Ξύλινο σπιτάκιΙδιώτης οικοδεσπότης

Cozy Log Cabin - Πτώση στην καρδιά του Branson (2 Masters) ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ !!!

Cozy Log Cabin - Πτώση στην καρδιά του Branson (2 Masters) ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ !!!

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy Log Cabin1 Level - Great for Summer Families (2 Masters) ALL TAXES PAID!!!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Log Cabin - Πτώση στην καρδιά του Branson (2 Masters) ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ !!!

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα107 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Branson, MO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τιτανικού13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕνυδρείο στην Πλατεία13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΜπράνσον, Μισούρι (BKG)22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Jetted bathtub · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Log Cabin - Πτώση στην καρδιά του Branson (2 Masters) ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ !!!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΖΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΛΩΡΑΔΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΣΩΝ, ΜΙΣΣΟΥΡΗ!

*** Πλήρως διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα 29 Οκτωβρίου - 1 Ιανουαρίου κάθε χρόνο ***

Γιατί να μείνετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν μπορείτε να έχετε μια ολόκληρη καμπίνα για λίγο περισσότερο και να κοιμηθείτε μέχρι 6 σε ένα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον; Επιπλέον, πληρώνουμε τους φόρους σας!

Είτε είναι κρύο ή ζεστό έξω, είναι ζεστό και φιλικό στην καμπίνα μας.
Με τη νέα χρονιά το εσωτερικό της καμπίνας ήταν φτιαγμένο πρόσφατα. Προσθέσαμε επίσης ένα υπέροχο νέο στρώμα MEMORY FOAM στον υπνοδωμάτιο που έφτασε στον υπνοδωμάτιο μας και είναι τόσο άνετο που ίσως θελήσετε να "εθελοντήσετε" για να πάρετε τον καναπέ-κρεβάτι.

Έχει COLD στο Branson αυτό το χειμώνα, αλλά με τα καινούργια ηλεκτρικά μαξιλαράκια στρώματός μας, θα κοιμηθείτε σε ζεστή ζεστή άνεση καλά στην άνοιξη, αν οι νύχτες πάρουν ψυχρός!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ... ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ... ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ! Είτε πρόκειται για το πρώτο σας ταξίδι στο Branson είτε στο 31ο σας, ξέρετε ότι η τοποθεσία είναι ΟΛΑ! Φανταστείτε να είστε σε μια αυθεντική ξύλινη καμπίνα και μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο σε πολλά εστιατόρια, καταστήματα, εκθέσεις και αξιοθέατα! Το Tanger Outlet Mall απέχει ακόμη και από την καμπίνα μας! Η εξαιρετικά καταξιωμένη 76 Country Music Boulevard βρίσκεται επίσης σε απόσταση WALKING! Αγάπη ένα παγωτό αργά το βράδυ θεραπεία; ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ στη γαλακτοκομική βασίλισσα ή στο παγωμένο σαλόνι παγωτού στη μαρμελάδα ψυχαγωγίας της Μπράνσον, και στη συνέχεια ξεκίνατε τις θερμίδες στο δρόμο σας πίσω στην καμπίνα.

"HOMEY", "WARM" και "INVITING" είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν πολλοί από τους καλεσμένους μας όταν περιγράφουν την καμπίνα μας. Ο παλιομοδίτικος rockwood σας καλωσορίζει στην μπροστινή πόρτα. Η μπροστινή βεράντα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τον ήλιο με το πρώτο κύπελλο πρωινό καφέ (το οποίο σας προσφέρουμε), να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο στο rocker ή να παίξετε ένα παιχνίδι με κάρτες στο τραπέζι και τις καρέκλες. Μέσα σε αυτό θα βρείτε ένα ευρύχωρο, ανοιχτό καθιστικό (1.150 τετραγωνικά πόδια) που περιμένει την απόλαυσή σας. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια παρέχονται.

Τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν κρεβάτια KING ανώτερης ποιότητας με 100% βαμβακερά σατέν 400 φύλλα, βελούδινα κουβέρτα, άνετα μαξιλάρια, ιδιωτικά μπάνια (με στεγνωτήρα μαλλιών), τηλεόραση, ανεμιστήρα οροφής, ωραίες ντουλάπες με διπλά καθρέφτη, Ραδιόφωνο ξυπνητήρι FM. Απολαύστε μια μπανιέρα με τζάκι στο κύριο λουτρό καθώς και ξεχωριστή τουαλέτα, μεγάλο ντους ψιλής βροχής και επιπλέον ματαιοδοξία. Το δεύτερο πλήρες λουτρό, προσβάσιμο από την οικογενειακή περιοχή ή το δεύτερο υπνοδωμάτιο, διαθέτει ένα μεγάλο διπλό ντους ψιλής βροχής. Τα δύο ντους είναι εύκολα προσβάσιμα, με καμπίνα ντους.

Το σαλόνι διαθέτει ένα QUEEN (μετατρέψιμο κρεβάτι) με διπλή αφρώδη επένδυση για πρόσθετη άνεση, μεγάλη ψηφιακή τηλεόραση FLAT με καλώδιο και DVD player και ΔΥΟ ανακλινόμενους καθρέφτες για χαλάρωση.

Μετά από μια κουραστική μέρα αγορών, εκδηλώσεων και κάθε είδους διασκέδασης, η καμπίνα μας προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε για τις δραστηριότητες της επόμενης ημέρας. Θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε στη διάθεσή σας ... μια μπανιέρα με μπανιέρα για να χαλαρώσετε / αναζωογονήσετε, στερεοφωνικό ήχο surround στο οικογενειακό δωμάτιο και στο κυρίως υπνοδωμάτιο, ένα οπίσθιο κατάστρωμα (προσβάσιμο από το υπνοδωμάτιο ή το οικογενειακό δωμάτιο) με χειροποίητο, ομαλός-σαν-μεταξωτός αλεξίσφαιρος πλατάκι κεφαλής, μαζί με τραπέζια και καρέκλες (σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε για δείπνο στο κατάστρωμα). Και αν απλά δεν μπορείτε να κάνετε "check out" στον κόσμο ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, έχουμε ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο internet και μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με ταινίες καλωδιακής και DVD για την απόλαυσή σας.

Αν προτιμάτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας οικογένεια χωρίς να χρειάζεται να βγείτε ξανά για δείπνο, είναι έτοιμη για εσάς μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να φτιάξετε το σπιτικό σας δείπνο. Εκεί θα βρείτε ένα ψυγείο από ανοξείδωτο χάλυβα με παγομηχανή, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, μπλέντερ, φρυγανιέρα, καφετιέρα, ηλεκτρικό αναμίκτη χεριών, ηλεκτρικό ανοιχτήρι κονσερβών, πιατάκια, κατσαρόλα, σαλάτα, , ποτήρια κρασιού και ανοιχτήρι. Εάν προτιμάτε να ψησταριάζετε, υπάρχει μπάρμπεκιου με κάρβουνο.

Μην εγκαταλείπετε μόνο ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν μπορείτε να απολαύσετε μια οικογενειακή καμπίνα για την βάση σας, ενώ επισκέπτεστε την καλύτερη κεφαλή ζωντανής ψυχαγωγίας στον κόσμο ... αυτό είναι το BRANSON! Ενώ είστε εδώ, φροντίστε να επισκεφθείτε το BRANSON LANDING για να απολαύσετε το νερό, τη φωτιά και το φως, μαζί με μια σειρά από εστιατόρια και μερικά από τα πιο μοναδικά ψώνια οπουδήποτε ... όλα μόλις 10 λεπτά από την καμπίνα σας "σπίτι". Το Branson είναι πραγματικά ένα mecca ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες και η καμπίνα μας είναι τόσο κεντρική που απέχει μόνο λίγα λεπτά από πολλά αξιοθέατα, όπως το υπέροχο Silver Dollar City και το Branson Belle Showboat!

Κάνουμε τα πάντα τόσο βολικό και εύκολο για εσάς! Δεν υπάρχει εγγραφή, check in ή check out απαιτείται. Όταν φτάσετε, θα βρείτε άνετο πάρκινγκ εκτός δρόμου ακριβώς μπροστά από την καμπίνα στο ευρύχωρο χώρο στάθμευσης που επιτρέπει χώρο για σκάφη και ρυμουλκούμενα. Δεν υπάρχουν βήματα για να ανεβείτε, μέσα ή έξω, καθιστώντας την πρόσβαση και την κίνηση γύρω από την καμπίνα εύκολη για τους πολύ μικρούς αλλά και τους ανώτερους ενήλικες. Εισάγετε την καμπίνα με τον καθορισμένο κωδικό εισόδου πόρτας και όταν αφήνετε ακριβώς την πόρτα - όλα είναι κλειδωμένα και ασφαλή! Δεν υπάρχει κανένα κλειδί για να συμβαδίσει και καμία πιθανότητα να κλειδωθούν έξω!

Μια χαλαρωτική διακοπές σε μια καμπίνα που φιλοξενεί είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος να ζήσετε το πνεύμα των Ozarks. Παρακαλώ να είστε ο καλεσμένος μας - θα είστε τόσο χαρούμενοι που το κάνατε!


Λέξεις-κλειδιά: 2BR / 2BA, 6 υπνοδωματίων, καμπίνα, Branson ενοικιάσεις διακοπών, πολυτελή, ρουστίκ, ενιαίο επίπεδο, χωρίς βήματα, εύκολη πρόσβαση, , όλα τα κλινοσκεπάσματα που παρέχονται, τζάκι με φυσικό αέριο, κάρβουνο με μπάρμπεκιου, ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο Internet, πλυντήριο / στεγνωτήριο, βολική τοποθεσία για ψώνια, εστιατόρια, εκθέσεις και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, και άφθονο πάρκινγκ εκτός δρόμου.



Διαχειριστής καταλύματος

Tammye Hall
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Movies, books, games, coloring books and crayons

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
$200 cleaning fee for any smoking on our property.
Guests are to call the housekeeper upon departure.
If during your stay you find anything that you are
No pets, no smoking on property, 2 car limit, 6 pe

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Branson

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Περιοχή Θεάτρων Branson Theater District, Branson). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσείο Τιτανικού και Θεατρικό Εστιατόριο Dolly Parton's Stampede Dinner Attraction, καθώς και ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip και Ενυδρείο στην Πλατεία. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Εμπορικό Κέντρο Ballparks of America ή The Track (θεματικό πάρκο). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Χόλιγουντ - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Τιτανικού - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Ενυδρείο στην Πλατεία - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Castle Rock Resort and Water Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπράνσον, Μισούρι (BKG): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Andy's Frozen Custard - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cakes & Creams Dessert Parlor - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Cheddar's Scratch Kitchen - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Pasghetti's - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Papa John's Pizza - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 305 από 329 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 15 από 329 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 5 από 329 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 4 από 329 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 329 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

4,5/5

Παροχές

4,5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jan M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Break
Always enjoy branson, loved the screened in deck
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Darren G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend get away
Came to Branson to pick up a boat, cabin had parking for truck and boat which helped in picking it out. Bonus for being everything else we needed. Fireplace was a great accessory giving that it was below freezing temps most the time we were there. Coffee, dishes and towels were all there and clean. Very nice place. Would definitely recommend it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Rachel A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great cabin!
Great location!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Cindy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cosy cabin
This cabin was situated right in the middle of Branson with easy access to the outlet mall as well as many attractions on the strip. You would never know it, though, as it felt completed secluded and private. Our hosts had it decorated for Christmas and it looked like something on a Christmas card! All of the pictures and the description of the multiple amenities were spot-on. We actually have already recommended this property to several of our friends because it was so nice and really affordable for a family. We are very appreciative of our hosts for the wonderful hospitality and prompt response to all our questions! We would definitely visit again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Keith P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Branson
Great place to stay!!!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tammye Hall

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Randy and Kay have been married 44 years. We have two children, our daughter Tammye, and our son, Russell. We are blessed with three grandsons, ages 3, 8, and 11 years; and one granddaughter, 6 years old. Randy, an Electrical Engineer, is retired from Southwestern Bell, and Kay is a former legal secretary.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Branson has been a FAVORITE vacation spot of our family for years. It’s an easy 3½ hour drive from our home in Little Rock, AR. We’ve enjoyed vacationing in Branson for at least 27 years, so purchasing our cabin just made sense considering all the hotel bills we’ve paid over the years. Now that our children are grown and have families, they enjoy the cabin as well.

Kay LOVES Christmas and decorating! We enjoy a weekend trip to Branson to decorate the cabin for our holiday guests. We’ve made a tradition of starting the New Year in our cabin. We usually arrive the day before New Year’s Eve to take down the Christmas decorations, and then settle in to welcome the New Year.

Our daughter and her scrapbooking girlfriends enjoy the cabin every February for their “Mom's get away weekend.” This year the girls decided to make the trip to just “chill”—they, of course, did quite a bit of shopping, but spent the majority of their time in the cabin watching movies and visiting.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

If this cabin is not available for your dates, we now own the adjacent cabin! We can sleep 6 in each cabin OR you can rent both for up to 12 people. Please message me to check on the other side because it might be available for your dates. It's a mirror image of this one.

Our cabin is located in a cozy and wooded area in the heart of the city, and only minutes from almost any Branson show, attraction or restaurant.

Our entire family gathers at the cabin in June to celebrate June and July family birthays. At that time our son brings his Moomba wake boarding boat for the entire family to enjoy. We love to launch (FREE) on Lake Taneycomo near Lilley's Landing, just 10 minutes (or less) from the cabin, and avoid the street traffic to the Branson Landing. Boat slips are FREE there, and we dock to have dinner at the White River Fish House which you do NOT want to miss! The décor is fantastic, and the food even better…if fish is not one of your favorites, not to worry—they have great salads, chicken, sandwiches, burgers and just about anything else you might like. You have your choice of dinner in their dining room, or outside on their Taneycomo Lake deck

Our entire family loves the water, and skiing is a favorite! Lake Taneycomo is too cold for skiing, but great for an evening cruise. Moonshine Beach has a very nice swimming area and boat launch at Table Rock Lake. There is a nominal fee for the day for launching…and the skiing is great on Table Rock. You can launch FREE at the Table Rock State Park which is only 10 to 15 minutes from our cabin. Bull Shoals is another fine lake in the Branson area with a FREE boat launch only 20 minutes from our cabin.

In the winter months we just enjoy being in our cabin close to the fireplace with a good book to read, or enjoying several movies we keep on hand. We hope you will find the same enjoyment while visiting our cabin, and come back often to visit again and again.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες