Πλωτό σπίτι στον προορισμό Richmond, VA

Μια ζεστή και ζεστή βάρκα 50 'στην περιφραγμένη, γραφική και ειρηνική Μαρίνα κοντά στην cit

Μια ζεστή και ζεστή βάρκα 50 'στην περιφραγμένη, γραφική και ειρηνική Μαρίνα κοντά στην cit

Συλλογή φωτογραφιών για A Warm and Cozy 50' Houseboat in gated, quaint and peaceful marina near the city

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 31, κουμπί
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Μια ζεστή και ζεστή βάρκα 50 'στην περιφραγμένη, γραφική και ειρηνική Μαρίνα κοντά στην cit

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα33 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Richmond, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Πεδίου Μάχης του Ρίτσμοντ11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Dorey Park13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡίτσμοντ, Βιρτζίνια (RIC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ρίτσμοντ)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Henricus Historical Park35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια ζεστή και ζεστή βάρκα 50 'στην περιφραγμένη, γραφική και ειρηνική Μαρίνα κοντά στην cit


Αγαπητοί μελλοντικοί επισκέπτες,
Παρόλο που η καταχώριση του GiaMaria μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε μόνο για ένα διασκεδαστικό μέρος για να περάσετε μια νύχτα ή διακοπές, είναι στην πραγματικότητα απλά ένα κομμάτι μοναδικής και θαυμάσιας εμπειρίας. Και αυτό γίνεται εμφανές από τη στιγμή που γυρίζετε σε έναν δασώδη δρόμο του Εθνικού Πάρκου, ο οποίος είναι παράλληλος με τους ανθρωπογενείς θησαυρούς, τα όμορφα σπίτια και μερικά καλά διατηρημένα αγροκτήματα πριν τελειώσει στο Fort Hoke Brady. Από εκεί θα περάσετε από μια κωδικοποιημένη πύλη και καθώς πλησιάζετε στη λεκάνη του Richmond Yacht (η παλαιότερη μαρίνα της Βιρτζίνιας), μόλις λίγα μέτρα μακριά, θα δείτε μια από τις καλύτερες απόψεις του Richmond. Ο πρώτος ποταμός της Αμερικής. ο Τζέιμς. Αλλά προτού να μπω στο να σας πω για το τι βρίσκεται μπροστά για να απολαύσετε, επιτρέψτε μου να σας πω για το σύστημα μετρήσεων Ranking Homeaway. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό πριν εισήχθη, αλλά αυτό που είμαι υπερήφανος για να πω είναι ότι από τα σημερινά 691 ενοικιαζόμενα ακίνητα, το GiaMaria έχει χαρακτηριστεί κατά καιρούς ως η # 1 ιδιοκτησία τους, και ποτέ λιγότερο από την ιδιοκτησία τους # 3 .
Τώρα: για τον ποταμό Τζέιμς και το ήρεμο παλιό βότσαλο όπου βρίσκεται το GiaMaria, είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να περάσετε το χρόνο σας. Στην πραγματικότητα, είναι ένα μέρος όπως και καμία άλλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα κάνω μια ειλικρινή προσπάθεια να υποστηρίξω αυτή τη δήλωση στην περιγραφή που ακολουθεί με τις λίγες λέξεις που επιτρέπονται. Όσο για το σκάφος, είναι ένα 50 'Chris Craft houseboat που έχει αναμορφωθεί εντελώς μέσα και έξω για να δώσει στους επισκέπτες μας μια οικεία ατμόσφαιρα χωρίς να χάσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα παλιό ποταμόπλοιο. Είναι σύγχρονο με κάθε έννοια της λέξης. Ανακατασκευάστηκε για να διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με ματαιοδοξία πλήρους μεγέθους, ντους σχεδίασης 4 ', ανεμιστήρες ανεμιστήρα και δικό του πιστοποιημένο από την USCG σύστημα αποχέτευσης. Περιλαμβάνει ένα στρώμα από αφρώδες μνήμη 11 ιντσών (Sleep Innovations) και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, ένα μικρό αλλά πλήρες μαγειρείο και ένα μεγάλο σαλόνι για χαλάρωση. Έξω από το ξενοδοχείο θα βρείτε ένα μεγάλο ανοιχτό ανώτερο κατάστρωμα με υπέροχη θέα για πρωινό καφέ ή βραδινά ποτά και ένα μικρό καλυμμένο κατάστρωμα.
Δείτε τις συνημμένες εικόνες. Αλλά δεν είναι μόνο η GiaMaria που θα απολαύσετε. Είναι επίσης μοναδική τοποθεσία της. Η λεκάνη του Yacht Richmond είναι μια κλειστή εγκατάσταση μόνο για μέλη και επισκέπτες, όμως δεν υπάρχει τίποτα θορυβώδες γι 'αυτό, και είναι μόνο 9 χωματόδρομοι μακριά από το κέντρο του Ρίτσμοντ. Έχει επίσης τη διάκριση ότι είναι η παλαιότερη μαρίνα στον ποταμό James και το περιβάλλον του δεν μπορεί να αναπαραχθεί γιατί είναι περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο νησί, το Εθνικό Πάρκο Battlefield του Richmond και ένα καλά διατηρημένο ιδιωτικό αγρόκτημα. Είναι επίσης μόνο ένα μίλι από το Osborne Landing, μια περιφέρεια που περιλαμβάνει ένα νέο αλιευτικό αποβάθρα, μια εκτόξευση σκάφους Bass Master, μεγάλες διαδρομές πεζοπορίας κατά μήκος του ποταμού, ράμπες εκτόξευσης καγιάκ και καγιάκ, περίπτερα για πικ-νικ / μαγείρεμα, μπάνια και υπέροχες παιδικές χαρές παιδιά, και πάντα διατηρείται σε άκρη-κορυφαία μορφή, και όμως είναι όλα ελεύθερα στο κοινό.
Μετά από μια όμορφη οροφή που θα σας οδηγήσει στη μαρίνα, θα βρεθείτε στο έδαφος όπου ζούσαν τόσα πολλά διάσημα πρόσωπα και έλαβαν χώρα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ιστορία του έθνους μας. Μερικοί από τους ιστορικούς χαρακτήρες που έζησαν στον κοντινό ινδικό οικισμό του Arrohateck περιλάμβαναν τον γιο του Powhatan, τον Tanx ή τον Parahunt και την κόρη του Pocahontas, που παντρεύτηκε τον συγγενή της Αγγλικής καταγωγής John Rolfe. Ο Pocahontas και ο John Rolfe μετά το γάμο τους έκαναν και το σπίτι τους και με τη βοήθεια πολλών ανώνυμων σκλάβων (μαύρο, ινδικό και λευκό) έσωσαν το Jamestown και τους πρώτους αγγλικούς αποίκους παράγοντας ένα είδος καπνού "Varina" που θα είχε τεράστια οικονομική αξία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ένα σημείο στο οποίο ο καπετάνιος Γιάννης Σμιθ βρήκε το "πιο γλυκό νερό" κατά τη διάρκεια των εξερευνήσεών του για την "έρημο", και στα επόμενα χρόνια πλεύσης η περιοχή γύρω από τις πηγές αυτές έγινε μια τοπική στάση γνωστή ως "Sailor's Tavern". Άνθρωποι όπως ο Γιώργος Ουάσιγκτον, ο Patrick Henry, ο Abraham Lincoln, ο Robert E. Η μητέρα του Lee, η Anne Hill Carter, ο John Marshall, η αρχηγός του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η Susannah Bowling, η Layfayette, ο Benedict Arnold, ο γεν. Ο Κορνουάλης και πολλοί άλλοι σπουδαίοι άνδρες και γυναίκες περνούσαν μέσω αυτού του κόλπου στον ποταμό Τζέιμ στην πορεία τους για να μεταμορφώσουν το έθνος μας. Μάχες στη γη και στο ποτάμι διεξήχθησαν και εδώ, τόσο κατά τον επαναστατικό πόλεμο όσο και στον εμφύλιο πόλεμο. Και κατά τη διάρκεια του επαναστατικού πολέμου, ο Βενέδικτος Αρνόλντ βύθισε τον αποικιακό στόλο μέσα στην όραση της GiaMaria πριν καεί τον Ρίτσμοντ. Η Union Ironclads όπως το Monitor και η Galena πολέμησαν και άλλους Ironclads όπως το CSS της Virginia της Confederate ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τον Drewery's Bluff, τον συνομοσπονδιακό "Annapolis", για να προσπαθήσουν να υποτάξουν τον Richmond, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Και ακριβώς γύρω από την κάμψη του ποταμού ανατολικά της λεκάνης του Richmond Yacht είναι ο Henricus, ο δεύτερος οικισμός της Λονδίνου μετά το Jamestown στο Νέο Κόσμο. Δυστυχώς το αρχικό "cittie" καταστράφηκε από τον Opechancanough, τον διάδοχο του Chief Powhatan "αδελφό" κατά την ινδική σφαγή του 1622.
Σήμερα, όμως, ο Henricus είναι μια ακμάζουσα ανακατασκευή του τι ήταν όπως στις ημέρες της πόλης του πρώτου 1600 του Sir Thomas Dale, και πολλοί από τους φιλοξενούμενους που επισκέφτηκαν εκεί λένε ότι είναι ισότιμος με το Jamestown.
Ακριβώς κάτω από το δρόμο που κατευθύνεται ανατολικά κατά μήκος της διαδρομής 5 (Virginia Bi-Way) είναι φυτείες όπως Shirley, που ανήκει και λειτουργεί από την ίδια οικογένεια από την αρχή του το 1613 στο Berkley, όπου συντάχτηκε για πρώτη φορά το Taps και όπου η πρώτη ημέρα των ευχαριστιών ήταν αναμφισβήτητα το Westover, το σπίτι του Προέδρου William Henry Harrison (Ole 'Tippecanoe), Sherwood Forrest, το σπίτι του "Accidentation" του, Πρόεδρος John Tyler. Και υπάρχει επίσης η Evergreen, η γενέτειρα του Edmund Ruffin, ο οποίος είναι ο πατέρας της σύγχρονης γεωργίας και του νότιου πυροβόλου που πιστώνεται με την πυροδότηση του πυροβολισμού που ξεκίνησε τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ιστορικά αξιοθέατα ή αξιοθέατα που βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά από το χώρο αποβάθρας του GiaMaria. Πηγαίνοντας δυτικά στη διαδρομή 5 στο Ρίτσμοντ θα βρείτε St. Η Επισκοπική Εκκλησία του Ιωάννη, όπου ο Πάτρικ Χένρι είπε στον βασιλιά της Αγγλίας να πάει στην κόλαση ή στο νεκροταφείο του Χόλιγουντ όπου θάβονται πολλές ιστορικές προσωπικότητες όπως οι Πρόεδροι Monroe και Tyler. Μέσα σε λίγα λεπτά, αν είστε πολέμου εμφυλίου πολέμου, τότε είστε στην τύχη επειδή θα τεθούν ακριβώς στη μέση όπου έλαβε χώρα η μάχη του κρατήρα, όπως και το Cold Harbour, το Malvern Hill, το White Oak Swamp, το Deep Bottom, το Chaffin's Farm, Pamplin Historical Park και City Point (Γεν. Grants έδρα κατά την πολιορκία της Πετρούπολης) και πολλές άλλες γνωστές και όχι τόσο γνωστές τοποθεσίες μάχης και οχυρώσεις.
Πολλά από τα παλιά και σκονισμένα μας ξεκινήματα μας κάνουν να είμαστε υπερήφανοι, αλλά συγχρόνως ντρέπονται. Ωστόσο, λόγω των διδαγμάτων που αντλήθηκαν από το παρελθόν μας, η περιοχή του Ρίτσμοντ έχει γίνει σήμερα ένα φωτεινό και λαμπερό μέρος, όπως η Ρώμη σε επτά λόφους.
Εδώ θα βρείτε πολλά και ποικίλα μουσεία ή ποταμούς για όσους είναι αρκετά γενναίοι για να κάνουν τη βουτιά, αθλητικές εκδηλώσεις κάθε είδους, μεγάλα πανεπιστήμια και νοσοκομεία όπως το Virginia Commonwealth University Medical College της Βιρτζίνια, αγώνες αυτοκινήτων παγκόσμιας κλάσης στο Richmond International Raceway και ποδηλασία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα UCI 2015), καθώς και ο Μαραθώνιος του Ρίτσμοντ (που έχει βαθμολογηθεί το 18ο μεγαλύτερο στο έθνος). Υπάρχουν επίσης εστιατόρια εν αφθονία των τοπικών φαγητών σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης. Το Ρίτσμοντ γίνεται γρήγορα μια απόλαυση των καλοφαγάδων και η πρωτεύουσα ζυθοποιίας Craft of the South. Οι κομψές εμπορικές περιοχές όπως το Carytown, το River Road, η Short Pump ή το Stoney Point βρίσκονται σε μικρή απόσταση, όπως και τα εμπορικά κέντρα και πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Υπάρχουν πολλά θαλάσσια σπορ και περιηγήσεις σε πολλά κοντινά μέρη. Μεγάλες περιηγήσεις στον κήπο (που ψηφίστηκαν από τις καλύτερες στη χώρα) όπως οι βοτανικοί κήποι Lewis-Ginter ή το πάρκο Maymont, καθώς και εθνικά, κρατικά και τοπικά πάρκα βρίσκονται όλα μέσα σε λίγα λεπτά από το GiaMaria. Και σε μια έως δύο ώρες με το αυτοκίνητο μπορείτε να βρίσκεστε στο βουνό Blue Ridge ή στο Charlottesville ή στην Virginia Beach ή στην Ουάσιγκτον, DC ή το Williamsburg ή το Jamestown ή το Yorktown ή την Πετρούπολη ή το Kings Dominion ή τους Busch Gardens και πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα .
Ακόμα και τώρα απολαμβάνουμε το Βιρτζίνια Capital Trail. Πρόκειται για ένα μονοπάτι ποδηλασίας / πεζοπορίας, που τρέχει σκληρή επιφάνεια των 52 μιλίων που συνδέει το Ρίτσμοντ, την πρωτεύουσα της Βιρτζίνια, και τις αποικιακές πρωτεύουσες του Williamsburg και Jamestown. Και όλα αυτά είναι μόνο μια δειγματοληψία του τι θα βρείτε μέσα σε μια πέτρινη βολή της GiaMaria.
Η περιοχή όμως είναι και μια απόλαυση του εραστή της άγριας φύσης. Υπάρχουν πολλά ιθαγενή είδη φυτών και ζώων, όπως σπάνια παντελόνια Lady, φαλακρός αετοί, αρχαίοι έρπων Κυπαρισσών και Junipers, Running Cedar και Song Birds enore. Υπάρχουν αλεπούδες, κόκκινα και ασημένια, και περιστασιακά bobcats, κάστορες και βίδρες. Είμαστε επίσης μια διαδρομή για πολλά είδη ζώων, όπως πεταλούδες, πάπιες, χήνες, Humming Birds, Robins, Bald Eagles. Τα ψάρια, όπως το Striped Bass, το αμερικανικό και το Hickory Shad και τα αμερικανικά χέλια, γεννιούνται εδώ την άνοιξη. Και το φθινόπωρο, οι αρχαίοι Στρουργοί που ζυγίζουν περισσότερο από 500 λίβρες μπορούν να δουν ξεφύγουν από το νερό.
Και αν σας αρέσει το ψάρεμα, έχουμε και τα Μεγάλα και τα Μικρά Μπάσους, διάφορα είδη γατόψαρα, το Crappie με καταγραφή μεγέθους και αρκετοί τοπικοί οδηγοί θα εγγυηθούν ότι θα πιάσετε ένα γατόψαρο των 40 κιλών ή περισσότερο κατά το τέλος του φθινοπώρου και καθ 'όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
Και σε μια εντελώς διαφορετική νότα, αν ο χορός είναι το πράγμα σας, τότε η καπνοβιομηχανία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο όπου μπορείτε να πάτε αργά το βράδυ στο πάρτι ή μπορούμε να σας συνδέσουμε με μια ζωντανή ομάδα Salsa ή Αργεντινής Tango για κάποια μαθήματα ή μια Milonga . Ένα πράγμα είναι σίγουρο σχετικά με το που η GiaMaria ξεκουράζει, δεν θα είναι δύσκολο να πιεστείτε να διασκεδάσετε μέρη για να ταιριάξει το ενδιαφέρον σας, επειδή είναι όλα εδώ. Ωστόσο, τίποτα κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με την ειρήνη και την ηρεμία του μάρτυρα της φύσης από τα καταστρώματα του σκάφους.

Διαχειριστής καταλύματος

Ronald M. Blaha

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No drugs period!! Unless prescribed by your doctor.\nNo smoking on the vessel. inside or out. You must be on the dock or on the shore.\nNo open flames

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρίτσμοντ

Αυτό το κατάλυμα (πλωτό σπίτι, Ρίτσμοντ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Πάρκο Malvern Hill Battlefield Park και Περιοχή Πεζοπορίας Virginia Capital Trail: Richmond Trailhead, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Καταφύγιο Άγριας Ζωής Presquile National Wildlife Refuge και Μουσείο Pocahontas State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Σιδηροδρόμων Richmond Railroad Museum και The Lazy Daisy. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Πεδίου Μάχης του Ρίτσμοντ - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Dorey Park - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Broad - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Γενομένης Κοινής Βιρτζίνια - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Henricus Historical Park - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Main Street του Ρίτσμοντ: 22 λεπτά οδικώς
  • Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια (RIC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ρίτσμοντ): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Taphouse at Rivers Bend - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pietro's Pizza & Italian Restaurant - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chipotle Mexican Grill - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 154 από 190 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 28 από 190 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 190 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 190 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 3 από 190 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

4,4/5

Παροχές

4,5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Φιλικό προς το περιβάλλον

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jason S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Escape on the Water
The Gia Maria was everything I was looking for and more. Perfectly serene houseboat on the water. Great views, great space for anyone looking for a taste of the nautical life. I stayed there by myself but it would be perfectly acceptable for a couple and kids. I will most certainly be back. Thank you, Captain Ron, for sharing this idyllic space with us.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Shirley B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing House Boat
Captain Ron was on sight when I arrived and showed me around. House boat had everything I needed and there were parks close by to walk my dog. The bed was a dream to sleep on. The boat has a lot of character which was delightful. If you need a lot of space this isn’t the place for you. I loved it!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

E K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy Houseboat
We stayed in the GiaMaria for the weekend and it was lovely. Very cozy and rustic. Capt Ron was wonderful to deal with and gave us great recommendations of things to do in the area. We can't wait to rent one of his other houseboats.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Hank W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bohemian Skipper 10/22
Amazing and unique place to stay. Captain Ron was a ideal host and was kind enough to give me a ride to downtown when I was running behind. Definitely will be back sooner than later.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ronald M. Blaha

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a retired tugboat company owner/captain who cannot get the James River out of my system, I began going on tugs with my dad when I was just four years old and that was more than 7 decades ago.
Throughout those years I was blessed to meet and befriend people from many seafaring nations and from all walks of life. Sometimes I wondered how some ships ever made it across oceans to come and load cargoes. The Captain's entire family would be living aboard with chickens and goats and dogs and dried fish hanging from many places on the outer decks. At other times the officers would be in full dress and sail spotless ships into the harbor.
Many of my personal stories can be found in Bohemian Skipper (Amazon), it is a collection of river stories and yet to be published, Chosen River l and ll. It is a book told from the heart by men who seldom saw their loved ones, or who had escaped their homelands and probable death for a better life, as was the case of a wonderful skipper who told of the atrocities committed by Mao Tse-Tung after the end of WWII.
During those years, I raised a family, built some homes/restaurants, earned a degree from Richard Bland College of the College of William and Mary, with continued ed at Virginia Commonwealth University and University of North Florida.
In 1987, I was appointed by Governor Gerald Balliles as the Maritime Commander for Central Virginia in the Virginia State Guard with the rank of Lt Colonel.
I am currently married to my lovely wife, Ruth Christiane Rawlings, a Rocky Mountain girl turned Queen of the James who at age 60 received a Master of Teaching degree. Ruth has enjoyed a colorful background that spans from raising kids as a single mom to skydiving with the Golden Knights, to acting as the lead in many plays and musicals such as South Pacific, Zorba, Scrooge, Wait Until Dark, she also starred in Brigadoon and Pajama Game. And later, she sang alto with the Richmond Symphony Chorus for seven years.-

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Virginia has its share of famous places to visit and no one can dispute this fact. For example we all know of Monticello, Mount Vernon, Civil War sites such as Manassas/Bull Run, City Point, and the Battle of the Crater. But then there is this little known place to lay your head that virtually no one has heard about, and it is in many ways far more historical than any other of these locations because of the varied influences it has had on our country's development. And that place is the area where the GiaMaria the Cookie B and the Jjewel resides. Consider this; on our shore and within a mile surrounding our marinas Chief Powhatan ruled over the village of Arrohateck, and Pocahontas and John Rolfe's farm abutted the marinas where they would grow the Varina tobacco that would save the colony from being abandoned. Captain John Smith wrote that he filled his ships with the best "sweetest" water from our spring, and Henricus became the second English settlement in America after Jamestown (open to the public as a restored "cittie"). Here Benedict Arnold would destroy our Colonial fleet of ships during the American Revolution and troops would pass by here on their way to fight in the War of 1812. Three Medals of Honor would be awarded here because of bravery during the Battle of New Market Heights/Chaffin's Farm. A major prisoner exchange took place just around the bend at Akien's farm at the end of the Civil War (my great grandfather Emmitt Brown was one of them). And sadly many slaves passed by our shores on the way upstream to Richmond where they would be sold. But thankfully those who would free them like Abraham Lincoln floated close behind. Men like Washington, Lafayette, John Marshall, Peter Jefferson (he lived here) and so many more passed within feet of our little marina. Yet we are only a stone's throw away from Richmond, Petersburg, Charlottesville Jamestown, Williamsburg, Yorktown or Fredericksburg. Va. Beach or Washington, DC 2 hours by car.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Each of my guests seems to have found something that they liked about the GiaMaria or the Cookie B. For some it has been the comfort of the memory foamed mattress and high quality linens, for others it is the upper sun and viewing deck, still others like the large ceramic shower, some, the shaded forward deck or the large living quarters for lounging or reading. My guests books are filled with interesting things that some guests have shared with me. Read below an October note from Al and Mary Ann from Pittsburg.
Dear Captain Ron,
"This has been a very memorable experience. We have traveled extensively throughout the world and this overnight stay ranks as one of our most unique. Would love to have spent more time hearing about your life. My only regret is that our children and grandchildren were not here with us. They would have loved it."
Warmest regards,
Al and Mary Ann

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες