Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εξοχική κατοικία σε ένα φυσικό καταφύγιο στον Ατλαντικό Ωκεανό, ένας παράδεισος γαλήνης

Εξοχική κατοικία σε ένα φυσικό καταφύγιο στον Ατλαντικό Ωκεανό, ένας παράδεισος γαλήνης

Συλλογή φωτογραφιών για Cottage in the Vendée on the Cote de Lumiere (coast of lights)

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Λίμνη
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 48, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Εξοχική κατοικία σε ένα φυσικό καταφύγιο στον Ατλαντικό Ωκεανό, ένας παράδεισος γαλήνης

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 8 άτομα135 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Poiroux, Pays De La Loire
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΗ Τρέλα του Finfarine18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο O'Gliss Park16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ στο λιμάνι Bourgenay19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάντη (NTE-Nantes - Atlantique)74 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

+1
5 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξοχική κατοικία σε ένα φυσικό καταφύγιο στον Ατλαντικό Ωκεανό, ένας παράδεισος γαλήνης

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Ανάμεσα στα χωράφια και τα λιβάδια, μια φυσική χαράδρα οδηγεί σε αυτό το Fermette, μια αγροικία Vendée, ηλικίας εκατό ετών. Βρίσκεται έξω από το χωριό, μακριά από τη φασαρία των τουριστών, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 35 στρεμμάτων (3.5 στρέμματα) στην άκρη ενός φυσικού καταφυγίου με την υψηλότερη προτεραιότητα. Μόνο 16 χλμ. Από την παραλία του Ατλαντικού, με πρόσβαση σε μια χαμηλότερη δεξαμενή που χρησιμεύει ως δεξαμενή πόσιμου νερού.
Το σπίτι, μια πρώην μικρή αγροικία ("fermette" στο στυλ της Vendée) έχει ένα καθιστικό περίπου 130 τ.μ. Στο σαλόνι ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι με ένα μακρύ παλιό ξύλινο τραπέζι και 2 παγκάκια, συν 4 καρέκλες ψάθινα. Ξεχωριστή κουζίνα με μοντέρνα μικρή κουζίνα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με οροφή με δοκάρια και κρεβάτια για δύο έως τρία άτομα, ακολουθούμενη από ένα ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα. Όλα τα δωμάτια στο ισόγειο έχουν τις δικές τους πόρτες προς τα έξω. Στην εκτεταμένη, γραφική σοφίτα ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο κάτω από την υψηλή ξύλινη οροφή, σε αυτό 5 κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο.
Όπως όλα τα παλιά αγροκτήματα, το σπίτι είναι ημιαυτόνομο. Το νερό προέρχεται από ένα πηγάδι από ένα έδαφος που χρησιμεύει ως δεξαμενή νερού και είναι υπό αυστηρή διατήρηση. Και όταν τα ηλεκτρικά καλοριφέρ αποτύχουν, η καλή παλιά ξύλινη φωτιά στο μεγάλο τζάκι βοηθάει. Η κουζίνα κουζίνας και η δεξαμενή ζεστού νερού στο ισόγειο είναι εφοδιασμένα με αέριο (μπουκάλια αερίου πίσω από το σπίτι). Οι σύγχρονοι χρόνοι έχουν φτάσει με WLAN και δορυφορική τηλεόραση. Το σύστημα hi-fi εξυπηρετεί τους οπαδούς της μουσικής που φέρνουν τα δικά τους CD.
Ο εξωτερικός χώρος είναι ένας περιφραγμένος μεγάλος κήπος με όμορφα δέντρα. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας κήπος με τραπέζι και καρέκλες και μια ομπρέλα. Το σύνολο περιβάλλεται από ένα μεγάλο οπωρώνα, λιβάδια και δάσος. ένα κτήμα με 35.000 τ.μ. Καθαρή φύση.

LandLust:
Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να ακουστεί εδώ από την κυκλοφορία αυτοκινήτων. Η επιστροφή από τη φασαρία των τουριστών στην παραλία κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου γίνεται μια στάση. Η βραδιά και η Κυριακή σιωπή είναι υπέροχα. Ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση - για ΔΥΟ που επιθυμούν να μένουν μόνοι - για ΤΕΣΣΕΡΙΣ που θέλουν να κάνουν κάτι μαζί - ιδανικό για οικογένειες με παιδιά και εγγόνια. Μπορούν πραγματικά να αποβάλουν τον ατμό. Όχι μόνο στον εσωτερικό χώρο του κήπου, αλλά και στον παρακείμενο οπωρώνα λόφο με το πεσμένο πάνω από 150 χρονών πεύκο. Καλούμε τους καλεσμένους μας να μαζεύουν τα κεράσια, τα δαμάσκηνα ή τα μήλα, ανάλογα με την εποχή. Η συκιά φέρει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Επειδή στο «Cote de Lumière», στην ακτή του φωτός, το καλοκαίρι είναι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Και η θάλασσα εξακολουθεί να είναι θαυμάσια ζεστή, ειδικά το φθινόπωρο μέχρι βαθιά τον Οκτώβριο.

ΦΥΣΗ: Ένα όμορφο μονοπάτι πεζοπορίας τρέχει κατά μήκος της λίμνης στην απέναντι πλευρά της κοιλάδας. Ο δρόμος πίσω οδηγεί στο Κάστρο Garnaud. Μπορείτε να δείτε τη μοναδική θέση του σπιτιού μας από τη φωτογραφία που τραβήξατε από την κοιλάδα, πολύ πίσω, ψηλά.
Υπάρχουν επίσης μονοπάτια πεζοπορίας στο κοντινό Bois de la Garde (δάσος με λίμνες ψαριών). Ολόκληρη η περιοχή διασχίζεται από ένα δίκτυο μικρών γεωργικών δρόμων. Ιδανικό για ποδηλασία. Υπάρχουν καλά ανεπτυγμένα μονοπάτια ποδηλασίας και πεζοπορίας κατά μήκος της ακτής, μεταξύ άλλων μέσω του βάλλου Payré.
7 χλμ. Μακριά, Talmont-St. Hilaire με ένα κάστρο από τον Richard the Lionheart και τα επόμενα κρεβάτια στρείδι - "dégustation" στο χώρο του ξενοδοχείου.
Από το Jard-sur-Mer ένα μονοπάτι πηγαίνει βόρεια πάνω από τη βραχώδη ακτή στο Pointe du Payré ... εντυπωσιακό.

BEACH FUN:
Η πλησιέστερη είναι η μεγάλη αμμουδερή παραλία του Plage du Veillon, ιδανική για παιδιά και οικογένειες. Αλλά και ιδανικό για σέρφινγκ και αετό. Λίγο πιο πάνω στο Bourgenay είναι ένα λιμάνι ιστιοπλοΐας και δύο γήπεδα γκολφ. Υπάρχει επίσης ένα αξιόλογο θαλάσσιο ενυδρείο.
Περαιτέρω νότια, από το St. Vincent-sur-Jard (Plage Le Bouil) και το Longeville (Plage Le Rocher), υπάρχει μια ατελείωτη αμμώδης παραλία με αμμόλοφους (πάνω από 10 χλμ.). Ιδιαίτερα όμορφη στο Vendée: η ζώνη των πευκοδάσους ακριβώς πίσω από την παραλία. Σε γενικές γραμμές, το πράσινο και τα δάση λίγο πιο εσωτερικά. Και όλα αυτά με το φρέσκο αλάτι και το ιώδιο του Ατλαντικού, το οποίο, όπως και στη Βρετάνη και στη Βόρεια Θάλασσα, παίρνει τους πνεύμονες και την κυκλοφορία σας.

Απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Sables-d'Olonne, την παλιά πόλη αλιείας και ναυτιλίας με τον εκλεπτυσμένο χώρο περιπάτου και το καζίνο à la Côte d'Azur. Στο αλιευτικό λιμάνι, ένα εστιατόριο / μπιστρό παρατάσσεται με το άλλο. Πρέπει να βρίσκεστε στις παλιές αίθουσες της αγοράς και στο Poissonnerie στο λιμάνι. Επίσης αξίζει να δείτε το «Marine», το μεγάλο λιμάνι με τους γνωστούς κατασκευαστές σκαφών. Οι οπαδοί γνωρίζουν ότι το Sables-d'Olonne είναι ο αφετηρία και ο προορισμός της «Vendée-Globe», της πιο δύσκολης ιστιοπλοϊκής μοτοσυκλέτας στον κόσμο για ναυτικούς μονόχειρες, μια φορά ανά τον κόσμο: κάτω από τον Ατλαντικό, στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, γύρω από το ακρωτήριο Horn, μέχρι τον Ατλαντικό πάλι, όλα σε ένα κομμάτι, θεαματική.
Στο Sables-d'Olonne, τα παιδιά μπορούν επίσης να περιμένουν έναν μικρό αλλά καλό ζωολογικό κήπο. Και βόρεια του Sables d'Olonne εκτείνεται ατελείωτες αμμώδεις παραλίες με αρωματικά πευκοδάση στους αμμόλοφους προς Brétignolles-sur-Mer και ούτω καθεξής.

Περίπου τρία τέταρτα της ώρας με αυτοκίνητο νότια, εσωτερικά, είναι το λεγόμενο «Venise verte», «Πράσινη Βενετία». Απόλυτο θέαμα. Κοντά στο Niort / Coulon στη La Rochelle, ένα σύστημα ποταμών και καναλιών εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα. Αποτελεί τη λεγόμενη Marais Poitevin, τη μεγάλη περιοχή των βάλτων του Poitou. Εκεί, στα κανάλια ανάμεσα στις λεύκες και τις μοναχικές αγροικίες στα νησιά, μπορείτε να κάνετε υπέροχα ταξίδια με βάρκα, κατά προτίμηση με μπαγκέτα και τυρί και ένα καλό μπουκάλι κόκκινο κρασί.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Μια νότια πορεία προς τη νότια είναι η La Rochelle, η παλιά πόλη Huguenot με τις μεσαιωνικές λιμενικές εγκαταστάσεις και τα υποβρύχια αποθήκες του Β Παγκοσμίου Πολέμου (η ταινία «Das Boot»!). Μπροστά του το γοητευτικό νησί του Ile-de-Ré με το φρούριο Vauban και τα γραφικά λιμανάκια με τα μπιστρό.
Η περιοχή με τα στρείδια Marennes, μια από τις καλύτερες ποικιλίες στρείδι στη Γαλλία, είναι μόλις μία ώρα πιο βόρεια από το Girondemouth. Αξίζει επίσης να δείτε το Ile d'Oléron. Και με αυτή την ευκαιρία μπορείτε να επισκεφθείτε ένα υπέροχο θέαμα: στο Rochefort, το λιμάνι του βασιλικού ναυτικού, ένα πολεμικό πλοίο του 18ου Ο αιώνας στο αρχικό μέγεθος και ανακατασκευάστηκε με το πλοίο, με τις παλιές τεχνικές της εποχής:
η "Ερμιόνη" είναι το αρχικό αντίγραφο της φρεγάτας με το οποίο η Λαφαγιέτ έφτασε στη Βόρεια Αμερική για να βοηθήσει τους Αμερικανούς να αγωνιστούν για την ελευθερία εναντίον των Αγγλων. Δίπλα από τα ναυπηγεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπαρόκ βιομηχανικά κτίρια: το εργοστάσιο σχοινιών του βασιλικού ναυτικού.
Αλλά η Nantes, η πανεπιστημιακή πόλη που βυθίζεται στον ήλιο μόλις μία ώρα βόρεια από το στόμα του Λίγηρα, αξίζει επίσης ένα ημερήσιο ταξίδι. Επιπλέον τα νησιά Ile-de-Noirmoutier και Ile-d'Yeu.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με σκι, tobogganing και πατινάζ στον πάγο. Αλλά με τένις σε ένα υπαίθριο γήπεδο και ένα κλειστό γήπεδο απευθείας στο Poriroux. Δυστυχώς δεν έχουμε πισίνα. Γιατί όχι αν οι παραλίες της θάλασσας είναι μόνο 10 - 20 λεπτά βόρεια ή νότια με το αυτοκίνητο. Τέσσερα γήπεδα γκολφ 16 έως 30 χιλιόμετρα μακριά. Σχολή ιππασίας και παιδική λέσχη για παιδιά 20χλμ. Μακριά. Για τα παιδιά, η ιδιοκτησία των 35.000 στρεμμάτων είναι μια ενιαία παιδική χαρά περιπέτειας. Μπορείτε να πάτε για μια βόλτα γύρω από αυτό. Ποδηλασία ούτως ή άλλως.

Η πιο αποκλειστική σειρά αθλημάτων μας είναι πολύ απλή: αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Εάν δεν μπορείτε πλέον να το κάνετε αυτό, μπορείτε να το μάθετε ξανά εδώ στο μικρό μας φυσικό παράδεισο. Απλή άσκηση: ξαπλωμένη στην πλάτη σας στο χορτάρι, σε καλοκαιρινή νύχτα, κάτω από τον αστρικό ουρανό ........ '' Ο αστεροειδής ουρανός πάνω από εμένα και ο ηθικός νόμος σε μένα ', έγραψε ο Immanuel Kant στο Königsberg .......... ακριβώς έτσι!

Διαχειριστής καταλύματος

Bertold Bahner
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Eingezäunter Gartenbereich, Spielwiese

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πουαρού

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πουαρού) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κάστρο Château de Talmont και Μουσείο Αυτοκινήτων Musée Automobile de Vendée, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Φάρος Grouin και Στάβλοι Haras de la Vendée. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Η Τρέλα του Finfarine και Πάρκο Ψυχαγωγίας Château des Aventuriers. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Poiroux, Pays De La Loire

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Η Τρέλα του Finfarine - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Ψυχαγωγίας Château des Aventuriers - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο O'Gliss Park - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ στο λιμάνι Bourgenay - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λε Σαμπλ ντ’ Ολόν - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός La Mothe-Achard: 24 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Λα Ροσέλ - Ιλ ντε Ρε (LRH), Λα Ροσέλ: 76 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Poz Coco - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria la Perpoise - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casa Di Mamma - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Café des Sports - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Cipollina - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 45 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Tabea R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Entspannung pur
Wer Ruhe und Abgeschiedenheit sucht, ist hier genau richtig. Wir hatten eine schöne entspannte Zeit mit Ausflügen zu interessanten Orten, viel Sonne und Meer. Danke für zwei tolle Wochen!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Petra V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Natur pur
Wir haben schöne Tage in diesem ruhigem Naturidyll nahe am Atlantik verbracht und konnten uns gut vom Alltagsstress erholen. Ein kleiner Wermutstropfen war der etwas muffige Geruch im Wohnbereich des Hauses, alles in allem haben wir uns aber wohlgefühlt.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Michael B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhe pur
Ein für ruhesuchende sehr empfehlenswertes Haus. Komplett ausgestattet, wunderschön gelegen, mitten im Landschaftsschutzgebiet, wir haben uns bestens erholt. Auch der Kontakt mit dem Vermieter war hervorragend und ausgesprochen nett und zuvorkommend. Wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Thomas B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fast wie im Paradies
Das bestens ausgestattete Domizil liegt in absolut ruhiger traumhafter Lage in Mitten einem Naturschutzgebiet unweit vom wunderschönen Stausee. Hier läßt es sich prima entspannen. Für Ruhe suchende ein Traum. Wir kommen sicher wieder.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

amal e.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
séjour trés agréable
belle propriété située dans une réserve naturelle : nous avons pu profiter des belles plages à proximité et du vaste terrain arboré: un refuge idéal pour se détendre. la maison est propre et bien équipée, merci aux propriétaires pour leurs indications sur le tourisme local
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bertold Bahner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων