανέναν. Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στη Βόλεντε. Πρόκειται για ένα 3-master υπνοδωμάτιο συν 3,3 λουτρό σπίτι σε μια 2. 5 στρεμμάτων λίμνη παρτίδα με ιδιωτικό όρμο, ιδιωτική αποβάθρα σκαφών και δύο βάρκες και τζετ σκι για ενοικίαση (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ), καθώς και , χώρος αναψυχής με αίθριο και πυρκαγιά. Κανείς δεν έχει αυτή την έκταση ή την άποψη του κύριου σώματος της λίμνης Travis. Σημείωση: Είμαστε στη χώρα και θα έχουμε πλάσματα και τέτοια γύρω.

Υπεύθυνοι υπεύθυνοι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διατήρηση της γης και του σπιτιού καθαρό ζητάμε από τον φιλοξενούμενο μας να κάνει το ίδιο κατά την αναχώρησή τους. Χαιρετίζουμε τους καλεσμένους μας και παρέχουμε μια περιήγηση στο σπίτι και τα γήπεδα κατά την άφιξη. Ζούμε στο ακίνητο σε ξεχωριστό σπίτι με τα τρία dachshund μας (τα σκυλιά κρατούνται σε μια περιφραγμένη περιοχή). Δεν θα ενοχλήσουμε τους φιλοξενούμενους μας, κάνουμε τους εαυτούς μας διαθέσιμους 24 ώρες εάν οι επισκέπτες μας χρειάζονται βοήθεια ή έχουν μια ερώτηση.

Το Κάστρο διαθέτει ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 3. 5 ΜΠΑΝΙΟΥ (Δωμάτιο Ασφαλείας - Κρεβάτι Καλιφόρνιας King, δωμάτιο Zen - Queen κρεβάτι, δωμάτιο Aqua - Queen κρεβάτι και Πλήρες κρεβάτι). ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ) διαθέτει ένα queen AERO αερόσακους και ένα κρεβάτι ημέρας w / trundle. Έχουμε δυο ντουλάπες στο δωμάτιο (από το W / POCKET DOORS FOR PRIVACY) που έχουν μετατραπεί σε ύπαιθρο με διπλά κρεβάτια. Διαθέτουμε επιπλέον καθαρά καινούργια κλινοσκεπάσματα και βρεφικές κούνιες για επιπλέον επισκέπτες. Συνοδεύει συνολικά 16 άτομα πολύ άνετα, μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα.

Παρέχουμε επίσης επιπλέον χαρτοπετσέτες και χαρτί υγείας, επιτραπέζια παιχνίδια, πλήρη πλυντήριο και στεγνωτήριο. Τα ντουλάπια μας είναι γεμάτα με επιπλέον μπαχαρικά και καρυκεύματα, πιάτα, σκεύη, κύπελλα και καφετιέρες (το ένα είναι το Krueing - φέρτε τα δικά σας λοβούς).

Έχουμε δύο μεγάλες καταστρώματα και επίπεδη ταράτσα με θέα στη λίμνη με εκπληκτική θέα στη λίμνη και το ηλιοβασίλεμα - Best on the Lake Travis. Όλα διαθέτουν καρέκλες και πάγκους.

Καλωδιακή και υψηλής ταχύτητας WiFi, καθώς και περισσότερο περιλαμβάνονται, 70 "τηλεόραση στο σαλόνι. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψησταριά αερίου έξω από το χαμηλότερο κατάστρωμα με προπάνιο.

Έχουμε ιδιωτικό όρμο βαθέων υδάτων με ιδιωτική αποβάθρα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) για την απόλαυση και τη χρήση σας. Εγγυηθείτε να έχετε πάντα νερό! Η λίμνη Travis είναι μια μη σταθερή λίμνη, η δεξαμενή είναι μια πλωτή κινούμενη αποβάθρα. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Δεν συνιστάται για μωρά ή μειονεκτήματα.

Περάστε το βράδυ στην αποβάθρα, η οποία είναι γεμάτη με φώτα. Το Dock διαθέτει τραπέζι, καρέκλες, σκάφος καταδύσεων, ζυμαρικά και συσκευές επίπλευσης (συν τα σακάκια ζωής / σκι). Έχουμε τρία κανό, τέσσερα καγιάκ, δύο κουτάκια διαθέσιμα για τη χρήση σας ανά πάσα στιγμή (χωρίς χρέωση).

Έχουμε δύο ισχυρά ηλεκτρικά Fat-Tire Harley όπως μοτοσικλέτα / σκούτερ διαθέσιμα προς ενοικίαση για να χρησιμοποιήσετε γύρω από την περιοχή, ή να Downtown Austin ή άλλα μονοπάτια.

Βρισκόμαστε ακριβώς απέναντι από το νησί Starnes (Rattle Snake Island). Κοντά στο VIP Marina και στο Waterland Park & Beachside Billy. Σκάφος με σκάφος στη Μαρίνα και εύκολη πρόσβαση στη βάρκα. Ακούστε ζωντανή μουσική την Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου από το Beachside Billy's ή κάντε μια βόλτα πάνω για δείπνο και μουσική. Έχουμε επίσης σκάφη για ενοικίαση.

Η γη είναι επίσης καταφύγιο άγριας φύσης, έχουμε διάφορα πουλιά (τόσο γη και νερό) όσο και διάφορα είδη (Armadillo, ρακούν, σκίουροι κ.λπ.).

Προσφέρουμε επίσης επιπλέον λοσιόν για άντρες και πετσέτες παραλίας αν ξεχάσετε τη δική σας. Έχουμε δύο πυροσβέστες, μεγάλο καπνιστή μπάρμπεκιου Tyme (κάθετη στοίβα) και δύο γκριλ αερίου προπανίου.

Είμαστε μόλις 10 λεπτά από το εστιατόριο Oasis, 20 λεπτά από το φράγμα Lakeway & Mansfield, και μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο του Ώστιν! Μπορείτε επίσης να Uber στο κέντρο της πόλης.

Αν σας αρέσει να διαπραγματευτείτε κατάστημα είμαστε εξουσία πωλητές ebay ιδιοκτήτες καταστημάτων (20 χρόνια - με 100% θετική ανατροφοδότηση) και είστε ευπρόσδεκτοι να δείτε μοναδικά στοιχεία του Τέξας μας, όπως μπότες, παιχνίδια, vintage στοιχεία, ηλεκτρονικά κ.λπ. απλά ρώτα. Για την ιδιωτική σας ζωή δεν θα αγωνιστούμε ούτε θα προσπαθήσουμε να σας πωλήσουμε - αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας δείξουμε τις σπουδαίες προσφορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Η ΒΑΣΗ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 4 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 4 ΕΙΝΑΙ 25 $ ανά ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
Για επιπλέον άτομα (μόνο καθημερινή χρήση) με πρόσβαση στο ακίνητο αλλά χωρίς να παραμείνουν εκεί, θα υπάρξουν $ 10 ανά άτομο ανά ημέρα. Για την ασφάλεια και την ευθύνη πρέπει να ενημερώνονται για κάθε επιπλέον επισκέπτη του ακινήτου.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Ή Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 25 $. 00 ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ & ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΚ.

Διαχειριστής καταλύματος

Jeff Voorhis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Must contact and discuss to be approved by Owner

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Small dogs allowed. Must be approved by owner.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking of any type allowed indoors.
$10 PER PERSON DAY USE ONLY : Parties/Events extra cost. FOR SECURITY AND LIABILITY, WE must be informed of any extra guests on the property.
$50 PER PET: THIS HELPS COVER ADDITIONAL CLEANING COST.
$25 MOORING FEE: FEE TO MOOR YOUR PERSONAL BOAT OR OUTSIDE RENTAL onto our dock.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must contact and discuss to be approved by Owner
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Leander

Αυτό το κατάλυμα (κάστρο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Βολέντε, Leander) και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λέικ Τρέβις και Λίμνη Austin. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Volente Beach Water Park και JumpStreet. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Volente, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέικ Τρέβις - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Υδάτινο Πάρκο Volente Beach Water Park - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Hippie Hollow - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό κέντρο Lakeline Mall - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο H-E-B - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Όστιν: 31 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Ώστιν-Bergstrom (Aus): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Oasis - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shack 512 - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oasis Texas Brewing Company - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Infamous Brewing Company - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lospinos Restaurant - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 209 από 238 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 25 από 238 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 238 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 238 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 238 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lindsey A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best
Absolutely amazing spot to stay. Highly recommend, Jeff was very accommodating.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Tyson B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
PT School Trip
It was a beautiful place to stay while my classmates and I were in town for a school trip. The owners are very open, generous, and welcoming. 10/10 stay!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Atisha M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun time with extended family
We had a fun time at the house and Jeff was so kind to take us out on his boat! Our two teenage boys also explored the lake with Jeff’s kayaks. Beautiful sunsets from the balcony. House is filled to the brim with interesting collectibles.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Stephanie L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Castle on Lake Travis is amazing!
We absolutely loved staying in the castle, it’s perfect! Jeff is the owner/host and he was very kind and informative. My family and I truly enjoyed waking up to the gorgeous views. We can’t wait to book again this summer!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Matthew Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cool Castle on Lake Travis
Great location, and Jeff was great. Flexible and we had a great time kayaking out to the island. Would recommend this place for families or groups with 6-10 people. Kitchen and grills were great too!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jeff Voorhis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jeffrey Lee Voorhis obtained the degree of Bachelor of Science in Petroleum and Natural Gas Engineering from Kingsville Texas A & M University in 1983. Mr. Voorhis is a registered professional engineer in the State of Texas and has 16 years of private sector engineering experience in the on shore/off shore petroleum industry. He has served 22 years’ work for the Texas Commission on Environmental Quality, (TCEQ) and Texas Railroad Commission (RRC) where he provided engineering and technical assistance on pollution prevention in the United States and Mexico. In these diverse functions, he has successfully provided technology to many pollution prevention and environmentally conscious projects, resulting in over 250 million dollars a year in savings.. He has many publications including preparation of Texas Pollution Prevention Assessment Manual and Case Studies of Source Reduction and Waste Minimization by Texas Industries. He has served on FOSTTA and many EPA committees. He is also was project leader for TSCA, PPIS, RCRA, Galveston Bay, and NICE3 grants. Mr. Voorhis is also a Registrar Accreditation Board Environmental Management Systems Lead Auditor for ISO 14000. He was the first certified EMS Lead Auditor in state service. Mr. Voorhis was named was TCEQ employee of the Year in Pollution Prevention in 2005.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

There is no other property like this on Lake Travis. The Castle is built out of recycled materials from UT Austin, Mueller Airport, Southwest Airlines. We have a private deep-water cove and a large area with a Firepit, outdoor toys (Cornhole, Bocce Balls, Horseshoes, etc.).

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Considered one of the most beautiful view of the Texas Hill Country Sunsets. Quiet location with personal cove and dock. Picturesque view of Lake Travis from the Living Area, Masterbed rooms in the house, and Gallery Open Room. Sit on the first or second balconies sipping coffee in the quiet morning overlooking a quiet, calm lake. Relaxing to start the day.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων