Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραθαλάσσια ρομαντική εξοχική κατοικία με εκπληκτική θέα στην ακτή

Παραθαλάσσια ρομαντική εξοχική κατοικία με εκπληκτική θέα στην ακτή

Συλλογή φωτογραφιών για Only Inquiries Please! Oceanfront Romantic Big Sur Cottage Stunning Coast Views

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 23, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Παραθαλάσσια ρομαντική εξοχική κατοικία με εκπληκτική θέα στην ακτή

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Big Sur, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Julia Pfeiffer Burns1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτης McWay Falls2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρμίσκος McWay Cove2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜοντερέι, Καλιφόρνια (MRY-Μοντερέι Πενίνσουλα)69 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραθαλάσσια ρομαντική εξοχική κατοικία με εκπληκτική θέα στην ακτή

Η ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - Ιερό δίπλα στη θάλασσα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ EMAIL ΠΡΙΝ πριν την κράτηση
Διατηρούμε τους WAITLISTS έτσι ώστε να μας στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και αν εμφανιστούμε κράτηση
Είμαστε μια πολύ ιδιωτική μικρή εξοχική κατοικία QUIET
Οι ιδιοκτήτες ζουν στο ακίνητο κοντά

Ο ξενώνας φιλοξενεί 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ηλικίας άνω των 21 ετών
Είμαστε κατοικίδιο ζώο χωρίς καπνό και δεν είναι κατάλληλο για πάρτι!
Δεν υπάρχουν εκπτώσεις, εκδηλώσεις, γυρίσματα ή φωτογραφήσεις
Το Big Sur Hwy 1 είναι ανοικτό στον Βορρά είναι ανοιχτό με νέα γέφυρα!
Ο νέος δρόμος του Big Sur's Hwy 1 South είναι ανοιχτός και τώρα!
Δείτε τα τέλη, το ΦΠΑ και το μη επιστρέψιμο τέλος καθαρισμού παρακάτω
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Η ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - Ιερό δίπλα στη θάλασσα

Απολαύστε την ομορφιά του Big Sur σε αυτό το μοναδικό ξενώνα, που βρίσκεται στο βράχο και βρίσκεται δίπλα στον ωκεανό, που αγκαλιάζεται από ψηλά κυπαρίσσια και πεύκα Monterey, σε έναν ελαφρώς κεκλιμένο, πράσινο γκαζόν στην άκρη του Ειρηνικού.

Αυτός ο ξενώνας αποτελείται από ένα καθιστικό / τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα και γκαρνταρόμπα. Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα τέλειο ζευγάρι ρομαντική απόδραση για 2 άτομα, με κρεβάτι queen size και θέα στον ωκεανό ή χρησιμοποιήστε τον καναπέ-κρεβάτι ενιαίου μεγέθους στο σαλόνι και το βασιλικό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο για 2 φίλους.

Χαλαρώστε δίπλα στη φωτιά, απολαύστε τις ξαπλώστρες στο ηλιόλουστο ηλιοβασίλεμα που βλέπει στον κήπο με φανταστική θέα στον ωκεανό. Είμαστε, επίσης, λίγο περισσότερο από ένα μίλι μακριά από το φημισμένο Ινστιτούτο Esalen για ιαματικά λουτρά, εργαστήρια και τις παγκοσμίως γνωστές θεραπείες μασάζ. Απολαύστε τις πολλές γκαλερί, καταστήματα και καφέ κοντά.

Αποσυνδέστε το από το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή και απλά χαλαρώστε, ανανεώστε, αντικατοπτρίστε και υποχωρήστε σε αυτή την εκπληκτική τοποθεσία στο Big Sur με κοντινά μονοπάτια πεζοπορίας, γκαλερί και καλό φαγητό για την απόλαυσή σας. Ένα τέλειο μέρος για μια προσωπική υποχώρηση, διαλογισμό, γιόγκα, ανάγνωση, δημιουργία τέχνης, γράφοντας ποίηση ή επιτρέποντας στο επόμενο βιβλίο σας να ρέει μέσα από σας.

Ή ίσως θα θελήσετε απλά να χαλαρώσετε στη φύση απολαμβάνοντας τα δελφίνια που χορεύουν από την ακτή ή την εποχιακή διέλευση των φαλαινών. Καθίστε στον πάγκο στην άκρη του βράχου και απολαύστε τις βόρειες θάλασσες που παίζουν κάτω σαν τα γεράκια και συχνά κρατάνε κορύνες ψηλά πάνω.

Περάστε χρόνο με την αγαπημένη σας σε ένα ξεχωριστό μέρος για τους δυο σας. Ελάτε να ανανεώσετε την αγάπη σας στο τέλειο ρομαντικό σημείο επετείου. Επανασυνδέστε με έναν παλιό φίλο στο φυσικό μας περιβάλλον. Ή ίσως χρειάζεστε μόνο χρόνο μόνο, μακριά από όλα σε ένα χώρο ήσυχης ειρήνης και μεγάλης ομορφιάς.

Στο δρόμο σας εδώ, απολαύστε το αυτοκίνητο στην πανέμορφη Highway One με τα γραφικά ακροατήρια, τις παραλίες και τα κρατικά πάρκα στην πορεία. Προτείνουμε να σταματήσετε στις υπέροχες 2 μικρές πόλεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αυτή είναι η Carmel ή η Cambria, για να ψωνίσετε για είδη παντοπωλείου και αερίου, πριν οδηγήσετε κάτω ή επάνω στην ακτή, καθώς το Big Sur έχει μόνο λίγα σημεία για αυτά και θα θελήσετε να αποθέσετε πριν από το ταξίδι σας.

Η ενέργεια, που ανήκει σε 2 καλλιτέχνες και διαλογιστές, είναι πολύ εμπνευσμένη για καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, διαλογιστές, ζευγάρια ή φίλους, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Απολαύστε τα έργα τέχνης της φωτογραφίας, τα έργα ζωγραφικής και τα κολάζ. Αυτή η γη θεωρήθηκε ιερή τοποθεσία από την αρχαία ινδική φυλή Esselen και σας ζητάμε να τιμάτε την αίσθηση αυτής της γης ως ένα θαυμάσιο καταφύγιο του ιερού, ακατάλληλο για πάρτι, μόνο για ήσυχους ΕΝΗΛΙΚΕΣ!

Ο ξενώνας ενοικιάζει για την κανονική νυχτερινή τιμή συν το τέλος καθαρισμού και τους φόρους του Monterey County, και αυτός ο ιστότοπος προσθέτει τα τέλη εξυπηρέτησης στον ταξιδιώτη. Η εβδομαδιαία τιμή είναι διαθέσιμη. Για 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ μόνο! Παρακαλείστε να μην καπνίζετε οπουδήποτε σε αυτό το ακίνητο ή στο εξοχικό σπίτι και δεν υπάρχουν πάρτι ή κατοικίδια ζώα. Φόρος TOT και μη επιστρέψιμο τέλος καθαρισμού. Αύξηση τιμών για τις εκδηλώσεις Holidays and Monterey County. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην ενότητα τιμών αυτού του καταλόγου.

Εκτός από το σπίτι μας σε αυτό το ακίνητο, οι ιδιοκτήτες έχουν επίσης ένα άλλο σπίτι & ξενώνα στην περιοχή κρασιού Carmel / Carmel Valley, αν θέλετε να συνδυάσετε το ταξίδι σας με μια επίσκεψη στην εξοχική μας χώρα, παρακαλώ δείτε την καταχώρισή μας στο VRBO 888420

Παρακαλείστε πρώτα να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες σας πριν από την κράτηση, καθώς προτιμάμε να προβάλλετε και να επικοινωνήσετε με τους καλεσμένους μας και να σας συναντήσουμε πρώτα με ένα ερωτηματολόγιο, καθώς ζούμε και στο ακίνητο. Κατά τη στιγμή της κράτησης θα ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εγγραφής. Στη συνέχεια, αφού λάβουμε την πληρωμή, θα σας δώσουμε οδηγίες και θα επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

Βρισκόμαστε σε μια περιοχή REMOTE με διαλείπουσα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλώ σημειώστε Big Sur & το σπίτι μας δεν υπόσχεται κινητό τηλέφωνο ή υπηρεσία Διαδικτύου, επειδή ζούμε σε REMOTE Big Sur δεν παίρνουμε πάντα internet ή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ....

Δεν παρέχουμε υπηρεσία πλυντηρίου για τους επισκέπτες μας ή μεσαία καθαριότητα.

Ο Ξενώνας φιλοξενεί 2 ΕΝΗΛΙΚΑ άνω των 21 ετών μόνο
Είμαστε κατοικίδιο ζώο χωρίς καπνό και δεν είναι κατάλληλο για πάρτι!
Δεν 1 διανυκτερεύσεις, εκπτώσεις, εκδηλώσεις, γυρίσματα ή φωτογραφήσεις
Είμαστε ένα πολύ ιδιωτικό QUIET μικρό εξοχικό σπίτι
Προτιμούμε πρώτα να προβάλουμε τους επισκέπτες μας
Τιμές, Φόρος και μη επιστρέψιμο τέλος καθαρισμού παρακάτω
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Λέξεις-κλειδιά: εξοχική κατοικία Big Sur, πολυτελής εξοχική κατοικία Big Sur, εξοχική κατοικία Big Sur, Big Ret Surat, καλλιτέχνης Retreat σε Big Sur, ρομαντική εξοχική κατοικία Big Sur, στον Ωκεανό, στο Cliff-side Cottage στο Big Sur

Διαχειριστής καταλύματος

Owners
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
PLEASE CONTACT US BY EMAIL FIRST before booking, then we need to speak. No early check-ins or late departures. No visitors, pets or smokers!
Owners Rental agreement/registration will be sent from the owners email once the booking is accepted and payment is made on VRBO/HomeAway website.
No refunds or No date changes! Cancellations by guest through VRBO, as well as additional $100 administration fee paid to the owners by guest.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Big Sur

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Big Sur) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κρατικό Πάρκο Pfeiffer Big Sur και Παραλία Pfeiffer Beach. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Big Sur, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κρατικό Πάρκο Julia Pfeiffer Burns - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτης McWay Falls - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορμίσκος McWay Cove - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορμίσκος Partington Cove - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Pfeiffer Big Sur - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κινγκ Σίτι, Καλιφόρνια (KIC-Mesa Del Rey): 105 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • COAST Big Sur - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Big Sur Coffee Roasting Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 147 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 153 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Gregg W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Big Sur cottage!
The property was exactly as described. The host was very thorough and top notch communicator. I love the locale. Property was super clean and had everything I needed. What a wonderful retreat. I can't wait to come back with my wife! Five stars
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Susan Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible guest house and views
We feel lucky to have been able to stay at this this artfully designed guest house. The host, Cynthia, was kind and generous with her offering. We caught beautiful sunsets over the ocean and laid in the bed looking at the stars.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kinam C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible location
My wife and I had a wonderful stay. The location is second to none. Truly a getaway my wife had deserved.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lorraine M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Stay In Big Sur
Everything about the location of this cottage is wonderful. The pictures of the view do not do it justice. The cottage itself is very accommodating with very tasteful artistic touches. We can't wait to return!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chris A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Reset and Recharge
Perfect extremely quiet setting for some peace and tranquility. The property is well kept and so inviting. The views are amazing . If you looking for the sounds of nature - this property is perfectly suited.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owners

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are 2 artists living and working in Big Sur for nearly 40 years. We teach workshops at nearby Esalen Institute in art, photography, dance, meditation and unfolding one's intuition. We both exhibit our art in local Big Sur & Carmel galleries, and are in museum and private collections worldwide. We love living and creating on this property!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

There is no other place like Big Sur in the world, with it's breathtaking beauty & it's natural environment. We have some of the worlds greatest & most inspiring teachers, thinkers, artists, writers, poets and illuminaries living here or who have lived here or passed through. The local people, like a tribe of creative individuals, really know how to live life as human 'beings', rather than human doings. The land calls to us in her quiet spiritual whispers, where One can slow down and appreciate the simplicity of just BEING. We feel blessed everyday and are so very grateful to own and live on this property here in God's most magnificent creation!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

It's all been said above, just leave the world behind and find a sanctuary for the soul here in an environment of a beauty that is beyond words.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων