Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Η ενοικίαση γεμάτη ανέσεις με εκπληκτική θέα στο θέρετρο των πέντε αστέρων Χερσονήσου

Η ενοικίαση γεμάτη ανέσεις με εκπληκτική θέα στο θέρετρο των πέντε αστέρων Χερσονήσου

Συλλογή φωτογραφιών για Amenity filled rental with an amazing view within the five star Peninsula resort

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Γκολφ
Εναέρια προβολή
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Η ενοικίαση γεμάτη ανέσεις με εκπληκτική θέα στο θέρετρο των πέντε αστέρων Χερσονήσου

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 8 άτομα242 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Millsboro, DE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Baywood Greens7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤζορτζτάουν, Ντέλαγουερ (GED-Κομητεία Σάσεξ)30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙνδική Ποταμόστομη Περιοχή33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπέθανι Μπιτς Μπόρντγουοκ37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η ενοικίαση γεμάτη ανέσεις με εκπληκτική θέα στο θέρετρο των πέντε αστέρων Χερσονήσου

Αυτό το άψογα διακοσμημένο σπίτι ξεχωρίζει από τα εσωτερικά σπίτια με την προνομιακή του θέση στην 4η πλωτή αυλή του γηπέδου γκολφ του Jack Nicklaus Signature, προσφέροντας ιδιωτικότητα, καθώς και θέα στη λίμνη και το γήπεδο από το 500 σαλόνι του με άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ενώ κοιμάται άνετα 10 στα 3 υπνοδωμάτια και στον χώρο του σοφίτα, αυτό το σπίτι διαθέτει επίσης 3 πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Διαθέτουμε επίσης τη γειτονική αδελφή ενοικιάσεως ακινήτων για μεγαλύτερες ομάδες που επιθυμούν να ενοικιάσουν και τα δύο σπίτια.

Το κύριο επίπεδο διαθέτει ένα τεράστιο μεγάλο δωμάτιο με πολλά παράθυρα και φυσικό φως, τζάκι φυσικού αερίου, τοίχο 60-ιντσών 1080p HDTV, Verizon FIOS με την υψηλότερη προσφορά καναλιών που περιλαμβάνει 455 κανάλια. Δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας είναι διαθέσιμη σε όλους τους χώρους. Η κουζίνα γκουρμέ περιλαμβάνει συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και πάγκους γρανίτη. Το ευρύχωρο κατάστρωμα από το μεγάλο δωμάτιο διαθέτει μια καινούργια ψησταριά αερίου με καθίσματα για δείπνο και έπιπλα καθιστικού και ομπρέλες, ιδανική για ένα όμορφο καλοκαιρινό μαγειρικό σκεύος ή για τη συλλογή καβούρια που αλιεύονται κοντά στον ομότιμο. Το υπνοδωμάτιο του master του 2ου ορόφου έχει θέα στο γήπεδο του γκολφ και διαθέτει ένα king-size κρεβάτι, ένα τεράστιο περίπατο σε ένα ντουλάπι, ιδιωτικό μπάνιο και ένα HDTV 1080p 45 ιντσών. Ο ξενώνας στο 2ο όροφο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι, ντουλάπα, ιδιωτικό μπάνιο και HDTV 1080p 45 ιντσών. Ο τρίτος υπνοδωμάτιο του 2ου ορόφου είναι ιδανικός για παιδιά με δύο κουκέτες να κοιμούνται τέσσερα. Ο χώρος του χώρου μπόνους είναι το τέλειο πολυλειτουργικό δωμάτιο με καναπέ σε τομή (που μετατρέπεται σε κρεβάτι πλήρους μεγέθους), καρέκλα με κλίση, HDTV 55 ιντσών 1080p, Blu-Ray / DVD player και 90 ταινίες σε DVD και Blu-ray. Στο πατάρι έχουμε μια κονσόλα παιχνιδιών Nintendo με 620 ενσωματωμένα παιχνίδια, όπως παλιές επιλογές όπως: Super Mario, Contra, Ninja Turtles, Double Dragon, Donkey Kong, Dig Dug, Spy Hunter και πολλά άλλα. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει επίσης ένα πλήρες λουτρό από τη σοφίτα και μια εγκατάσταση πλυντηρίου. Ο αναβαθμισμένος φωτισμός σε όλα τα χαρακτηριστικά διαθέτει νέους πολυελαίους, κρεμαστά φωτιστικά και διακόπτες dimmer. Όμορφα ανεμιστήρες οροφής εγκαταστάθηκαν πρόσφατα σε όλο το σπίτι.

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο παγκοσμίως γνωστό, ιδιωτικό γήπεδο του γκολφ Jack Nicklaus που βρίσκεται στην κορυφή του Delaware και βρίσκεται ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα σας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλα όσα προσφέρει η χερσόνησος όταν επωφεληθούν από τα 4 ποδήλατα θαλάσσιων σκαφών που βρίσκονται στο γκαράζ των δύο αυτοκινήτων. Η τοποθεσία του σπιτιού έχει επίσης άμεση πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης, την αλιεία, την ιδιωτική παραλία, το Lakeside Village Center με γήπεδα τένις, πισίνα με κύμα, σπα, εξωτερική πισίνα για ενήλικες και τζακούζι, βεράντα με βεράντα, εσωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και υδρομασάζ, , φωτισμένα γήπεδα μπάσκετ και αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά και κέντρο φύσης. Υπάρχουν επίσης θαλάσσια σπορ στον κόλπο με ενοικιαζόμενα καγιάκ και καγιάκ.

Αυτό το σπίτι είναι διαθέσιμο για ενοικίαση όλο το χρόνο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι: Τα τέλη ανέγερσης (για τη χρήση των πισινών πόλεως της χερσονήσου, γυμναστήριο, τένις κ.λπ.) δεν περιλαμβάνονται στις τιμές ενοικίασης και αγοράζονται απευθείας από το Club κατά την άφιξη. Οι τιμές είναι οι εξής: Σε εβδομαδιαία περίοδο: ενήλικος $ 85, παιδί (6-15) $ 45, καθημερινά: ενήλικος $ 15, παιδί $ 8. Off-Season εβδομαδιαία: ενήλικος $ 45, παιδί (6-15) $ 30? καθημερινά: ενήλικος $ 7, παιδί $ 5.

Παρακαλείστε να σημειώσετε: Δεν περιλαμβάνονται οι γραμμές και τα πιατάκια. Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν παπλώματα και μαξιλάρια, αλλά οι επισκέπτες φέρνουν τα δικά τους λευκά είδη, πετσέτες παραλίας / μπάνιου / κουζίνας. Μια τοπική υπηρεσία, Concierge By The Sea, είναι διαθέσιμη για να προσφέρει κλινοσκεπάσματα και πετσέτες για όσους δεν ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Οι κρατήσεις γίνονται μόνο στο διαδίκτυο. Η ελάχιστη ηλικία είναι 25 ετών.

Θα θέλαμε να μείνετε μαζί μας και να σας διαβεβαιώσουμε πολύ έγκαιρες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει!

Διαχειριστής καταλύματος

Clayton Hill
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 28 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is limited to outdoors.
Linens and towels are NOT provided. Pillows and Comforters are provided
Renter is responsible for transporting all excess trash at the community dumpster. Location is notated on the provided map.
Indoor smoking and pets are strictly forbidden.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Millsboro

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Millsboro) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και στην ακτή. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κρατικό Πάρκο Cape Henlopen και Παραλία Lewes, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Cape May - Lewes Φέρι μπόουτ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μίνι Γκολφ Long Neck Miniature Golf ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πίστα Αγώνων Georgetown Speedway. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Millsboro, DE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Baywood Greens - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Ακτής Ντέλαγουερ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρεχόμποθ Μπιτς Μπόρντγουοκ - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ινδική Ποταμόστομη Περιοχή - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μπέθανι Μπιτς Μπόρντγουοκ - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τζορτζτάουν, Ντέλαγουερ (GED-Κομητεία Σάσεξ): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradise Grill - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradise Pub - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Long Neck Diner - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 69 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Deborah C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay!!
We were very impressed with the house, community, and the property owner. The house was beautiful and right on the golf course. Although the pools weren't open during our stay, we can tell that there is plenty of activities to keep one active in the summer months. Can't wait to come back.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

vincent c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Easy rental
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Mary S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wedding weekend to remember!
We absolutely loved this house and the fact that our in-laws were right next door! To be able to walk across the driveway and visit made it so convenient. We were minutes away from the wedding venue (Baywood) and shopping. It was a weekend that none of us wanted to see end!!! I would love to book again in the future!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Elizabeth L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great family vacation
Beautiful community, great location, close to the beach, lots of fun with the kids!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Bill S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Time
This is a beautiful, peaceful property. The interior is decorated beautifully. Due to rainy weather, we decided to cook there one night and invited our local family over. The kitchen was so well stocked that we were able to cook for 9 with no problem. I would go back again with no hesitation.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Clayton Hill

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our family lives two hours north in Wilmington, Delaware. We love cooking, golfing, tennis, running marathons in nearby and exotic far off places, water sports, eating out, exploring new areas and most of all chasing around our 4 yr old Cameron and 1 yr old Skylar. Having grown up going to the Delaware beaches we had been looking for an opportunity for a while. We purchased our first Peninsula rental in 2013, second in 2015 and third in 2018 (all on the same street) because we've had such a wonderful experience with our renters and in the community. During unrented periods we take the opportunity to visit with our friends and family to enjoy all of the area’s and Peninsula's wonderful amenities. My wife Dirke’s favorite thing is exploring new area restaurants or revisiting old favorites. Mine are paddle boarding and boating on the bay, jogging the nature trails and crabbing at the Peninsula fishing pier. Cameron’s favorite thing, by far, is playing in the wave pool where “big bro” goes Skylar follows suit!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Simply put, the Peninsula is ideal for families with diverse interests in a safe, all-inclusive environment. It truly has something for everyone. Kids always rank the wave pool and nearby beaches the highest. Adults favor the world class golf, adult pool, nature trail, Lakeside Village, beautiful new club house dining and outlet shopping. And everyone loves the Rehoboth boardwalk. We specifically choose The Peninsula because the community has so many amenities that you never have to set foot outside its gates. It’s a hassle free way for us to get away and relax or go out and explore. Plus, as a gated community, it provides a very safe and protected environment for children to roam. While you probably won't want to leave the resort, should you decide to venture out Delaware’s greatest beach towns of Lewes, Rehoboth, Dewey and Bethany are nearby.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Perhaps the best feature of this rental is its large deck overlooking the 4th fairway with the pristine backdrop of a large pond and the nature preserve beyond. It's close to the bay, the nature trail and Lakeside Village, which makes it the ideal setting within the community. We chose this location, this house and the furnishings with not only our renters but also our own enjoyment and comfort in mind given how much we visit with friends and family throughout the year. Creature comforts that set it aside from the rest include comfy mattresses, dimmable lights, beautiful new ceiling fans in all rooms, lots of entertainment options including Apple TV, Netflix, game consoles, a DVD library and beautiful art work and local photography. It’s a place we’re proud to entertain our closest friends. It’s also unique in that we also own the neighboring house, which is great for accommodating larger groups who book well in advance.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων