Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό PILOT POINT, TX

Ψάρεμα Καμπίνα, Ρομαντικές Αποδράσεις, BnB, Οικογένεια, Κατοικίδια, Γάμοι, Πάρτι, Rendezvous

Ψάρεμα Καμπίνα, Ρομαντικές Αποδράσεις, BnB, Οικογένεια, Κατοικίδια, Γάμοι, Πάρτι, Rendezvous

Συλλογή φωτογραφιών για Fishing Cabin, Romantic Getaways, BnB, Family, Pets, Weddings, Party, Rendezvous

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 48, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ψάρεμα Καμπίνα, Ρομαντικές Αποδράσεις, BnB, Οικογένεια, Κατοικίδια, Γάμοι, Πάρτι, Rendezvous

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 18 άτομα89 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Περιλαμβάνεται πρωινό
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

PILOT POINT, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολιτειακό πάρκο Ray Roberts Lake State Park18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSharkarosa Wildlife Ranch19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Ray Roberts10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτάλας, Τέξας (DAL-Love Field)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 18 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ψάρεμα Καμπίνα, Ρομαντικές Αποδράσεις, BnB, Οικογένεια, Κατοικίδια, Γάμοι, Πάρτι, Rendezvous

Το λεπτό που οδηγείτε από την μπροστινή πύλη, θα ξέρετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για το κατάλυμά σας. Δεν υπάρχει άλλη θέση στην περιοχή που συγκρίνεται με την Καμπίνα. Οι φιλοξενούμενοι φθάνουν λέξεις ένα ή και τα δύο: "Θέλω αυτό το δικό μου!", "Οι εικόνες στο διαδίκτυο δεν κάνουν αυτή τη δικαιοσύνη."ή αν έχει επιφυλαχθεί μόνο μία νύχτα, ζητώντας:" Είναι και αύριο το βράδυ διαθέσιμο; " Μόλις βρήκατε τη δική σας Cabin με όλη την ιδιωτικότητα και τα καταλύματα που μπορείτε να φανταστείτε. Όλα τα μικρά πρόσθετα καθιστούν αυτή την καμπίνα ξεχωριστή. Ένας φιλοξενούμενος είπε: "Υπάρχει κάτι για αυτό το μέρος που ζεσταίνει αμέσως την ψυχή σας και σας λιώνει στον πυρήνα". Οι ψαράδες λένε: "Ακριβώς όπως μια καλή τρύπα ψαρέματος που δεν θέλετε να γνωρίζει κανείς άλλος." Οι έμπειροι ταξιδιώτες λένε: "Καλύτερα από οποιοδήποτε ξενοδοχείο 5 αστέρων". Καλώς ήρθατε, μόλις βρήκατε τη δική σας καμπίνα για τον εαυτό σας!

Φωλιασμένο σε ένα μικρό αγρόκτημα, ζεστό, τίποτα φανταχτερό, ρουστίκ από το εξωτερικό αλλά oh τόσο άνετο και ασφαλές με υπέρυθρη θερμαινόμενη μπροστινή βεράντα με κατάστρωμα επιπλωμένο με ρετρό ολισθαίνοντας loveseats, καρέκλες άνοιξη, και τραπέζια μπιστρό. Καθώς ο ήλιος δύει, το ελάφι διασχίζει το βοσκότοπο και οι χήνες πετούν τόσο χαμηλά ανάμεσα στις κοντινές λίμνες που ακούτε τα φτερά τους. Νύχτες αιχμαλωτίζουσες με το φεγγάρι και τα αστέρια, οι coyotes που σφύζουν από τα μακρινά σφύριγμα των τρένων, τις κουκουβάγιες και τις πολυάριθμες πουλί που καλούν. Έχετε ένα φλιτζάνι Joe το πρωί βλέποντας τα πουλιά, τα κουνέλια και τους σκίουρους στην αυλή. Ο συνταξιούχος ιπποδρομικός Rex, και τα μικροσκοπικά γαϊδούρια, ο Wally και ο Beaver, περιμένουν να απολαύσουν το φράχτη των βοσκοτόπων. Τα κολιμπρί τρώνε ακριβώς από το χέρι σας. Αυτό το κρυμμένο στολίδι είναι πραγματικά ένα μικρό κομμάτι του ουρανού.

Σύγχρονη διακόσμηση με περίτεχνα, εξαιρετικά, αξεπέραστα στοιχεία που κάνουν τα πάντα να έρχονται μαζί, ειδικά μόνο για εσάς και τη δική σας.

Δύο ρυθμιζόμενοι (ανυψώστε το κεφάλι, τα πόδια σας ή τη μηδενική θέση βαρύτητας) XL διπλά κρεβάτια μεγέθους είναι ιδανικά για να παρακολουθήσετε τη δορυφορική HDTV 50 ιντσών με premium κανάλια. Τα ζευγάρια σπρώχνουν αυτά τα κρεβάτια μαζί για να κάνουν ένα κρεβάτι king-size ή τα άτομα να κρατούν ξεχωριστά και να απολαμβάνουν να πάρουν σε ακριβώς τη σωστή θέση για να ζήσετε τον καλύτερο βραδινό ύπνο που είχαν ποτέ. Ο καναπές διπλώνει σε ένα διπλό κρεβάτι μεγέθους με ένα στρώμα πάνω από το μέσο όρο. Ο καναπές μπορεί να φιλοξενήσει 1 ή 2 ενήλικες, ανάλογα με το αν σας αρέσει να αγκαλιάζετε. Το τζάκι του σπιτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για να προσθέσει ένα άγγιγμα ρομαντισμού και συναίσθημα στο σπίτι. Ενημερώστε μας όταν φτάνετε, θα έχουμε την πυρκαγιά!

Η κουζίνα γκουρμέ κουζίνας διαθέτει συσκευές πλήρους μεγέθους, υπηρεσία για 12+, όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία του οικογενειακού γεύματος. Καφετιέρα 12 καφέ (όχι ένας από τους καφετιέρες των 2 φλυτζανιών στα γύρω ξενοδοχεία και μοτέλ) με δωρεάν καφέ, κρέμα γάλακτος, καφές χωρίς καφεΐνη, ΕΕ, νερό, αναψυκτικά, πλήρες γάλα και ζεστή σοκολάτα, σνακ, και καρυκεύματα. Παρέχονται τρόφιμα για πρωινό. Σε αυτό το Bed 'n' Breakfast, τρώτε πρωινό όποτε θέλετε χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε τον οικοδεσπότη!

Εάν ο φοιτητής σας δεν μπορεί να έρθει κατ 'οίκον σε εσάς, θα έρθετε σε αυτούς, παραμείνετε εδώ στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι. (Ελέγξτε τις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που αναφέρονται στην ενότητα Τιμές για τους γονείς που επισκέπτονται το UNT, το TWU και οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους φοιτητές του κολλεγίου).

Η μεγάλη ντουλάπα περιλαμβάνει πολλά ράφια και χώρο για τα ρούχα σας. Κρεμάστρες, σιδερώστρα και ατμόλουτρο σιδήρου και ρούχων. Ολοκαίνουργιο σύνθετο πλυντήριο / στεγνωτήριο για το πλύσιμο των ρούχων σας! Το απορρυπαντικό και το μαλακτικό υφασμάτων παρέχονται.

Κάτω από την κουζίνα είναι ένα πολύ μικρό υπνοδωμάτιο με ένα επιπλέον άνετο XL διπλό κρεβάτι μεγέθους. Μόνο το σημείο για τον επισκέπτη που θέλει να είναι έξω από τη θέα από το σαλόνι και θέλει να πάρει έναν καλό ύπνο που είναι κοντά στο μπάνιο και την κουζίνα για σνακ τα μεσάνυχτα!

Η σπειροειδή σκάλα θα σας μεταφέρει στην κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι king size, ρομαντικό φωτισμό, ανεμιστήρα οροφής / φως που είναι ένα αντίγραφο ενός που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Hearst Castle και μια μικρή τηλεόραση για να παρακολουθήσετε τον δορυφόρο από κάτω.

Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν πολυτελή, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κλινοσκεπάσματα και πολλά μαξιλάρια με ευρύ φάσμα μεγεθών και σφριγηλότητας. Θα έχετε τον καλύτερο βραδινό ύπνο που έχετε κοιμηθεί σε κλινοσκεπάσματα που έχουν σχεδιαστεί επιστημονικά για να διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος όλη τη νύχτα.

Ταξιδεύοντας στελέχη ή εκείνοι που χρειάζονται ένα ιδιωτικό, ήσυχο μέρος για να εργαστούν, είναι ένα γυάλινο γραφείο σε σχήμα L και εργονομική καρέκλα, φως εργασίας και βασικά αναλώσιμα γραφείου. Το γραφείο βλέπει τα δασώδη βοσκοτόπια, τα απομακρυσμένα ιπποδρόμια, τα μικροσκοπικά γαϊδούρια και διάφορες άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών. Αυτό είναι ακριβώς το μέρος για να πάρετε τις σκέψεις σας μαζί και να κάνετε τη δουλειά σας.

Το μεγάλο μπάνιο έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε, όπως χνουδωτά πετσέτες, ρόμπες spa, προϊόντα περιποίησης, είδη προσωπικής υγιεινής, κρέμα ξυρίσματος και ξυριστικές μηχανές, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερα curling, αφαίρεσης μακιγιάζ και βούρτσες μακιγιάζ. Ένα μαρμάρινο τραπέζι με ματαιοδοξία, σκαμπό και ένα φωτισμένο καθρέφτη ματαιοδοξίας για να τοποθετήσετε το πρόσωπό σας επάνω. Ο νεροχύτης διαθέτει ρυθμιζόμενο καθρέφτη πάνω του για το ξύρισμα και την τοποθέτηση των μαλλιών σας. Το σύνθετο ντους / μπανιέρα έχει μεταλλικά άλατα και έλαια για να απολαύσετε τους πόνους και τους πόνους σας. Ανεμιστήρας χωρίς ψύκτες για ψύξη και θέρμανση.

Η καμπίνα κοιμάται μέχρι 7 άνετα. Προσθέστε στρώματα αέρα αν θέλετε να συσκευάσετε σε έξι επιπλέον άτομα για τα ζώα των κομματιών. Μια μεγάλη μονάδα παραθύρου κάτω δρομάζει και θερμαίνει ολόκληρη την καμπίνα και μια επιπλέον μικρή μονάδα παραθύρου επάνω. Το ξυπνητήρι παίζει ήχους ηρεμίας για να κοιμηθεί. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο με το ηχείο Jawbone για να ακούσετε τη δική σας μουσική. Ειδικός φωτισμός σε όλη την καμπίνα. DVD player για να παρακολουθήσετε τα DVD σας ή η καμπίνα έχει μερικά DVD για την προβολή σας. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει μια πόρτα εισόδου χωρίς κλειδί για πρόσβαση στην καμπίνα, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να δείτε τον ιδιοκτήτη σπιτιού, αν δεν θέλετε.

Για την ασφάλειά σας, την προστασία του οχήματος, του σκάφους και του εξοπλισμού σας υπάρχουν δύο πυροσβεστήρες, συναγερμοί καπνού και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Αυτός ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος για το Pro Angler ή για τους ταξιδιώτες που εκτιμούν το κατάλυμα χωρίς προβλήματα. (Οι ψαράδες ρωτούν για τις εκπτώσεις μας) Οι κριτικές από τους πρόσφατους Anglers λένε: "Από όλα τα μέρη που έχουν μείνει, δεν υπάρχει καλύτερος χώρος και μόλις βγει το πρόγραμμα των τουρνουά θα καλέσουμε να ξαναβάλουμε την καμπίνα". Το Bass Champs μας παραθέτει ως "προτιμώμενη διαμονή".

Βρίσκεται 2 μίλια ανατολικά της λίμνης Ray Roberts Isle du Bois State Park όπου υπάρχουν πολλά γεγονότα συμβαίνουν όλο το χρόνο. Ο Ray Roberts είναι γνωστός για την αλιεία μπάσων. Ας παραπέμψουμε στον καλύτερο οδηγό αλιείας στην περιοχή. (Εκπτώσεις προσφέρονται στους επισκέπτες που αναφέρονται από την Ucatchemguideservice του Jim Walling). Απολαύστε μια μέρα στη λίμνη για ψάρεμα, θαλάσσιο σκι, βαρκάδα, κανό, καγιάκ, τζετ σκι ή κολύμπι. Το North Texas Greenbelt βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο State Park του Isle du Bois για πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, ιππικά μονοπάτια και καταβαίνοντας στον ποταμό ακριβώς κάτω από το φράγμα.

Οι οικογένειες επιθυμούν να βγουν από το σπίτι τους και να βγουν για να παίξουν, να περάσουν μέσα από τα δασωμένα βοσκοτόπια, να μάθουν για τη φύση ή να παίξουν σε τεράστιους ογκόλιθους στο βοσκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, τα παιδιά αγαπούν να εξερευνήσουν το εξωτερικό με προβολείς και φακούς. Φέρτε τη σκηνή και βυθίστε το δίπλα στο Πυροσβεστικό. Η μαμά και ο μπαμπάς αφήνουν τα παιδιά σας με τους παππούδες και ξεφεύγουν για το πολύ άξιωμά σας Σαββατοκύριακο. Από την άλλη πλευρά, παππούδες, κλέβουν μακριά από όλους και όλα!

Δεν υπάρχουν σημάδια έξω μπροστά διαφήμιση έτσι είναι το ιδανικό μέρος για ένα μυστικό ραντεβού.

Ο ιδανικός χώρος συγκέντρωσης για τις οικογένειες που θα συναντηθούν πριν ή μετά τις αποφοίτους κολλεγίων ή γυμνασίου. (Δείτε Εκπτώσεις κάτω από Τιμές.)

Να είναι αυθόρμητη και να εκπλήσσει το αγαπημένο σας πρόσωπο με μια νύχτα ή δύο ή περισσότερο μακριά από το σπίτι. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την επέτειό σας ή τα γενέθλιά σας - ακόμα καλύτερα, "μόνο και μόνο επειδή!" Πάρτε τον / αυτόν έξω για δείπνο και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς την καμπίνα όπου θα έχουμε τα πάντα έτοιμα για να κάνετε την έκπληξή σας μια πολύ ξεχωριστή και αξέχαστη ώρα. Κατά την άφιξή σας θα πάμε το Πυροσβεστικό Σώμα ή / και το τζάκι, ένα μπουκάλι κρασί ή έξι πακέτα μπύρας σε πάγο, τυριά, bruschetta και σοκολάτες, όλα προετοιμασμένα μόνο για να εντυπωσιάσετε αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σας. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να συσκευάσετε τίποτα. Περάστε σε πολυτελείς μπουρνούζια μετά από ένα μακρύ ζεστό μούσκεμα σε αλάτι μπάνιου και ορυκτέλαια στη λάμψη των κεριών χωρίς φλόγα και στη ζεστασιά του επιτραπέζιου τζακιού.

Ομάδες σαν να ξοδεύουν το Σαββατοκύριακο για να ξεφύγουν από όλα ή να το χρησιμοποιήσουν ως μέρος για Bachelor ή Bachelorette, μετά το Prom, κορίτσια νύχτα έξω, ή πάρτι γενεθλίων.

Το εξωτερικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα - το FIRE PIT! Ο καθένας απλώς αγαπάει να κάθεται γύρω από τη φωτιά, ψήσιμο καυτά σκυλιά και marshmallows ή μπριζόλες και χάμπουργκερ. Υπάρχουν ξαπλώστρες και κουβέρτες γκαζόν για να καθίσουν γύρω από το πυρκαγιά. Παρέχεται καυσόξυλα. Για την πόλη slickers, υπάρχει μια ηλεκτρική σχάρα BBQ ή μια μεγάλη grill κάρβουνο BBQ με όλα τα σκεύη και γλάστρες και τα τηγάνια για το ψήσιμο στη σχάρα.

Χώρος γάμου για να έχετε έναν οικείο γάμο με μερικούς φίλους και οικογένεια. Επιλέξτε την πέργκολα που καλύπτεται με αμπέλια, τους βοσκότοπους με τεράστιους ογκόλιθους ή κάτω από βελανιδιές εκατοντάδων ετών. Υποδοχή στην αυλή του Καμπίνα. (Δείτε Εκπτώσεις κάτω από Τιμές.)

Η καμπίνα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή του Βόρειου Τέξας. Περάστε μια μέρα στις κούρσες στο Texas Motor Speedway, στο Fort Worth Stock Show, σε φεστιβάλ στο Denton & στις γύρω περιοχές, στις εκδηλώσεις στο Denton County & Texas, στις επισκέψεις σας στους φοιτητές σας, σε πολλές εκδηλώσεις ιπποειδών, νύχτα / ημέρα σε καζίνο, Texas Tulips, Peanut Φεστιβάλ, Bonnie και Clyde Days, ξεναγήσεις αγώνων ιπποδρομιών, ιδανικό μέρος για όσους έχουν βάρκα στη Μαρίνα για ολονύκτιο ύπνο. Ας σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις δραστηριότητές σας. Ρωτήστε για την εκτεταμένη διαθεσιμότητα διαμονής για όσους βρίσκονται μεταξύ των σπιτιών ή για να περιμένετε να ολοκληρωθεί το νέο αυτό σπίτι ή να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης.

Εάν θέλετε κάτι εξαιρετικό, πιο άνετο από ένα μοτέλ ή ξενοδοχείο, φρέσκο, καθαρό, σίγουρα ασφαλέστερο, χωρίς τα Bedbugs, ένα μέρος για να καλέσετε το δικό σας, το οποίο έχουμε δημιουργήσει μόνο για εσάς, το έχετε βρει.

Στο Slye Ranch, εκτιμούμε πραγματικά τους καλεσμένους μας και την ευχαρίστηση βλέποντάς τους να επιστρέψουν στην καμπίνα τους ξανά και ξανά.

Διαχειριστής καταλύματος

Larry or Lynn Slye
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Nature all around but also art glass

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Only with prior approval with an additional fee

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
See Rental Agreement and Rental Rules

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Outside only - proper disposal of butts
Although we haven't any noise restrictions, please be respectful of our guests staying in the Copper Can. Quiet time begins at 11:00 p.m. CST

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Only with prior approval with an additional fee
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Pilot Point

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Pilot Point) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Ηλιακή Έκλειψη 8 Απριλίου 2024 και Πάρκο Water Works Park, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Δέντον Σκουέρ και Εμπορικό Κέντρο Golden Triangle. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Main Event και Frisco Soccer Complex. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πολιτειακό πάρκο Ray Roberts Lake State Park - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Sharkarosa Wildlife Ranch - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Λίμνη Ray Roberts - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Texas Woman's University - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του North Texas - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλας-Fort Worth (Dfw): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Upper Park Cafe - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lowbrows Beergarden - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 29 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 31 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jo M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Felt very welcomed and at home.
Beautiful cabin and first rate accommodations, very close to Ray Roberts State Park.

5/5 Άριστο

JAMES M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
trip to TX
The cabin was nice and the location was great.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

5/5 Άριστο

Mark A., Fort Worth

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Old Gentlemen’s Batchelor Party
Interaction with the property owner / renter was excellent. The place is cozy but met every expectation - fire pit, fully stocked grill, kitchen, and provided breakfast fixings that exceeded “continental” - fresh eggs, locally smoked bacon, fresh butter... the only thing not “cozy” was the bathroom and loft, which were very nicely appointed. For 9 older gentleman this was perfect for a night and morning of visiting. Porch and fire pit for cigars and story telling, enough interior room to sleep everyone. We all had such a great experience we are talking about the “next time” and not even 48 hours have passed. This place is well worth your consideration!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούλιο 2019

5/5 Άριστο

Stephanie S.

Comfortable & welcoming
We heard a great weekend stay here. Lynn was so kind and thought of everything to make it wonderful. Was a great size for our family of four and so friendly for our dog too. Really enjoyed visiting with Rex the horse, and the relaxing, peaceful, scenic landscape. The fresh food was such a treat. We will have to come visit again when it is not raining so we can enjoy the firepit and yard more. We definitely recommend! Thank you Lynn and Larry!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

5/5 Άριστο

Matthew Y.

Wonderful
We absolutely loved our stay here and would highly recommend staying here to anyone. The owners are so sweet and do an amazing job making you feel welcome. My wife and I loved it.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Larry or Lynn Slye

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Arthur L. Slye IV, a distant cousin of Leonard Slye, AKA Roy Rogers. My friends call me ‘Sly’ or ‘Larry’. I’ve been a truck driver except for five years remodeling homes. God is #1 in my life. My best friend and wife, Lynn, is #2. My Mom, Christine, what can I say, I’m a momma’s boy. I love being a grandfather to Chloe and Orion who are truly amazing and who we stay in awe of. They keep us laughing. Who knew that I would enjoy the BnB business as I do? Unfortunately for me, it is Lynn who gets to meet and greet our guests since I’m leaving for work just about the time our guests are arriving. My gratification comes from the reviews left by our guests and then having them return over and over again. It is very satisfying to give our guests what they deserve, a place that they can get away to. I’m looking forward to retirement when I can spend more time with Lynn, spoiling my grandchildren, piddling around the place, and most likely having a handyman business. There is no place I’d rather be than right here on our little slice of heaven. Come join me!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Slye Ranch is one of the original houses built in the area before Lake Ray Roberts existed. It remains an island of untouched wilderness in the outskirts of the DFW-Metroplex. A refuge for wildlife and man alike. Large Post-Oaks and other native trees are nestled on a small seven-acre farm. A retired thoroughbred racehorse, two miniature donkeys, and other wildlife roam the pasture. Privacy, comfort, and style, it’s all here. Guests often say “I wish I had a place just like this!” Well, while you are here, it is your place, all to yourself! There is something about the Cabin that immediately warms your soul and melts you to the core. It has been described as: “A good fishing hole that you don’t want anyone else to know about.” "Best kept secret in Texas." "A hidden gem." Designed with the Fisherman in mind, the perfect place to rest without sleeping with one eye open worrying about your boat and vehicle. Rustic on the outside, contemporary inside with everything you could want or need. If you want something extraordinary, more comfortable than a hotel and without the bedbugs and a place to call yours, you’ve found it.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Each of our guests is treated as unique individuals. We get to know our guests' preferences and desires prior to their arrival. Not any two guests are treated the same. We strive to give an added special touch that is uniquely considered for that guest. When our guests return, and they most all do, we continue to surprise them with something special.

Guests are accommodated in every possible way. We think of things they don't even know they want or need. Everyone deserves to be treated as special as they are. It's the little things we do, always with a genuine smile, with true compassion and care. Be prepared to be spoiled!

Depending on the guest, beds are made with their stay in mind. Personal hygiene products are selected just for them. Simply put, this is not the same Cabin for every guest.

Most all of our guests work hard & deserve a place where they can relax, in privacy, with everything they need right at hand without interference from the homeowner. The entire Cabin is for your enjoyment.

If you want to surprise your loved one with a night or weekend away, we'll make sure they know you planned your getaway with exceptional, detailed, well thought out intention just for them! You'll look like the romantic!

Our guests get the Red Carpet Treatment! We will go above and beyond to ensure our guests' satisfaction.

Above all, you'll know you are staying at a place that is clean and secure. Relax in privacy without worrying about your vehicles or boats. Leave all worries behind as you soak up the quiet, laidback surroundings on their schedule without having to consider the usual BnB's scheduled times to eat & are free to come and go during their stay at all hours. Guests invite friends out for dinner or a nightcap.

If our guests want or need anything at any time we are just a phone call away and will come running. All they have to do is ask! We are here to please!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες