Φωτογραφία από Minty Suetrong

Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Μάε Πιμ

Βρήκαμε 77 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι April 2024 και May 2024.
Απρίλιος 2024
Μάιος 2024
Ανακαλύψτε 5 βίλες και άλλα τουριστικά καταλύματα στον προορισμό Μάε Πιμ που είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε για το ταξίδι σας. Οι τουριστικές κατοικίες προσφέρουν τις καλύτερες παροχές για τη διαμονή σας με φίλους, την οικογένεια ή μόνο το κατοικίδιό σας, όπως WiFi και συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό που θα βρείτε είναι ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, όπως μέρη για μη καπνιστές ή προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Μάε Πιμ: Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τις παραλίες

Οι παραλίες και το όμορφο τοπίο της περιοχής συνθέτουν τη γαλήνια ατμόσφαιρα της κατοικίας σας στον προορισμό (Μάε Πιμ). Αυτή η χαλαρωτική πόλη συναρπάζει τους επισκέπτες με τις αθλητικές εκδηλώσεις και τα εστιατόρια θαλασσινών. Μερικά μόνο από τα μέρη που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε στην περιοχή είναι τα ακόλουθα: Παραλία Λάεμ Μάε Φιμ και Παραλία Hat Sai Kaew. Ενοικιάστε μια τουριστική κατοικία για τις διακοπές σας και χαλαρώστε σαν στο σπίτι σας. Πολλές από αυτές τις κατοικίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να φτιάχνετε οι ίδιοι τα γεύματά σας.

Μάε Πιμ: Αξιοθέατα εδώ και στη γύρω περιοχή

Ελπίζετε ότι θα βρείτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος ενώ είστε στην πόλη; Αν και μπορεί να σας δελεάζει η ιδέα να διαμείνετε στην άνετη τουριστική κατοικία σας, δεν θέλετε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Μάε Πιμ) που είναι ιδανικός για διασκέδαση; Ορίστε μερικά από τα τα πιο σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Ενυδρείο Rayong (24 χλμ.)
  • Λάεμ Νόινα (21,9 χλμ.)

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές σε: Μάε Πιμ

Είτε είστε δραστήριος ταξιδιώτης είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός (Μάε Πιμ) αποτελεί ιδανική επιλογή. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Παραλία Λάεμ Μάε Φιμ (0,7 χλμ.)
  • Παραλία Hat Sai Kaew (21,4 χλμ.)
  • Παραλία Ao Khai (0,2 χλμ.)
  • Παραλία Suan Son (20,3 χλμ.)
  • Παραλία Ao Phai (22 χλμ.)
  • Παραλία Ao Prao (22,6 χλμ.)

Μέσες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια εποχικών καιρικών συνθηκών σε: Μάε Πιμ

Αν ελπίζετε να απολαύσετε εξωτερικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, επιλέξτε μία από αυτές τις περιόδους για τις διακοπές σας: Περίοδος Απριλίου, Μαΐου, Μαρτίου και Ιουνίου. Αυτές είναι οι θερμότερες περίοδοι με μέση θερμοκρασία 29°C.