ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

'BAY VIEW' σε ένα πανέμορφο ξενώνα 5 αστέρων! FENCED YARD & SPA-πλησιέστερα!

'BAY VIEW' σε ένα πανέμορφο ξενώνα 5 αστέρων! FENCED YARD & SPA-πλησιέστερα!

Συλλογή φωτογραφιών για BAY CANYON VIEW-CHARMING UPDATED HOME ! LARGE FENCED YARD +SPA! NEAR EVERYTHING!

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 50, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 50, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος 'BAY VIEW' σε ένα πανέμορφο ξενώνα 5 αστέρων! FENCED YARD & SPA-πλησιέστερα!

5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Bodega Bay, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Bodega Dunes4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Bodega14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝτόραν Μπιτς7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια (SFO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο)118 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

'BAY VIEW' σε ένα πανέμορφο ξενώνα 5 αστέρων! FENCED YARD & SPA-πλησιέστερα!

Αντιμετωπίζουμε γρήγορα ερωτήσεις! Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πρώτα όλους τους κανόνες του σπιτιού, αν θέλετε να κάνετε άμεση κράτηση. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις στείλουν ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη πρώτα.

Θα απολαύσετε το ζεστό χαϊδεμένος συναίσθημα ενός πανδοχείου, αλλά προτιμάτε την ιδιωτικότητα, την άνεση και το χώρο ενός σπιτιού; Καλώς ήλθατε στο 'Bay View' (2 φορές βραβείο Αριστείας σε μεγάλη ταξιδιωτική ιστοσελίδα)!

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια χαλαρωτική διαμονή σε ένα όμορφο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις του σπιτιού.

Αυτό το όμορφα ανακατασκευασμένο παράθυρο είναι ιδανικό για ένα ή δύο ζευγάρια (και φιλοξενεί άνετα 5 ενήλικες) που θέλουν να απολαύσουν ένα άνετο και χαλαρωτικό καταφύγιο. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία 1500 τετραγωνικών μέτρων που έχει ανακαινιστεί έχει ανοιχτό κατώτατο όροφο με μοναδική θέα προς το βόρειο άκρο του κόλπου Bodega (ορατή από τα περισσότερα δωμάτια). Η διακόσμηση του Bay View περιγράφεται καλύτερα ως εκλεπτυσμένη παραλία, με έργα τέχνης από τους καλλιτέχνες του Sonoma Coast σε όλο το σπίτι! Η διάταξη του σπιτιού σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τους επισκέπτες στην μεγάλη πρόσφατα αναβαθμισμένη κουζίνα, σαλόνι / τραπεζαρία, χώρο bar και χώρο ηλιοθεραπείας ενώ απολαμβάνετε τη θέα στον κόλπο.

Υπάρχουν 2 όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια, με queen size κρεβάτια με θερμαινόμενα στρώματα. Υπάρχει ένα ευρύχωρο κεντρικό μπάνιο με μπανιέρα / ντουζιέρα combo. ιδιωτική πρόσβαση από τα δύο υπνοδωμάτια, μεγάλη ματαιοδοξία από γρανίτη και θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες! Ένα άνετο διπλό κρεβάτι με ένα στρώμα αφρού μνήμης παρέχει επιπλέον χώρο για έναν επιπλέον επισκέπτη ή δύο, και ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα ή να παρακολουθήσετε ροές ταινιών.

Ένα δεύτερο πλήρες μπάνιο, dressing περιοχή για τους επισκέπτες που κοιμούνται στο σαλόνι), και το πλυντήριο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία έξω από τον κύριο χώρο διαβίωσης. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη επιφάνεια γραφείου με έναν εύχρηστο σταθμό φόρτισης ηλεκτρονικών και έναν εκτυπωτή.

Το γυάλινο μωσαϊκό με 10 ποδιές ανοίγει την κουζίνα στο υπέροχο δωμάτιο και προσφέρει ένα διασκεδαστικό μέρος για να καθίσετε και να επισκεφθείτε με τους σεφ της ομάδας σας και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί Sonoma Coast.

Χαλαρώστε στο κλειστό χώρο ηλιοθεραπείας που οδηγεί έξω στο καταστρώμα των 450 τετραγωνικών ποδιών και στην μεγάλη ηλιόλουστη, προστατευμένη από τον άνεμο, πλήρως περιφραγμένη αυλή, όπου θα βρείτε την εποχική περιοχή πυροπροστασίας / καμπίνας, ένα μπάρμπεκιου αερίου και το νέο σπα και αίθριο Sundance.

Το "Bay View" έχει μια σπάνια θέα στην άκρη του βόρειου άκρου του κόλπου Bodega (με την ονομασία redwoods και κυπαρίσσια) και το δρόμο προς το Bodega Head. Η θέα αλλάζει συνεχώς με βάρκες που κατευθύνονται προς τη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας και επιστρέφουν σπίτι το βράδυ. Το βράδυ η θέα φωτίζεται απαλά από αλιευτικά σκάφη και τοπικά πανδοχεία. Σε μια καθαρή νύχτα ο ουρανός γεμίζει με αστέρια για να απολαύσετε ενώ χαλαρώνετε στο σπα.

Σε κεντρική τοποθεσία, το 'Bay View House' βρίσκεται σε ¼ στρέμματα στο βόρειο άκρο της πόλης του κόλπου Bodega. Βρίσκεται κοντά στον ωκεανό, τον κόλπο και την πόλη, η τοποθεσία μας παρέχει άνεση, ενώ παράλληλα παρέχει ιδιωτικότητα και μοναξιά. Είμαστε λιγότερο από 5 λεπτά από το Everything! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να εξερευνήσετε τόσο με τα πόδια και με το αυτοκίνητο. Είτε περάσετε την ημέρα εξερεύνησης είτε απλά χαλαρώστε, είστε βέβαιοι να απολαύσετε το άνετο παραθαλάσσιο καταφύγιο μας.

Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν το Instant Book πρέπει να μιλήσουν στον ιδιοκτήτη μέσα σε 24 ώρες για να δώσουν όλα τα ονόματα των επισκεπτών και τα συγκεκριμένα συμβόλαια. Οι επισκέπτες με κατοικίδια ζώα ή μικρά παιδιά, παρακαλούμε να είστε βέβαιος να διαβάσετε τους κανόνες του σπιτιού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή της φόρμας ερώτησης πριν την κράτηση Αντιμετωπίζουμε πάντα άμεσα (συνήθως μέσα σε μία ώρα).

Ενοικίαση θέρετρου Sonoma County Απαιτήσεις κώδικα:
Συνολική Μέγιστη χωρητικότητα 6 ατόμων.
Μέγιστα 3 οχήματα (συμπεριλαμβανομένων των σκαφών)
Sonoma County Ήσυχη ώρα 10: 00-7: 00
Χορήγηση άδειας κατοχής Sonoma County: 1059N



Λέξεις-κλειδιά: Αρχική σελίδα

Διαχειριστής καταλύματος

Janice
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
1-6 yrs ask owner. Under 13 not allowed in hot tub

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Must include total number of guests when booking !

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
2 Dogs Max-must 1st accept pet rules -$75 per dog

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking allowed anywhere on property!
Children: Children are Welcome. You must Inquire before booking with small children. Children under 13 years of age are not allowed in hot tub.
Only number of people listed on booking request at time of booking are allowed in home. Additional people require prior approval. Limit 5 people max
Well behaved w/prior approval. Never on furniture or beds. Must be on flea/tick prevention. Dogs can Never be left at house alone. No bad barkers!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must include total number of guests when booking !
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 1059N

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κόλπος Bodega

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κόλπος Bodega) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Καμπαναριό Children's Bell Tower και Σχολή Potter Schoolhouse, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Bodega Harbour Golf Links και Γήπεδο Γκολφ Links at Bodega Harbour. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Wild Flour Organic Gardens και Rubicon Adventures. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Bodega Dunes - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι Bodega - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Carmel Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία South Salmon Creek Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ντόραν Μπιτς - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα): 43 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Tides Wharf & Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fishetarian - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Spud Point Crab Company - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fisherman's Cove - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Boat House - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 177 από 185 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 7 από 185 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 185 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 185 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 185 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Shane R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bodega Trip
My family had a wonderful time staying here for a weekend getaway. Janice was always available for questions and even was accommodating to moving dates with no fees due to a bad storm during our original plans. The house was clean and fully furnished with everything we needed and more. Would go back again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Nacina D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I love this house!
There are thousands of great things to say about this place so I will start with the most important. The owner/hostess truly cares and is so helpful, thoughtful and quick to respond. She has carefully put together a booklet for staying here which I recommend you read immediately upon arrival. It will save you countless questions and wondering how things work, she really has thought of everything. The bedrooms are beautiful the beds very comfortable. The bathrooms have everything you could need and so does the kitchen which is super well stocked including spices, coffee, tea, popcorn, so much more. I love the fireplace and the couch is cushy and supportive at the same time. There is tons of seating both inside and out so you can relax no matter the weather. I spent most of my awake time in the naturally heated sun porch or the hot tub. The views are phenomenal and the neighborhood quiet and tree filled. My dogs loved the fully fenced grass yard while I appreciated that the yard is sloped so even during an "atmospheric river" storm, no puddles or mud at all! I just piled some of my own dog towels on the sun porch floor and let them dry their paws before coming in, so easy. The driveway/parking area also had no mud or puddles (packed gravel,) is more than big enough for two and is circular so you don't have to back out. I was blessed to have been able to stay for 10 days so utilized the very efficient washer and dryer. We spent morning at the beach letting the dogs sniff.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Susan T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful retreat
We had a magical time over new years 2023 at Bay View House. We love that we can bring our dog and she enjoyed the beautiful fenced backyard. The beds are very comfortable, kitchen well stocked and decor suits the home perfectly. The location is nice and quiet, located near an easy hiking trail that takes you to Salmon Creek and beach. Our son is an avid runner and ran a different trail daily, and afterwards relaxed in the awesome hot tub. The nights were mostly clear and the stars put on a fabulous show, like you could reach out and touch them. We highly recommend the house and look forward to future visits.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Leni C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heaven of peace!
The property is lovely, very cozy, and in a peaceful area, perfect for my daughter to work and us to stroll around the trails and magnificent views that Bodega Bay has to offer. Communication with Janice is great, quick response to any inquiries or questions we have. 100% recommended.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Anuja U.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great house in Bodega Bay for staycation.
We loved our stay at this place. Everything in house is in sync with Sea theme. Pillows, decorations, color schemes added to our relaxed vacation. The house has a huge backyard which our dog enjoyed as well. It was great for a staycation. Janice was very welcoming and always available. Will definitely come back for another stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Janice

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Coming to the Sonoma Coast every year for the past 25 years I dreamed of someday calling this amazing area home. In 2004 I decided it was time to focus on my dream. So after watching the area real estate listings diligently for the next 7 years (for just the right fit) it finally happened . Christmas Eve 2010 we decided to pack up the dog and take a road trip to check out the home as soon as it was listed. It was in total disrepair from years of neglect. The outside of the house from the roof down was rotten. The inside was better, but required much work. I loved the layout and location of the home. I have always loved interior design and decorating in addition to any kind of DIY activities (both structural and creative)...and we decided to accept the challenge. 10 years of work and a lot of weekends later... The Bay View is a cozy coastal retreat. The home has given me a place to both be creative and relax while escaping the Sacramento Valley heat. It has been a true labor of love.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love the Sonomoa Coast! When we found the Bay View House (in spite of its condition at the time) we fell in love with the convenient central location and the open floor plan that enables you to visit and enjoy the view from the entire living area. The house is just a few minutes from town and restaurants, the Sonoma Coast Beaches and Bodega Head (our favorite place to go) We also loved the large 1/4 acre yard (which we fenced in!) and of course the hillside peek-a-boo view of the bay that is framed by trees and a small valley (providing constant changing scenery, including night time activity of boats returning from sea). So many things close by (yet the location is peaceful): Within a few minutes are restaurants, trails, Bodega Bay, Bodega Head (whale watching), Bodega Habour Golf Course, Porto Bodega (charter boats), Chanslor Ranch (ocean view horseback rides), Doran Beach, and entrance to the beautiful Sonoma Coast State Park (comprised of 15 miles of sandy beaches). Getting to the beach or bayside is a 20-30 minute walk (3 minute drive). The Children’s Bell Tower, Coastal Prairie Trail to Salmon Creek Beach, and Bodega Dunes are also only a few minute walk from the house.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Large 1/4 acre fully fenced yard (a rarity at the coast). One of our favorite features was a pleasant surprise...the temperature/weather relative to the position of the home! Bay View is located in a micro-climate (known as the sun belt) which is often clear even when the coast and bay are foggy. Additionally, the position of the home allows the yard protection from the chilly ocean winds. The yard is often sunny, and the temperature can vary 10-20 degrees from the front to the back of the house! The sun heats the home through the large windows on chilly days!...But if it is too warm, simply open the front windows and the ocean breezes quickly cool the home. Eco-friendly heating and cooling! We often escape the fog banks, but are still close enough to hear the ocean waves and sea lions play in the distance in the evening.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες