Διαμέρισμα στον προορισμό Puerto Peñasco, SONΙδιώτης οικοδεσπότης

Oceanfront Bella Sirena 1-Br / 1-λουτρό Premium Mini PH | Καταπληκτικές Θάλασσες!

Oceanfront Bella Sirena 1-Br / 1-λουτρό Premium Mini PH | Καταπληκτικές Θάλασσες!

Συλλογή φωτογραφιών για Oceanfront Bella Sirena 1-Br/1-Bath Premium Mini PH Amazing Ocean Views!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εναέρια προβολή
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Oceanfront Bella Sirena 1-Br / 1-λουτρό Premium Mini PH | Καταπληκτικές Θάλασσες!

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Puerto Peñasco, SON
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bonita18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ The Links6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕλ Μαλεκόν10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠουέρτο Πενάσκο, Σονόρα (PPE-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουέρτο Πενάσκο)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Oceanfront Bella Sirena 1-Br / 1-λουτρό Premium Mini PH | Καταπληκτικές Θάλασσες!

Με έμφαση στην ποιότητα του τρόπου ζωής, το ακίνητο είναι κατανεμημένο πάνω από 14 στρέμματα δίνοντας στην Bella Sirena μια πολύ χαμηλότερη πυκνότητα ακίνητης περιουσίας από άλλα δημοφιλή έργα στην περιοχή. Όλες οι κατοικίες προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα του Cortez τόσο από το καθιστικό όσο και από όλα τα υπνοδωμάτια. Γρανίτης countertops, μοντέρνες κουζίνες και ένα ανοιχτό-ζωντανό σχεδιασμό φιλοφρόνηση Tuscan & Μεξικού λεπτομερώς.

Η Bella Sirena αναδύεται από τη χρυσή άμμο στη βόρεια ακτή της Θάλασσας του Κορτέζ. Είναι ένα από τα νεότερα και πολυτελέστερα καταλύματα πλήρους εξυπηρέτησης στο Puerto Penasco του Μεξικού, γνωστό και ως Rocky Point. Η αρχιτεκτονική του παλιού κόσμου, εμπνευσμένη από τις βίλες του Μεξικού και της Τοσκάνης, δημιουργεί ένα δραματικό σκηνικό για εκπληκτική θέα από οποιαδήποτε κατοικία.

Το Poolside Lounge and Grill διαθέτει καινοτόμα πιάτα και ειδικά κοκτέιλ που σερβίρονται στην πισίνα δίπλα στην Grand Central Pool που βρίσκεται στην καρδιά της Bella Sirena.

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής μονάδα και μπορεί να γίνει κράτηση για τις ημερομηνίες που ζητήσατε. Εάν έχετε κλείσει ή χρειάζεστε επιπλέον μονάδες, μπορείτε να βρείτε μονάδες 1, 2 και 3 υπνοδωματίων στο BellaSirenaResort (dot) com και κάντε την κράτησή σας εκεί.

Αυτό είναι ένα όμορφο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου και 1 μπάνιο στο εσωτερικό του Bella Sirena Resort. Αυτή είναι η υψηλότερη μονάδα 1-υπνοδωμάτιο (7ο όροφο του Πύργου Abulon). Η μονάδα βρίσκεται στο κτίριο που βρίσκεται πλησιέστερα προς τον ωκεανό. Υπάρχουν μόνο δύο 1-υπνοδωμάτια αυτού του είδους, καθιστώντας τη μοναδική μονάδα αυτού του είδους προς ενοικίαση. Bella Sirena βρίσκεται στην παραλία Sandy στο Rocky Point. Το θέρετρο διαθέτει παροχές πρώτης κατηγορίας, πολλές πισίνες, σιντριβάνια, χλοώδεις περιοχές και palapas μπροστά στην παραλία. Μπορείτε πραγματικά δεν μπορεί να πάει στραβά με μια επίσκεψη σε αυτό το όμορφο θέρετρο Old World Μεξικού. Οι δρόμοι μέσα στο θέρετρο είναι όλοι λιθόστρωτο και τα κτίρια έχουν μια πολύ κλασική αρχιτεκτονική του Μεξικού. Αυτό το condo μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα? δύο στο υπνοδωμάτιο και δύο στο queen-size καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο condo. Από το δεύτερο περπατάτε στις πόρτες θα πρέπει να χαιρετιστεί από μια δραματική οροφής σε εσοχή, υπέροχο καναπέ και διθέσιο καναπέ, και έπιπλα από ξύλο. Η μονάδα ψυχαγωγίας έχει μια μεγάλη τηλεόραση, DVD και στερεοφωνικό σύστημα. Τηλεόραση και DVD στην κρεβατοκάμαρα επίσης. Η condo έρχεται με DSL internet και καλωδιακή τηλεόραση. Η τραπεζαρία έχει πολυνησιακό στυλ τραπέζι και καρέκλες. Η κουζίνα έχει ντουλάπια από σκούρο ξύλο, γρανίτη πάγκους και μαύρο σε μαύρο συσκευές. Αυτή η κουζίνα έχει όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να μαγειρέψουν όλα τα γεύματά σας. Η κουζίνα έχει επίσης ένα ενσωματωμένο στο μπαρ με επένδυση από τρία σκαμπό μπαρ. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα υπέροχο κρεβάτι king size. Το κρεβάτι είναι μαλακό αποχρώσεις του μπεζ, κρεμ και λευκό. Υπάρχει ένα λευκό πανί πάγκο στο τέλος του κρεβατιού, δύο αναμμένα κομοδίνα κρεβάτι και συρταριέρα 6 συρτάρι με μια μονάδα TV / DVD. Υπάρχουν δύο συρόμενες πόρτες που παρέχουν πρόσβαση σε βεράντα, μια τεράστια ντουλάπα και ένα άλλο μικρότερο κομμό. Το μπάνιο διαθέτει ξεχωριστή μπανιέρα, ντους και ένα μονό νεροχύτη ματαιοδοξία. Η βεράντα της μονάδας αυτής είναι επιπλωμένο με δύο ψάθινες καρέκλες, έναν καναπέ, ένα σύνολο μικρό δωμάτιο φαγητού (Τέσσερις θέσεις). Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να με θέα την όμορφη ανατολή του ηλίου πάνω από τη θάλασσα του Κορτέζ. Μετά το δείπνο μπορείτε να διασκεδάσετε στις ψάθινες καρέκλες και μετράνε τα άστρα ή απλά να χαλαρώσετε με τους ήχους των κυμάτων τροχαίο μέσα και έξω. Αυτό το condo είναι απλά καταπληκτική! Η condo έρχεται επίσης με ένα πλυντήριο, στεγνωτήριο και ανεμιστήρες οροφής όλη. Δεν θα είναι απογοητευμένοι με όλα αυτά condo έχει να προσφέρει. Κάντε κράτηση τώρα τις διακοπές σας!

Λέξεις-κλειδιά: πολυτελές παραθαλάσσιο 1 υπνοδωμάτιο ρετιρέ του στο Bella Sirena, Rocky Point / Puerto Penasco / Sonora / Μεξικό

Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την πραγματοποίηση της κράτησης πρέπει να είναι 25 ετών και άνω και πρέπει να είναι παρών κατά το check in.

Διαχειριστής καταλύματος

Mel

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Πουέρτο Πενιάσκο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πουέρτο Πενιάσκο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ The Links και Λόφος του Διαγωνισμού, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Νησιά και Προστατευόμενες Περιοχές του Κόλπου της Καλιφόρνιας και Βιοσφαιρική Καταφύγιο Άλτο Γκολφο ντε Καλιφόρνια. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Bonita - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ The Links - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Spa - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ελ Μαλεκόν - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλαζα ντελ Μαλεκόν - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Wrecked at the Reef - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Banditos - 10 λεπτά με τα πόδια
  • La Arena 3C - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boo Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The New Mexican Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Scott C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Very nice complex!
Overall the grounds were well groomed and taken care of. We stayed mid week and were very pleased how quiet it was. As the week progressed it was a little busier…but there was always a place to find your own space.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

mark p.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stat
Sandy beach is always amazing. This unit is a great location and everything was functional.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

John W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great condo for the views and overall comfort!
Great condo with awesome views and the cleanliness and comfort was spot on! Highly recommend.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

6/10 Μέτριο

Jeremy L.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Mexico stay
Great! Love the condo and the owner/mgmt was very nice. My only complaint was the curtains on both slider doors in the back were gross. They didn’t fully open so you couldn’t enjoy the view. The bedding was old and didn’t look very clean. The extra bedding in the closet wasn’t folder neatly and looked used. I’d stay again and bring my own bedding.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

8/10 Καλό

Frank R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Review
Good
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My family and I have been coming to Rocky Point since 1999. As many Americans, we came, we saw, and we fell in love with it. That's why we decided to buy here. Standing in Sandy Beach (that is the name of the beach - it's very sandy, thus its name), we looked at the horizon and imagined that one day, instead of all-terrain vehicles cruising by and and all the campers, the landscape would drastically change.

Since Arizona does not have a beach, Rocky Point is considered Arizona's Beach. We felt that by creating a bridge between the properties and our prospective clientele would be ideal. You belong to one of these two categories: 1. You have been here before or 2. You have not (really?). For those who have been here before, you are in for a big surprise every time you visit. The landscape continues to change with no end in sight. And for those who have never been here, we would like to take this opportunity to greet you from far away and hope you give us the opportunity to be the bridge to your next vacation in your home away from home. It is hard to imagine that in only four hours and a nice scenic drive you could be in a different country that offers so much beauty, warmth and friendship, as you have never experienced before.

'Do You Dream in Blue?'. There is something magical about the color blue. The ocean and the sky brings happiness, enlightenment and, more than anything, relaxation. We are here to help you every step of the way.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I grew up along the blue waters of the Caribbean. Rocky Point allowed a short 4-hour drive from Tucson and the beach is absolutely beautiful, not to mention, the town and its people. As I said above, we came, we saw, and we fell in love with the town and have been coming back ever since. We want to share our experience with you.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

There are no words to describe the sunsets in Rocky Point. A morning or sunset walk will bring back the peace and relaxation you crave. Our 1-bedroom penthouse is the highest of the building that is closest to the ocean. The condo is 1,030 Sq Ft Liveable + 436 Square Feet Deck = 1,467 sq ft in total. Take a look at the pictures. The Bella Sirena Resort offers incomparable privacy and the common grounds are maintained for the most discriminating taste. Several pools, spas, swim up bar, pool restaurant with cabanas, tennis court, 24-hour security, and more. We also provide a door code so that you can go directly to your condo and will not have to check in/out in town.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων