Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης

Καλαίσθητο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Apartment with River and Castle View

Περιοχή καθιστικού
Θέα από το κατάλυμα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα64 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ljubljana, Ljubljana
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤριπλή γέφυρα3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημαρχείο της Λιουμπλιάνα3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο της Λιουμπλιάνα12 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΛιουμπλιάνα (LJU-Joze Pucnik)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης

Το πρόσφατα ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται στην πλατεία Kongres στην καρδιά της Λιουμπλιάνα, με θέα στον ποταμό Λιουμπλιάνα και το Κάστρο. Δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο μικρές κουζίνες, φιλοξενεί άνετα 4 άτομα.
Το διαμέρισμά μας στον πρώτο όροφο (με είσοδο από το ισόγειο) σε 64 m2 χώρου περιλαμβάνει ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και μια μικρή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι, σαλόνι με κουζίνα, διάδρομο και δύο μπάνια.

Ο πρώτος χώρος είναι ένα μεγάλο δωμάτιο με μικρή κουζίνα (με σόμπα και ψυγείο), τραπεζαρία, γραφείο, άφθονο ντουλάπι και δύο μονά κρεβάτια. Υπάρχει ένα μικρό μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Από εκεί μπορείτε να μπείτε στο διάδρομο που οδηγεί στο μεγαλύτερο μπάνιο με μπανιέρα, πλυντήριο / στεγνωτήριο, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (140cm × 200 cm) και καθιστικό με καλωδιακή τηλεόραση, μεγάλο καναπέ και τραπεζαρία που περιλαμβάνει Μικρή κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και κουζίνα. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει δύο μεγάλα παράθυρα με θέα στον ποταμό Λιουμπλιάνα.

Χαρακτηριστικά:
Όλα τα δωμάτια έχουν δάπεδα από σκληρό ξύλο.

Το μεγαλύτερο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, μπιντέ, υπέρυθρο φούρνο και καλοριφέρ για την ξήρανση των πετσετών.

Το μικρότερο μπάνιο διαθέτει ντους και υπέρυθρο φως.

Υπάρχουν δύο ολοκαίνουργιες μονάδες κλιματισμού / θέρμανσης στο διαμέρισμα.

Καθαρίστε τα σεντόνια, τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες που παρέχονται, καθώς και χαρτί υγείας και στεγνωτήρα μαλλιών.
Υπάρχει επίσης ένα σίδερο και σιδερώστρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Το διαμέρισμα δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά ο μισθωμένος χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση μισού λεπτού σε ένα υπόγειο γκαράζ. Άλλες φθηνότερες επιλογές στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμες 10 με 15 λεπτά μακριά.

Η γειτονιά
Στην καρδιά της Λιουμπλιάνα (Παλιά πόλη), μόλις 20 μέτρα από τον ποταμό Λιουμπλιάνα, υπέροχη θέα στο κάστρο, που βρίσκεται στην πλατεία Kongres. Είμαστε ένα λεπτό μακριά από την πλατεία Preseren και την τριπλή γέφυρα (Tromostovje), δύο λεπτά από το δημαρχείο. 15 λεπτά με τα πόδια από το κάστρο της Λιουμπλιάνα. Παντοπωλείο, εστιατόρια, φούρνος, καφετέριες, στάση λεωφορείου σε απόσταση μόλις δύο λεπτών.

Άλλα αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση: Το Δημαρχείο απέχει 3 λεπτά, ο καθεδρικός ναός του St. Το Nicholas και η κεντρική αγορά απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια, ενώ η Metelkova, η γέφυρα Dragon, η Μοντέρνα Πινακοθήκη, το Εθνικό Μουσείο και η Εθνική Πινακοθήκη απέχουν 10 λεπτά με τα πόδια και οι ρωμαϊκοί τοίχοι και το πάρκο Tivoli απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Στάθμευση γκαράζ Kongresni trg που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κτίριό μας: 1,20 € ανά ώρα (έως 3 ώρες), διαφορετικά 2,40 € την ώρα, όλη τη νύχτα μεταξύ 12:00 μ.μ. και 7 μ.μ. είναι 1 , 80 €.

Υπάρχει ένας υπαίθριος χώρος στάθμευσης που ονομάζεται MIRJE που βρίσκεται 15 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμά μας (κοντά στη γωνία της Ασκορβέρας και της οδού Trzaska) και οι τιμές είναι 1,80 € για όλη τη νύχτα μεταξύ 7PM και 7AM, 0,70 € ανά ώρα μεταξύ 7AM Και 7ΡΜ.
Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης NUK περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα στη γωνία της Ζωής και Slovenska δρόμο
Όπου τα ποσοστά είναι 1,80 € για όλη τη νύχτα μεταξύ 7PM και 7AM και 1,20 € ανά ώρα από τις 7:00 έως τις 7:00.

Πάρκινγκ Trdinova (σε εσωτερικούς χώρους) είναι 7 λεπτά με τα πόδια από τις τιμές είναι?
2 ημέρες ενοικίασης 40,00 €, ενοικίαση 3 ημερών 50,00 €, ενοικίαση 4 ημερών 55,00 €, ενοικίαση 5 ημερών 60,00 €, ενοικίαση 7 ημερών 70,00 €, ενοικίαση 10 ημερών 100,00 €, 14 ημέρες Ενοικίαση 120,00 €, ενοικίαση Σαββατοκύριακου 30,00 € (ενοικίαση Σαββατοκύριακου για ένα όχημα από Παρασκευή 4:30 μ.μ. έως Δευτέρα 7:30 π.μ.).

Υπάρχουν επίσης τρεις χώροι στάθμευσης P + R στη Λιουμπλιάνα, αλλά αυτό θα ήταν κατάλληλο μόνο αν δεν χρειάζεστε το αυτοκίνητό σας καθημερινά και δεν έχετε πολλές αποσκευές. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο που πηγαίνει κάθε 8-10 λεπτά και από εκεί είναι μόνο 20 λεπτά με το κέντρο της πόλης.

Τριγυρίζω

Το διαμέρισμα απέχει 1 λεπτό από τον πλησιέστερο σταθμό λεωφορείων με πολλές συνδέσεις λεωφορείων, 10 λεπτά με τα πόδια από το τρένο / κεντρικό σταθμό λεωφορείων. Το αεροδρόμιο απέχει 35 λεπτά με το αυτοκίνητο και υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το κεντρικό λεωφορείο / σιδηροδρομικό σταθμό.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Για να οδηγήσετε το λεωφορείο της πόλης πρέπει να έχετε την κάρτα URBANA την οποία μπορείτε να αγοράσετε και να ξαναγεμίσετε σε πολλά καταστήματα. Είναι το πιο εύκολο να μεταβείτε σε ένα από τα μηχανήματα Urbana (μοιάζει με πράσινο ATM), δύο βρίσκονται απέναντι από το διαμέρισμα περίπου 3 λεπτά από το διαμέρισμα, ένα στη στάση του λεωφορείου Konzorcij και το άλλο στη στάση λεωφορείου Drama. Το μηχάνημα δέχεται μετρητά (τραπεζογραμμάτια και κέρματα) και πιστωτικές κάρτες. Η κάρτα λεωφορείου Urbana κοστίζει 2 €. Μια διαδρομή κοστίζει 1. 20 € και μπορείτε να κάνετε δωρεάν μεταφορά στην επόμενη ώρα και μισή.

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Η Λιουμπλιάνα διαθέτει επίσης ένα σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων που ονομάζεται Bicikelj με 32 σταθμούς ποδηλασίας σε όλη την πόλη (και το ένα βρίσκεται στην πλατεία Congress και ένα λεπτό μακριά από το διαμέρισμα).

Μόλις άρχισε να ενοικιάζεται το διαμέρισμα το 2015. Όλα τα κρεβάτια, τα στρώματα, το κρεβάτι και μία από τις κουζίνες αγοράστηκαν την άνοιξη του 2015, όταν ξαναβαφτήκαμε και όλους τους τοίχους και τα κουφώματα. Ο κλιματισμός εγκαταστάθηκε το 2014, οτιδήποτε άλλο αγοράστηκε τα τελευταία 7 χρόνια. Οι τοίχοι, τα δάπεδα, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και ο ηλεκτρισμός ανακαινίστηκαν το 2007.

Διαχειριστής καταλύματος

Ana Cimperman

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Σλοβένικα
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 1:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Ljubljana has a strict trash collection policy, categories: glass, paper, plastic, bio, and remaining waste. We ask guests to follow the guidelines.
We need guests' names, dates of birth, citizenship and document numbers for guest registration, therefore IDs have to be shown at the time of check-in
Please air out the apartment once a day for 3 minutes by opening one window in each room.The moisture from showering can make the apartment too humid

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λιουμπλιάνα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην ακτή (Κέντρο της Λιουμπλιάνα, Λιουμπλιάνα). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Cankerjevo Nabrezje και Slovenian Museum of Natural History, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: New Market και Κεντρική Αγορά της Λιουμπλιάνα. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Cankarjev dom ή Tivoli Hall (συγκρότημα σταδίων). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Ljubljana, Ljubljana

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τριπλή γέφυρα - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημαρχείο της Λιουμπλιάνα - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Preseren - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Κεντρική Αγορά της Λιουμπλιάνα - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο της Λιουμπλιάνα - 12 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιουμπλιάνα (LJR-Σιδηροδρομικός Σταθμός της Λιουμπλιάνα): 13 λεπτά με τα πόδια
  • Λιουμπλιάνα (LJU-Joze Pucnik): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pop's Place - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Pritličje - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Cutty Sark - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Gostilna Sokol - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Slovenska Hiša - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Bethan S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Delightful apartment
This was our third stay in this apartment which is a testament to how highly we regard it! Paul
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Julie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely a perfect delight
A wonderful experience from the first contact with Ana! Everything around the booking went smoothly. Ana’s information about parking and the property was very helpful. Check in was easy. The apartment couldn’t have been better. Perfect location and perfect apartment. We had the best place to stay in Ljubljana!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Kathrin E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein wunderbarer Aufenthalt in Ljubliana
Unser Aufenthalt in Ljubliana hat uns die Augen für eine wunderschöne Stadt und ein traumhaftes Land eröffnet. Die Wohnung war mit allem nötigen, um sich sehr wohl zu fühlen, ausgestattet. Das Schönste allerdings war die phantastische Lage direkt in der Innenstadt , mit Blick auf den Fluss und die Festung. Dazu unweit des zentralen Marktes, der vor allem am Sonnabend ein unbeschreiblich reiches Angebot zeigt, zumal mit vielen regionalen Händlern. So hatten wir das Gefühl für einige Tage im Herzen dieser schönen Metropole beheimatet zu sein. Es war nicht unser letzter Besuch!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

8/10 Καλό

Sabine H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
super Lage, parken wie in allen Großstädten schwierig und teuer
Hervorragend
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Bethan S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location in a beautiful city
Ana Roza's apartment is in a perfect location overlooking the river with a view of the castle in the centre of Ljubljana. The apartment is spacious, well appointed, very clean and comfortable. Ana is an excellent host, communicating by return and providing us with all the information we needed for our visit. Ljubljana is a beautiful city and the quality of the apartment made our stay even more memorable. We will return. Bethan
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ana Cimperman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am currently living abroad so you will be welcomed by one of my friends (Edith or Tadeja) who live in the vicinity. They will meet you outside to give you the keys and answer any questions you might have about the features of the apartment.

I am also always available to answer questions by message or phone.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Located on Ljubljana's main square (Congress square) the location could not be better. The apartment was renovated in 2008 (new walls, bathroom tiles, hardwood floors, electricity, heating, plumbing, window frames). All furniture, including the kitchens and bathroom installations, were replaced. Two kitchens (one is a kitchenette), two bathrooms (one with shower, one with bathtub) so it is perfect for families or couples.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The apartment features a century-old fresco on the living room ceiling that we uncovered during restoration.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Σλοβένικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων